VALBORG, och VMVMVM!

Trevligt! Grillning och dricka, ochsåklart så kommer min älskliiing vid sex:) Ska bli hur mysigt som helst!

Sitter på hockeykanalen.se och läser om målvaktsbytet inför kvällen. Alla som är sura över att Gustavsson inte står, var inte det! Han kommer stå dom HETASTE matcherna, då han är bäst hittills bland dessa tre. Läs bara vad USA´s coach sa, hur en målvakt som släpper in 5 mål kan vara ett lags absolut bästa spelare? Ja jag säger bara.. jag är inte förvånad.

Jonas Gustavsson är bäst, han kommer vara bäst och kommer däremot bli legend, Henke ska inte till VM. Det är synd visst att han inte kommer hit, men vad ska han dit & göra? Vi har tre starka målvakter, Liv, Honken och framförallt Gustavsson. Och vi har brist på backar, och endast 2 platser kvar. Så varför ta dit en fjärde målvakt? Nej det är fel, riktigt fel. Och ni som säger att Gustavsson är rookie och inte klarar "pressen" varför storspelade han då i en "måste match" som den igår? Det var lite av en måste match för Sverige för att inte bli helt nerdragna i skiten med kasst utgångsläge.

Nej säger det, imponerades av Sveriges spel, sista 10 min i tredje, Jonas höll laget kvar hela tiden med sina fantomräddningar, men laget höjdes rejält efter BÅS time out i mitten på tredje då det stod 2-5.

Nu är det match igen, 16:15 börjar den, ska bli otroligt trevligt att se. Sverige - Ryssland!

Nej nu ska jag återgå till det normala, hade fint alla och hoppas verkligen ni får en trevlig VALBORG!

/Alexander


Riktigt aggro-inlägg (Jag är sur)

Åhhhhh, fy fan vad irriterad jag är. Har ingen aning om varför. Känner bara irritation och frustration vad gäller precis allt och alla! Allt jag har i huvudet är "Orka, håll käften, orka, håll käften, orka, håll käften" osv.
Jag stör mig på precis allting nu. Kom på att det skulle kunna vara en ägglossning på g. Det spelar ingen roll, jag tänker vara irriterad om jag vill. Folk behöver inte snacka med mig ändå.

Och speciellt irriterad blir jag på oansvariga människor, fy fan för er. Åh, shit vad jobbigt att jag är så arg. OCH KLOCKAN GÅR SÅ FÖRBANNAT JÄVLA LÅNGSAMT!

Jag vill ha en egen lägenhet. Jag vill inte ha folk som gnäller hela jävla tiden och säger åt mig vad jag får säga och inte säga. "Vi skulle inte låta dig flytta hemifrån ändå, inte när du bara är 18", men vad fan har folk att säga till om egentligen? Ni har ingen juridisk rätt att hålla mig kvar, det har ingen. Jag får bo var fan jag vill så länge jag kan betala för det, vilket jag inte kan och det är orsaken till att jag bor hemma!
JA, jag har världens bästa familj och jag älskar dem utav hela mitt hjärta men ibland driver vi varandra verkligen till vansinne.

Det gör även alla äckliga idioter på min msn. Jag hatar er. Nej, det gör jag inte, jag bryr mig faktiskt inte ett skit.
Jag vill åka bort till en solig plats med min pojkvän och bara vara hela dagarna. Det är vad jag vill göra. Först vill jag ta studenten.

Åhhhhh. Nu måste jag gå och be mamma om ursäkt också. Det värsta med mig är att gentemot mina föräldrar så får jag dåligt samvete typ tre minuter efter att jag skällt på dem. De menar ju bara väl. Visserligen inte pappa, han är bara jobbig för att vi har precis samma temperament. Men just därför är det glömt efter några minuter också.

Kan ni inte gå och göra något nyttigt? Sjukt useless av er att sitta här och läsa blogg.
/ Johanna, ja, jag är förbannad.

Dagens ord - Underbart

Hej på er, denna vackra onsdag!
Och vilken vacker onsdag det är. Dagen har varit helt underbar. Just nu är det 23 grader hos mig - i skuggan. På altanen ligger det och steker på hela 30 grader, underbart! Funderar faktiskt på att lägga mig och sola en stund.

Idag skrev jag det absolut sista slutprovet. Fy fan vad skönt, bra gick det också, men det gör det alltid. Spenderade hela åtta timmar och trettio minuter i skolan idag.. ganska otroligt med tanke på att jag går sista året. Det var väldigt längesedan det var sådana tider, kan jag säga.

Nu mår jag riktigt bra iaf. Är sjukt stolt över mig själv, över att jag tog mig till skolan trots smärta och gårdagen. Något annat fanns bara inte.
Ikväll måste jag packa också för imorgon bär det av till Karlstad direkt efter skolan!

Hoppas ni har det underbart!
/ Johanna

Uppdatering

Hallå därute, hoppas allt är bra med er!

Jag sitter nu på tvätten, pigg som fan (eller inte?) med en av mina två hundar, Goldie! Hon ligger just nu bredvid mig på sin pläd, och sover! Vi har suttit ute i solen och bara tagit det lugnt, och hon har strosat lite o luktat på allt!
Ja, jag vet inte hur jag ska skriva, är fullständigt slut i huvudet. Fattar inte hur jag orkar jobba nu, men men så är det!

I eftermiddag blir det i alla fall att träna med Nylander. Och förhoppningsvis så blir det att fixa med nya saaben. Men först måste jag ta itu med 9-5an som jag måste städa ur ordentligt, eftersom det kommer två stycken och hämtar den imorrn från Askersund. Handpenning har jag redan fått, så intresserade i högsta grad är dom! Hoppas innerligt att jag får den såld.

Johanna sitter i skolan och har Naturkunskapslektion fick jag reda på! Den var slö, men aa, tycker allt är slött på er skola Johanna, inte sant? hahahaha

Nej nu ska jag gosa lite med jycken!

Hade superb!

/Alexander


En ganska onödig update

Hej på er.
Jag har inte uppdaterat eftersom att jag haft ganska jobbiga timmar. Var nämligen på Läkarhuset största delen av dagen idag och det får mig inte direkt på skirvhumör.
Nu är det mesta lugnt igen.

Jag sitter här och dricker en smoothie gjorde på endast banan och jordgubbar, så himla gott. Idag var jag och mamma även och hämtade ut mina smycken till balen (endast örhängen) så himla fina. Var hos skräddaren och fick klänningen uppsydd också, ska även in på kem.. trots att jag aldrig använt den, men det är lika bra.

Jag orkar faktiskt inte skriva mer än så just nu. Är inte på värdldens bästa humör..

/ Johanna

Godmorgon!

Alla är väl pigga och glada? Nu funderar sannerligen ni vad jag gör uppe vid den här tiden? Jag har faktiskt inte kunnat sova, har bara legat och kikat runt här på Internet. Webben är enormt stor, ändå så tycker jag det är dyngtråkigt. Finns inget att göra mer än att kolla bilar (från min synvinkel) msn är överskattat, inge roligt alls längre.

Men men, jag vet inte riktigt vad somhänder idag, ska inte jobba. Ska med mor en sväng vid två, så vore ganska skönt att sova nåra timmar innan det, så man är någorlunda pigg i alla fall. Sov 3-4 timmar innan ja åkte till jobbet så någon timme går nog att klämma in. Har även min bil ute på annons nu, så jag hoppas innerligt att någon köper den. Såg efter att jag lagt ut den att den är billigast på blocket, så konstigt vore det om den inte blev såld!

Nej nu blir det faktiskt sängen, mina ögon slockar när som helst, hade fint alla, verkar i alla fall bli fint väder!

/Alexander

Måndag

Helgen har varit riktigt hektisk! Ni vet ju att jag har jobbat i princip dygnet runt! Och på det stack jag direkt efter jobbet igår till Trollhättan och köpte en bil, för att sedan därifrån åka till Götet och Johanna!

Gårkvällen startade med att jag hämtade upp Johanna på hennes parkering. Åkte vidare till McDonald´s och beställde BigMac plusmeny och 3 cheesburgare.. (Ja jag var mätt). Tog med oss maten ut till havet, och sen hände det ena och det andra, men maten blev uppäten! Skitmysigt hade vi det, Johanna satt på min vänstra sida tryckt intill min famn, oooh vad jag saknar henne... Satt så i ett par timmar, tiden bara rann iväg och det var mörkt när vi åkte hem.

Väl hemme var det bara massa mys i sängen ett par timmar innan båda slocknade. Och att få vakna upp av att hon ligger o kollar på en med världens leende, det kan jag lova är mysigt! Finns inget finare än att vakna tätt intill Johanna! Mysigt värre, vänner för hela slanten blev det på förmiddagen innan jag begav mig hemåt.

Hemma lämnade jag tillbaka hyrbilen, blev upphämtad av Markus och vi åkte hem till mig och hämtade min nya pärla och mina träningssaker. In till stan igen, in på banken snabbt till Markus och hämtade hans träningsväska. Sen vart det tennis ett par timmar, riktigt riktigt kul är det.

Sen nu sitter jag här, har lagt på med gumman och ska strax sova. Ska ner och säga godnatt till försäldrarna sen är de nattmössan på, och alarmet ringer om 4,5 timme . Så skönt att få sova lite innan!

Vet att inläggen blir lite invecklade, men jaja det är så=).

Nu blir det sängen, hade bra allihop!

Älskar dig Johanna baby

/Alexander


Update, bara därför

Så kom det intressanta. Det alla tjejer fruktar i just det här läget.. egentligen finns det två. Det första är balen, men där hade jag tur. Dock så är studenten värre.
Jag pratar givetvis om kvinnoveckan. Ingen vill ha den, allra minst på balen och studenten. Jag visste att jag inte skulle ha den på balen men kollade inte upp studenten förrän nu.
Det är det som är det roliga, att räkna. Man blir så jävla nervös ju högre upp man kommer. Därför tackar jag den som uppfann ppiller - så att man vet med säkerhet. Jag hade tur, jag tar studenten på den första gröna tabletten. Wiie! Detta innebär att jag får mens precis veckan efter, hahaha. Efter solsken kommer regn, hörrni.

Givet ämne att skriva om, eller hur? Jag mår så dåligt, har sådan jävla ångest inför imorgon. Dock så sitter jag och pratar med min kusin Maria på msn om min student. Det verkar som att jag får alla att ta ledigt.. man känner sig ju lite maktgalen.
Nej, jag skojar bara. Nu måste jag faktiskt titta på Sex and the city så att man tänker på annat. Alex är och tränar med Nylander.. just so you know :)

/ Johanna

Muffins!

Så jag återgick alltså till pluggandet och fick gjort massor. Efter ett tag kände jag att känslorna tog över och jag mådde skitdåligt. Jag behövde tänka på annat så jag ringde Alex, som då var i Åmål och sedan ställde jag mig i köket och bakade.
Jag har slutat använda recept, känner mig stolt över det. Och nu hände det äntligen. Jag älskar blåbär, för er som inte vet det och Condecco har alltid haft goda blåbärsmuffins (fram tills nu, då de endast smakar mjöl och bakpulver). Men nu är det fan avgjort, jag har bakat världens godaste blåbärsmuffins! Superfina blev dem också. Och eftersom att min brors favorit är choklad så bakade jag några sådana också. Nu luktar det underbart i hela huset.
Dock så bakar jag bara fem av varje sort, ett smakexemplar och en till varje familjemedlem. Jag är ju fortfarande nyttig :) Ibland får man unna sig, absolut. Fråga Alex vad han köpte från McDonalds igår till exempel..

Puttinutti, vad jag saknar min lilla älskling. Det är bara två dagar utan varandra, det överlever man. Men ändå.
/ Johanna

Oh my..

Hej på er!
Jag ser inte fram emot dessa två dagar.. speciellt inte morgondagen. Mår inte bra alls. Dessutom har jag massor utav pluggande att göra och det får en inte att må bättre direkt.
Däremot så har jag fått spendera natt och morgon med min älskade pojkvän. Igår åkte vi direkt ut till havet, bara för att andas. Eller ja, det blev väl mer än att bara andas kanske..
sedan åkte vi hem och gick och la oss direkt. Underbart. Och att vakna bredvid honom är ännu mer underbart.
Morgonen har spenderats med att titta på flera avsnitt utav Vänner, äta frukost och en gemensam dusch. Så timmarna har helt enkelt varit väldigt mysiga.

Och om jag får beskriva det själv - oh my lord.
Men nu är det tillbaka till verkligheten. Nu väntar pluggandet.. usch, jag mår verkligen inte bra. Men det tar sig. Jag repar mig snart.
Alexander åker från mig nu så han är i Karlstad om ett par timmar.

/ Johanna

Söndag.. typ

Åh, gud. Jag har städat tre timmar i sträck, usch. Och det var bara en rensning av 1/3 av mina kläder! Skitjobbigt!
Hittade ett par mukisbrallor och ett par badshorts som definitvt inte tillhör mig. Vem/vilka de tillhör har jag ingen aning om.

Åh, snart kommer min AlleNalle. Saknar honom så mycket. Dock så är det oklart vem som följer med honom till Trollhättan. Jag menar, vem vill åka till Trollhättan?
Nej, skämt åsido (även om det inte var ett skämt), personen i fråga får iaf inte följa med ner hit. Eller, får får han väl göra, men.. ja, jag tror att ni vet vad jag menar. Man passar ju givetvis på, vem gör inte det? ;)

Jag är så jävla trött! Studenten är inte tillräckligt nära.
Jag orkar inte blogga heller, hejdå bitches.

/ Johanna

Nattupdate

Ni kanske tror att jag är på fyllen som skriver såhär sent? Nejni så är det inte. Kom hem från jobbet strax efter elva, och ska upp sju imorrn för att börja 07.45. Jobbar sedan till halv tre, sen bär det iväg till trollhättan och götet.. Ska kika på en bil i Trollhättan, och såklart hälsa på johanna på vägen=) haha. Sen är det bara hem och jobba IGEN! natt, men vet inte om jag "sjukanmäler mig" orkar nog inte jobba då.. men vi får se vad som händer! '

Vad hittar ni på 00:11 EN LÖRDAG NATT? Jo ni är ute o SUPER SOM GAAAAALNINGAR! Tror ni inte jag fattar det? Klart jag gör, resten av Sverige också absoluuuut! Inget o skämmas för att göra bort sig, springa runt och klappa flickor på rumpan o killar mellan benen.... Nejnej de e luuuugnt alla är vi lika ändå!

Nog om sånt, ska nog försöka dra mig härifrån tänkte jag, för att sova. Behöver verkligen få dom 7 timmarna det blir, så jag kan vara glad o vaken när jag väl ska jobba! Hade fint allihop i alla fall, jag ska sova gott iaf, ska ju drömma om Johanna!

Johanna till dig, ses imöra!

/Alexander

Hemma igen

Åh vad trött jag är, men åh vad livet är underbart!
Jag sitter här i en sprillans ny klänning och får snuskiga sms av Alex. Eller snuskiga och snuskiga, men ni fattar. Shoppingdagen började klockan elva och nu är jag hemma igen. Tretton påsar blev det, inte dåligt. Fick mig också en uppfriskande pedikyr, det var två veckor sedan senast! Hemskt. Men nu mår man bra igen!

Jag får ursäkta min pojkvän som jobbar som ett as den här helgen. Dock så ryktas det om att han tänker åka ner hit och hälsa på mig i Göteborg imorgon. Då skulle jag bli glad! :)
Jag har bestämt mig för att ägna dagen åt mig själv (som ni säkert märkt). Inget pluggande alls. Jag har haft huvudvärk varje dag i två veckor för att jag pluggat som en idiot.. nu är den borta. Dock så drar det igång imorgon igen.
Men det är de tre sista veckorna nu, sedan lugnar det sig. Och sedan är det slut!

Hoppas inte ni glömmer hockeyn ikväll hörrni. Visa nationalkänslan nu!
/ Johanna

Shopping, hockey & plugg

Vilken jävla skit, det är allt jag kan skriva åt det. Åh. Tyvärr kan jag inte skriva mer eftersom att det är en offentlig blogg som alla kan läsa.. och risken finns att personerna i fråga läser det. Då ligger jag ganska illa till, därför väljer jag att ligga lågt istället.

Ska alldeles strax åka in till stan med mamma och shoppa loss. Vi ska även hämta ut mina balskor och lämna in klänningen på kem.. den ska sys upp och sådär hos skräddaren också.
Det blir kanske att jag åker in till stan med min bror sedan också, han vill ha nya inlines. Han spelar streethockey som en galning med grabbarna.

Rangers fick förlust igår mot Washington, så jävla tråkigt. Nu står det iaf 3-2 i matcher och Rangers SKA vinna den kommande. Dem måste.
Ikväll spelar Sverige också, de möter Österrike som de flesta säkert redan vet. Den ska absolut ses!

Måste säga att det är otroligt skönt med en vit helg.. jag är lite skeptisk till Valborg men det blir säkert bra. Jag tycker att Valborg är en liten fjortishelg egentligen. Men visst, det är kul att umgås med trevliga människor, dricka lite men bara ta det lugnt. Absolut, det säger jag inte nej till.
Vrålfester och krogen på Valborg är ett blankt nej. Hur som helst så är det bara lördag idag. När shoppandet är klart har jag skolarbete att göra.

Idag är det riktigt varmt i Göteborg och klockan är bara tio! Hoppas att ni får en underbar dag i det fina vädret.
/ Johanna

Kvällsupdate from the Mrs

Gosh. Ja, ni vet.

Nu har jag ätit en skaldjursmiddag med familjen och gud så gott det var. Har suttit och pratat med mamma och pappa en bra stund om allting mellan himmel och jord.
Läste i Alex inlägg att han jobbar på fredag. Det har han inte sagt till mig, vet ni varför? För att han vet att jag blir arg. Det känns surt att åka upp dit för att dela varenda sekund med honom och så jobbar han. Kul. Men som sagt så är jobb viktigt och jag får helt enkelt göra honom sällskap där borta på tvättgatan.. då blir det blogginlägg kan jag lova!

Såg att Oceans Eleven går ikväll på fyran. Riktigt bra film, borde nästan se den igen. Blev tillfrågad av flertalet personer om jag var sugen på krogen ikväll.. två ord; absolut inte. Jag har absolut inga pengar och ingen lust heller. Nu när jag väl är hemma för en gångs skull så tänker jag faktiskt vara hemma. Hade tänkt läsa igenom min bok också. Har en aning om att det kommer kännas tjatigt, men mest kul.

Imorgon ska jag shoppa med mamma och det ska bli helt underbart. Jag gillar att ha mammas kort med mig i stan..
hm, undrar varför. Haha :) Bortskämd, men vad ska jag göra? Det är iaf inte lika illa som det var förr.

Gissar på att de flesta ska ut ikväll, tänk på att vakna torrt hörrni!
/ Johanna

Helg

Tänker ni, JOBB tänker jag. Efter passet idag, som slutar om 20 min 20.00 så är det bara hem och vila, för att sedan åka iväg vid ett igen till tidningsstjänst.  Sen hem och sova, upp vid ett åka iväg 14.15-22.15 och jobba på Macken imorrn. Sen är det helg, en HEL DAG LEDIGT! Fan vad gött! Haha, är glad att jag inte kör tidningar söndag morgon, (lördag natt för många) det hade jag inte orkat! Till veckan blir det en hel del jobb också, ska jobba 1 Maj 14-18.15 så älsklingen får väl vara med mig dom fyra timmarna=) dubbelt betalt eftersom det är helgdag, ganska fint! Tisdag höll jag på att glömma, då öppnar jag här på tvätten klockan 10 se vad pigg jag är då? Blir nog att sova några timmar innan jag åker och sen sova 3-4 timmar när jag kommer hem! Har lärt mig hela min tur på tidningstjänst, ca 450 hus och 600 tidningar, utantill! Vet vad alla ska ha, det är ingen dålig merit att kunna det! Försök själva ni! Boken ligger bredvid mig, öppnas inte en gång, är stolt över mig själv faktiskt!

Snart ska jag iväg som ni vet och fylla på gasolen. Blir sen hem och grilla, det ska bli ritkigt gott! Är dock sugen på att ta en öl i solen men det är nog ingen bra idé eftersom jag ska jobba inatt... Men men, livet är bra hårt ibland! Men pengar rullar det in, det är väl bra!

Nu är det bara 15 min kvar tills jag slutar, så nu ska jag börja göra iordning för stängning! Så nu får ni ha en superduper kväll, hoppas ni blir glada i hatten som det heter på Gbg språk!

/Alexander


Nu ni

Ja redan nu kommer nästa inlägg! Så här blir det "brun utan sol" inge solnade ute inte! Här har ni full vetskap av vad som händer i Världen där ingen bor och i staden där ingen vill vara! Ni fattar vad jag menar? spontant.. näää !

OHH ja vill dock bara ut i det fina vädret, inte springa och bli fet i en tvätthall! OCH TRÄNINGSVÄRK HAR JAG! AJAJAJAJAJ! Det är helt sjuukt! Körde ordentligt igår.. Kanske bra att vila en dag? Eller så är det inte det, jag vet.... men man kan i alla fall ha tankarna kring det för att inte må så dåligt...

30 min, såhär långt har jag kommit på de! Bra där. riktigt bra! Är ju stolt över mig själv (nästan i alla fall) nu stannade maskinen också i tvätten, men det var lätt fixat.. Takborse 2 som krånglar, men bara att köra igång igen!

Nej nu sitter jag och skriver om ingenting, men ikväll ska ni veta, då blir det grillad entrecoté fan vad gott! Ska iväg och fylla på gasol på macken sen, så vi har till grillen. Gott gott gott!

Åter till verkligheten, och tänka igenom vad nästa inlägg ska skrivas om!

Hade bra nu allihop, NU KAN NI GÅ UT I SOLEN=)

/Alexander

Åh Billy, vad fan har hänt?

Gyllene Tider - Billy. Jag tror att alla GylleneTider-fans gillar den låten.. det är en sådan där självklar låt som alla svenskar gillar. Jag älskar den! Så himla bra.
Skoldagen var bra. Friskvårdsprovet gick jättebra, inga problem alls. Sedan var det repetition inför uppspelningen av drama i Engelska C, riktigt kul! Jag fick Lindsay Lohans roll, haha :)

Efter det tog vi oss en promenad, jag och flickorna. Sedan var det dags att åka hem och Tatti skulle köra. Det var STEKHETT i bilen, vi höll på att dö.. tur att takluckor existerar.

Resten av dagen har jag ägnat åt skolarbete, fram tills nu. Nu sitter jag och konverserar med folk på msn, det är halvtrevligt.. sitter mest och saknar Alex. Skulle vilja gå ut och lägga mig för att sola, men inte om han inte är med. Då kan man ägna tiden åt något nyttigt.

Kvällen blir faktiskt hemma! Helt otroligt, känns som att jag inte varit hemma på evigheter. Och det har jag inte heller. Ska umgås med familjen och sådär, bara mysigt. Skaldjur och vitt vin, åhh gott. Inget vin för min del dock, det är alldeles för onyttigt. Undantaget är fester.. exempelvis Valborg.

Jag vet att inläggen blir skittråkiga utan bilder men min kamera har ju faktiskt gått sönder. Och här måste jag påpeka ett nytt ordval jag gjorde. Pappa öppnade min dörr och sa att han ska åka och handla med mamma, då svarar jag "okej, götteligött". Bra ord va? Jag vet inte vad det är med mig idag. Jag sa "han hade supit ner mig" till Caroline tidigare idag, jag som vanligtvis är Sveriges värsta grammatikpolis (det är sant, fråga vem som helst).

Här slutar inlägget så nu har ni ingenting mer att läsa. Ni kan alltid läsa om andra världskriget, det är alltid intressant och det finns alltid något nytt att lära sig om det. Eller också kan ni vänta på nästa inlägg. Ni gör som ni vill.
Jag tycker att ni går ut i det fina vädret. Om ni inte bor i Norrland för där regnar det, hahah.

/ Johanna

En ny dag gryr...

Och solen schteeeeker! Kanske inte som på Kreta, eller i Öknen, men va fan, det är våååååååår:D Fan vad glad jag är, har det faktiskt väldigt bra i mitt liv. Har jobb som inte många har, fast förhållande med världens i särklass bästa tjej! Eller ska vi säga Universums? Hon är bäst bäst bäst! Vill bara pussa sönder henne just nu OOOOOOH saaaaaaknra dig BÄBIS !<3

I alla fall, sitter här på tvätten och tvättar bilar, eller vad trodde ni? Ni kanske tror att jag bara sitter här vid datorn, men ska tala om för er, ett inlägg jag skriver tar minst 30 min, eftersom jag får springa in o ut som en annan kenyan här. Nog om det, idag har vaknade jag iaf vid 13 tiden. Ringde direkt till min baby, eftersom hon LOVADE (i sömnen) att ringa och väcka mig halv tolv. Men icke icke... Haha visst det, men hade ändå på ljudlös så hade inte vaknat ändå!
Skulle varit iväg och tränat med Markus idag, men istället eftersom jag vaknade så sent så drog vi och käkade mat på en uteservering i stan. Mycket folk säger jag i stan idag, Jenny, Markus flickvän som är butikschef  på BIKBOK här i Karlstad, sa att det var väldigt väldigt många som handlade idag, konstigt varför det? Lön såklart...

Kycklíngsalladen där borde ni i alla fall pröva! 75 kronor, var värt varenda krona!! Hur god som helst, riktigt nice! Istället för dom där ihoppackade plastkartongerna du köper på mackerna (OKQ8 INRÄKNAT!) smakar verkligen plast eller ingenting! Var glad om ni får plastsmak, då är den i alla fall smaksatt!

Min bil kanske åker iväg nu också, är det någon som är intresserad av en Saab 9-5 så är det bara att höra av sig.. lägger upp ett par bilder så ni får se vrålåket:)


       

Kassa bilder, men där ser ni i alla fall lite:)

Hata underbart, sola mycket!

/Alexander

KLAAAAAAAAAR!!!!

Jag har jobbat. Jag har slitit. Jag har nästan gråtit. Jag har skrattat. Jag har haft ont i nacken. Jag har haft ont i ryggen. Jag har haft träsmak i röven. Jag har legat vaken på nätterna. Jag har mått illa. Men jag har ta mig fan ALDRIG haft ont varken i fingrarna eller i händerna.. tränade eller?
Huhu, nu ska vi inte gå in på det. Projektarbetet är KLART, boken, är HELT KLAR. Åh, vad skönt det är! Väntar på svar från kundtjänst sedan skickas den iväg till tryckeriet. Manusskriptet kommer redan idag. Helt underbart.
Kul att skriva en rapport på sju sidor också.. jävligt kul. Inte. Men ärligt talat så är sju sidor ingenting av de jag skrivit de senaste dagarna - 74 sidor. A4sidor ja, jag är dum i huvudet. Eller ambitiös, kalla det vad ni vill.

Fan vad trött jag är. Jag ska plugga massa friskvård nu, men det är något jag aldrig tröttnar på så det är lugnt. Åhh, trött, trött, trött, trött. Det blir en rolig dag imorgon dock. Vi har en liten sovmorgon, sedan engelska där vi ska sätta rollerna till sketchen (vi ska spela upp Mean Girls eftersom att vi läser drama just nu..), efter det friskvårdsprov och efter det ska jag ÄNTLIGEN få läsa boken igen. Det är inte likt mig att läsa böcker men nu när jag själv automatiskt blivit författare så är det ganska intressant.

Läser just nu Utan ett ord av Linwood Barclay, den är riktigt bra hittills. Visserligen är det obligatoriskt att läsa en bok eftersom att vi gör det i svenska c, men ibland är det faktiskt avkopplande har jag märkt.
Dock inte lika avkopplande som en massage och en manikyr.. det säger jag hellre ja till. Hoppas inte att min svenskalärare läser bloggen.

/ Johanna

Uppdatering

Ja, hej på er!

Som ni läste i Johannas inlägg så var det strålande solsken och jätteskönt ute.. dock var det inget "shorts" väder, vilket måste betyda att vi har varmare:)? 19 grader har vi här, det är asskönt! Går knappt att INTE ha shorts på sig=) gött gött;) Nog med skryt, träning har det varit idag! Ännu en gång. Körde armar och axlar idag. Asskönt är det efteråt! Dock var det mycket badminton, 20 min före gymmet och 10 min efter. För att mjuka upp lite. Gymtiden var ca 40 min. Så träning har det allt blivit=).

Just nu sitter jag ÄNNU en vacker eftermiddag på tvätten, och dricker ramlösa och äter chilimarinerad pasta med kyckling och sallad. MUMS är det! Det smakar betydligt mycket bättre när man tränar än när man inte tränar, fråga mig inte varför! Ikväll blir det nog att softa och träffa Henrik några timmar. För idag är det första dagen jag har somnat DIREKT när jag kom från jobbet och vaknade självmant typ 12 gött gött!

Är väldigt stolt över min vackra prinsessa som sitter och skriver det allra sista på sin bok! Prinsessan för mig, eller prinsessan i min drömmar är Johanna=) Min drömtjej som är verklig, det ni!

Nog om allt skrytande o skråmande, nu ska jag avnjuta min lunch!

Have a nice day!

/Alexander


Update

Sådär, nu blir det en snabb uppdatering.
Det blev inte alls en lång skoldag, som vad jag trodde. Det visade sig att det skulle vara samtal och hade man inte det så fick man gå hem. Härligt. Så jag åkte till Beccas jobb och gjorde henne sällskap över lunch.

Nu ska jag skicka min bok till tryckeriet och sedan plugga lite friskvård, prov imorgon. Inte alls svårt vilket känns väldigt skönt.
Alex är påväg till gymmet tillsammans med Nylander och de blir nog kvar där tills han börjat jobbet vid tre. Så ni får förhoppningsvis ett inlägg från honom senare :) Känner jag honom rätt så tar han nog med sig datorn.

/ Johanna

Torsdag

Godmorgon godmorgon!
Alla som bor i Göteborg är riktigt glada idag för idag är det riktigt fint väder! Det har ju varit mulet nu ett par dagar. Känns skönt med klarblå himmel, strålande solsken och värme :)
Idag skickas min bok till tryckeriet, det har blivit förseningar. Men idag gäller det allt.

Nu sitter jag i skolan och har det soft. Vi börjar inte förrän om tio minuter så jag passar på att skriva ett litet inlägg. Det känns som att det är en väldigt lång dag idag då vi slutar 14.10.. snacka om att man har blivit bortskämd. Men den känns nog lång för att alla lektioner är i samma klassrum! Sjukt. Och det är jobbigt för mot slutet känns det som att luften tar slut.
Jag skulle vilja ha tillbaka mitt prov i religionskunskap idag dock. Vet att jag inte får det, lärarna är sega när det kommer till prov.

Jag kom på en sak på spårvagnen. Det är bara tre skolveckor kvar. Jo, det är sant. Nästa vecka går vi typ inte ens i skolan, jag går EN dag 8.30 - 12.00. Bra där. Och sista veckan går vi inte heller för då har vi betygslov.
Man får nästan lite smått panik när man tänker på att det är så. Det stör mig att Patricia slutar den 29onde maj! Jag vill också sluta så tidigt. Men ändå, det gör vi ju nästan. Som sagt, det är betygslov sista veckan.

Nu går jag härifrån, pallar inte trycket.
Nej, ni vet inte vad jag menar nej. Jag vet vad jag menar och det räcker. Ha en underbar dag!
/ Johanna

Jippie

vad kul jag har.. 4 bilar på 1 timme & 40 min? kasst tycker jag, skönt tycker andra.. Nu kom chefen och snacka lite skit.

- Har du en cigarett, frågade Hans
- Nej, har jag inte ägt på flera månader, sa jag då!

Han är glömsk min chef haha. På lördag ska jag jobba på macken. Har kvällspass, 14-22 men blir nog morgon och öppna med Micke istället! 07.30 - 14-15 mycket skönare tid. Dock jobbar jag på natten, men va fan. Det spelar väl ingen roll=). Kan sova när jag kommer hem. Ska jobba dag nu fram tills på lördag, sen blir det att vara med Leo på lördag kväll och ev grilla och ha trevligt!

Löning på Fredag oxå, det är inga fel. Kanske blir en extra öl? Eller vad säger ni? Men många av er som läser bloggen har väl inte "lön" ni pluggar förstår jag, och det har jag full förståelse för. Utan utbildning, inga jobb! Så är det i dagen Sverige, fast vi kan säga, Fast man har utbildning får man inga jobb. Jag har haft tur då jag har fått båda min jobb via kontakter, så jag ska inte klaga alls! Nej nu sitter jag och skriver om helt ointressant saker.


Oj kors i taket! En bil bäst att tvätta den då...


Vi hörs allihop

/Alexander


Studentgrejer fortsätter att anlända

Hej på er.
Usch, mådde riktigt dåligt imorse. Inte bra alls. Nu börjar jag dock bli bättre så det är säkert psykiskt pga all stress och press.
Idag fick jag min studentklänning! Helt underbart. Jag och Patricia har exakt likadana :) Vi avslutade grundskoletiden på ett barnsligt sätt och det gör vi fan med gymnasietiden också! Haha, det är faktiskt roligt. Jag kom på att vi har exakt likadana studentmössor också.. förutom att hon har en annan färg på diamanten. Tur att vi inte tar studenten samma dag!

Nu ska jag sätta mig och göra de sista korrekturläsningarna på mitt projektarbete. AlleNalle är och jobbar.

Mina balskor är på väg dem också, så himla fina. Det är en form av pumps som har samma färg som mina långhandskar (cremévita) och stilettklacken är silverfärgad, eller vad man nu ska kalla det. Jättefint!

/ Johanna

Uppdatering

Sorry people men har inte haft tid till att skriva något inlägg.. Har försökt klämt in men det har inte gått! Jag har de senaste två dagarna träffat min andre bäste kompis Henrik Knapp. Vi har umgåtts och bara snackat massa bull eftersom vi inte träffats på nån månad! Vi hade verkligen kanonkul, och vi ska även ses ikväll igen då vi ska iväg tillsammans med Markus och spela lite badminton!

Är väldigt trött eftersom jag vaknat i omgångar idag, vaknade ordentligt halv tolv, men då hade jag från 10,20 - 11,10 pratat i tele men min älskliing:). Så ja jag är trött... sov dock bara 6 timmar igår med, och ska jobba nu klockan tre haha. Så ikväll blir det godnatt när jag tränat kan man säga!

Just nu sitter jag med mamma i soffan och kollar lite tv, nåt kasst sjukhusprogram så känns lite roligare att skriva hääär.

Nej, nu blir det att åka iväg till jobbet. Hade så bra allihop=)

Ciao !
/Alexander


Låååång uppdatering

Åh, vad trött jag är. Har suttit i flera timmar och pluggat allt vad Naturkunskap heter. Global uppvärmning, växthuseffekt, försurning, Nordens läge etc. Så jävla segt. Det är intressant annars men nu börjar jag bli riktigt skoltrött.
Idrottsprov på fredag också och dessutom korrekturläsning av min bok idag. Inte så farligt dock. Jag är väldigt tacksam över att jag inte läser matte längre, matte är värst.

Nu är det så gott som klart att jag fått en timanställning inom IOFF (Idrotts och föreningsförvaltningen i Göteborg). Det känns otroligt roligt eftersom att det är ett jobb som jag väldigt gärna vill ha. En hel del ledighet, ingen stress och bra betalt. Dessutom får man träffa nya människor hela tiden, riktigt roligt.
Vad som suger är att det är i Göteborg. Förmodligen bara över sommaren.. så vi får se vad som händer med mina och Alex inflyttningsplaner. Framtiden får utvisa helt enkelt. Men en lägenhet blir det det här året i alla fall, kanske i Karlstad, kanske i Göteborg. Men förmodligen i Karlstad.

Skönt att det är mulet idag. Det är alltid jobbigare att plugga om det är strålande väder ute.
Det skrämmer mig lite hur nära studenten är, samtidigt som det är så jävla kul. På fredag är det bara en månad kvar till studentbalen! Och imorgon ska jag till skräddaren för att få klänningen insydd och uppsydd.. den är lite för stor och lite för lång. Men det fixar han! Den ska in på kem också, alltid bäst så.

Om en vecka ska jag tillbaka till Läkarhuset igen. Mår verkligen skit över det, vilket kan förklara mina humörsvängningar som kan komma att dyka upp i veckan. Många vet inte vad det handlar om och de behöver inte veta heller.

Nu återgår jag till Mark Lynas teori. Det är lite läskigt faktiskt.
/ Johanna

SUUUUUCK

Jag rymmer till bloggen en liten stund. Suck, suck, suck vad jag sliter idag. Har nu lagat mat, ätit mat med bror, tvättat lite smått, tömt och fyllt diskmaskin samt massor med plugg.

Jag undrar om jag omedvetet vill bli gravid. Har glömt ppillerna nu igen. Kanske ska ta dem.. kanske inte.
Nu driver jag givetvis, jag vill absolut inte bli gravid nu. Det är allt några år kvar.

Ont i huvudet har jag också. Baksmällan sitter fortfarande i?
Och min pojkvän är ute och ränner någonstans. Möjligen i tennishallen med herr Knapp. Jag vet inte. Suck.
/ Johanna

Pictures of love

Sådärja gott folk, här kommer lite bilder.



Här sitter vi och myser på Tobbes&Emelies balkong!



As always så blir det mycket pussar :)



Och en bild tagen på förfesten hos Jerry på Markus födelsedag!

Helgen, från Johannas synvinkel

Vi kör på ett inlägg såhär direkt efter, jag är verkligen sönderstressad. Har massor att göra!

Helgen gick alldeles för fort. När jag och Alex kom hem i fredags tittade vi på en film med Jodie Foster som gick på canal+.. handlade om flygplan. Den var riktigt bra faktiskt.
I lördags var vi hemma hos Christian först, för att göra en backup från Alex telefon. Därefter åkte vi till systembolaget och inhandlade fyra påsar dricka till mig, honom, Tobias och Emelie. Sedan bytte Alex till sig ännu ett xbox mot en mobiltelefon. Stort misstag enligt mig, men han gör som han vill.
Sedan åkte vi till stan och Alex köpte parfym till mig :) Jessica Simspons nya, som heter Fancy. ÄLSKAR DEN.
Så åkte vi hem och åt lite och Christian skjutsade oss till Tobias och Emelies lägenhet, medan vi förfestade i baksätet, haha :)

Väl hemma hos Tobias och Emelie bestämde vi oss för att skita i uteserveringen och allt som har med krogen att göra, för en stund, för att istället sitta på deras balkong och dricka. Det var hur mysigt som helst! Riktigt kul att komma så bra överens med Emelie också, riktigt bra tjej. Tobias flickvän, för er som ännu inte förstått det.

Jag tyckte att det var en dålig idé när Tobias tog fram en whiskey. Detta tyckte Emelie också, men lyssnar killar någonsin? Givetvis inte.
Jag vill inte att Alexander dricker sprit.. så jag tog glaset själv :) Dock så blev det lite mer än ett glas och det hela slutade med att Alex och Christian fick hjälpa mig bort till bilen och köra hem mig. Sista timmen var inte vacker, jag lovar. Men vi hade sjukt roligt ändå! Ingen mådde bra dagen efter.

Så söndagen tillbringades väl allra mest i sängen.. men det är ju aldrig fel det heller, eller hur?
/ Johanna

Ännu en ny vecka

Hej på er!
Jag vaknade konstigt nog med ett riktigt gott humör imorse. Det kändes som att det skulle bli en bra dag.. och det blev det också, delvis.
Igår åkte jag ju från Karlstad och det var nog den värsta resan ner till Göteborg som jag någonsin gjort. Var sjukt ledsen för en sak som är alldeles för personlig för att skriva ut i bloggen.. huvudsaken är att det har löst sig. Nu är det inte mer med det.

Hur som helst så börjades dagen med mediekommunikation, där vi diskuterade olika branscher. Därefter blev det samhällskunskap c där vi diskuterade de olika terroristorganisationerna som vi studerat in oss på (jag hade Al-qaida). Sedan kom ett klassråd där vi mestadels pratade om studenten - som närmar sig! Fort går det.
Dagens sista lektion var Textkommunikation B som gick helt åt helvete, rent ut sagt. Men jag orkar inte skriva ner allting.

Jag hade ett möte med min handledare idag om projektarbetet och hon är jättestolt över mig. Jag är också jättestolt över mig. Boken skickas till tryckeriet idag och beräknas vara tillbaka precis vid inlämningen!

Det kommer en uppdatering om helgen alldeles strax.
/ Johanna

Måndag !

Godmorgon allihop, eller ja godeftermiddag? Jag har precis klivit upp ur sängen, fattar INTE hur jag kunnat sova tills nu? Är väldigt förvånad faktiskt! Men snart bär det iväg till träningshallen där vi ska spela tennis och gymma jag och Henrik:). Nylander är sjuk, så en annan nära vän Henrik Knapp får hänga på (:.

Vad ska man skriva här då? Johanna drog hem igår, tungt tungt tungt... Det var riktigt jobbigt idag, eftersom att Johanna inte mådde bra på vägen hem, då mådde jag också skit.. Men det ordnade sig efter nåra minuter med mig i telefonen och några extra förklaringar så vart det löst.

Idag är det i alla fall världens finaste väder ute ser jag ut genom fönstret! Underbart säger jag! Blir nog shorts och en t-shirt idag med:). Nej nu vet jag ärligt talaty inte vad jag ska skriva.. Får försöka hitta på saker och få inspiration så får ni läsa ikväll ist=)

Hade kanon, ska ringa Henrik nu!

/Alexander

Söndag, och bakfylla..

För vissa här i alla fall så är bakfyllan och knackar på. Whiskey, öl och cider var blandningen igårkväll! Tror nog inte man är ensam om att vara bakfull idag, eller hur?
Vi hade i alla fall en riktigt trevlig kväll. Satt hemma hos Tobbe o Emelie och drack och käka kycklingtallrik. Satt ute på balkongen och pratade / myste på våran "pardejt" haha. Nej men kvällen var väldigt fräsch och lugn, dock kom störningsjouren och knackade på men det är Tobbe van, och dom med så de bara skrattade o undrade vad det var för granne som egentligen ringer så ofta så fort tvn datorn eller tom att man pratar för högt, då ringer han! Idiot med andra ord. Men men, så är det. Johanna åker hem med 17,56 tåget idag och vi ses inte på 2 veckor sen.. *suck* men det blir lite längre när vi väl ses igen.! 10 dagar tror jag att det tar innan ho kommer igen. Valborg är det ju, då hon kmr ner på onsdagen!

Jag sticker till Tobbe när hon dragit, för att dra iväg o käka me han är de tänkt. Vi får se vad vi hittar på! Xboxet kanske åker med? Men det får vi se, vi checkar läget helt enkelt:)

Jaja, nu ska jag återgå till bakfyllan och min flickvän i sängen.

/Alexander

Mot Värmland!

Nu börjar jag må bättre igen. Väskan är packad och jag är iordninggjord, bussen går halv sex från Nisse Terminalen och jag ska gå hemifrån om fem minuter. Det tar tid in nu i rusningstrafiken!
Oerhört skönt att det iaf är lust ute nu när jag åker.

Vi får se vad vi hittar på i helgen, jag kommer ju att få jobba lite iaf. Kommer också åka hem tidigare, på söndag faktiskt, för att slutföra saker och ting.
Nästa vecka börjar Hockey-VM! Woho!

Nej, jag får nästan runda av här. Det känns alltid som att man glömt något, så himla irriterande. Tur att jag har dubletter av i stort sett allt hos Alex, haha!
Ha en underbar natt tillsammans och en riktigt bra helg! Kör på vitt!

/ Johanna

Fredag betyder Karlstad

Jag är så himla trött. Jävla projektarbete.
"Ibland kommer ni att älska det ni gör. Ibland är det det roligaste ni har gjort, ibland kommer allting att gå så himla bra hela tiden. Ibland kommer ni att gråta av frustration, ibland kommer ni vilja springa och bli snabbt gravida, ibland kommer ni att fråga er själva varför. Varför valde jag det? Men då är ni redan fast".
Det var så en föreläsare sa en gång, dock inte om projektarbetet. Det lider iaf mot sitt slut.

Mår så himla dåligt. Ska fortsätta skriva alldeles strax. Det är riktigt långa kapitel, det är det som är det jobbiga. Jag kommer att få åka hem på söndag trots att jag inte vill, skulle åkt på måndagmorgon egentligen.
Det jag pratar om är att jag åker upp till Karlstad idag, som vanligt. Ska bli underbart. Dock kommer jag att få jobba hela helgen.

Jag var tvungen att sova inatt, mitt hjärtade började hoppa. Det var läskigt. Och nej, jag menar inte ordagrant att hjärtat hoppade, men jag tror att ni är tillärckligt smarta för att fatta det.

Det är lika fint väder idag och det är så underbart! Jag saknar AlleNalle. Snart, snart. Om tolv timmar, rättare sagt.
/ Johanna

jobb!

Nu sitter jag på jobbet och har allmänt tråk! Har varit och tränat me Nyllet, han tror han har feber men vi körde ändå!:) Blev dock tennis och det är väl ingen höjdarsport för varken mig eller Nyllet! Men nu är det jobb som gäller, i alla fall fram till åtta då jag drar hem. Blir att käka då, det enda jag har fått i mig är en tallrik fil med flingor, en bit osötat bröd med skinka o gurka och ett glas vatten. Blev dock en gainomax o ett par bananer i träningshallen men annars så.. Är dock ganska hungrig nu så ska väl kanske köpa en kycklingsallad?

Men men livet är så, man får hungra ibland. Tänk på barnen i afrika som bara sitter hela dagarna med ett par riskorn till frukost och lite till kvällsmat om det ens är så bra!
Så nej, Jag ska inte klaga. Dock stoppade jag en godis i munnen nyss men spottade ut den när jag kom underfund med att jag inte ska äta sånt. Inte förrän på lördag, då jag har min "slaskdag"!

Nej nu ska jag bege mig tillbaka till arbetet. Komme rnågra bilar!

hade bra alla, skriver sen..

/Alex

Uppdatering torsdag

Så var torsdagen i full gång och jag medan lunchen lägger sig i magen skriver jag ett litet inlägg.
Religionsprovet var såååå hopplöst lätt, det kändes riktigt bra. Idag kommer all vikt att läggas på mina tolv kapitel som jag ska försöka skriva.. med andra ord så kan boken bli klar INATT! Vi får hoppas.
Jag köpte i alla fall med mig RedBull hem för att klara natten. Det blev en skaldjurssallad till lunch som smakade vatten, köpte även med mig massa frukt, speciellt mango. Det är smoothies som gäller! Och nu kom min bror hem, vilket innebär en smoothie som jag ska fixa.

Nej, jag får helt enkelt sätta igång. Alex är på gymmet med Nylander och kommer att jobba från klockan tre, vi får se när han skriver in sig för dagen!

/ Johanna

Torsdag

Hej på er!
När solen tittar fram så blir det fart på mig och Alexander, kan jag lova. Ni har förmodligen redan läst om Alexanders gårdag, jag är så himla stolt. Det gör mig lycklig att han joinar mig här på "the healthy side of life".
Vad som däremot inte är så nyttigt är att sitta hela 14 timmar i sträck för att endast plugga. Det var så jag spenderade min gårdag. Pratade med Alex till strax efter tolv och efter det kunde jag verkligen inte somna. Somnade vid tre och vaknade sedan vid fem och sedan dess har jag varit vaken och mått helt åt helvete. Idag ska jag skriva mina sista 12 kapitel för att imorgon klampa in på kontoret och bekräfta att boken nu skickas iväg till tryckeriet. Det blir en lång dag, med andra ord. Har dessutom stort prov i religiongskunskapen.

Dags att göra sig iordning. Hoppas att ni får en riktigt bra dag och att vädret är lika bra hos er som här i Götet!
/ Johanna

Jobbigt!? Nej bara nya livet som väntar=)

Äntligen har man satt igång med det riktiga livet igen. Träning! Idag blev jag väckt först av Johanna vid elva tiden sen av Nylander vid tolv. Då var jag inte pigg kan jag lova! Men kände att man kanske skulle gå upp ändå. Nu ska jag försöka sova 4 timmar innan jag åker inatt, för att sedan få några timmars sömn när jag kommer hem! Är helt slut i kroppen idag efter träningspassen. Ska ta allt från början så ni hänger med!

Jag klev upp strax efter tolv hos min bror och började diska och städa hans lägenhet. Begav mig sedan hem för att dammsuga här och diska undan lite. Jag och Nylander bestämde redan när han ringde att vi skulle käka på stan idag. Så när allt var klart här hemma begav jag mig till Strand här i Karlstad där Jenni och Nylander har lägenhet. Hämtade upp Nylander och åkte till stan. Jenni ringde och ville följa med och äta så det fick hon självklart göra. En uteservering skulle vi ta, för vädret var t-shirt och shorts ni fattar tror jag! Sommar med andra ord=) . Det vart till slut tacotallrik och mineralvatten. Men alla kalorier som fanns i tacosen försvann såklart senare. Men efter maten drog vi hem till mig för jag hade glömt mina skor när jag packade träningsväskan. När vi sedan kom fram hade vi bokat bana och allting så det var klart. Vi spelade squash i 50 min utan paus sen var det gym med fria vikter, vilket jag faktiskt inte kört förut så min kära bästa kompis fick visa haha. Men efter det blev det gainomax och banan och såklart bastu!.

Efter allt ståhej drog jag till min bror. Spelade först NHL09 men sen testade vi BUZZ frågesportsspelet till playstation ! Det var askul! Satt och garva rätt bra till spelarna vi valde. Och framförallt programledaren som vi kom fram till har röst utav ingen mindre än Felix Herngren! Åkte hem när min mor sa att jag hade plånboken hemma med körkort och kontanterna så ja, ligger nu i sängen och fick precis ett samtal av min flickvän. Hon orkade inte plugga mer, vilket är förståeligt när man suttit 13 timmar i sträck och skrivit sin bok. Men nu ska jag lägga ner skrivandet, blir alldeles för tråkigt för er att läsa!

Förlåt om jag tog för mycket av er dyrbara tid! Men så är det här i livet.

Nu blir det prata med baby en stund sen sova! Totalt slut efter träningen. Squash tar livet på en bara så ni vet! (ta dock ej det ordagrant)

Godnatt på er,

/Alexander

Hårt jobb lönar sig

Jag vill gråta av lycka men jag kommer inte att göra det, för jag behöver energin. Min bok kommer att bli tryckt. JA. Jag fick de underbara nyheterna nu från förlaget, den kommer i tryckt form som pocketbok!
AMBITIÖST, ELLER HUR? Dock så vill jag skicka iväg den på fredag redan, vilket egentligen inte är någon omöjlighet. Kommer då att få skriva röven av mig och jag börjar nu.

Nu kör vi! Fan vad underbart!
/ Johanna

Tillåt mig att vrida mig av skratt.. eller gråt

Som ni kanske redan vet så har jag msn.se som min startsida. Där står det ju väldigt givande nyheter varje dag - typ inte alls givande.

Men nu går dem väl ändå för långt. Jag börjar undra om det är ouppmärksammande tolvåriga tjejer med begränsad information om omvärlden som sitter och skriver rubrikerna på dessa givande nyheter. Nu står det nämligen "Nu chattar vi med Alex Schulman - ställ din fråga till humorkungen". Det får mig verkligen att vilja spy.
Det enda humoristiska med Alex Schulman är att han är så fruktansvärt patetisk att man skrattar för att man tycker synd om honom. Och visst, en annan sak som är ganska humoristisk är hur killen ser ut.

Ärligt talat, hans brorsa, Calle Schulman är ju till och med roligare och han är så långt ifrån rolig som man kan komma. Även om jag inte direkt varit så insatt i någon utav brorsornas liv. Jag såg Calle i bland annat "Sverige pussas och kramas" och "Fråga Olle" och det finns bara ett beskrivande ord för dessa två tillfällen - fruktansvärt.

Det finns en hel lista med Sveriges humorkungar. Exempel? Johan Glans, Robert Gustavsson, Magnus Betnér, Johan Rheborg, Özz Nüjen, Mårten Andersson, Henrik Hjelt, Henrik Schyffert, Johan Wahlström, Peter Magnusson, David Helenius.

Flopp, msnredaktionen. Riktig jävla flopp.
/ Johanna

Onsdag

Nu har jag skrivit ytterligare elva sidor av min bok och jag har lärt mig precis allt om islam. Fit for fight imorgon alltså!
Har inte alls mått bra idag. Mådde ännu värre nu när jag insåg att jag inte ätit någonting förutom en smoothie (som man tekniskt sätt dricker) och två koppar kaffe. Ja, det är sant, jag var tvungen att brygga mig kaffe för att orka med pluggandet. Och snacka om att jag fick en kick, jag som vanligtvis inte dricker kaffe (det är onyttigt).

Det känns skönt med projektarbetet nu igen för nu är det riktigt roligt. Dispostionsplanen blev klar och fullständig idag också, det har den aldrig varit.. konstigt liksom, man ställer ett krav på en dispostionsplan på en jävla bok när man inte ens är författare. Lätt, liksom. Nej, inte direkt. Men nu är den klar, efter många om och men.

Jag är lycklig. Och stolt. Över min pojkvän som nu börjat med det nyttiga livet, han och Markus var och införskaffade gymkort på en "rackethall", vilket innebär squash, badminton, tennis och sådant. Plus gym, tror jag. Dessutom äter han nyttigt och har en slaskdag i veckan, vilket han kan få ha tycker jag. Det är ju bra, logiskt sätt. Så han och Markus har nu begett sig iväg för att spela squash. Duktiga killar! Det gör mig riktigt glad.

Själv ska jag fortsätta att plugga hela dagen. Det känns som att mitt projektarbete lider mot sitt slut inom det närmsta.

/ Johanna

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Åh. Jag har sådan fruktansvärd mensvärk, vet inte var jag ska ta vägen. Killar tänker "euw" och tjejer tänker "stackare". Killarna får ge sig i så fall. For the record så har alla tjejer mens, det visar på att man är frisk. Det är dessutom precis lika äckligt som sperma.
Just det.

Åhhhhhhh. Jag ska proppa i mig tabletter snart, vilket jag bara tar om det är absolut nödfall och det här är ett sådant.
Har varit ute och kört bil med mamma, det var längesedan senast. Men det gick bra, som alltid.
Borde ha en jävla massa redbull hemma. Borde sitta vaken hela natten och plugga. Vi får se hur länge jag orkar.. jag dricker nämligen inte kaffe. Det förstör tänderna. Visst, det gör redbull också, men det syns i alla fall inte lika tydligt.
Visst är jag ytlig?
Nej, jag måste ringa och gråta ut hos min pojkvän. Inte sant. Jag blir glad varje gång jag hör hans underbara röst.
/ Johanna

Tråkigt tråkigt tråkigt!

Snälla kom på något man kan göra... Visst jag har datorn med mig, men jag dör av uttråkhet! Vad ska man hitta på nu på jobbet den närmaste timmen innan jag får glida hem? Jag vet faktiskt inte.. Det enda jag vet är att jag ska börja cykla till jobbet för att lämna bilen hemma. Har 6 km hit och det är så ovärt att åka bil, kan spara in den miljöbiten på att cykla istället. Nu låter jag som en Miljöpartist vilket jag är så långt ifrån man vill komma. Men tänk själva, varför åka bil när man kan cykla hit på 15 min? det tar 5 min med bil, jag sparar 10 min med bilen, förlorar bensinkostnad och framförallt förstör man miljön med allt start och stopp! Jag ska och lovar er att jag ska börja cykla, nu när jag börjar träna så ska det bli bra kost för hela slanten och som ni redan vet så kommer jag vara i god form till sommaren och under sommaren och framöver framförallt!

Jag hoppas verkligen inte folk har lika tråkigt som jag har det.. För jag tycker synd om er! Jag hör hela tiden det här av Johanna. Studenten o allt det där o sista biten i skolan, men det har sitt slut snart, och det är skönt när det väl är över det kan jag lova! Men ändå inte, för när man väl gått ut och börjar jobba så saknar man skolan. för plugg det blir det , det vet jag nu! För jag saknar verkligen att läsa och kunna göra något vettigt när man är hemma och inte bara sitta och titta på tv eller sitta vid datorn eller framförallt spela xbox 360. Köpte ett sådant för inte så längesen, visst det är kanonkul, men är det nyttigt? Nja det vet jag inte... Nej nu får jag ge mig, för nu kommer det lite bilar, kanske ska tvätta ?

/Alexander


Haha

Det här måste ni läsa!!!!

Tusentals supporters hade rest till Bergviksköpcenter här i Karlstad för att få Guldhjältarnas autografer, vilket vi såg jag och Johanna när vi var där. De mest långväga hade åkt från GÖTEBORG för att få sin GULDSHIRT Signerad!!! Det kallar jag hjärta, bra GÖTEBORG jag älskar er redan;)

SM GULD

Ja, lite sent påkommet kanske?

Men här kommer en bild på laget som gjorde det, Sveriges bästa lag (8)
År SM Bucklan har hamnat i Karlstad: 1981-1986-1988-1997-1998-2001-2006-2009




Far åt helv..

Då var pannkakorna klara, känns som att det gick väldigt fort idag.
Jag sitter här och är sjukt jävla besviken. Under matlagningen stod jag nämligen och tänkte på folk som ljuger. Folk som sviker. Folk som undanhåller sanningen från människor i deras liv som egentligen betyder något.
Det är för mycket. Och jag fattar inte vad felet är på vissa.

Ända sedan jag fick höra om en viss person så har jag nästan tappat tron på mänskligheten. Jag menar, hur fan kan man vara otrogen mot någon? Hur i helvete kan man svika en person så? Jag fattar det inte. Känner man sug efter andra människor så älskar man inte personen som man är tillsammans med och då ska man inte ha ett förhållande med den personen, man slösar bort personens tid. Och sin egen.
Därför blir jag så jävla förbannad på vänner och bekanta som gör så mot sina partners. Jag vill inte ha sådana människor i mitt liv.

Eller vänner som ljuger. Vänner som säger saker på fyllan, då sanningen kommer fram. Saker som man kommer ihåg dagen efter - eller veckan efter. Saker som inte kommer att glömmas. Jag nämner inga namn.

Jag vet att folk döljer något. Jag undrar bara om jag ens vill veta vad. Sedan vet jag att folk kanske är rädda för att berätta det också för dem vet vad som händer. Jag har inga problem med att vända folk ryggen, folk som svikit mig. Det är nog det jag är allra bäst på. Jag har ju en del erfarenhet.

Var bara tvungen att skriva av mig. Vi lever ju trots allt i en värld full av idioter, många av mina vänner tillhör den skaran.
Annars är läget kanonbra!

Och folk, tänk efter noga nu när ni läst detta. Tänk två gånger och ställ er frågan, är det värt det?
/ Johanna

Underbart

Nu äntligen är jobbet igång på allvar igen! Sitter här på tvätten och tvättar bil lite då och då!  Nu tittade just en "kärring" på sin bil för att se så det blev rent, visst hon kollade och såg nöjd ut så klart att den blir ren, världens bästa biltvätt, skryt med det! Haha.

Har träffat Nylander en sväng också! Blev gymkort. Nu äntligen är det fixat, squash, badminton och tennis + gym då givetvis för hela slanten nu framöver. Börjar redan imorgon! Så nu blir det inget mer pizzaätande. En dag i veckan = slaskdag men inget mer! Ingen cola eller snabbmat, isf en sallad och en vatten. Så är det. Nu ska här tränas ordentligt!

Underbart, ja ni undrar säkert vart jag vill komma med det eftersom det är en rubrik!?
Det är ju såhär att hela livet är underbart just nu, eller inte bara just nu hela livet ut kommer vara underbart, så länge min älskade Johanna som jag är grymt nykär i finns i mitt liv vilket hon kommer göra until the end.. Om ni fattar:) Visst har jag varit kär och förälskad, och man "tror" det vara livet ut. Pratade med Johanna om det senast idag, men va fan man är väl ung och lever livet? Nu är jag 21 och man vill inget annat än stadga sig. Dock är Johanna bara 18 men det ska ni veta, den tjejen är vuxen! (Förutom vissa stunder *hrrm*) Hon förstår allt hela tiden, och att ha en flickvän som bryr sig så om mig, det är hela sjuuuukt! Märks verkligen hur jäkla mycket hon älskar mig vilket hon visar heeela tiden! Jag är lite sämre på det där.. Johanna är mycket bättre, men du ska veta att jag har minst lika mycket känslor för dig som du har för mig baby!<3 om inte mer :$

Ja ni fattar kanske att vi skriver lite kärlek till varandra,annars vet jag inte vilken sida av ytan ni är på.. men det är som sagt våran blogg och klart vi måste skriva ut känslor! Vi håller er såkallade uppdaterade:)

Nej nu ska jag dola lite här på jobbet. Men ni får ha det underbart, kommer en uppdatering senare, I prommes!

/Alexander

Drömmer iväg..

Uh, vad seg jag är på att komma igång med religionen. Har suttit och arbetat med projektarbetet ett par timmar nu, det går framåt. Nu borde jag dock sätta igång att lära mig allt om Islam, Hinduism och Buddhism. Jätteroligt.
Det är faktiskt intressant.

Satt och lyssnade på massa kärleksmusik alldeles nyss, samtidigt som jag tittade på bilder på mig och Alex. Han har nog rätt, vi är nog faktiskt fortfarande sådär nykära.. det känns verkligen. Även om det känns som att vi varit gifta i 50 år vissa gånger - allt för ofta nu för tiden. Men det är också roligt. Speciellt roligt när föräldrarna påpekar det.

Usch, vad jag saknar honom.. det är så himla jobbigt. Vill bara hoppa in i bilen och köra iväg upp till honom.
Någon gång kommer jag att göra så, när jag är i Göteborg och har fått mitt körkort. Speciellt om han jobbar. Åker upp och in på tvättgatan, så tänker killarna "helvete, nu kommer en kärring till" och så tittar jag ut. Och får se min pojkvän i hans sexiga jobboverall.. mums! Är det sjukt att jag tycker att han är sexig i den?
Nej, nu får det bli andra tankar. Åter till pluggandet.

/ Johanna

Sista "semesterdagen"

Hej på er!
Dåså, då var det dags att dra igång sista lediga dagen för den här veckan. Jag har ju lyxen att vara ledig varje tisdag. Denna tisdagen skall utnyttjas till max - vad gäller studier.

Jag vaknade vid åtta imorse och skulle krypa upp i Alexanders famn. Men när jag vände mig om så låg han inte där, och det gjorde mig så besviken att jag somnade om och sov till halv tio. Visst är sådant irriterande? Visst att det suger att somna ensam, men det är ännu värre att vakna ensam. Men, det är inte många nätter som man måste stå ut.

Det är inte bara studier som står på schemat idag, det är också pannkakslagning till familjen. De har längtat i en hel vecka nu så jag tänker faktiskt vara snäll och ta mig tid.
Det var tänkt att jag och mamma skulle shoppa massor idag, men på grund av allt plugg så ställer vi in det och skjuter fram det. När det blir får vi se. Jag måste ju hitta en ny studentklänning också och har faktiskt spanat in en på Top Shop.. vi får se hur det blir, jag håller er uppdaterade!

Alex nämnde igår hur tråkigt det är att hockeyn är slut och jag kan inte göra annat än att hålla med. Dock så börjar ju VM snart så det är ju inte helt slut. Och sedan börjar fotbollen! Inte lika kul, men det är allt stämning här i Göteborg. Det tillhör ju sommaren.

Man kanske skulle sätta igång. Vet knappt var jag ska börja.
/ Johanna


Back to reality!

Nu sitter jag efter en 2,5 timmars lång bilfärd, hälsat på mormor o morfar, farmor o farfar och även lämnat gpsen på jobbet, hos min bror i hans lägenhet. Klockan närmar sig halv elva, och jag är faktiskt inte trött, än... Men snart kommer det garanterat! Ja Göteborg har varit underbart! Älskar att vara där. Har haft mycket tid ägnat åt Johannas familj, främst hennes mor o far har varit riktigt trevliga påskkvällar kan jag lova!

Och hennes bror.. som jag numera ser som MIN lillebror ( ta det inte fel ) älskar den killen, trivs väldigt bra med honom. Underbart att vara hos Johanna där jag nu är en medlem i familjen vilket är riktigt gott! Är faktiskt riktigt glad, även fast jag fick åka ifrån Johanna idag.. Vid fem snåret. Men men, det är så det är:) Tre dagar ifrån varandra, sen kommer hon på Fredag igen!

Inatt blir det jobb och sedan även jobb eftermiddag/´kväll imorrn. Det ska faktiskt bli riktigt kul att komma tillbaka efter lite ledighet. Att få komma in i rätt rytm igen, och inte somna 23,30 för att sedan sova HELA natten fram tills elva dagen efter. Men det har sina fördelar det med.

Nej, nu ska jag faktiskt ta att ringa gumman för nu saknar jag henne riktigt mycket..

Hade bra allihopa
/Alexander

Lite partypics

Som ni säkerligen vet så var vi ute senast i torsdags, då herr Markus fyllde 20. Innan det var vi ute på lördagen för att fira två tjejkompisar till mig som fyllde 19 nu i veckan. Bilderna kommer därifrån! Allt för att göra bloggen lite roligare :)


Här har vi födelsedagsbarnen! Caroline till vänster och Beccis till höger :)


En glad Malin!


Hahah, Caroline får förlåta mig, jag var bara tvungen.. älskar minen!
Mohito liksom.. uhhää, killen som kom på drinken måste ju vara bondejävel sedan lång tid tillbaka.


Och här är vi med våra snygga poser! För er som inte vet det så var jag äckligt full den kvällen. Riktig snefylla. Vilket kanske syns redan på bilden.


Me and my girls! Caroline, Beccis och jag. Riktigt glada efter shots, drinkar och vin.


Malin flashar min Dolce&Gabbanaväska.. ajjabajja!


Haha, och grabbarna för en gångs skull. Kalle och Alex.. som gör den sura minen för att flickvännen inte kan stå på sina egna ben :) Men vad fan, sånt händer! Nya tag i helgen, vilka ska med?

Nu skojar jag bara. Godnatt på er!
/ Johanna

Ännu en uppdatering

Jovisst får ni det. Nu har jag ägnat en stund åt att plugga. Slängde iväg sms till ett par klasskamrater för att försäkra mig om vilka sidor det är vi ska läsa på och fick en glad överraskning. Jag hade läst 10 sidor för mycket.
Väldigt skönt.
Så nu har jag pratat med Alex en stund, han är hemma i Karlstad och ska titta in till sina trevliga morföräldrar. Jag får ångest, jag vill också vara i Karlstad. Älskar den staden! Men, jag får helt enkelt nöja mig med att sitta och blogga i Göteborg. Det duger ju faktiskt ganska bra just nu.

Tänkte ägna cirka en timme åt projektarbetet också, som faktiskt börjar lida mot sitt slut. Det känns faktiskt väldigt tråkigt.
Typ not, det är så jävla underbart. Det har varit alldeles för mycket skit och jag kommer att klaga som fan hos skolledningen. Så det så. Kan blogga mer om det när studenten är klar.. känns lite säkrare.

Slänger in lite bilder från påskafton! Det togs ju bilder de andra dagarna också, dock med våra mobiltelefoner. Min mobil är knasig och jag orkar inte kämpa med att koppla in den i datorn och grejer.. så ni får nöja er med dessa underbara sommarbilder.


Vi var ju på systemet och inhandlade massor med god dricka. Det första vi gjorde när vi kom hem var att sätta oss i den 28-gradiga värmen på balkongen och knäppa flaskor. Riktigt härligt! (Ölen är till Alex, tror att ni förstår det..)


Denna bilden togs utav misstag av mig faktiskt. Min kamera har nu gått i pension, kan man väl säga.. dags att införskaffa en ny. Tyckte i alla fall att den blev väldigt söt, rosorna ger en riktig påsk-känsla och solen skiner starkt utanför.. underbart :)


Jag vet vad ni tänker och det gör jag också - grr! Haha, det här är min snygging som ringer runt och skryter för alla värmlänningar om värmen på Bästkusten, samtidigt som han schteker i solen på balkongen :) Man vill ju bara pussa sönder honom. Tro mig, jag har försökt.



Och slutligen min påsktårta. Jag anser att det är den fulaste tårtan jag gjort. Hittade nämligen spritzern och kunde inte låta bli att leka runt lite, så det blev som det blev. Men den smakade bra! (Jag är mer hemmafru än vad ni tror).

/ Johanna

Back to reality - for a few more weeks..

Ja, det säger jag allt.
Det blev inte alls någon pizza igår, som Alex skrev.. dock så tror jag att det förstod ni så bra själva, med tanke på att jag är som jag är.
Idag har det inte alls varit mycket. Jag har min fruktansvärda kvinnovecka vilket gör att jag har ofattbart ont och humöret går helt upp och ner. Alexander är nu påväg hem till Karlstad vilket gör allting ännu värre.
Men hey, det är ju bara tre dagar utan varandra. Vi överlever nog förhoppningsvis.

Hur som helst så blev det som sagt inte så mycket idag. Bara mys på soffan. Nu ska jag sätta igång med mitt pluggande, jag har två intensiva veckor framför mig med slutprov och sånt där. Usch. Men det är skönt ändå, man blir så otroligt sporrad när man vet att det snart är slut. Väldigt snart.

Jag och Alex funderar förresten på att åka iväg till Säfsen veckan då jag tar studenten. Jag tar ju på fredagen, så vi funderar på att åka söndagen innan och stanna tills torsdagen. OCH NEJ, JAG FESTAR INTE UNDER STUDENTVECKAN. Det är ju bara jävligt onödigt. Jag vill må bra på studentdagen.

Vi får se hur det blir. Nu är det strax middag och efter det är det plugg som gäller.
Hoppas ni haft en riktigt bra påsk, det har vi haft!

Påskdagen version 2

Bara skönt skönt skönt! Vädret är underbart, fläktar varmt gör det med, javisst, vi sitter i Göteborg! Just nu sitter jag på sängkanten i Johannas rum. Johanna kommer in med en öl och en toast till mig strax! Underbart:). Har suttit och spelat  NHL med Johan och sedan bar det iväg ut mot havet som Johanna skrev! In på Willys handla lite fika, sen åkte vi vidare. Vi satt på en parkering vid färjorna vid lilla varholmen! Men vi åkte vidare istället mot Ramberget, hygglig utsikt säger jag, riktigt nice!

Ja neråt i backen åkte jag såklart i motsatt riktning.. Mötte en halvsur utlänning som språka fram lite svenska mellan meningarna, men jag förstod i alla fall att han sa "fel väg ner". Och det förstod jag med, men hallå skylta gärna?

Visst visst, nu sitter vi här hos Johanna. Vet inte vad det blir i eftermiddag, kanske en pizza vid vattnet? Vi får se, hemresa imorrn. Så vi ska lägga oss och äta lite och se klart på "Along came polly" så får vi se vad det blir sen. Ut blir det i alla fall!

Hade bra alla, det har jag det i Soliga och Varma Götet!

/Alexander

Påskdagen

För en gångs skull kan jag inte skriva "godmorgon" klockan tolv. Jag och Alex gick faktiskt upp vid tio idag, duktiga som vi är. Vi börjar nog få koll på rytmen nu.

Det är lika fint väder här som igår. Pappa trodde att det skulle bli varmare.. man hoppas lite på det. Det är ju helt underbart.
Jag sitter här efter att ha duschat och kollar runt lite. Försöker komma underfund med när Prison Break kommer tillbaka? Säsong fyra har väl visats i Usa nu? Man börjar bli lite trött på tv3 och allt som har med kanalen att göra. All reklam, alla avbrott, alla "säsongsuppehåll". Visst respekterar man att det finns en viss policy, absolut. Men de kan väl i alla fall informera någorlunda?

Gårdagen var riktigt mysig. Middagen med min familj var riktigt trevlig, många goda skratt. Min tårta var uppskattad också. Innan middagen gick jag och Alex ut och satte oss på en filt på gräsmattan. Han drack öl och hade sig, men det var mysigt. Lite halvt solnedgång och kvällsvärme. Många söta kort fick vi på oss också.. får se om de kanske kommer upp i bloggen.

Nu ska jag göra mig iordning. Vi ska åka och handla lite fika och sedan åka ut till havet. Bara mys. Om min kamera lyckas fungera så hänger den självklart med, borde dock införskaffa en ny snart. Eller rättare sagt, låta pappa införskaffa en åt mig. Jag vet att det  låter illa, men hallå. Det finns inga jobb och jag lever liksom på mitt studiebidrag.. föräldrarna får faktiskt hjälpa till. Och pojkvännen :)

Ha en underbar dag!
/ Johanna

Påskpresent till er!

Vad är då påskpresenten? JO, att ni får ett inlägg från oss båda - på raken. Det ni.
Ja, som ni säkerligen redan läst i inlägget nedan så har vi det väldigt bra här i Göteborg. Vi har slagit oss ner på vår södra balkong och dricker lite gott. Södra balkongen låter jättefjantigt, men det är faktiskt sant. Vi har en norr och en söder, och en altan. Mycket snajsigt.
När vi åkte iväg till systemet förut så hade jag shorts på mig. Fattar ni? Shorts! Alex hade rätt, det ÄR sommar.

Tyvärr så kan jag inte baka min berömda kaka idag. Det blir för kort om tid och dessutom har våran ugn börjar knepa sig. Det blir en alldeles specialgjord tårta istället.. men det är väl inget fel, right? Jag fick inga klagomål i alla fall.

Nej, nu ska jag fortsätta att njuta av solen med världens bästa pojkvän (min.. men det vet ni ju). Ha det bra allesammans, glad påsk!

/ Johanna

Påskafton och...

... strålande solsken! Det är vår nu, eller snarare sommar med denna värmen! När vi åkte från Karlstad imorse vid nio tiden så var tempen ca4-6 grader. Ju närmre tolvslaget vi kom så steg det. Väl framme i Göteborg, tankade vi på OK och jag vart förundrar, bilen hade dragit 0,68/mil vilket är väldigt bra med tanke på att min gaspedal används en heldel.... Fast denna gången var det hyffsat lugnt. Vi körde ner i runda slängar 2h o 40min.

Efter vi hade tankat bar det iväg in på COOP. Älsklingen handlade lite till sitt påskbakande och det är höga förväntningar nu när hon kaxxat så att hon är så duktig på att  baka=)

Hemma hos Johanna så väntade bara glatt folk! Tror nog Johan vart mest glad att jag kom. "Jag har tränat NHL hela veckan nu" hmm tänkte jag, han har tränat för att slå mig?
Jovisst slog han mig. Jag ledde med 4-1 inför sista perioden killen vinner med 5-4.. andra matchen ledde jag med 2-0 den vann han i förlängning med 3-2... Får nog känna mig slagen idag, en sista match vann han med 6-2 så ja Johan. Du är nog bättre än din systers kille=) Men ändring på det sen!

När vi hade spelat så kom Johanna på att vi kan köpa öl o cider och sätta oss på balkongen! Kollade tempen, 16 grader i skuggan... ca 25-27 grader i solen där vi sitter nu på hennes balkong. Vi körde direkt ner till systemet där jag handlade 4 st Mariestads 5,2 och Johanna 3 st x-ider! Så här sitter vi, avnjuter alkoholen och bara myser. Jepp jag har med mig datorn hur nördigt den än låter, sitter och skriver från den svettigt varma balkongen=)

Nu ska jag lämna över till gumman så får hon skriva ett inlägg också!

Hade superb alla, ska försöka slänga in lite bilder från middagen ikväll..

Glad påsk på er!
/Alexander

Dagen efter, vilket råkar vara Långfredagen

Hej på er och glad påsk!
Haha ja, som ni märkte i förra inlägget så var Alex ganska på g innan utgången. Det kallas ölsug. Han blir så lycklig när han ska få dricka öl :)

Vad som hände efter det avslutade inlägget var att jag och Alex åkte ner till Christians lägenhet och tog oss lite att dricka. Jag tog vad de i Värmland kallar för grogg, jag som är från storstaden skulle vilja kalla det för drink. Äckligt var det i alla fall.

Sedan ringde herr Jerry och sa att det var fritt fram, så vi åkte. Väl hemma hos honom fick vi vänta en evighet på de andra, vi sysselsatte oss med dricka och Discovery Channel. Mycket underhållande.
När alla sedan kommit var det livat och dags för utgång, vilket sket sig för de flesta. Väl i bilen hade vi fyra (Jag, Alex, Markus och Jennie) riktigt roligt åt det - just då. Det är sådant som händer helt enkelt.

Nu idag så har vi inte gjort allt för mycket. Alex har fått sålt en telefon och därigenom fått lite extra cash att röra sig med. Vi har också varit och handlat och där stötte vi på hela drösen Färjestadspelare. De var på Bergvik och skrev autografer till de som ville ha - vilket var ofattbart många. Detta skriver jag med glimten i ögat.

Nu har jag duschat och börjat göra mig iordning, Alexander är på nedervåningen med sina föräldrar och lagar all god mat som ska ätas. Hundarna står och gnäller häruppe, de får inte vara med. Puttinutti.
Det som väntar är att äta middag med Alex familj. Kvällen ska spenderas med Markus och hans flickvän Jennie, bio står på schemat.

Imorgon bitti, tidigt tidigt, bär det av till min hemstad, Göteborg. Resten av påsken ska ju firas med min familj. Det ska bli mysigt, nu börjar jag faktiskt sakna dem en del. Vi får se när startskottet går för avresan - och när nästa inlägg kommer.

Ha en riktigt mysig påsk, allihopa!
/ Johanna

Födelsedag och utgång!

Nu sitter vi här, i mitt rum jag och Johanna!

Vi inväntar telefonsamtal från Jerry, han är och äter mat hos sina föräldrar. Fick dock ett sms precis att flaskan är öppnad! Så nu är det kalajs igen=). Vi ska sätta oss i bilen och dra ett par öl hos min bror tänkte vi, innan vi beger oss vidare mot Jerry.

Min allra bästa vän, Markus Nylander fyller år idag, 20 till och med, wiiiiiiiie! Så nu är han systemmyndig och även krogmyndig? Iallafall på nästan alla ställen nu! Skönt skönt skönt ! Gött gött gött som vi säger här i Värmland och visst, i Göteborg med!

Vad ska man skriva? Har varit iväg och tvättat lite bilar (jobb) och inte åt några avlägsna släktingar eller kompisar utan ja jag fick betalt och det är mitt jobb!!!!! Så få inga fördomar, och ni som läser bloggen ni vet redan allt om mitt privata arbetsliv... eller ska man säga, offentliga? Ja i alla fall arbete, ledig och jaa PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSK! Middag imorrn här hemma med mor o far och bror och såklart hon ja ni vet vem, hon ja, just dä ! Johanna såklart=)

Lördag morgon, (Påskafton för er som inte hänger med) så blir det avresa till Göteborg för att sedan äta ännu en feeet och hääärlig påskmiddag at Johannas place ! Ska bli otroligt mysigt ska ni veta. Tänk att få fira påsk med den allra finaste flickan i världen? Det ni, ingen av er kan göra det för HON ÄR MIN!

Nej nu ska vi nog åka ölsuget har börjat på att stiga sig mot både händer och kanske munnen? Så nu blir det att korka vin och knäppa bärs! bärs bärs bärs!

Hade så otroligt kul eller vet ni, VI KOMMER HA OTROLIGT KUL IKVÄLL SÅ NI ANAR INTE! Välkomna på fest i åmål ikväll

hade bra,

/Alexander

Torsdag

Hej allihopa!
Idag är det torsdag och inte vilken torsdag som helst. För det första är det skärtorsdagen, vilket betyder att påsken är på gång! (Även om alla affärer och media påstått att den börjat betydligt tidigare..)
Det är också torsdagen, dagen efter att Sveriges bästa hockeylag utsetts. Och vi alla måste medge att de är mycket värdiga vinnare, Färjestad! Vi satt hemma hos Christian igår tillsammans med lite folk och tittade på matchen. Det var lik på värmlänningarna!
Efter eftersnacker bar det iväg in till stan för att fira tillsammans med resten av Karlstad. Jag blev dock lite förbryllad. Frölundas sista SM-guld togs 2006 och på segerfesten var där strax över 30 000 personer - bara på avenyn.
Igår var det inte alls mycket folk på stora torget. Jag skulle gissa på max, MAX, 300. Dåligt.
Dock så är det ju idag också, då spelarna är där. Då kommer det förmodligen att vara mycket mer folk där. Det spelar ju ingen roll egentligen, Karlstad har Sveriges bästa hockeylag. Och det finns inget annat lag som förtjänar det mer.

Nu, när jag skrivit ett riktigt moget stycke om vinsten, måste jag också bryta stämningen genom att skriva HAHAHA HV71, VILKET JÄVLA SKÄMT!

Skönt var det, det måste jag medge.

Åter till torsdagen! Idag är det också torsdagen då Markus, Alexanders bästa kompis, fyller 20! Woho!
Haha, detta ska givetvis firas med lite partaj eller vad man nu ska kalla det. Ja, lite smått och gott hos Christian med annat folk.

Och just nu sitter jag på Alexanders jobb här på Bergvik. Det är allmänt trevligt. Vi är tre personer som sitter runt ett runt bord. Jättetrevligt.
Nu räcker det med bloggande på ett tag. Nu ska jag ut i internetvärlden och vara allmänt jobbig.

Ha en underbar torsdag och semester eller vad man nu gör.
/ Johanna

Liten update

Yes folk, jag ändrade mig. Får ju faktiskt ta att skriva ett inlägg nu när vi faktiskt har tillgång till en dator.
Det blir en kort sammanfattning. I lördags var vi ju ute och det hände en hel del. Jag fick mig en snefylla som hette duga men såhär i efterhand har jag och även andra insett att jag inte gjorde något direkt fel under kvällen. Visst att jag kunde sett över vad jag drack, men var det någon som stoppade mig..?
Nej. Aja, det är skitsamma nu i alla fall. Söndagen var inte rolig. Nådig bakfylla.

Under dagarna som gått så har vi gjort massor, inga direkt speciella grejer.. förutom att fira halvårsdagen :)
Nu ska vi kolla hockey tillsammans med folk. Måste ju, eftersom att Färjestad tar SM-guld ikväll. Right? :)

Nej, nu skiter jag i det här. Värmlänningarna börjar komma igång.
/ Johanna

Firat halvåret!

Grattis till oss, mig och Johanna! Vi firade igår ett halvår, och hade riktigt mysigt med mat och film! Sen på kvällen var det såklart hockey och ja, det var en riktigt rysare. 3-2 till våra idoler i förlängning.

Ja, vad ska man säga. RIktigt dåliga på att skriva. När vi är med varandra så försöker vi inte att vara vid datorn så mycket, mest att spendera tid tillsammans, det hoppas jag att ni förstår! För när vi väl träffas, glömmer vi allt runtomkring och bara bryr oss om varandra=). Myspys har det i alla fall varit hela helgen och förstår början på denna vecka. Vi har haft riktigt kul.

Igår bytte vi till sommardäck på min bil, och imorgon, ja vem vet vad som händer då? jo en sak, serva bilen och jobba 15-20 sen är jag ledig fram tills på måndag eftermiddag! Blir som sagt Götet på lördag morgon sen hemresa på måndag förmiddag. Har dock en ny dator nu, fick inte tillbaka min så fick pengar istället och ja, nu har jag i alla fall en dator så har ingenting att säga till om längre om jag inte skriver!

Nu ska vi titta på hockey, ska försöka få Johanna att skriva ett par inlägg sen oxå!

Hade superb,

/Alexander


Sista chansen

Idag är det sista chansen för HV att kunna vara med och slåss mot Färjestad och SMguldet. Färjestad vann igår sin tredje match och leder inför kvällens drabbning med 3-1. Vi sitter självklart i Karlstad och hoppas på att kunna åka ner till torget eftermatchen och fira guldet!

Förhoppningsvid tar Färjestad SMguldet idag vilket ni vet att alla vi i Karlstad vill! Sen finns vissa undantag hrrm.. Du vet vem du är hv supportern;).

Vi hoppas i alla fall att det ska bli en kanonkväll och en riktigt bra match!

/Alexander

Utgång & Halvår

Sitter i Johannas rum och gör iordning oss! Johanna sminkar sig, och jag ska strax blåsa mitt hår för att slänga i wax. Kostymbyxor, svart bälte, lila skjorta och en lila lyle&scott över det är min utstyrsel ikväll! Johanna vet jag inte än (tjejer) men det löser sig nog snart=)

Det blir i alla fall en soft kväll (för vissa av oss) med lite vin och pratande. Kalle, min kompis från Karlstad ska med, vilket ska bli riktigt roligt att festa ute me honom vilket jag faktiskt aldrig gjort. Festade tillsammans hemma hos min bror förra helgen, men det slutade med att vi bråkade och jag inte följde med ut på krogen. men nu är allt det där löst och nya tag väntar!

Vad tror ni om uteservering nu? Jag tror det kommer bli absolut knökat och asgött! Är imponerad över att hela Valands uteserveringar öppnat redan, om inte hela Göteborgs! Det är i alla fall lite skillnad mot Karlstad som inväntar högtryck typ i JUNI (inte riktigt så länge men nästan) vilket är helt absurt! De har infravärme överallt och tak, vad mer behöver man? Man kan i alla fall ha öppet ett tag på kvällen, de har öppet på dagarna men stänger igen tidigt.

Cidern smakar BLÄÄ men det går ner. Blir som sagt en vinare på¨krogen och nån eller nåra öl. Det märks hur kvällen artar sig=) ska i alla fall inte bli för dragen för ska som sagt köra till Karlstad imorgon och då ska man INTE ha alkohol i kroppen.

Nej här sitter jag och skriver om allt och ingenting. Kan kanske berätta lite om något kul istället?

Jag och Johanna har den 7 april, vilket är på tisdag varit tillsammans ett halvår. Inte alls länge, men det känns otroligt skönt. Eller rättare sagt, det känns inte man bara vet man har Johanna där som om hon alltid funnits där och man känt henne och  varit ett par med henne i evigheter. Men varje dag är en ny dag, och varje dag jag vaknar så är det första man kollar telefonen om hon ringt eller messat, sen ligger man och tänker på drömmarna man drömt om henne och sen kliver man upp och ringer henne=). detta halvåret kan bara sammanfattas med ett ord.. eller två, kanske tre... :$?

Underbart, onödigt tjaffs och planering av sitt nya liv.

Underbart innehåller allt bra, allt menar jag då! Finns ingenting här i Världen jag skulle byta bort mot kärleken jag har för dig gumman, ingenting. Jag är så lycklig man kan bli, och jag har så otroligt starka känslor för dig att jag snart spricker. Nu vet ni och du gumman vad innehållet betyder i ordet "underbart"

Onödigt tjaffs kan man säga flera saker om, nyår, allmänt fylla som vi har tjaffsat om helt fullständigt ovesäntliga saker. Allt är nu löst och vi blickar framåt! Vi har lärt oss en heldel under detta halvåret vilket har gjort i alla fall mig till en ny person. Underbart som sagt=)

Planering av sitt nya liv, är vad vi kallar det. Varken jag eller Johanna kan ens tänka oss en framtid utan varandra det finns inte. Det enda som finns är att vi inom en snar framtid kommer att leva ihop, betala räkningar ihop, ha ett gemensamt sovrum ja ni vet en lägenhet tillsammans=)

detta är väl kort vad jag kan skriva till er nu, har slut på ord och tangentbordet tar snart slut, så får sluta skriva nu=)
Men vi får skriva på baksmällan imorgon, det är roligare eller inatt vi får se!

Ha än en gång en skitgo kväll, och drick med måtta!

/Alexander

Hockey och annat

Ja, igår vann Färjestad! slog HV med 4-1 dock sug att inte Gustafsson fick hålla nollan.. Men han  gör en kanonmatch, vilket HVs målvakt LIV också alltid gör! Två riktigt duktiga målvakter som vaktar lagen som slåss om SMbucklan!

Imorgon är det ny match, fast då i Jönköping de spelar 1600 där. Så det blir att kolla på den matchen här i Götet innan vi drar upp mot Karlstad igen. Ska vara där hela veckan, som ni redan vet om ni läst bloggen (!) Men återkommer till götet på Påskaftonsmorgon:)

Har haft en väldigt hektisk vecka, vilket har resulterat i att jag inte skrivit något i bloggen. jag ber väldigt mycket om ursäkt för det, SKÄRPNING! Men nu till veckan får jag FÖRHOPPNINGSVIS tillbaka min dator som är på lagning där den varit i 3 månader.. väldigt roligt! Köper en dator för nästan 10 000 och när det är nå fel då tar det flera månader att få den, tycker det är skandalöst!

I alla fall ska vi iväg och hämta kinamaten nu, och sedan blir det att göra sig iordning för utelivet ikväll med kompisar till både mig och Johanna, ska bli riktigt kul=)

Ha en otroligt trevlig kväll än en gång, så hörs vi i veckan !

/Alexander

GÖTEBORG!

Nu äntligen allihop kommer ett inlägg från den beryktade Karlstadsbon! Sitter nu här i Johannas rum, har precis kommit hem.

Jag anlände till Göteborg ca 0800 imorse, och parkerade bilen för att sedan ringa och väcka gumman.. Hon var inte pigg i telefonen, men ut och öppna, det gjorde hon gladeligen!
Massa pussandes och kramandes blev det, och tillslut lyckades vi somna vid 10.30 tiden... Hade sedan klockan på 1200 för att kunna göra oss iordning innan Johannas brors, Johans handbollsmatch! Dock gick det inte så bra, de förlorade med 12-15 men bra handboll det var det!

Sedan satt vi oss i bilen och åkte ner mot havet för att ha en mysig eftermiddag! Hamnade fel till en början, men sen blev det att ta färjan ut till Öckerö för att sedan fylla på OLJA i min bil... och ja, sen satte vi oss vid vattnet på bryggkanten och bara myste och mådde gott i solen! Stämningen kraschades dock när fyra stycken inbitna tjejer stannade sin bil PRECIS bakom oss! de klev ur, och självklart satte de sig ner och pratade en bra stund med oss! Men sedan var det hemfärd till Johannas place, mys på färjan och nu sitter jag här, på Johannas rum och inväntar klartecken på att vi ska kunna åka iväg och hämta kinamaten vi beställt.

Ikväll blir det utgång också glömde nämna det!

Ha en kanonkväll allihop, det ska vi ha!
/Alexander

Men åååhh! <3

VEM ÄR VÄRLDENS GULLIGASTE? ALEXANDER SVENSSON, UTAN TVEKAN!
Ni minns att jag skrev om drömparfymen jag hittat? Han är och köper den nu. Åh, alltså.. åh! Bästa pojkvännen i världen, bättre finns inte. Gud vad glad jag är nu. Ska ge honom så mycket kärlek när han kommer imorgon.

Var bara tvungen att skriva det, att avreagera mig av lyckoruset. Det är ingen hemma :)
/ Johanna

Kvällens planer

Sådär, färdigstädat och klart! Jag tycker att alla borde städa minst en gång i veckan. Hygien är viktigt. Har man inte tid så kan man alltid anlita någon.

Jag trodde att det skulle bli lugnt resten av kvällen - men nej. Jag måste hoppa in i duschen fort som attan nu för att sedan äta middag med familjen, göra mig iordning och ge mig iväg in till stan. Kvällen ska spenderas med kusin Maria och lite vin i hennes lägenhet. Det tycker jag blir helt perfekt.

Och ja, lite av hockey kommer jag givetvis att se här hemma :) För Karlstads skull.
Hoppas får en riktigt bra fredagkväll! Och till er som kommer att befinna er i Löfbergs lila arena vill jag önska grattis. Till vinsten förstås.
/ Johanna

Pics from the past

Nu hoppas jag att ni hunnit läsa ikapp er i bloggen. Jag vet att jag är en jävel på att skriva, konstigt när jag går en specialutvecklad journalistlinje.. delvis.
Nu har jag suttit i två hela timmar och rensat min dator på gamla bilder och såndär annan skit. Jag har nämligen två användare på min dator och på "reserven" fanns massor med gammalt från och med Maj 2006. Jösses. Nu är det borta iaf! Men givetvis sparar man gamla roliga bilder. Som avslutningsbalen till exempel.
Tänkte lägga upp ett par stycken så att ni faktiskt får en liten inblick i hur livet såg ut innan Alex (det var hemskt, jag lovar, men ändå har jag lyckats haft ganska roligt).



Först ut är en bild på mina bästa vänner. Dessa människor har följt mig genom livet och bara döden kan skilja oss åt. Vad som än händer så håller vi varandra om ryggen. Jag älskar er, från djupet av mitt hjärta.



Den här lille krabaten ägde också mitt hjärta en gång i tiden. Jag älskade honom verkligen. Killen heter Lucas och vi hade honom i ett par år, fram tills hösten 2007 då han bet mamma. Vad folk än säger - biter en hund en familjemedlem så har han fel i huvudet, då ska han bort.
Och så blev det. Han fick skylla sig själv.



Den här dagen glömmer jag aldrig! Det var sommaren - 06 och då var det riktigt varmt. En dag gick jag och Becca runt och shoppade loss i stan, då det började ösregna. Och det slutade inte. Så vi åkte till Kåtsjön (Kåsjön) och badade! Inte så smart med tanke på det kraftiga åskvädret som ägde rum strax innan. Men vad fan, lite spänning måste man ju ha i livet.



Här har vi min mamma och min bror Johan. Det är taget vid sommarhuset som vi hade förut, det låg i Näset. (Precis vid havet, för er som inte kan Göteborg tillräckligt bra). Detta är förmodligen taget efter en lång skogspromenad.. som jag ej deltog i, jag var bakis.



Haha, här har vi Patricia på en uteservering.. också taget för typ två år sedan. I ett par av mina guccibillor - varför vet jag inte. Hon har egna. Anyway, good times :)

Nu ska jag fortsätta städa.. uhh. Om typ tretton timmar är älskling här och då ska jag pussa sönder honom.
/ Johanna

Inlägg från Sveriges framsida

Hej på er!
Det blev en riktigt bra dag ändå. Problem har löst sig och det känns skönt. Imorgon är sista dagen inför ett långt lov som varar i en och en halv vecka.
Har fått köpt mig en riktigt bra eyeliner, faktiskt från IsaDora. Äger absolut ingenting därifrån, är mer för riktiga kvalitetsprodukter. Men den här var riktigt bra, eyeliner är kul att ha ibland. Dock inte hela tiden, det behövs inte.

Har även hittat min drömparfym. Den luktar verkligen mig alltså. Det är Jessica Simpsons senaste (Who I by the way  adore..), som heter Fancy. Åh, helt underbar.. dock så vägrade mamma köpa den till mig TROTS ATT HON NYSS FÅTT EN FET LÖNEFÖRHÖJNING OCH ÄR SKYLDIG ATT FÖRSÖRJA MIG TILLS JAG FYLLER 21, SNÅLA.....
ja. I alla fall så kanske Alex köper den till mig istället, vi har ju faktiskt jubileum på tisdag :) Fast då kommer han få något av mig också, det var inte tänkt så från början.

Jag har börjat nysa så roligt, dock bara när jag är hemma. Jag har alltid fått höra att jag låter som någon utav Piff&Puff när jag nyser, så nu drar jag verkligen ut på det. Ni vet hur pappor låter när de nyser? ATJOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! Typ. Jag försöker göra likadant.. dock så låter jag lite mer kvinnlig, vilket jag är glad över.
Känner att jag var tvungen att blogga om något väldigt oförutsägbart..

Jag vill ha lördag nu. Jag vill träffa min älskling och dricka alkohol i mängder.
Gå ut i det fina vädret, det håller i sig här på Bästkusten!

/ Johanna

Final

Jotack det är final, men vad händer med våra stoltheter? 2 perioder och det står 2-0 till HV. Gustafsson har inte haft det lätt i första, men Liv vilken målvakt! Kanonräddningar redan från start! TV räddningar verkligen.

Hv är bättre, det är bara att erkänna. Andra perioden var mkt bättre dock från Färjestadssida då dom kom i anfall bättre, och hade stundtals ett fungerande fösvar.

Nu hoppas vi i tredje att vi vänder och vinner, eller hur?

Så, Heja våra hjältar Färjestad, SVERIGES BÄSTA LAG!

/Alexander

Åhhhhhh, jobbiga jävlar..

Folk är beroende av mig och det är helt sjukt jävla störande. Och nej, jag är ingen liten bitch som sitter och säger så i brist på uppmärksamhet, jag säger det för att jag är helt otroligt trött på att se vilka som bevakar mig på nätet. Folk från både mitt och Alex förflutna. Det är ju så sorgligt verkligen.

(Jag vet att ni läser bloggen så jag hoppas att budskapet når fram nu. Om inte annat så får ni gärna prata med mig personligen.)


/ Johanna


Tidsfördriv för att slippa plugga?

Åh, jag är så glad. Det är ju nästan sommar. Det har varit typ 16 grader i solen i Göteborg idag, helt sjukt. I skuggan är det just nu 12 och fortfarande riktigt varmt. Helt underbart!

Religionspluggandet går segt just nu, oerhört segt. Dock så var det inte riktigt lika mycket som jag trodde. Jag har heller aldrig haft direkt svårt för religion.. så det gör inte så mycket. Ändå är jag inte religiös någonstans, jag är inte ens döpt. Men ändå, det mesta är intressant om man har en positiv inställning.

Jag åt världens godaste (och förmodligen största) päron nyss. Det är underbart nu när värmen kommer för då blir frukten riktigt god! Dessutom kan man snart köpa färska bär istället för bär som kommer från typ Brasilien eller nedfrysta som legat där i ett halvår eller något. Frukt och bär är ett måste. Jag hatar det där med att vara onyttig hela tiden, det gör mig så äcklad. Ok att det kanske inte syns, utifrån sett, på vissa människor att de är fruktansvärt onyttiga. Men har ni tänkt på hur kroppen ser ut innuti? Usch.. så äckligt. Syftar på väldigt många av mina vänner där också, haha.
Klart att man ska leva hur man vill, jag säger bara som jag tycker. Jag lever ju på mitt sätt.

Jag kanske får uppdatera åt Alex eftersom att han inte gör det själv. Kan meddela att han inte är död, även om många tror det. Han har varit i Skåre hos sin farmor och farfar tillsammans med sin kusin Victor. Nyss var de och tvättade bilen på OK och nu ska Victor klippa sig. Duktig jag är va?
Kan garantera att han ska hem till sin bror ikväll, säkerligen med ett gäng andra killar också, och kolla hockeyn. Nåde honom om jag får reda på att han har ätit pizza igen. Vad är det för grej egentligen? Pizza och hockey? Jag fattar inte.


Bild tagen i min vackra hemstad. Jag tar för givet att alla vet vart den är tagen någonstans.
Har tänkt på att slänga in lite bilder i de flesta inlägg, så att det blir mer luftigt och roligare att läsa. Jag som är så snäll mot er. Bloggen ska förresten göras om också, riktigt ordentligt.. men det är inte inom det snaraste direkt.
/ Johanna

JAAAAAAAAAAAA!

Jag kan med lycka meddela att jag inte fick jobbet, eftersom att jag inte fått mitt körkort ännu. Snacka om lättnad! Jag är så himla glad!
Nu kan allting gå enligt planerna ändå :) Såhär ser det ut;

Lördag - Alexander kommer ner. Vi tittar på Johans match, utgång på kvällen med folk.
Söndag - Eventuell bakisdag (iaf för mig) åker upp till Karlstad på kvällen.
Måndag - Fredag - Karlstad all week.
Lördag - Åker ner till Göteborg igen. Firar påsk med min familj.
Måndagkväll - Alex åker upp till Karlstad.

Looking forward to this!
/ Johanna

Smått och gott om onsdagen

Ok, jag hade tänkt skriva ett jättepositivt inlägg, men så ser jag att "Hugo, 19, blev den rätte för Rosing". MEN SNÄLLA, LÄGG AV! HAN ÄR I MIN ÅLDER! Och hon är 35, ärligt, det hade kunnat vara hans mamma? Hon är ju så jävla dum i huvudet verkligen (vilket också syns).

Ok, nu kommer det positiva! Våren är nu över i Göteborg. Nu är det sommar. Givetvis inte, men nästan och folk verkar tro det. De går runt i sommarskor, utan jackor osv. Byggarbetarna har shorts på sig.. lite överdrivet kanske.
Jordgubbsyoughurt och annanasbitar är något som är nyttigt och det är också väldigt gott.. bara så ni vet. Testade det nu.
Fick ju ett eventuellt jobberbjudande igår, kommer att få svar idag om det blir så eller inte. Jag hoppas på att det inte blir så, jag vill inte. Dock så är det mina föräldrar som sköter den saken, konstigt nog.. jag är ju trots allt myndig. Men jag orkar inte argumentera. Det är ju ett väldigt bra jobb, ett roligt jobb. Men vi får se. Eftersom att det är en timanställning som äger rum på helger så kommer jag inte att ha någon fritid överhuvudtaget.. dessutom får jag träffa Alex mer sällan och jag kan typ aldrig åka till Karlstad. Det suger.

Första aprilskämtet jag hörde var att Perra Johnsson avgått inatt. Jag skrattar fortfarande åt det, hade mycket gärna velat se oroliga värmlänningar flippa loss däruppe. För ikväll är det FINAL! Nu börjas det! Spännande, spännande.
Om jag inte minns fel så är det halv åtta som ni ska slänga er i sofforna.

/ Johanna

RSS 2.0