Och fredag, igen!

Vad lustigt. Nu när jag tittade ut genom fönstret ser jag min bror komma hem från skolan borta i fjärran.
Idag är en bakisdag, helt enkelt. Nejdå. Men jag är väldigt väldigt trött och imorse var jag otroligt hes. Det är dock borta nu, allt känns ok efter frukost och dusch!

Ska alldeles strax packa väskan och sådär. Alexander får sova till två, sedan ringer jag och väcker honom. Ska åka till älskling strax, det gör mig lycklig!

Något annat som gör mig lycklig är att våra goa gubbar har tryckt ner HV. Nu hoppas vi på en förlust för Linköping imorgon och en seger för oss. Djurgården liksom..
anyway. Det blir en hel del hockey i den här bloggen alltså.

Nu borde jag verkligen göra annat.
/ Johanna

Torsdag

Duktiga Alex har skrivit inlägg idag. Puttinutt.
Jag har precis tvättat. Ok, dö inte av förvåning, jag har inte tvättat i en tvättmaskin. Den nivån har jag inte kommit upp på ännu, huhu! Snart så.
Jag kände mig väldigt huslig eftersom att jag sköljde upp underkläder i "tvättstugans" handfat. Eller tvättrummet kanske det heter. Hur som helst så gick det jättebra. Förut hade jag liksom åkt in till stan och köpt nya underkläder istället. Bra va? Saving the money.

Borde göra mig iordning typ nu. Ska ringa Beccis vid fem och höra vilka bussar vi ska ta in till stan, det är utgång ikväll! Vi ska vara utanför krogen redan klockan sju för att slippa köa. Gratis inträde mellan åtta och nio nämligen, och happy hour fram till 22. Dessutom är Top floor öppet. En riktigt bra kväll med andra ord.

Dock känner jag mig lite halvdeppig. Folk som jag inte vill ska dit ska dit ändå, det är en anledning. Och dessutom så saknar jag Alex. Han borde också vara med. Men man ska kunna gå ut med sina kompisar och ha roligt också, givetvis. Men ändå. Jag vill inte göra någonting utan honom känns det som.

Jag älskar min baby över allt annat. Imorgon åker jag till kära Karlstad igen.
Och förresten så ska jag skjuta igång slutspelet genom att sitta i Löfbergs Lila Arena. Det trodde ni inte va? Alexanders snälla kompis fixade biljetter och det ska faktiskt bli riktigt roligt. Det är ju bra hockey.

Slut på snacket, nu måste jag verkligen göra mig iordning.

/ Johanna

Godmorgon !

Ja nu sitter man här igen och ser allmänt slut ut.. Är ruggigt trött somnade 11:00 och vaknade 12:00 :O :| Hmm ja ni kan förstå att jag är trött.. Dock sov jag nästan 5 timmar efter att jag försovit mig, IGEN (!) men denna gång hann jag ringa min chef innan han hann ringa mig.. Haha.

Åter till det normala, ikväll spelar Färjestad mot HV71 och älsklingens lag Frölunda mot Modo.
Kommer sitta på tvätten och ja hockeyn i headsetet där jag streamar hockeyn på telefonen för den MISSAR MAN BARA INTE ! Radion är drygt att lyssna på för de spelar upp alla matcher, så det bläddras så, hör max max 2-3 min och när det blir mål förstås av varje period.

Så jag ska börja hissa och dissa här i bloggen och idag kommer jag faktiskt HISSA just funktionen så man kan streama hockeyn i telefonen, helt perfect ! (Y)

Jag dissar idag Alexander Bard i BWO som vid melodifestivalen i helgen har Ljugit ihop en massa om att dom haft några listettor. Vilket inte Stämmer överrens med det som framgår av fakta....

ja nu ska jag fortsätta prata med min själsfrände, så nu får ni ta och invänta nästa inlägg!!

Over and out
/Alexander

Onsdag

Hejhejhejhejhej.
Först och främst vill jag skriva hur trött jag är på Linda Rosing. Snälla människa, du är 35 år och tvåbarnsmamma - BETE DIG SOM EN!

Och nu när jag fått avreagera mig så kan vi återgå till normalt bloggande. Jag är så himla trött. Har verkligen sovit jättekonstigt inatt, vaknat mycket och sådär. Inte kul. Ska därför lägga mig i tid ikväll, det blir en lång torsdag. Torsdagar är nog jobbigast, vi börjar 08:30 och sitter i samma klassrum hela dagen, fram till 14:10 då vi slutar. Sjukt. Det är inget roligt klassrum heller.
Sedan blir det till att åka hem och göra sig iordning, utgång med tjejerna på kvällen. Ska bli så himla roligt! Ingen fyllekväll, bara någon drink och umgås liksom. Top floor är ju öppet så klart att det blir mycket folk och sådär.. men det blir vad man gör det till. Jag vill ju inte gärna sitta bakis på en buss till Karlstad i fyra timmar. Inte kul.

Planerar att rensa ur min kontaktlista på msn ordentligt ganska snart. Har typ 600 personer som jag inte vet vilka de är och 50 personer som jag inte vill ha någon kontakt med.

Satt och pratade med min lilla Beccis i telefon förut i en och en halvtimma. Hon ska på en första dejt ikväll! Första dejt med killen alltså, inte första dejt i allmänhet. Verkligen inte. Får hoppas att det går bra för henne.

För mig kommer det aldrig mer att bli någon första dejt och det är jag väldigt nöjd med. Det finns bara en person i hela världen som jag vill vara med.. och honom har jag redan.
Livet ut, älskling.

/ Johanna

Sömn, arbete och hockey

Vilken dag va. Jag hade bestämt mig för att gå upp halv tio imorse för att inte rubba min sömnrytm, men icke. Jag gick och la mig vid 23 och vaknade istället klockan ett idag. Bra där, 14 timmar. Men det var skönt, jag hade ett par timmar att ta igen. Tvivlar starkt på att jag får problem med att sova ikväll ändå.

Har gjort skolarbete hela dagen, känner mig riktigt duktig. Nu känner jag dock att det räcker för ett par timmar. Ska ringa älsklingen alldeles strax, sedan laga lite mat och efter det ska jag allt köra bil.

Och igår tryckte vi göteborgare ner Luleå och lade oss på en andra plats i serien. Hur länge vi får behålla den är väl ganska oklart, men ändå. Det är riktigt kul. Färjestad är ju säkra seriesegrare, grattis grattis.
Såg att de släpper biljetterna till kvartsfinal 1 & 2 på fredag. Det ska vi allt ha.

Nej, nu blir det till att ringa Alex. Saknaden smyger sig på.

/ Johanna

Till Alex, <3

Och som avslutning på dagens bloggande skriver jag en liten kärleksförklaring till min underbara pojkvän, som verkligen är den bästa som finns. Jag är så himla glad över att vi hittade varandra. Du är min klippa, älskling. Om vi så ska jobba röven av oss så ska det vara du och jag föralltid, det är helt obegripligt för mig att se en framtid utan dig. Något sådant finns inte. Det är dig jag vill ha vid min sida för resten av livet.
Jag älskar dig, Alexander.



Part 2

Och nu till lite detaljer, era nyfikna små troll.
Världens roligaste grej hände i fredags. Alexander hade hämtat mig vid stationen och så åkte vi och handlade lite på Maxi. När vi sedan kör hem så överraskar han mig genom att köra upp i skogen.
Det hela slutar med att biljäveln sitter fast i den fem decimeter höga snön. Om inte sex decimeter. Jag hade högklackade stövlar på mig och den gick ändå över knäna.
Så vi grävde, körde och knuffade och allt vad vi nu gjorde. Vi kom loss tillslut iaf, jag fick sitta på bakluckan. Men shit vilket roligt minne det är.. inte så roligt för er som inte vad med om det kanske. Men ändå. Tänk er historien.

HA! Sedan hände en annan rolig grej när vi skulle hämta hans farmor och farfar. En bit ut på landsvägen kommer Alex på att han glömt plånboken, så vi vände och körde tillbaka. Då möter vi ett pucko i en volvo som kör som en idiot. Alexander säger "vilket jävla pucko, fortsätter han sådär så slutar det illa. Han kommer köra på någon".
Det här kallas för karma. När vi kommer tillbaka ut på landsvägen efter att ha hämtat hans plånbok, vem ligger då i diket? Puckovolvon.

Vi fick oss ett gott skratt. Och nu över till min egoism. Jag vet inte vad jag ska göra idag, orkar inte göra något direkt. Är något trött. Tror dock att det blir ut och köra bil med mamma lite senare.

Just so you know, bitches!
/ Johanna

Ny vecka

Godmiddag gott folk!
Finns ju en hel del att skriva egentligen. Vet väl inte direkt inte var jag ska börja. Det har varit en bra helg, släktkalaset för Alexanders mamma blev riktigt lyckat tyckte jag. Alexander och jag stod för både tårta och middag och det gick väldigt bra. Det var trevligt!

Söndagen blev väl lite halvdan. Tänker faktiskt inte sitta här och låtsas som att vi är ett par som har det bra hela tiden - det finns INGA par som har det bra hela tiden. Och det har inte med kärlek att göra. Det handlar om två personer som ska leva tillsammans, två liv ska bli ett. Och för det krävs jobb.
Men allting löser sig ju. Vi bråkar inte som värstingar, däremot kan det bli en hel del tjafs ibland. Men det tar väl max en kvart innan vi är sams igen. Sedan säger jag inte att vi inte har bråkat ordentligt, det har vi. Men vi har aldrig gått dagar utan att prata med varandra och det är starkt!

Bra va? Ärligt skrivet.
Hur som helst. Jag åkte hem med tåget 06:03 imorse och det kändes faktiskt bra. Jag brukar alltid ha lite små-ångest när jag åker ifrån Karlstad, ni vet, sådan där gråten-i-halsen-jag-älskar-min-pojkvän-så-mycket-känslan. Men den här gången var det helt ok, kan ju bero på att man får ganska mycket tid med varandra. Och dessutom var jag trött.

Kom till Göteborg 08:54, gick och köpte frukost och begav mig iväg till skolan. Åt frukost med söta Caroline som är sjukt sugen på utgång på torsdag (ja, vi är göteborgare och vi festar på torsdagar. Jag är alltid i Karlstad annars). Vi får se hur det blir. En kompis till Alex ville gå ut på lördag. Vi får se med det också.

Avbryter inlägget här så att det inte blir alldeles för långt.
/ Johanna

Mot Värmland!

Hallå hallå! Här kommer min lovade uppdatering.
Shit, vad bråttom jag fick! Sprang in i duschen och har nu organiserat packningen.. det gick bättre än jag trodde. Nu har jag precis allt jag behöver i handbagaget. Mobiltelefon, skvallertidningar och en ipod fulladdad med skitbra ny musik (ny för mig iaf..)

Nu bär det av mot Karlstad och min älskade pojkvän. Hoppas att ni får en riktigt trevlig helg, var ni än befinner er!
Dagens råd om alkohol är att komma ihåg varannan vatten..
dagen efter, vill säga.

/ Johanna

Men fredag är ändå den dagen som känns bäst!

Åh, vilken dag. Eller rättare sagt, vilka dagar det har varit! CREDS till min pojkvän Alexander som skrivit ett rejält inlägg nedan.
Hursomhelst, vilka dagar det har varit. Stressen började igår. Jag var i skolan och när jag kom hem spenderade jag tid till att få tag i Alexanders mamma (som ni redan kanske läst så fyllde hon år). När jag pratat med henne en stund och gratulerat henne på födelsedagen bar det av för att fixa manikyr. Och efter det mötte jag upp mamma och vi åkte till Scandinavium.

Vilken fantastisk start på Göteborg Horse Show! BARA svenska vinster, helt underbart! Allra bäst var väl att Roffe (Rolf-Göran Bengtsson) tog hem sista segern för dagen.
Något annat som också var bäst var att jag fick superbra nyheter från min pojkvän ca 21:20. Frölunda slog HV på bortaplan.. alltså, det går inte att beskriva känslan.. jag njuter i fulla drag, som aldrig förr.

Sedan kom jag hem, hoppade i duschen och ringde Alexander. Av vissa omständigheter fick jag inte somnat förrän 02:45. Bra där. Vaknade imorse, åkte till skolan, blev slagen av deprission men kämpade på ändå. Fick vara med på kära idrotten, kärlek kärlek kärlek! Jag älskar idrott.

Så nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, har inte ätit någon lunch idag (ajjabajja). Den beräknas vara klar om ca 10 minuter, efter det ska jag packa det sista. Känns som att jag har sjukt mycket att ta med den här gången.

Det blir en update innan jag åker, promise!

/ Johanna

Imorgon händer det som man längtat efter...

... då kommer ju mina baby !!!! Hennes ankomst är 21:25 (drygt) men ändå, det kommer bli en lååång natt tro mig....

jag älskar dig min allra sötaste finaste goaste snyggaste vackraste lilla flickvän!

Yours to keep,
/Alex


En hel dag, många händelser...

Hallå så nu sitter man här igen och tänkte berätta vilken underbar dag man varit med om... Får skriva om HELA inlägget eftersom att det finns en idiot (jag) som skriver över inlägg när man lägger in ett nytt !

Ja tidigt imorse, för er sagt inatt så ställde jag klockan på 02:00 vaknade och klev upp... men ja, har man 5 min över så går man och lägger sig dom 5 minutrarn....

Klockan 03:37 ringde det på min telefon,

Jag svarade:
- Hej det är Alexander (nyvaken som fan)

Andra änden:
- Hej, Alexander det är P-O(min chef). Är du vaken?

Jag sa:
- Jag är påväg!

*KLICK*!

Och så snabbt var det samtalet över och jag hoppade ur sängen och slängde på mig mina kläder. När jag sen kom ut till min bedårande vackra söta volvo 740 (ja det är min andrabil). Då märkte jag att jag hade ju finkläder på mig! 

men  whatever ! så jag satt mig i räcerna och drog iväg och utan att tänka på det så var det ju massa nysnö och dynghalt ! 120 på motorvägen var lite vanskligt med min kära bil... eftersom att det är bakhjulsdrivet och ja då vet ni vad som händer men det gick bra!

04:05 var jag framme vid NWT huset då jag redan hunnit hämtat postbilen på Kronoparken och när jag sen gick in och skulle hämta tidningarna så mötte jag P-O, han sa:

- Hej, Alexander!
- Kan du följa med in?

Javisst tänkte jag, och var lite orolig... Men då sa han, 
- Jag har plockat iordning dina tidningar och här har du förresten en t-shirt!

*PUST* var det då... Ända tills jag märkte att någon hade tagit mina tídningsbuntar med NWT!!! Jag ska ha 8 buntar på torsdagar och det var bara 6 kvar... och dessutom stod det 2428 på dom, ja ska ha 2426 så P-O fick ringa Mattias som kör 2428 så jag fick sedan prata med honom och åka o möta honom för att få mina tidningar!!

Men men efter allt ståhej var jag äntligen hemma vid sjutiden på morgonkvisten. Då var pappa redan vaken och stod och gjorde iordning morgonfika till mamma (hon fyllde år igår, får skriva igår för den är efter 00:00 nu). 

Vi gick upp för trappen och började sjunga för mamma (vackert pappa) haha. 

Och ett STORT STORT GRATTIS MAMMA !!!!

Iaf kom jag isäng vid halv åtta, då ringde min kära flickvän vid nio draget någon gång och väckte mig med sina ljuva ord, jag ryser så fort jag tänker på dig gumman det ska du veta!

Somnade om och blev sedan väckt, IGEN av Johanna vid 11 tiden då hon hade lunch :).

Sedan somnade jag och vaknade inte förrän klockan 14. Då var det bara att gå upp, sätta på sig RÄTTA kläderna och dra iväg till OKTVÄTTEN Och ja, det är VÄRLDENS LÄNGSTA BILTVÄTT 41meter lång!! Testa.. :) Riktigt bra faktiskt.

Där satt jag från 15:00 och läste expressen och aftonbladet där dom tippade Djurgården som vinnare, haha sa jag dom har alltid fell! Vilket dom hade även idag..  

Jag satt och inväntade klockan att den skulle bli 19 så ja kunde höra hockeyn och såklart så ledde Färjestad med 0-4.. Men det var en riktig nagelbitare då Djurgården gick upp och reducerade i sista perioden till 3-4... Och det blev också slutresultatet!!!

Och TACK ÄLSKLING för FRÖLUNDA som dängde HV borta dock i förlängning men nu har våra kära grabbar (&gubbar) 4 poäng ner till HV så SERIELEDNING OCH SERIEVINST BLIIIIIIIR ;D. No offence baby;)

Ja så nu sitter jag här och skriver om heeeeela inlägget för att man är så j**la puckad haha nej nu ska jag ringa babylove så vi får prata innan hon ska sova, och nu blir det ord från Johannas skrift,

"Over and out"
/Alexander

Grattis Mamma !


Som ni läste i mitt första inlägg för dagen så fyller min mamma år idag, bäst att skriva ett stort Grattis till henne för att hon är den underbara mamma till mig !

/Alex 

Kvällsuppdatering, eftersom att ingen annan gör det

Godkväll.
Shit alltså. Jag är verkligen helt förvirrad. Mer om det behöver jag ju inte skriva.

Bästis-Patricia har bidragit till att tanka på min ipod med masa ny musik. Ska ju sitta på en buss i fyra timmar på fredag.. shit, vad underhållande liksom. Typ inte. Allvarligt talat så är det ganska skönt ändå, man känner hur man lämnar ALL JÄVLA SKIT BAKOM SIG.
Sådana roliga ryc k får jag ibland, ni behöver inte ta dem seriöst.. om ni inte vill.

Alex är riktigt rolig idag. Förut sa han "Jag åt två munkar förut. En av dem hette Arn". Och ja, jag skrattade till jag inte kunde andas längre. Jag skrattar nog åt det mesta. Skämt, smärta, idioter, stockholmare, you name it.

Där var jag lite elak. Jag är lite elak ibland..
På tal om att vara elak så saknar jag bästis-Becca också. Det blir jägershotsen någon dag. När Alex är med, vågar inte vara full utan honom. Vågar inte vara full med honom heller, if you know what I mean.

Nej, nu går det för långt.
Frölunda skrattar åt HV oavsett vinst imorgon. Fjollor.
/ Johanna

Onsdag!

Hej på er!
Jösses, pratade nyss med en så otroligt trevlig kvinna. Det är så att det kanske blir ett jobb på (nya) Gamla Ullevi för min del! Hoppas hoppas hoppas! Om inte annat, Scandinavium. Mitt andra hem. Loves it.

Igår var jag förresten i stallet och tittade på när bästa vännen hoppade runt med Rocky. Det gick riktigt bra. Kul att träffa henne också, vi träffas alltför sällan nu för tiden. Mest med tanke på att hon har pojkvän i Luleå och jag har min i Karlstad. Göteborgare duger ju inte!
Här vill jag skriva till den bästa pojkvännen man kan ha - jag älskar dig, Alex :)

Var även i stan och shoppade med mamma igår, efter läkarbesöket. Hon köper presenter till mig hela tiden nu! Tröstpresenter.. men funkar det? Ehh, jaa!
Hämtade även en av Alexanders födelsedagspresenter. Typ en månad kvar, men man vill ju vara ute i god tid. Med tanke på att jag inte har någon direkt inkomst heller så måste jag planera min budget!
Köpte även en present till hans mamma Anette, som fyller år imorgon. Dock så firas hon inte förrän på lördag, då alla har möjlighet att uppvakta henne. Ska bli riktigt trevligt tycker jag!

Väldans vad långt jag skriver. Funderar på att ringa Alex och sprida lite glädje i hans vardag, som han nu spenderar där borta på tvätten. Han har heller ingen dator hemma just nu, så det är lite svårt för honom att blogga. Ni får njuta utav mina inlägg istället! Dock inte på fel sätt.. jag vill inte ens tänka på det där. Men det är viktigt, kom ihåg det. Kom ihåg hatten första natten också. Och andra. Och tredje.

Och förresten så tycker jag att gynekologer och personal på ungdomsmottagningen ska testas innan de får anställning. Ni vet, för att se om de kan hantera ungdomar. Vissa kan uppenbarligen inte. Ja, kärringen på ungdomsmottagningen som jag pratade med för cirka fyra veckor sedan, jag menar DIG.

:) / Johanna

Update

Hör och häpna - jag skriver ett inlägg till!
Faktum är att jag har så fruktansvärt tråkigt. Jag har nu sovit ut i stort sett hela dagen och även nyligen fått mig en god dusch. Underbart. Pojkvännen jobbar och sliter hårt i den så kallade "Tvätten". Sveriges största biltvätt, eller om det var världens..? Det ni.
Han skulle tydligen titta på hockeyn ikväll. Viktigt match, Färjestad - Linköping. Jag ser gärna att Färjestad tar serieledning. Dels för att det gör Alex glad och dels för att jag hatar både HV71 och LHC :)
Kul match på Alla hjärtans dag, då Färjestad krossade oss göteborgare med 8 - 1. Väldigt kul. Inte.

Jag är så trött på tv. Jag är så trött på filmer. Jag är så trött på att ligga ner hela tiden.
Dock så skulle jag vilja spola de kommande tre månaderna. Studenten känns väldigt långt bort, trots att den inte är det. På tal om det så får jag mina studentkläder/prylar snart! 3000 kr, eller hur var det? Stackars mamma.

Jag vill gå och lägga mig i sängen och vakna upp bredvid en yrvaken Alex. Man smälter. Hela min kille är ett stort jävla S. Sötast, snyggast och sexigast. Absolut.

Over&out!
/ Johanna

Back to reality

Hej allihopa!
Yes, då är det tillbaka till verkligheten som gäller igen. Dock så har det hänt något mycket tråkigt. I fredags fick jag väldigt dåliga nyheter, dock är detta alldeles för personligt för att skriva ut i bloggen. Detta gör att livet kommer att bli ännu mer komplicerat än vad det redan är. Kul va? Tur för mig att jag är en riktig tuffing och inte låter någonting trycka ner mig. Men det är klart att det slår en, absolut.

Hur som helst. Alexander är i Karlstad och jobbar, jag är i Göteborg och är sjukskriven. Med andra ord är allting som det ska, huhu. Nejdå. Imorgon ska jag till sjujkhuset och annat för massa snack och på onsdag är jag tillbaka i skolan igen - som jag konstigt nog saknar.

Alla hjärtans dag var riktigt mysig. Vi vaknade ganska sent, på Christians köksgolv (lät det fel?), och tog god tid på oss att göra oss iordning. Städade lite, tjafsade lite, ni vet. Sådant som hör till. När vi väl packat åkte vi till Ica för att köpa lite Alla hjärtans dag-mys till Alexanders föräldrar. När vi sedan besökt dem en stund rullade bilen bort från Värmland, ner till Götet. Väl hemma handlade vi, åt mat med massa levande ljus och såg på Arn-filmerna. Som jag älskar. Och det gör Alex också nu :) Kanon liksom.

Nu ses vi inte förrän på lördag, vilket känns lite tugnt. Men jag har en hel del kul saker att vänta mig den här veckan ändå. Exempelvis torsdag, då jag besöker Scandinavium för premiären av Horse Show 2009. Inte illa alls!

För att avsluta detta inlägg vill jag bara skriva att det är visst ok att dricka på måndagar också. Bara så ni vet.
/ Johanna

Oh ...

Herregud folket!

Vilka dagar det har varit hittils ! Johanna står i badrummet och sminkar sig, och jag sitter och bränner ut Boattrip!
Min bil är kass kostar 22 tusen att laga (!). Kul....

Så igår fick vi åka iväg och köpa en tillfällig bil vilket blev en volvo 740... Ja haha den rullar i alla fall!!

Vi ska strax iväg mot stan och jag ska köpa en eller ett par fina presenter till älsklingen, eftersom det är alla hjärtans dag imorgon, vilket ni INTE får glömma! :) Så imorgon åker vi ner till Götet igen där vi ska mysa och bara ta hand om varandra vilket vi gjort dom här dagarna... Dock gillar inte Johanna kylan, har ca 15 minus här och ett par decimeter snö så hon är måttligt road haha.

Nej nu pluppade skivan ut så nu ska vi lägga oss och kolla film innan vi beger oss mot stan!

Hade superb,

Ciao !

Bilder...

Hej, allihopa!

Sitter och har precis vaknat efter att sovit i ca 30 min... är trött som attan men MÅSTE bränna skivor till resan imorgon!!
Har ätit pizza och mått gott tillsammans med min bror nu ikväll, vart även chips inköpt men dom får ligga kvar i skafferiet.

Snart så ska jag iväg och jobba sen åker jag direkt efter jobbet för att väcka min kollega och allra bästa flickvän!! J**lar vad jag längtar gumman:).

Det ska bli sååå underbart att få se dig igen.


Tänkte lägga upp ett par bilder på mig och Johanna från förra gången vi var i Karlstad.

Mycket nöje !

Tjing tjong i natten!


Startskott!

Hejsan hejsan gott folk!
Shit, det här känns ju helt wierd. Jag har ju övergett bloggandet sedan en lång tid tillbaka. Men på något sätt så känns det inte som bloggande när man delar det med sin pojkvän. Det blir som en gemensam dagbok, med lite fler åsikter :)

Bloggen är under uppbyggnad, som ni säkert märker. Men jag kände ändå att det var dags för mig att skriva mitt första inlägg nu.
Jag kom alldeles nyss hem från att ha kört lite bil, är ju påväg mot körkortet nu, äntligen. När jag kom hem ringde jag Alexander, och vet ni vad killen säger? "Du och jag får sova i tältsängen de här nätterna". TÄLTSÄNG?! JAG?!
Min pojkvän känner mig dock bättre än så och säger sedan "vi fixar en madrass". Jajjamen. Helt riktigt.

Vi ska nämligen upp till kära Karlstad imorgon, ska bli helt underbart. Jag är ju göteborgare, för er som inte vet det. Skönt att få komma ifrån lite. Hur som helst så ska vi bo i hans bror nya lägenhet (mycket snällt tycker jag). Därav madrassen.

Och som Alex skrev tidigare så har vi inte setts på 3 veckor nu! Fattar ni? 3 veckor utan varandra.. det är ganska starkt.
Frölunda vinner ikväll, det är också starkt. Stark kärlek.

Ännu mer kärlek till Alex, som kommer att krypa ner brwedvid mig i sängen om ca 10-11 timmar. SJUKT UNDERBART.
Nu knyter jag säcken. För att citera Anders S Nilsson - ha en underbar natt tillsammans!

/ Johanna

2008-10-07

Datumet då vi två blev ett!

Kortet ni ser nedan är taget just den dagen!

/Alex



Johanna <3 Alexander

Denna blogg skapades idag 10//2-09 för att vi två vill ha en gemensam blogg där vi skriver vad vi gör och hittar på under dagarna, och självklart kommer det upp material om vad vi gör när vi är tillsammans,

Hoppas att det blir till belåtenhet!

Tack på förhand!

Alexander&Johanna


Imorgon Onsdag,

Ja, då träffas vi !

Efter tre lååååååånga veckor återförenas det lyckligaste och finaste paret!

Ja det är oss två det handlar om, Alexander och Johanna.


Johanna, Jag älskar dig!


RSS 2.0