För trött för att blogga

Nu är jag så sjukt jävla trött.. har god lust att gå och lägga mig direkt. Och med all rätt. Tre månaders semester tills det tillslut blir den där måndagmorgonen.. strax innan klockan sex. Åh, fy fan. Jag har jobbat över som en idiot idag också, vilket det även blir imorgon. Man ska inte klaga. Det är ju sjukt sköna pengar.

Och det är så äckligt väder! Sånt där riktigt äckligt regn och så är det galet kallt ute också. Allt jag tänkte på var bastun i Säfsen, nu när jag var påväg hem från jobbet. Ja och Alex i en alldeles för het bastu med en kall öl.. som blev varm.
Trots det så blev det ännu hetare i vad som skulle blivit den svala duschen efteråt..

Ja, där kom jag på andra tankar. Vi har i alla fall haft en supermysig helg och jag längtar redan galet efter honom. Snart flytt!

/ Johanna

Sista andetaget!

Sista dagen hemma, kanske inte flyttar in förrän på ons-torsdag men nyckeln till lägenheten får jag imorgon!
Det ska bli grymt j**la skönt att få ha sitt eget place, och kunna göra allt man önskar sig, utan att någon är där och säger till.

Johanna kommer på torsdag kväll är det sagt. Därför funderar jag på att inte sova där, förrän hon kommer! Vill så gärna att hon är med första natten i lägenheten med mig, eftersom att jag har bestämt mig för att det är lika mycket hennes lägenhet som min! Nu fick jag den glada nyheten att Johanna kommer på onsdag! Det kommer bara gå ett par dagar, sen ses vi igen, jipppppie !<3

Oh vad jag älskar Johanna... Är grymt tomt nu utan henne kan jag lova, men som sagt går bara någon dag innan hon är här igen, och då har vi egen lya, underbart inte sant?

Om ni undrar vad jag gör, så jobbar jag. Tro det eller ej eller ja... jobbar, har tvättat 5 bilar, så har inte direkt "körigt" här på tvätten. Sitter mest och glor runt på datorn på olika ting!

Nej nu får det vara nog, inget mer att skriva om..

Hade gôtt allihop, som man säger i götet!

/Alexander

FREDAGKVÄLL!!!

Ni ska få något ni aldrig fått förut. Jag tänker ta oskulden. Jag skriver ett "fylleinlägg". Ok, det blir inget fylleinlägg på riktigt eftersom att jag är grammatikperfektionist och därför alltid kollar igenom det jag skrivit.. skittråkigt, jag vet. Detsamma gäller sms. Fråga Alex bara. Smsen är helt klockrena, men sedan ringer man upp och säger den gamla goda fredagskvälls-meningen, "vad du sluddrar".
Det är roligt med "fylleinlägg" ändå.. jag menar, jag och Alex kan ju titta tillbaka i bloggen och få oss ett gott skratt ibland. Tänk sådana här inlägg då. Fatta vad roligt vi kommer att ha.

Ja, hur som helst. Jag är ganska nyligen hemkommen från en kväll på stan med min kusin och bland annat en gammal klasskamrat. Sjukt hur kul det är att ses! Kvällen blev i alla fall jättebra men den gick helt galet fort. Plötsligt vad klockan liksom strax efter tre. KUL?!

Jag har druckit tre glas vatten sedan jag kom hem tror jag.. vill verkligen hålla mig vaken så länge som möjligt eftersom att älskling kommer snart. Och däckar jag så är det fan inte lätt att väcka mig igen. Åh. Kallt är det också, usch. Och kissenödig är man hela jävla tiden.

Nu vill jag bara skriva en sista sak till alla jävla pryda puckon där ute som tycker att allt som är kul är så jävla fel - SPÄNN AV, SHIT, JAG BLIR GAAAAALEN! Jag förstår att alla har olika synvinklar på saker och ting, men herregud. Vissa borde verkligen skärpa sig. Så, det är allt jag har att säga om det. Fortsätter jag så ångrar jag mig.

Kom på att jag kanske ska skriva vad vi gjort ikväll också, det lär inte bli så mycket bloggande i helgen.
Vi började hemma hos Mia, som som vanligt var SEG. Tjugo över elva var vi nere i stan och strax efter halv tolv var vi inne på Vasastan. Där jag även träffade på en gammal klasskamrat då. Sedan tog vi en taxi till Valand (Avenyn för er som är turister och inte vet var Valand är) och satte oss på Bryggeriet. Där stannade vi tills det stängde. Jag hatar Bryggeriet egentligen, det är så jävla.. ja, ursäkta att jag säger det, men "B". Men iaf. Vi fick en skittrevlig kväll!

Och vad gör jag nu? Jo, Alex jobbar fortfarande. Och som skrivet så vill jag vara vaken så länge som möjligt, det blir skitjobbigt annars. Han ringer vid fem någon gång.. jag skulle lätt kunna kissa tills dess. Alla tjejer som spenderar tid på krogen eller dylikt därute vet vad jag menar. Hemskt!

Nu tar nog mitt "fylleinlägg" slut. Jag ber om ursäkt om det förekommer stavfel.. i sådana fall skäms jag oerhört.
Not. Det är ju erat problem om ni läser bloggen.
Nej, nu skojar jag bara. Jag är jättesnäll med alkohol i kroppen, jag lovar.

Ha nu en superbra helg allesammans!
/ Johanna

Att vara eller att inte vara

Hej på er!
Nyss hemkommen från mötet. Min semester börjar nu lida mot sitt slut känner jag, jag börjar jobba på måndag. Halv åtta på en måndag. Låter det lockande? Well.. pengarna lockar ju iaf.
Jag borde städa lite nu känner jag, dock så har jag ingen alls lust (vem har lust att städa liksom?). Men jag borde. Sedan måste jag göra mig iordning och åka iväg för att handla, middag och slutligen Mia. Och när jag kommer hem från henne är klockan mitt i natten. Det måste alltså göras nu. Jag vill inte. Segt. Alex kommer ju snart, det är därför. Jag brukar snygga till lite innan, även om han bor och lever med mig. Men jag är faktiskt ingen slarver. Verkligen inte.

Min mamma är så snäll såg jag nu, hon har tagit med sig mina skor på omklackning. Så snällt.
MEN GUD VAD SEG JAG ÄR, ÅH. Och så tänker man "klockan tre, DÅ... då måste jag verkligen sätta fart. Du måste jag börja." Jag och min bästa vän är precis likadana på den punkten. Förmodligen jag och min kusin också.. sist sa hon till mig att skynda mig när klockan var typ halv fyra.. jag var klar typ halv sju. Hon kom hem från jobbet strax efter fyra och när var hon klar? KLOCKAN NIO! Hahaha. Så himla bra jobbat. Men kul hade vi.

Annat är det med mig och Alex. När vi vaknat vill jag gå upp och duscha det första jag gör, fixa håret, sminka mig, välja kläder.. sedan kan man äta frukost. Alex vill äta frukost, ta en snabbdusch och hoppar i de kläder han känner för. Antingen så slänger han på sig en keps eller slänger i lite vax i håret.
Efter sängen är killen klar på typ en kvart. För mig tar det nog närmre en och en halvtimma. Men ja, that's what girls do.

Borde jag sätta igång nu?
Ja. Jag går in och duschar.
/ Johanna

Snart smäller det

TACK. Då var alltså mötet överstökat, för flera timmar sedan, tack gud för att man slipper gå på fler sådana. Dock så har jag ännu ett möte imorgon, vilket kom lite hastigt - nämligen en anställningsintervju.. typ i alla fall. Vi får se hur det går.
I alla fall, idag efter mötet så lunchade jag faktiskt med mamma, det var supermysigt. Eller rättare sagt, hon åt lunch och jag tog en iste eftersom att vi befann oss på Espresso House, de har världens godaste iste. Klockan blev mycket och jag fick uträttat lite ärenden. Nu på kvällen har det inte hänt så mycket, jag har inte känt mig helt ok. Behöver sova bara, vilket blir senare.

Så imorgon blir det alltså mötet, eller anställningsintervju om man nu kan kalla det så, handla, eventuellt laga middag till familjen (jag har lovat, det är ju typ sista helgen jag är här nu på ett bra tag fram över) och kvällen spenderas med Mia. Vad vi hittar på får vi se, det bestämt imorgon.

Men det allra bästa är att när jag sedan kommer hem någon gång under natten så behöver jag bara byta om, krypa ner i sängen och ringa till min älskling. Och några timmar senare ligger han bredvid mig. Åh, vad jag längtar. TRE JÄVLA VECKOR, FATTAR NI? Det var tre veckor vi stod på busstationen i ett soligt Karlstad och kysstes hejdå. Kysstes hejdå, haha, det låter ju som att jag ska ut i krig eller något.. men ni förstår.
Tre veckor är alldeles för lång tid. Längre än så har vi aldrig gått utan varandra.

BLÄ. Nej, nu får jag tanna mig så att jag blir lite gladare.
/ Johanna

Ett litet klagomål

Jag blev skitsur imorse när Alex ringde och väckte mig. Först skickade han ett sms vid typ nio och jag tänkte "vad är felet på människan?" så somnade jag om. Sedan RINGER HAN kvart över tio. Men det gjorde ingenting, det var mys. Jag saknar honom.
Grejen var att jag ville sova så länge som möjligt för att sedan bara kasta mig iväg till mötet. Jag hatar att sitta och vänta på att man ska åka iväg, det går så jävla långsamt. Sitter här nu och ska gå alldeles strax. Åh, så himla drygt. Jag ska trösta mig själv genom att fylla på tannings-förrådet. Jag ska bli pepparkaka tills på lördag när älskling kommer.

Ska nog åka nu istället så att man får det överstökat. Tack och lov för att man i alla fall får pengar för det senare, annars hade det ju varit helt hopplöst. Bra inställning jag har idag, eller hur?
/ Johanna

Ännu en dag förbi..

Ännu en dag har nu lämnat oss bakom. Imorgon kommer ännu en ny dag och nya saker påhittas! Det är rätt sjukt egentligen, man vet aldrig vad som hända skall.. Utan allting blir som man själv gör det till.
Alla därute har tänkt "tänk om jag gjorde så istället" etc. Det visar bara vilken "powa" man själv egentligen har! Tänk om jag inte gått ut den där kvällen ex, då hade de och de inte hänt.

Nog med filosofitänkandet! Vad har jag haft för mig nu då? Jo, jag har idag hjälpt min poolare Micke med att fixa tuta på hans farsas bil. Vart lite mekande, men inte direkt svårt. Fick dock inte igång den "vanliga" tutan på ratten, utan fick dra nya sladdar till en extern knapp på panelen som fungerar som "tut" knapp. Sen har jag sålt min bil, och bara tagit det lugnt. Pratat lite med Johanna också, men det vet ju alla ni, eller hur? ;)

På lördag åker jag äntligen till Göteborg! Så längesen jag var där nu.. Var nåra veckor sedan. Får dock se vilken bil jag tar, troligtvis en hyrbil från jobbet. Längtar grymt mycket efter älsklingen:( Det börjar faktiskt bli riktigt jobbigt om jag ska vara ärlig.. Har varit ifrån varandra nästan tre veckor, vilket är väldigt väldigt VÄLDIGT lång tid. Men men, Nu ses vi i alla fall till helgen, och vi hoppas på att Johanna kommer vara hos mig mycket mycket=)

Aja, nej nu ska jag nog ta och ringa stackarn. Är väl livrädd vid det här laget. Kollar på någon spökgrej, men inte vet jag vad=)

Ni får ha det skitgött allihopa!

/Alexander

I love shoes. I hate meetings.

Jag fick nyss glada nyheter.. jag hoppas att dem stämmer också, man kan inte vara för säker nu för tiden. Vi får se hur det går.
Kom i alla fall hem för ett tag sedan, spenderade dagen i stan med kära Malin. Snacka om att jag är galet shoppingsugen nu och då menar jag grejer till lägenheten! Kläder och skor i all ära, men sånt kan man ju shoppa när som helst.

Häromdagen hände en väldigt rolig sak. Alex sa att vi skulle dela på alla hundra garderober som finns i lägenheten, att vi tar hälften var. Då sa jag något om att jag inte visste hur många jag behöver.
Alex: Du kan ju ställa några av dina skor i en om det är så.
Jag: Haha, va?
Alex: Ja?
Jag: Mina skor?!
Alex: Ja?
Jag: Men, gubben. Nej, nej, nej. Mina skor är där JAG är, inte någon annanstans. Hahaha, gubben..

Tror ni att min mamma skrattade när hon fick höra det?
Mamma: Ja, det är så typiskt dig.
Jag: Ja, men hallå? Mina skor är mina bebisar. Det är ju som att Alex skulle ställa sin bil någon annanstans.

Och ja, det stämmer enligt min mening. Imorgon ska jag på ett möte som är fullständigt slöseri med tid.. dock är det försent att avboka. Så jävla onödigt. Tur för dem att det är klockan ett så att det inte hade varit tidigt på morgonen, fy fan vad värdelöst i så fall! Aja, nu är det som det är. Bäst för dem att det går fort. Vilket det kommer göra eftersom att jag är påväg in i min bitchvecka (mensvecka) och kan då bli ruskigt osocial.

Nu driver jag givetvis. Jag är alltid snäll mot folk.
/ Johanna


Gäsp

Godmorgon på er!
Haha, "godmorgon" klockan ett. Ja hörni, vi har tagit studenten.
Jag började i alla fall min dag med en dusch, superskönt. Sitter nu här och är allmänt seg, ska slänga på mig smink och fixa håret strax.. men tänkte skriva ett litet inlägg först för att hålla igång bloggen. Den förgyller ju faktiskt folks dagar, eller hur? ;)

Alex är fortfarande lite nere, vilket är förståeligt, så visst att han har tid att skriva med ni måste också förstå att han kanske inte har lust. Jag förstår det iaf. Han kommer snart igång igen skall ni se!
Åh, han är snart hos mig. Det ska bli underbart. Då har vi inte setts på tre veckor, vilket är helt sjukt!

Nej, nu dog min inspiartion igen. Ett tecken som visar på hur seg jag är idag. Borde nog skynda mig dock, det är manikyrdags innan det blir en fika med Malin.
/ Johanna

En blick tillbaka


Nej, jag har inte haft något liv idag. Är jag inte lik mig själv när jag var liten?
Och ja, jag är född blond. Men nu har jag färgat håret vitt för att leva upp till Alexandras krav. Hahah.
/ Johanna

Bara för att.

Först måste jag skriva att jag HATAR HATAR HATAR all jävla reklam på Spotify! Fy fan vad irriterande, samma reklam varje jävla gång. Hatar speciellt den där "did you know that spotify follows you wherever you go? Blablabla", men uppenbarligen så vet väl folk det eller?! Herregud, folk får väl tänka lite annars.

Ja, i alla fall. Jag har tänkt på en sak, det här med bilder. Jag kommer inte direkt på någon bra förklaring, så jag ska visa er istället.



Nu är jag inte medlem på några communitys eller så längre (jag föredrar att leva det verkliga livet istället..) men säg att jag hade det och ni hade sett den här bilden. Visst är det en liten, vad ska man säga, typ "fjortisstämpel" över hela bilden? Ögonbrynen är avsmalade, läpparna putar ut osv. Det är ju en sådan bild man dömer, right? Bilden är dock inte retucherad över huvudtaget, själva "jag" är alltså inte redigerad.



Här är originalbilden. Ögonbrynen är inte jättesmala och mina läppar ÄR sådana, de putar ut lite. Den här bilden är liksom inte redigerad över huvudtaget.

Är det så då att bara en sån grej som att redigera bilder ger folk en fjortisstämpel? Så kan det ju inte vara. Så länge de inte vill att de ska se ut på ett visst sätt liksom. Men det enda jag gjorde var ju att göra den i gråskala och en aning ljusare ton (jag har inte photoshop eller någonting och kan därför bara göra det i windows-relaterade program som redan finns i datorn). Det var en tanke som slog mig. För alla vet ju att man blir dömd på nätet, givetvis.. även i verkligheten. Det är ju så.
Screw it. Jag gillar originalbilden iaf! Även om den är tagen med mobilkameran och färgerna ser fucked ut.

Nu ska jag och Johan springa iväg och handla!
/ Johanna

Måndag. Eller tisdag.

Hej allihopa.
Nej, jag vet, det har blivit "Alexander-stuk" på mig när det gäller bloggandet. Har haft mycket runt omkring mig bara.
Idag är jag verkligen så jävla trött.. seriöst, allt det här kommer att döda mig. Dock så är huvudvärken nu. Ge den lite tid, den kommer. Tro mig.
Jag hoppas verkligen att den där tanten ringer idag. Jag vill ha svar. Jag vill kunna vara med och flytta in. Men jag vill jobba också, givetvis. Jag går och tänker tyst varje dag på att Fredrik ringer med ett glatt besked nu i september, vad skönt det skulle vara. DÅ rullar pengar in ska ni veta. Då blir det körkort, shopping och en Säfsenstuga i vinter med älskling. Fast det blir det ju ändå såklart :)

Något som gjorde mig superglad igår var att tanningen tog DIREKT! Och jag har ändå inte gjort något på två, tre månader. Det var som en vecka vid medelhavet på typ två timmar. Åh, kärlek.

Idag tänker jag nog inte göra någonting överhuvudtaget. Träna lite kanske, även om folk blir pissed. Ska ringa till mina vänner på GotEvent och boka mina och mammas vipbiljetter till Gothenburg Horse Show 2010 också, mihi.

Jag har börjat sakna Karlstad nu. Visst, jag älskar Göteborg och kommer alltid att göra. Men i Karlstad har jag ju typ en ny identitet, och dessutom är det jävligt mycket lugnare där uppe. Inget skrik och gap och allt det där. Ingen stress. Och hittills inga falska människor.. nej, fel av mig. Falska människor finns. Inga falska vänner var ordet.

Nu ska jag i alla fall ringa en vän som inte är paranoid och klaga lite.
Hoppas att ni får en riktigt bra dag på jobb och i skola och allt vad ni nu gör.
/ Johanna

Vila i Frid Nice & Nobel (Jonna) 19961231 - 20090824

Min ena hund, Jonna fick inatt akut föras till djursjukhuset i Karlstad, där vi senare fick avliva henne.
Det är en stor sorg, då vi trodde att vår fröken blivit mycket piggare men ack så fel.

Jonna föddes den 31e december 1996. Och avled inatt, 00:10 den 24e augusti 2009.
Finns inga ord för hur tomt det känns. En hund, en familjemedlem! Jonna var verkligen den finaste av dem finaste.

Perfekt stamtavla, perfekt hållning. Allt. Men inatt satt det stopp, vi som trodde vi skulle få ha dig ett år till men fel hade vi.

Det är med stor sorg som jag nu säger detta, men ändå för ditt bästa! Vila i Frid, världens finaste hund!

Du kommer alltid finnas inom oss, du har varit den bästa familjemedlemen.

Jag älskar dig!


/Alexander




Till min



Jag älskar dig så jävla mycket.
Du & jag.
/ Johanna

A

Hej på er!
Sådär, är ganska nyligen hemkommen från en dag på stan med min favoritmalin. Drog på mig min ljusblåa mjukis"dress" och planerar att ha på mig den resten av kvällen. Seriöst tjejer, alla borde äga en nu när hösten smyger sig på. Jag ska skaffa mig en till. En rosa.
Jag och Malin har kollat smink och kläder hela dagen typ, så jävla underbart. Jag köpte världens gulligaste smycke, eller iaf ett av världens gulligaste. En silverkedja med ett stort A som hängsmycke. Så gulligt, jag är världens bästa flickvän.

Jag saknar min AlleNalle så himla mycket, det går verkligen inte att beskriva. Mindre än en vecka kvar nu, skönt det iaf. Och Johan blev överlycklig när det visade sig att Alex då kommer på cupen i alla fall, haha. De är nästan som bröder de där två.
På tal om syskon (eftersom att jag ser henne som min syster) så blev det inget med Mia i helgen, hon var jättesjuk. Och jag vill verkligen inte bli sjuk just nu. Så det blir eventuellt och förhoppningsvis någonting på fredag istället!
Istället satt jag och drack Chardonnay med mamma, supermysigt. Pappa jobbade och Johan var ute. Skitmysig kväll verkligen!

Veckans favoritlåt? Lady Gaga - Paparazzi. Har varit fast i den så himla länge nu, borde jag inte spelat sönder den snart?



Jag bjuder på en osminkad bild på mig själv, bara för att bevisa att jag ÄR världens bästa flickvän.
Jag må ha ringen på fingret, men mitt A är närmre hjärtat.
Fint va? Hoppas inte alla tar mig allför seriöst och börjar hata mig nu. Men hur var det? Är inte jag kaxig? Hahaha.
Jag skriver det mesta med glimten i ögat, hörrni. Det vet de flesta som känner mig också. Ta mig med en nypa salt. Eller peppar. Det är upp till dig, jag är redan spicy.
/ Johanna

One more...

Jag älskar dig Johanna Bengtsson, du är med mig, hela min framtid!

Lämnar dig aldrig, din bara din!

/Alexander


Fredag

Inatt var Jalken med mig i postbilen. Han hörde av sig självmant och frågade om jag ville ha sällskap, självklart att jag vill ha det! Så han hängde på och satt där så snällt på passagerarsidan, inga problem med andra ord! Gick något lättare, eller mycket mycket lättare rättare sagt..

Sitter hos Markus just nu, inväntar svar från Micke. Ska lira tv-spel ikväll och bara ta det lugnt. Har jobbat första arbets veckan nu, och det känns faktiskt rätt bra. Ska dock ha domarkurs hela denna helgen, så det kommer inte bli så rockigt... Men det blir nog bra;)

Igår var vi ute med Markus båt och åkte ring. Det var riktigt kul faktiskt, då det blåste ganska friskt på Vänern, och det vart höga vågor... Jobbigt att hålla sig kvar, skakade en hel del vill jag lova!

Har även idag varit på Bergvik och inhandlat oljefilter till min saab. Ventilknack i motorn, så behövs byta olja i den och det ska väl ev. hinnas med imorgon. Men vi fårla se vad som händer, beroende på vädret....

Nej nu ska vi spela lite, men ha en super duper helg allihop,

/Alexander

Fredag

Hej folket!
Ni fattar inte hur trött jag är. Jag och Alex la inte på förrän vid två typ och jag somnade strax efter.. sedan ringde klockan tio över sju. TIO ÖVER SJU. Vet ni när jag gick upp så tidigt senast? På studenten!
I alla fall. Jag gick upp tjugo i åtta och det blev en jävla fart på mig. Jag hann med den lugn bussen också, så skönt. Den man alltid åkte till skolan så jag kunde inte låta bli att njuta lite extra.
Väl på Afm var alla jätteförvirrade. Jag satte mig lugnt och stilla och tog allt som det kom, lyckades bli nummer två på listan. Så träffade jag min handledare, en supertrevlig man. Dock så var det inte han jag skulle prata med utan någon annan som.. ja.. jag hade delade meningar om.

Nu är jag skitjävlatrött. Gick och la mig i sängen när jag kom hem och vad händer? Gubbjävlarna börjar borra! Fattar inte vad dem håller på med. Så jag blev skitsur och gjorde annat istället.

Förresten så hade vi en supermysig dag igår, Göteborg var ju varmast i Sverige! Vi sket i Björkö och åkte till Björlanda istället.
Idag väntar träning. Ja, ni läste rätt. Jag ska testa mina muskler nu och se vad dem går för. Jag har ju så långa muskler sedan dans och cheerleading och nu har jag inte tänjt på skitlänge. Visst, själva "vigheten" går ju inte över i första taget, men ändå. Det är sjukt skönt att stretcha ut dem.
Ni som tränat gymnastik eller liknande vet vad jag pratar om. Ni andra borde ta er en sväng till gymmet.



Bästkusten i mitt hjärta.



Ja, jag är egoist.



Puss på min Alex! 24 mil ifrån dock..



Ok, bilderna är tagna med mobilkamera. Sådär vit är jag inte, men det tror jag att de flesta vet.

/ Johanna

Jobb, jobb, jobb, SOL!

Hej allihopa!
Jag är nyss hemkommen från stan. Och jag måste skriva ut en sak, helt utan förklaring till varför - JAG HATAR KAPPAHL.. eller vad fan dem nu heter. Vilka jävla puckon.
Så, då är jag avreagerad och klar för dagen. Hur som helst!

Jag väntar på att mamma ska komma hem, vilket hon gör när som helst. Ska tvätta av mig pudret och allt såntdär eftersom att vi ska ut till Björkö och sola! Superskönt. Jag älskar att bo nära havet.
Så vi blir nog borta typ hela dagen. När jag kommer hem ska jag läsa igenom papprena jag fick från arbetsförmedlingen, jag ska dit imorgon.. suck. Det är drygt. Dock så tycker jag, ta i trä, att de är betydligt mycket trevligare än vad folk påstår. Jag tror att det handlar mycket om inställning. Jag kan ju slänga ner alla bekräftelser som jag fixat när jag sökt jobb för att visa att jag, till skillnad från för många andra, faktiskt söker. Jag GÖR någonting.

Jag har länge funderat på det här kring solarium eller icke solarium. Visserligen har jag lovat mig själv att aldrig lägga mig i ett eftersom att det är så fruktansvärt äckligt. Celluliter, hudcancer, baciller osv. Därför har jag ju satsat på tanning istället och idag kom jag slutligen fram till att jag går nog hellre runt och är fjortisbrun än att lägga mig i ett solarium - FAKTISKT.

Känns jag provocerande idag? Det är nog bara för att reta gallfeber på vissa utav er. Eller för att jag är sån ibland. När Alex inte är med bland lakanen så blir jag helt enkelt grinig.

Ut i solen med er!
/ Johanna

Justin Bieber - Nästa Timberlake, jag lovar.

Jag har GLÖMT att ladda upp den här länken för er, helt otroligt. Ärligt talat, har ni inte sett det här så måste ni se det. I februari förra året upptäcktes den här killen, då var han typ tolv eller något. Nu är han signad av ett av världens bästa skivbolag och Usher. Han sjunger en låt av Chris Brown som han gör bättre än Chris själv.
Jag grät första gången jag hörde killen, helt ärligt.

http://www.youtube.com/watch?v=eQOFRZ1wNLw&feature=fvw

(Lägger inte upp videos eftersom att det blir så dålig kvalité. Och ja, vi ska fixa till det.)

/ Johanna

Onsdag

Hej på er!
Vilken konstig morgon jag haft. Jag vaknade vid sex imorse, förmodligen av att pappa grejade i köket och sedan sov jag jätteoroligt. Automatiskt stängde jag av telefonen när den ringde, haha. Jag älskar mitt undermedvetna. Jag är en sån bitch.
Jag har lärt mig tvättstugan hela dagen, suck. Jo, det är sant. Jag har sagt till mamma att hon får jaga på mig, hon är alldeles för snäll på den punkten annars. Vi är inte klara förräns klockan tre! Fattar ni eller? Det är ju en hel dag åt att TVÄTTA?! Visserligen är det lakan och sånt, men ändå. Man borde ha tvättfolk som jobbar med att tvätta folks kläder.. det är ju en lösning på finanskrisen. Det är dte ju faktiskt. Men jag orkar inte förklara.

Sedan ska vi handla också, suck suck. Jag ska köpa citroner eftersom att jag nu börjar bleka mitt hår och jag vill göra det naturligt. Jag tar hjälp utav citron, solsken och silvershampo! Började med shampoot igår, det är verkligen sjukt bra. Man ser resultat direkt. Det är ifrån Nexxus kollektion (eftersom att jag endast använder Nexxusprodukter till mitt hår) och börjar på P.. ja, jag vet inte.

Trevligt att se att det kom ett inlägg från min sexiga kollega och make. Jag hade det skitjobbigt imorse, satt bara och saknade honom. Längtade efter honom. Åh, man vill bara få dagarna att gå. Men snart så. Jag kommer att vara så himla lycklig när jag packat mina grejer och sätter mig på tåget. Fast jag kommer att vara ännu lyckligare när vi får pussas på perrongen och sedan säga "ja, då åker vi hem och packar upp då". Åh, ge mig, ge mig, ge mig!

/ Johanna

Ja ett inlägg från Alex,;)

Godmorgon allesammans!
Ännu en morgon avklarad! Sitter nu vid datorn för att varva ner lite, så jag kan hoppa i säng snart.. Känns konstigt än så länge att gå och lägga sig när andra går upp... Men men. Fattar dock inte varför jag inte kan sova? Igår sov jag 4-5 timmar, i förrgår någonstans likadant.. Ändå är jag pigg, dock inte inatt, höll på att somna i hissarna haha, men kanske är för att jag inte är van stressen på morgonkvisten ännu?

Den första september bär det iväg, i alla fall 5 km härifrån till min nya lägenhet. Eller min och Johannas nya lägenhet=) Hon har tillgång när hon vill, dygnet runt det vet alla! I den hoppas jag på att jag ska finna ro, och inte vara en så "stressad" människa som jag är idag. Är snart 22 och bor hemma, känns inte bra kan jag säga. Men men min tid kommer nu, mycket mycket skönt!

I förrgår var jag och Markus och hälsade på vår vän, Såne. Vi satt i 5-6 timmar på hans terass och bara chillade och snackade. Har inte träffat Såne på bra många månader, men ta mig fan lika kul hade vi som förr.... Då var alla tre singlar, nu har alla tre stadiga förhållanden vilket är väldigt roligt! Igår, (idag för mig som inte sovit än) så var jag hos Markus. Vi kollade först en film på dag/eftermiddag, Führerns elit. Den är riktigt bra, rekommenderar den. Sen får jag inte glömma bort, Farmor fyllde år igår, ett stort grattis! Var där med mor o far och bror. Även Viktor (en kusin) var där, vart mycket bil snack släkten emellan, fattar inte varför (sarkasm).

Nej man kanske ska glida ner under täcket till Johanna... Nej just det, hon är inte här, OOOH orka.. Eller ja... Någon vecka till så behöver jag inte vara kall längre, då kommer det bli varmt, på alla stadier. Nej nu är det bäst jag slutar innan det går till överdrift!

Ha en kanonfin dag! Ta vara på dessa två dagar som kommer, kanske inte blir någon mer sommar sen.

Take care!
/Alexander


Strålande dag och humör

Idag kom jag upp! Gud, vad skönt. Nu känns det som att verkligheten börjar dra igång igen.. på något väldigt slappt sätt. Jag menar, alla går tillbaka till sina skolor nu. Och vi då? Det känns väldigt mycket "jaha, och nu?"
Nej, jag lider med dem som ska tillbaka till skolan. Stackare. Hahaha.

Jag är på väldigt bra humör idag, har fått mycket gjort. Gick upp vid halv nio imorse och åkte in till stan vid tio, nu är jag hemkommen. Handlade på vägen hem och passade äntligen på att köpa vax. Inte vax som man har i håret, tvärtom - vax för att ta bort hår. Mycket lättare. Jag menar, vem orkar raka benen varannan/var tredje dag? Som tur är har jag ljusa hår så skulle jag få för mig att inte raka benen så syns det inte. Men det får jag aldrig för mig. Det är äckligt med hår på benen.
Ja, jag har iaf köpt vax då, som sagt!

Det är så himla fint väder idag. Blå himmel och strålande solsken. Jag får se vad jag hittar på idag, det beror lite på hur mycket hjälp mamma behöver.. men hon är bättre idag. Bra va?

Något negativt måste jag ju skriva. Jag är ju faktiskt storstadsmänniska och måste därför alltid klaga på någonting, varje dag. Jag kör samma som igår nu när jag sett avsnittet - Prison Break är skit! Ärligt talat, vem orkar sitta och kolla på ÄNNU en utbrytning? Brist på fantasi, skärpning! Det är liksom "för mycket fritid" över allting nu.
Man ska avsluta när man är på topp. Det har dem inte gjort, de sjönk till botten på sämsta tänkbara sätt.

Jag har köpt hem massor utav favoritdrycken Vitamin Well nu. Provar Focus idag, supergod. Har ni vägarna förbi affären idag så testa!



När tillfälle ges så hånglar vi lite. Haha, åh, vad jag saknar dig min älskling!

/ Johanna

I love Britney. Och Alex.

Ingen kan väl ha missat bikinibilderna på Britney som lagts upp överallt de senaste dygnen? Det var inte direkt det jag var intresserad av, jag var mer intresserad av hur folk reagerar. Och äntligen känns det som att folk har klivit av sina höga hästar och accepterar henne igen. Jag tycker att hon är skitfin, som folk säger - hon har ju faktiskt fött två barn. Hon ser helt fantastisk ut. Britney får aldrig sluta göra musik, då skulle en liten bit av mig dö.

Jag fick goda nyheter från företaget idag! Tänker dock inte skriva ut någonting riktigt ännu, jag gör det när jag är helt säker och har fått allting bekräftat.

Det är jobbigt med Alex nu, jag börjar sakna honom riktigt ordentligt. Nu har vi varit utan varandra i en hel vecka ju.. så jobbigt. Suck, suck, suck.
Nej, jag får göra något vettigt innan jag blir deppig.

/ Johanna

Sömn, jobb och Prison Break

"Godmorgon"!
Idag gjorde jag ett tappert försök att försöka gå upp när klockan ringde - vid tio. Lyckades jag? Uppenbarligen inte. Som Alex skrivit så hade vi ett långt och bra samtal igår, vilket varade ganska länge.. han åkte ju nämligen till jobbet när vi var klara, vid två då alltså. Jag minns inte ens att jag stängde av klockan imorse, men det gjorde jag.

Nu är iaf frukosten avklarad och jag ska alldeles strax ringa företaget där jag eventuellt skulle börja jobba. Vi får se, något jag lärt mig den här sommaren är att inte förvänta sig så jävla mycket i arbetsvärlden nu under finanskris och allt vad det nu är.
Någon dag måste jag bege mig till stan och shoppa in grejer som jag ska ha med mig till lägenheten. Jag ska beställa en liten present till min älskling också.. när jag kom på vad jag skulle ge honom så kände jag att jag är världens bästa flickvän, så bra är det!

Herregud, ni anar inte hur kul det här kommer att bli och hur exalterad jag är. Det är inte jättelångt kvar nu!

Tydligen så är det Prison Break ikväll, såg jag nu? Det gör mig lite förvånad med tanke på hur det senaste avsnittet slutade. Jag kan ärligt talat säga att det kunde inte varit sämre, vilken jävla skit. Det känns som att man slösat bort tid nu bara. Nej, jag hatade helt enkelt slutet och det finns ingenting serien kan göra nu för att leva upp till förväntningarna.
But still, det är klart att jag tittar tills det verkligen är slut.

/ Johanna

Kul start..

Riktigt riktigt kul (sarkasm) med en så bedåååårande bra start efter min semester inatt.... Började med att jag åkte iväg, 1 mil för att hämta postbil eftersom min var trasig. Tror ni det fanns någon där? Nej... Fick åka tillbaka sen vidare till ett annat ställe, den bilen startade inte som fanns där!
Så vad tror ni jag fick göra? Jo köra MIN EGNA BIL inatt. Dock vägrade jag köra någon brevlåda, så sprang bara trapporna vilket är ca 15 3-5 våningshus. Men ooooh vad trött jag blir! Är rent ut sagt förbannad.

Ja, jag hoppas dagen blir bättre än natten i vilket fall som helst. Ska vara med Markus & Mike så får se vad vi hittar på. Fiske kanske?
Ja fiske, det har jag gjort varje dag senaste veckan. Har Rosell´s båt här, som jag får använda hur mycket jag vill. Så är ute varje dag och fiskar, faktiskt riktigt riktigt skönt kan jag lova. Förutom igår, när vi var 35 min från bilen, och det spöregnade och slog in vatten pga vågorna i båten. Så man kunde lika gärna hoppat i med kläderna och simmat in, hade inte varit blötare i alla fall.. Men men, fisk har vi i alla fall fått. En gös på närmare 3 kg och en gädda på ca 2 kg. 2 abborrar på 0,5kg vardera, annars är bara mindre gäddor och enstaka gös. Men tur har vi i alla fall haft!

Nej, vad intresserade ni måste vara av mina inlägg? Johanna skriver mycket bättre än mig, jag vet! Men jag försöker så gott jag kan, så ha tålamod, jag lär mig jag med:) Jag har inte varit proffessionell bloggare, som min flickvän varit så hon vet lite mer än mig hur och vad man ska skriva om..

Hade världens underbaraste talk med Johanna igår kväll, var asmysigt att få känna sån värme, även fast vi är så långt ifrån varandra som vi är.. Dröjer ett långt ****** tag innan vi ses, men som sagt flytt 1 sept bättre kan det inte bli?

Avslutar inlägget genom att gratulera Marcus Berg till en kanondebut i Hamburg med sitt inhoppsmål i 71e min. Grattis!

Hade superb, njut av sommaren nu denna vecka, det är nog det sista ni ser av den!

Take care,
/Alexander

GULD TILL GUBBARNA!

Hej på er!
Oj, vilken dag. Ni fattar inte hur trött jag är nu. Sitter i mina cheershorts och en stor ullig tröja och nästan bara stirrar ut i tomma intet, skulle kunna somna på beställning.
Ok, nu överdriver jag lite.

Idag var vi först nere i Kungsbacka där slutspelet i Säröcupen spelades. Min brors lag har varit obesegrade genom hela cupen! Så det gick snabbt och lätt med alla matcher och i väntan på finalen som skulle spelas halv sex (och klockan var typ halv två) så åt vi lunch på Espresso House. Jag testade deras isté, grean passion tror jag att det hette. Det rekommenderar jag starkt, sjukt gott! Jag älskar Espresso House.
Sedan åkte vi till Onsala, där finalen skulle spelas. Shit, vilka nerver det var! Det var riktigt roligt alltså. Det hela slutade med att min brors lag vann med 19-13 och vann därmed hela cupen. Kul va? Så under prisutdelningen fick de medalj, pokal och en tröja där det stod typ "champion" eller något. Hur kul som helst.



Min bror Johan, andra från vänster.



GladaGuldGubbar! Hahah, jag är så jävla påhittig. Detta är förstås inte hela laget. De har delat upp laget i två lag eftersom att det är så stort. Dock så åkte andra laget ur semifinalen idag. Och min lilla bror är den tredje från vänster på den nedre raden. Grattis killar, riktigt bra kämpat!

Så nu har vi slängt i oss lite mat och jag får verkligen ångest av att äta mat såhär sent, usch. Men men. Jag ska hoppa in i duschen och sedan kommer jag antagligen att slockna, antingen i sängen eller framför tv:n.

Ikväll börjar älskling jobba igen, stackaren. Det är så himla långt kvar tills vi ses. Vi går ju typ tre veckor utan varandra nu, helt sjukt. Men sedan blir det lägenheten och då blir det massor av tid och massor utav mys!

Just det, sista punkten. Min bästa vän har ju flyttat till Luleå nu och hon har hållt en hemlighet för mig i typ ett år, jag hade nästa glömt det. Idag fick jag reda på vad det var. Hon och hennes pojkvän har skaffat hund! Den är SÅ SÖT! Vilket är lite lustigt, för jag drömde att jag skaffade mig en golden retreiver som hette Charlie, haha.

/ Johanna

Ett nattinlägg

Vad jag älskar mammas mousse! Använder den verkligen hela tiden nu, min snelugg får sån jävla volym. Så nu gnuggade jag riktigt in det i hårbotten, i den lilla "virveln" som gör att jag får sneluggen. Yeah baby, yeah! Supersnyggt.

Jag vet att det är helt otroligt att jag inte stupat i sängen nu. Baksmällan är så gott som över men jag mår fortfarande illa, dock av en annan anledning. Dagen efter så brukar jag piggna till runt tolv, ett på natten. Då har alkoholen gått ur, det mesta iaf! Ja, beroende på vilka man festar med då förstås, ERHM. Nåja, past times. Alla har ju sina fjortistider. Eller var det bara jag?

Jo, men det är faktiskt sant - jag sitter klockan halv ett och fixar håret. Varför? För att jag vet med mig att jag inte kommer orka imorgon på morgonen. Vi ska nämligen ner till Särö för att min bror spelar cup och de spelar slutspel imorgon. Så det blir handboll för hela slanten!
Dessutom så är det ju inga problem att fixa håret natten innan och sedan gå och lägga sig eftersom att pojkvännen ändå inte är här. Om han vore det så är det ju hopplöst. Ja, tänk nu..

Jag vill ha första september NU! Nu, nu, nu! Älskling, det kommer att bli så himla underbart. Bara du och jag.
Nu ska jag sluta skriva innan det går för hett till. Hoppas att ingen läser det här direkt efter att jag skrivit det, det vore sorgligt. Ni borde vara ute på stan och vara riktigt fulla istället. Det är faktiskt sista dagen på Göteborgskalaset idag.
/ Johanna

Fredag&lördag

Jag ska inte ljuga, idag är jag bakis. Kvällen blev inte riktigt som vi väntat oss. Vi började hos Mia och jag fick i mig en hel del drinkar eftersom att hon är så seg på att göra sig iordning, haha. Vi kom iväg strax innan halv tio och var nere på avenyn kvart i, då Europe redan börjat. Vi möttes av fullproppade gator, hela jävla Götaplatsen var knökad. Så vi gick längre ner mot Valand och lyssnade på musiken i typ tio minuter, sedan tröttnade vi och gick ner mot Hard Rock. Väl där tog vi ut pengar och bestämde oss för att gå över gatan till Nivå istället. Vi beställde drinkar och satte oss på en tom uteservering, som efter tio minuter var full. Det blev sjukt mycket folk där och en riktigt bra kväll. Synd nog så började jag må riktigt, riktigt dåligt och det slutade med att jag letade mig hem. Det var hemskt. Men hemma fick jag i mig massor med vatten, lite att äta och en säng att krypa ner i. Och världens sötaste pojkvän som pratade en tillrätta också.

Så jag är ändå nöjd, jag har en såndär liten baksmälla idag bara. Ska alldeles strax göra mig iordning för att åka in till stan och träffa Malin, ska se om jag vågar ringa Mia vid tre och kolla om hon är vaken. Måste titta in eftersom att jag lämnade lite saker där igår.

Ikväll vill jag nog bara ta det lugnt, jag har faktiskt längtat efter en hemmakväll med familjen. En lördag alltså. Det behövs, det är mysigt.



Europe på Götaplatsen!


Min söta kusinvitamin Mia.
/ Johanna

Thank god it's friday

Ni andra får ursäkta det tidigare inlägget. Jag kände att det räckte nu bara, istället för att ignorera massa samtal och ta massor med skit. Nu verkar folk lugnat ner sig och börjat hålla käften, SKÖNT.

Ja, hur som helst, idag är det en strålande fredag! Underbart tycker vi ju. Nu på dagen måste jag vara hemma och ta hand om stackars mamma som knappt kan gå efter operationen hon gjorde igår. Nu efter lunch ska Mia ringa och vi ska bestämma mer om hur det blir ikväll. Vi ska nämligen till avenyn och titta på Europe, coolt va? Det är ju Göteborgskalaset. Sedan blir det förmodligen krogen. Det känns att det kommer bli en riktigt bra kväll!

Alex däremot ska göra något helt annat. Jag vet inte om han planerar att skriva något inlägg idag, så jag vet inte om jag vågar skriva ut det? Kanske bättre att avvakta.

Jag måste ge mig ner till affären också, kom jag på nu. Lime, "GROGGVIRKE" (som värmlänningarna och alla uppåt i landet så fint uttrycker det) och någon middag att laga, vad nu det blir.

Hoppas att ni får en riktigt bra fredag!
/ Johanna

Sanningen

Så mycket skitsnack, herregud. Man orkar ju inte! Jag undrar vad folk egentligen tänker med, har skitsommaren gjort alla så jävla griniga att de tar ut det på folket i sin omgivning? Shit.
Folk bör tänka om tycker jag. Jag har inte vänt någon ryggen, tvärtom. Jag har ansträngt mig som fan utan att få någon respons och då ger jag upp. Ja, jag är mycket med min pojkvän och hans kompisar. Ja, jag är i Karlstad nästan mer än vad jag är i Göteborg. Varför kan folk inte fatta att jag kanske behöver det? Varför kan folk inte bara vara glada för sina vänners skull? Eller ja, om man nu kan kalla det vänner.

Screw it. Idag ska jag i alla fall göra klart allting. Mamma opereras så ska därför vara hemma och vänta på henne hela dagen, man får inte vara med på sjukhuset.

Jävla puckon, ni kommer tamigfan drunkna i självömkan. Så jävla patetiskt.
/ Johanna

Update

Godmorgon, godmiddag eller vad säger man vid den här tiden?
Sitter i allafall väldigt trött. Var vaken till 03:30 för att jag inte kunde sova även fast jag var väldigt trött... Kanske är mitt psyke som ser klockan och vet att jag börjar jobba på måndag morgon igen.. usch usch usch!

Men nu har man haft en så välbehövlig semester, så ni anar inte! Det var det som behövdes. Fick 22 dagar men min sockertopp, och nu de sista dagarna har jag endast umgåtts med vänner. Det har varit en kanonsemester, i alla fall de första tre veckorna tillsammans med dig Johanna. Jag älskar dig så himla mycket, känns totalt tomt tomt tomt utan dig.. Det ska du veta.

Kommer dröja nu innan vi ses, 2,5 vecka till! Men sen är det flytt ett par dagar efter, och då kommer vi få väldigt mycket tid med varandra, vilket kommer bli mer än underbart!!

Jag måste berätta en sak för er. Igår åkte jag iväg för att köpa en bil, (skräll) Bilen låg ute för 5000 och jag fick ner den till 3500 kr över telefonen. När vi väl kom fram så sa jag till henne, att jag köper inte bilen om du inte går ner en tusenlapp till...
Hon - Men jag kan pruta ännu mer om det skulle vara så...
Jag - (på skämt) en tusenlapp?
Hon - Jag kan släppa den för en 500ing om det skulle vara så...
Jag - DEAL!

Och så fick vi den för 500.. Men jag kan inte förstå, jag bjöd henne 2500 men fick den för 500???? Jaa, korkat folk finns det haha.

Nej nu ska jag återgå till mitt. Skulle egentligen varit ute och fiskat med Brathén och Rosell, men det går ikke eftersom att det regnar, så vi sköt på det några timmar istället. Så hoppas på att Johanna ringer snart, för henne saknar jag mer än något annat just nu!

Hade bra och take care!

/Alexander

ÄNTLIGEN

Hej på er!
ÅH! Jag som trodde att Alex hade uppdaterat, men icke. Han klagar på att jag aldrig skriver gulliga grejer om honom i bloggen. Jag tänker strejka fram tills han skriver.


Idag har vi äntligen tagit tag i städdagen! Det känns jätteskönt men jag är inte i närheten av att vara klar.. får nog ta en hel del imorgon också. Haha, och min mamma fick syn på mina sängben förut.

Mamma: JOHANNA, DINA SÄNGBEN ÄR JU HELT SNEA?!
Jag: Ja?
Mamma: Men herregud, det där måste vi fixa.
Jag: Det går inte att böja tillbaka dem. Jag har provat.
Mamma: Ja.. pappa får titta på det sedan.
Jag: Äsch. Det har varit så jättelänge.

Kan ni föreställa er blicken jag fick av min mamma? Hahaha. Ja, iaf, alldeles strax ska jag skjutsa bror till träningen. Vi får se om det blir powerwalk eller något annat sedan.. mamma får ju inte göra något nu när hon ska opereras imorgon.

Ja.. make it a freakshow, bitches.
/ Johanna


Två av de bästa bilderna i mitt bildarkiv



En bild säger mer än tusen ord. Den här bilden behöver inte tusen ord, bara ett.
Lycka.



En till bra känsla; kolla studentbilderna när hösten närmar sig.

/ Johanna

Kärleksförklaring

Jag satt och tänkte på våran vecka i Säfsen. Fattar ni hur underbart det var att vakna i en stor stuga på en ensam gård? Ni kan ju bara tänka er. Men det fanns någonting som gjorde det så mycket. Att känna Alex arm om mig och hela hans kropp ligga pressad mot min, samtidigt som man känner andetagen i nacken som alltid får mig att rysa. Det var så himla tyst, det var bara vi. Och om några månader får vi uppleva det igen.. jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar.

Men nu är det annorlunda. Vi får ju det nästan hela tiden, samma sak, förutom att man inte är helt ensamma. Men vi får ett ställe där vi kan leva med varandra utan att folk lägger sig i. Vi gör vad vi vill när vi vill och hur vi vill.

Det är verkligen jätteskönt att vara tillbaka i Göteborg, absolut. Det är så himla mysigt att få umgås med min familj, det ska bli kul att träffa vännerna igen. Men det känns som att den del av mig fattas och det gör det också.
Alexander, du är min andra halva. Halvan där hjärtat sitter, för det har du verkligen. Ni som bor ihop med någon vet hur jävlig man kan bli på den andra ibland, jag och Alex skojar om att vi kommer att sluta som Mr and Mrs Smith. Men det spelar ingen roll, för vi älskar verkligen varandra från djupet av våra hjärtan.

Älskling, du anar inte hur mycket jag saknar dig. Jag tänker inte ljuga, jag sover faktiskt gott om nätterna, men inte ens i närheten av hur jag sover när jag har dig vid min sida. Även om jag vaknar av att du ligger på mig och jag inte kan andas. Haha, det är gulligt ju. Det är värt det.

Jag älskar dig så himla mycket snuttegullebubben, förlåt om jag inte skriver det tillräckligt ofta. Men du vet det och alla andra också. Vårat år tillsammans har varit helt obeskrivligt, du har verkligen lärt mig så mycket och visat mig en helt ny värld. Jag är så glad över det.

Du är den bästa, Alexander. Jag älskar dig.
/ Johanna


Tisdag?

Jag kom upp ur sängen tillslut, helt otroligt. Alex ringde vid elva för att väcka mig och jag var helt död. Men så kunde jag inte somna om utan tog mig därför upp.
Det är skittråkigt väder ute. Det var ju tänkt att vi skulle bada och så idag, men icke. Därför funderar jag på att ta den rejäla städdagen idag istället (nej, jag har fortfarande inte gjort det). Dessutom har jag tagit hem alla kläder som jag haft hos Alex för att tvätta dem och sådär, plockade bort nästan allting nu eftersom att det snart är dags för flytt.

Jag njöt verkligen av powerwalken igår och känner ingenting i musklerna idag. Därför ska jag utmana ödet och fråga om mamma har lust att följa med till Skatås och ta en riktigt lång powerwalk.
Ser ni? Jag kommer ju aldrig fått gjort den här jävla städningen, haha. Nej usch, nu måste jag ta ansvar.

Jag älskar Vitamin Care förresten. Bästa frukostdrycken.
/ Johanna

Semesterbilder

Sådär hörrni, nu har jag äntligen tid att slappna av en stund. Alex är ute med två kompisar på en båt, de ska grilla och såntdär mys ikväll. I Göteborg är det tvärtom, full rulle hela dagarna, varför? Jo, för att Göteborgskalaset börjar imorgon! Jag vet att det egentligen heter Kulturkalaset, men det är bara för att alla kommunidioter är kärringar och tror att kalaset ändrar på sig bara för att man byter namn. FEL. Det är en jävligt stort fest ändå. Och det heter Göteborgskalaset.

Nu kommer bilderna jag lovade!



Såhär började älsklings semester, haha!



Favoritkillarna sitter och spelar hockey via xbox. Min bror till vänster, för er som inte förstod det.



En msyig kväll på en grekisk restaurang i centrala Göteborg. Världens godaste rosévin står på bordet!



Hahah, söta lilla Goldie sitter och skäller på killarna när hon inte får vara med och fixa med bilarna.



Värmlandssolen lyser på trädtopparna vid Alex trädgård. Supermysigt.



Killarna fiskar! Jag klagade på myggen.



Men mysigt ställe dock.

/ Johanna

Update

Hejsan allihopa!
Jävlar vilken mysig dag jag har haft. Den har spenderats med mamma, som är världens bästa mamma. Vi började med att åka till Haga och det sa katching i min plånbok, jag blev lite rikare. Sedan köpte jag mig ett midjeskärp från Friis&Company som var riktigt läckert. Svart och "guld", how about it? Skitsnyggt.
Sedan åkte vi till Kungs, där vi besökte apoteket för att mamma skulle köpa grejer, hon ska nämligen operera knät nu på onsdag. Jag passade på att köpa en såndär Vitamin Care-dryck som jag funderat på att börja med. Nu är det klart, jag börjar och rekommenderar alla andra att börja också! Säljs på apoteket och börjar nu komma på Pressbyrån i de flesta städer.

Sedan begav vi oss faktiskt till Lagerhaus. Jag ville se om jag hittade den där tvålpumpen eller vad det nu heter, till badrummet. Patricia hade köpt en till hennes och Jimmys lägenhet och jag blev genast också sugen på en (till Alex givetvis). Jag hittade dem och dem var supersnygga! Köpte dock inget eftersom att jag inte gör det utan Alex närvaro.
Däremot så köpte vi skojgrejer till pappa och Johan, onödiga pengar med andra ord, men det är ju alltid roligt. Jag köpte även kysstabs, som är sådana där söta små minttabletter med jordgubbssmak som man får riktigt fräsch andedräkt av. De är dessutom formade som hjärtan, supersöta!

Sedan begav vi oss till Kronhusbodarna och kikade runt men det enda vi köpte var fika att ta med oss hem. Har ni inte varit där så gå dit, det ligger strax bakom kyrkan vid Gustav Adolfs torg, mot hamnen.

Efter fikat här hemma gick jag och mamma ut och powerwalkade, trots att jag inte får (är förbjuden att träna). Men jävlar vad skönt det var! I ca två timmar var vi ute, så nu ska jag ställa mig i en kall dusch.

Och ikväll ska min pedikyr fixas. Efter det ska vi spela bingo till Lotta på Liseberg (SKITKUL, HAR NI INTE GJORT DET SÅ GÖR DET!) och sedan blir det ännu ett avsnitt av underbara Prison Break som lider mot sitt slut!


Nej, jag måste verkligen duscha. Lägger upp bilder efter duschen!

/ Johanna


Göteborg

Hör och häpna gott folk, men jag är faktiskt tillbaka i Göteborg. Jag och Alexander beslutade att det förmodligen var bäst att få lite tid med vänner och familj såhär sista veckan på hans semester (men han planerar redan att åka ner till mig i veckan ändå..). Så jag tog bussen hem igår och blev helt överlycklig över resan. Det var nämligen så mycket folk att de fick lasta två fulla bussar och en av dem skulle bara vara med folk som skulle till Göteborg. Så den gick alltså direkt! Fattar ni hur skönt det var? Därför satt jag och bad en tyst bön om att han skulle köra E6an, E45 är världens onödigaste omväg. Och det gjorde han!
Men jag fick fan för det. Madonna hade ju sin andra föreställning igår och därför var det världens köer på E6an. Så själva resan från Karlstad till Göteborg gick på mindre än tre timmar, men man fick spendera i stort sett en timme på E6an. Kul va?

Idag ska jag umgås med min mamma. Jag kommer nog att umgås ganska mycket med min familj den här veckan, de var en ganska stor anledning till varför jag åkte hem. Både mamma och pappa har nämligen semester denna veckan. Så idag ska jag och mamma gå och shoppa! Hon ska eventuellt köpa mitt presentkort på FM för 700 kr, lite gott med extrapengar. Sedan har jag ett presentkort på MakeUp Store också som jag är sugen på att handla upp. Och dessutom vill jag ha den där jeansjackan, om jag hittar den.

Det blir en rolig dag iaf, Om solen håller i sig så blir det till att dra sig bort till havet och bada!
Nu borde jag göra mig iordning. Ska försöka ladda upp lite bilder från de föregående veckorna sedan när jag kommer hem!

/ Johanna

Till min Londonbaby

Och på tal om saknad så måste jag bara skriva ett litet snabbt inlägg eftersom att jag fick världens gulligaste snabbmeddelande som bet i hjärtat..

CAROLINE, underbara människa, jag fattar inte hur mycket du saknar mig. Och du fattar inte hur mycket jag saknar dig heller! Du borde komma hem till Sverige så att vi kan visa varandra det. Nu låter det porrigt och det är inte så jag menar, jag lovar.
Jag älskar dig gumman, skit skit skitmycket! Be home soon!

/ Johanna

Den största saknaden

Just nu sitter jag i Alex säng och väntar på att håret ska torka. Solen skiner och det är riktigt varmt ute. Fast jag är halvdeppig av både den ena och den andra anledningen. Men det går över, man får ju sina stunder!

Just nu skulle jag bara vilja hoppa upp på hästryggen och ta en tur i skogen. Helt tyst, helt lugnt. Absolut en utav de allra bästa känslorna. Tyvärr har jag inte fått göra det på länge. Det är sjukt egentligen att man kan hålla på med något i tretton år och sedan vara helt ifrån det. Fast jag är inte helt ifrån det. Det sitter i blodet, i ryggmärgen och i hjärtat. Det finns det en annan sak som gör också och det är cheerleadingen. Jag kan knappt tänka på känslan av att gå ut på mattan med laget, det gör så ont att jag kan börja gråta. Visst, kalla det töntigt då, men det är faktiskt min passion.
Nej jävlar, vad jag saknar er tjejer. Ni fattar inte.

Åh, nu blev jag ju mer deppig, vad onödigt! Jag får sluta med det här innan jag drunknar i självömkan. Alex är ute och städar garaget med sina föräldrar förresten. Jag har mensvärk och mår illa och kan därför inte hjälpa till. Dessutom är jag rädd för spindlar.

/ Johanna

Onsdag, eller vad det nu är.

Idag är det sommar! Solen skiner och det är riktigt varmt. Skönt, får hoppas att det håller i sig och att det kommer till Karlstad också, eftersom att vi åker dit igen idag.
Jag sitter just nu och lyssnar på Jimmy Jansson, vilken nostalgi va? Han är fortfarande bra. Jag avbröt sminkningen när Alex gick in i duschen.. varför är det alltid så? Jag måste ha musik när jag sminkar mig. Tvångstanke kanske. Nejdå, så farligt är det inte.

Jag vill lägga mig och sola men Alex är seg. Vi åker inte förrän vid fyra och när vi väl är där ska Alex sälja sin bil. Ovanligt, eller hur?

Nu var han klar! Sminket fortsätter.
/ Johanna

Långt inlägg från the Mrs. också

Hej allihopa!
Herregud, vet ni vad? Jag har ju suttit vid Alex dator i typ en och en halv vecka, har typ inte suttit vid min dator i tre veckor eller något. Och nu satt jag vid tv:n i vardagsrummet som är ganska stor och bred, så nu är min dataskärm supersmal i mina ögon! Det är skitläskigt!


Ja, Alex har gett er en ordentlig och bra uppdatering. Nu är vi alltså hemma i kära Götet igen och jag har precis sett klart min absoluta favoritserie, Prison Break (inte ens Sex and the city slår den). Åhh, nu är det typ bara två avsnitt kvar! Så himla spännande. Och jag blir sjukt fascinerad av en skådespelare som kom tillbaka och spelade en roll som var med i första säsongen. Han har ju inte spelat honom på två, tre år! Fatta hur kul han måste haft det.


Imorgon får vi se lite vad det blir. Jag har min roliga kvinnovecka och just därför tog vi det lugnt idag. Vi kanske tar oss en tur och besöker någon trevlig stad imorgon.. jag hade velat åka ner dit hälften av mina rötter kommer ifrån, Helsingborg. Jag älskar den staden. Men vi får se vad det blir, vi ska eventuellt spendera en stund med en kompis till Alex och hans flickvän också.


På onsdag åker Alex till Karlstad igen för att hjälpa sina föräldrar att städa ur garaget. Han stannar tills på fredag och jag får se om jag åker med, det beror på hur jag känner mig.


Jag är så avundsjuk på min bästa vän som just nu säkerligen sitter på någon mysig restaurang med sin pojkvän PÅ MALLORCA. Visst, Mallorca är väl kanske inte mitt favoritställe, men det är ju utomlands!


Jag måste få sucka. Alex satte sig nyss vid min brors xbox, han skulle få spela EN match. Nu ropar min bror att de ska spela en till. Suck, suck, suck.
Det känns som att jag kommer att sova väldigt skönt inatt. Jag hatar verkligen att sova på soffan, men är det en så jävla stor spindel i rummet så spelar det faktiskt ingen roll. Så underbart att få sova i min stora säng igen, nackdelen hos Alex är att sängen är så liten. Men det är ju bara några veckor kvar, sedan har vi det betydligt större. Åh, skönt!

Jag försöker inte mäta mig med Alex inlägg nu när jag skriver så långt, jag hade bara så himla mycket att skriva helt plötsligt. Vi har bestämt oss för att eventuellt boka en stuga i Säfsen igen, fast i December, runt Lucia. Det kommer att bli supermysigt! Jag ser verkligen fram emot det.

Och till sist tänker jag skriva om filmen, Wallander - Kuriren. Jag har hört blandade åsikter om den, själv tycker jag att den var bra för att vara en Wallander men inte tillräckligt bra som film. Jag tycker varken om Wallander eller Beck. Och just Wallander är sån skitkaraktär, han är så töntig. Jag håller mig till Johan Falk filmer, DET är bra filmer!

Joel Lundqvist är lagkapten för Frölunda i år! Jag ska låta som Ty Pennington i Extreme Home Makeover för det finns bara en sak att säga. Välkommen hem, Joel. Välkommen hem!

/ Johanna


Godkväll!

Hej!

En liten update vad som hänt de senaste dagarna...

I helgen vet ni alla, att min bror fyllde år. Kalajset som blev vart kanonbra! Vi var några nära vänner och bekanta och drack oss fulla o goa! Datorn som stod på Bardisken, i Christians lägenhet var inte direkt ensam under kvällen... Vet faktiskt inte hur många "DJ´S" som skötte musiken, men tror faktiskt inte en enda låt var fullständig innan vi drog oss in mot stan! Men i alla fall hos Christian, så splade vi NHL09 , Buzz & Guitarhero. Och drack och pratade naturligtvis, till den VILDA samlingen av "hitlåtar" som spelades i högtalarna. När festen började lida mot sitt slut, och flaskorna tomma var det dags att åka in till stan. Vi åkte med min domarkollega och vän Gustaf, som släppte av oss vid torget i Karlstad. Då upptäcker jag (vilken annars) att min plånbok inte var med... Så vi fick ringa Gustaf IGEN och åka tillbaka till Skåre och hämta den.. Sen vart det inget krogbesök, blev istället Statoil och lite mat, för att sedan få skjuts hem och slänga på en film.

Igår, söndag så var vi bakis. Vi skulle egentligen åkt till Göteborg igårkväll, men icke! Jag mådde inge bra och kände att aloholhalten satt kvar, även när kvällen slog om till måndag. Så det var en filmkväll med brorsan och Johanna. När vi skulle upp och lägga oss inatt så får Johanna (stortadsbon) syn på en spindel, jag har precis somnat in och hör Johanna: - ALEX ALEX ALEX!
Alex: - öhhrm, JA?
Johanna: - (Får inte fram ett ord)
Alex: - Vad är det?
Johanna: - Det är en stor spindel IIIIH!

JA.... och hon gick ner, vägrade gå in på mitt rum (spindelfobi) så det vart en natt i soffan på nedervåningen för båda oss två! Men det gick kanon det också.

Imorse klev vi upp halv tio, hade dock klockan på 07.30... Men det var ingen utav oss som var speciellt sugna på att kliva upp, så det var bara att klicka av alarmet och sova vidare.. Men halv tio kände vi oss tvungna att vakna, så då gick vi upp och packade klart alla våra saker för att sedan kila vidare mot Göteborg. Regn regn regn heeeela vägen! GÖR KUL! E6´an var värst, där såg man knappt 4 meter fram. Bara öste ner!

Och här, ja här sitter jag nu. Vi har käkat tacos, druckit ett par öl, sett Wallander-Kuriren och spelat bingolotto med Johannas mor och bror. Så nu kikar dom på PrisonBreak, som jag vägrar se, eftersom att jag inte hunnit längre än till säsong2, då jag bara sett på datorn, inte på tvn. Men så är det!

Nu ska jag försöka komma på något intressant att göra, i 40 min till. Blir film sen, Gran - Torino. Hoppas den är bra!

Nu ska ni inte behöver läsa mer, vi får inte tröttna ut er! Ber om ursäkt om allt kom pang bom, men så är det när man inte har tillgång till dator överallt.

Ha en underbar kväll.

/Alexander

Last day in Karlstad

Ni får leva med att det bara är jag som skriver för tillfället, det enda Alex gör på datorn är att besöka blocket.se.

Idag är jag bakis. Fast jag är sådär skönt bakis, man är bara trött och allmänt seg men känner samtidigt och gårdagen är värt det. Jävlar, vad kul vi hade! Det började med en fika hemma hos Alex föräldrar, sedan åkte vi och handlade lite "groggvirke" som de säger häruppe i landet. Man kanske säger det i hela landet, jag vet inte. Sedan åkte vi iaf och hämtade två killkompisar till Alex och Christian och åkte hem till Christian. Jag fick sminka klart mig, tack så mycket. Efter två av mina drinkar var jag lagom glad om munnen kan jag säga, man ska inte låta mig blanda drinkar. Tur att folk i Göteborg lärt sig det, det kommer Karlstad snart också göra.

Hur som helst var det riktigt roligt. En av Alex kompisar körde in oss och Markus och Jennie till stan, DÅ kommer fulla Alex på att han glömt sin plånbok. Bra där. Så den stackars kompisen fick köra tillbaka, påväg in tillbaka till stan bestämde vi oss för att strunta i det och försökte få tag på dem andra.

Nu har vi haft en mysig bakismorgon, alla vet ju vad det innebär. Alex är just nu hos sin mormor och morfar typ 80 meter bort, jag orkade helt enkelt inte följa med KLOCKAN ELVA OCH EN KVART EFTER ATT MAN VAKNAT. Så jag har huset för mig själv en stund. Jag ska försöka se klart den jävla World tour of Skåne med Johan Glans nu, jag lyckas aldrig.

Ikväll åker vi till Göteborg!
/ Johanna

RSS 2.0