Bra, Bobby!

Som jag skrev tidigare så införskaffade jag ju Bobbys produkter idag, dock bara hårsprayen eftersom att det är det enda jag tillåter att ha i håret, utöver de produkter som min stylist bestämmer.
De kommer i två flaskor, en vanlig stor och en liten som passar så bra att ha i väskan. Den andra hårsprayen från Make Up Store var för stor för kuvertväskan nämligen.

Han har i alla fall lyckats, SÅ TACK BOBBY. Den är ju dock billig, så använd den inte vid några större och mer avancerade frisörer. Men bara för att piffa upp håret så är den perfekt - och den är ännu mer perfekt för fjortisar som ser ut som troll i håret. Jag vet, jag har också lite sånt stuk IBLAND. Men det är ytterst lite.

Hur som helst, jag rekommenderar den både till tjejer och killar. Den luktar neutral hårspray så det är ingen fara alls. Finns endast att köpa på Kicks och alla produkter kostar under 89 kr.

För att komma till Bobbys hemsida och läsa hans blogg, klicka
här.

(Och för er som inte vet vem Bobby Oduncu är, SKÄMS. Stort också.)
/ Johanna

Saker jag förstår och inte förstår idag.

Saker jag förstår:

1. Rosa-Bandet galan. Jag hyllar Sverige som fortsätta att kämpa i kampen mot bröstcancer. Och jag hyllar verkligen de människor som kämpar mot själva sjukdomen. Ni är starkare än vad ni tror, jag lovar er det. Det handlar om att vilja. Jag blir lika glad varje gång jag hör någon som klarat sig, man blir helt varm.

Saker jag inte förstår:

1. Alkoholprofilen. Ingen kan ju ha missat reklamen som går både på tv och Spotify ca 3000 gånger om dagen? Med den där sjukt dåliga låten som jag blir så äckligt irriterad på. Den handlar om svenskarnas relation till alkohol och de uppmanar att folk ska göra alkoholtestet på iq.se. Well, jag har gjort det - inte imponerad.

2. Föräldrar till barn med ett BMI på över 30. Ligger ditt BMI på över 30 så räknas det till fetma, många vet inte det. Och jag förstår bara inte föräldrar som har riktigt överviktiga barn som fortfarande bor hemma och låter dem äta dåligt? Såg precis en kille på MTV som väger 123 kg och bor med sin mamma. Han hade ett helt skafferi för sig själv fullt med allt möjligt äckligt. Jag förstår det inte. De skickar liksom sina barn rakt in i döden? Skärpning.

3. Klimakteriekärringar. Förra lördagen var jag och folk på Harrys, en krog i Karlstad som främst riktas till lite äldre. (Ok, mycket äldre, typ 30-40+are). Vi hade skitkul och visst, det var mycket äldre publik där, men vi umgicks ju med varandra och sådär. Väl inne på toaletten händer det IGEN. Två tanter står en bit bort och kollade på mig, tillslut frågar de hur gammal jag är. När det visar sig att jag är under 20 så säger en av tanten "kom du in genom att visa brösten eller?" och det är liksom inte första gången heller! Jag kaxade emot för en gångs skull och sa att det luktade klimakterie. Trodde hon skulle klappa till mig, hahah. Men ärligt talat. Är det mitt problem att deras tuttar hänger? Tanter är fruktansvärt avundsjuka, stackare. Men ni hade faktiskt eran tid också. Det är min tid nu. Så step aside.

Kul med en sånhär grej va? Varje dag så använder jag uttrycket "jag förstår det inte". Och nej, jag är varken blond eller blåst. Jag missbrukar bara uttrycket. Jag har faktiskt läst juridik.
/ Johanna

Fredag

Hallå hallå hallå.
Idag är det Johannas favoritdag på veckan, nämligen fredag! Varför inte lördag, frågar ni då. Det är väl uppenbart? Efter lördag kommer ju söndag. ÅHHHHHH. Jag flippar ur på det här jävla tangentbordet. Alex köpte nytt till sin jävla laptop för att "det är skönt att ha". Killen måste ha allt så jävla skönt hela tiden. Det är därför han är tillsammans med mig.
Hah, I'm on fire!

Nu byter jag tangentbord, han får säga vad han vill. Min manikyr går sönder om jag trycker hårdare.
Sa Johanna på lördagseftermiddagen..
ja, i alla fall. Idag gick vi upp tidigt och åkte in till stan. Kul att folk börjar ropa på mig i stan nu tycker jag, det var på tiden. Jag köpte en klänning och ett par glammiga leggings i typ skinnimitation eftersom att det är så jävla coolt nu för tiden. Köpte äntligen Bobbys produkter, har sett fram emot dem så länge nu. Dålig stil av honom att köra lågklass på det hela, eller vad säger vi? ;)
Fick köpt nytt smink också. Alex köpte en snygg tröja och presenter till alla som fyller år nu för tiden.

Så ikväll ska vi iväg till Alex föräldrar eftersom att hans pappa fyller år idag. Alex jobbar dock till tio, så det blir nog bara lite vin och mys. Imorgon däremot blir det utgång, äntligen. Jag har ju inte fått dricka på snart två veckor, vad är det för stil egentligen?

Sitter och lyssnar på musik som får det att rysa i kroppen. En remix av Ne-Yos Closer spelas just nu, åh. Blir bra med krogen imorgon alltså.. behöver komma bort från verkligheten en stund.

Och till alla HVfans har jag bara en sak att säga.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH.
/ Johanna

Hockeydags

Hallå allihopa.
Idag är det en såndär underbar höstdag. Strålande solsken och klarblå himmel. Sådana här dagar önskar jag att jag och min bästa vän Patricia var i Göteborg och gav oss iväg på en rejäl ridtur. Saknar den tiden sjukligt mycket verkligen.

Men den här dagen blir inte så dålig den heller! Idag spelar Frölunda mot Färjestad här i Karlstad. Jag kommer att sitta i mina röda färger och Alex kommer att sitta i sina vita. Och så ska vi pussas hela tiden. Vad tror ni folk säger då? Hade det varit för två år sedan och jag hade sett någonting sådant hade jag kräkts eller något. Det var verkligen så. Många vet inte att jag först inte ville dejta Alex för att han är färjestadsupporter.. hahah, men då hade det mycket med etik att göra också. Det hade med cheerleadingen att göra. Men, han lyckades få mig på rygg på fall ändå :) Haha.

Bror är fortfarande här och han verkar trivas, bra det. Killarna har laddat upp hela dagen genom att spela NHL, suck. Det börjar bli lite irriterande. De skriker och gapar på varandra, sig själva och teven. Men, boys will be boys.

Nu ska jag fortsätta att göra mig iordning. Vi bor inte alls långt från LLA så det går fort dit sen, men vi planerar att få annat gjort innan dess också.
Hoppas att hela Sverige har sånt här väder idag, så himla skönt.

/ Johanna

Måndag

Hej allihopa!
Nu är det måndag och jag passar på att få in ett inlägg medan killarna sitter och spelar NHL. Vi kom precis hem efter att ha varit och ätit middag i stan. Mycket mysigt. Alldeles strax är det dags att mysa vidare i höstmörkret med filmer som inköptes idag.
Imorgon kommer dagen som vi är här för (haha) då våra Goa Gubbar intar LLA. Det blir kul att se.

Vad mer kan jag skriva?
Jag mår inte helt okej nu för tiden av olika anledningar. Och just nu är inspirationen borta.. vet inte vad jag ska skriva. Nej, jag vet inte. Hoppas att ni har det bra.
Eller typ inte, vilka är ni liksom?

/ Johanna

Det finns bara ett lag




På tisdag håller jag inte tillbaka längre, Karlstad. Hjärtat säger att det är dags att visa sitt sanna jag.



Och för att skryta lite extra dårå så är detta tatuerat på min rygg..
ger man kärlek så får man kärlek tillbaka! :)

Nu ska vi fortsätta packa.
/ Johanna


Regnlördag

Jag är så trött idag. Vaknade för en halvtimma sedan efter världens mardröm. Det svider i örgonen nu, så trött är jag. Hade gett så mycket för att spendera dagen på ett spa idag. Men så blir det inte! Det är sista dagen hos föräldrarna idag så jag ska vara duktig och hjälpa dem, imorgon åker jag hem. Då följer Johan med också. Kommer bli helt galet roligt!

Skulle kunna skriva så mycket skit här i bloggen just nu, är på sjukt dåligt humör. Kan hitta fel på alla i hela världen idag tror jag, utom min familj. Säger inget ont om dem. Inte om någon annan heller, det är inte värt tiden.

Jag hatar SJ också, vilken skit. Något positivt, om man nu vill se det så, så är det här min första nyktra helg sedan i maj.. eller april. Grattis till mig. Fira med en drink kanske?
Och kalla mig inte fjortis, jag har tagit studenten.
/ Johanna

Mammas konto först, mitt sen.

HEJ ALLIHOPA!
Idag blir det stora bokstäver för idag är jag som lyckligast. Det är jag alltid efter en ordentlig shoppingrunda - speciellt när mamma har sin stora plånbok med sig!
Åkte in till stan vid halv tio imorse för ett möte som gick hyfsat fort, därefter kom mamma in resten av dagen spenderades på shoppande fot. Var inne på NK i säkert två timmar.. MAMMAS FEL DEN HÄR GÅNGEN, INTE MITT.
Anyway så köptes det i alla fall nya Uggs till mig bland annat! Så himla söta, det är som att gå runt med två isbjörnar på fötterna, haha. Nej, vad elakt. Men det känns så. Jag älskar dem, de är så fruktansvärt söta. Blev smink, kläder och hårprodukter också och allting avslutades med att vi köpte tacos till middagsmat. Jag och min tacos. Typ enda gången jag äter mat och jag är helt besatt av det! Äter det i alla fall en gång i veckan. Men jag kör den nyttiga stilen, ingen ost eller créme eller något sånt i, det är äckligt. Jag tycker det. Jag hatar ost och all gegga. Usch.
Salsa räknas inte som gegga förresten.



Uggs, för er som inte vet vad det är. Och jag har de ljusaste :)

Jag hade tänkt tvätta lite nu, faktiskt. Duktig som jag är. Mamma får hjälpa mig. Jag kan aldrig tvätta själv, antingen så är det Alex eller mamma som får stå vid min sida. På mammas och pappas maskin finns det typ tio tusen knappar också, man blir ju rädd. Enklare är det hemma. Välj program. Välj grader. Häll i smet. Kör!
Jag tror att det är så i alla fall.

Grattis till alla som fått lön idag, spendera inte alla pengar på krogen ikväll för festar ni rätt så kommer ni att behöva en återställare imorgon.
Till alla som inte fått lön idag kan jag trösta med att det har inte jag heller, jag får min på tisdag. Och ni som inte får någon lön alls tycker jag så synd om att jag inte ens kan skriva något till för då kräks jag.

Känner mig så härligt omogen idag! Åh, livet är underbart.
/ Johanna


EBS 2010

Hej på er!
Skönt att ha en riktigt slappdag känner jag. Det behöver man som nybakad student. Fast nybakade är vi väl inte längre.. men inte har vi blivit mögliga heller.
Idag ringde en trevlig tjej som ville ha in mig på en anställningsintervju för BR. Ni vet, leksaksaffären. Jag skulle verkligen inte tacka nej till att jobba där ett par månader, jag förknippar nämligen den affären med jul (vem gör inte?) Tänk vilka julkänslor jag skulle få av att jobba där i november/december. Dock måste jag börja i Göteborg för att sedan förflyttas till Karlstad. Men det gör ju ingenting. Det är ju bara en timanställning så vi kommer nog att få ihop det ändå, jag och sambon! Nu ska vi inte ta ut något i förskott heller. Men ändå.

Har suttit och bläddrat igenom mina papper också. Jag har burit runt på en hemlighet ett tag men har börjat outa den nu. Jag planerar att sätta mig i skolbänken igen redan nästa år. Och nej, inte juridiken. Det kommer nog att bli europeiska bartenderskolan för min del, för några år framåt. Ingenting jag vill göra resten av livet, absolut inte. Men just nu. Jag skulle aldrig vilja veta vad jag vill göra resten av livet när jag bara är nitton år gammal. Vad hemskt. Därför vill jag har något roligt att göra under tiden, och vad är roligare än att stå bakom bardisken och supa ner folk?

Om jag vågar drömma lite längre så har jag funderat på att, efter utbildningen, kanske jobba som bartender i Norge. Pengar där eller? Jo tack. Dessutom skulle det vara kul att byta miljö på riktigt. Göteborg - Karlstad räknas ju absolut, det är som två skilda världar.
Vi får se helt enkelt. Det är kul att börja tänka lite på det i alla fall. Allt som allt så går utbildningen på 12 000 kr, så inga studielån krävs. Det är en intensivkurs på fyra veckor. Jag är så sjukt sugen verkligen.

Nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt. Snart är det hockey!
/ Johanna

Torsdag

Alex: Vad är shopping för dig, Johanna?
Jag: Livsglädjen.


Godmorgon på er!
Eller godmiddag, som min pappa sa när jag steg ut ur rummet imorse. Fel sömnrytm, oja. Imorgon ska jag dock vara på möte klockan tio så då blir det inget sova ut inte. Fick höra att mamma tagit ledigt imorgon för att vara med mig och Johan. Så gulligt! Ni fattar inte hur stort det är, min mamma är världens största arbetsnarkoman liksom.

Och på tal om arbete så är älskling också och jobbar nu, han har riktigt långa dagar de här sista två dagarna. Därför passar det perfekt att jag är i Göteborg och hälsar på.
Ikväll spelar Frölunda mot HV71 i Jönköping.. HV har ju flyt nu för tiden och Frölunda har inte kommit igång till 100% ännu. Så ingen vet hur det slutar. För att vara lite elak kan jag skriva att så länge det inte blir 8-0 så är jag nöjd, eller hur Karlstad? ;)

Kanske ska slänga in bilderna jag lovade medan jag ändå håller på.



Världens sötaste.



Söta lilla Goldie låg och snusade bredvid mig. Alex föräldrars hund, för er som inte vet det.
Hon hälsar på oss ibland :)

RENT KÖK. Såhär ser det ut när jag är hemma ;)

Mys på våran ettårsdag, efter middagen på FDT.



Egobild på mina blåa ögon.



Puss på älskling :)



Grabbs i Markus och Jennies kök, SOM JAG ÄLSKAR.



Killarna satt som fastklistrade under matchen Sverige - Danmark.



Ja, resten av killarna höll mig sällskap i köket och såhär glada var dem! Fotboll är inte kul att se när man är full och tjej.



Jag och min borther-in-law är snygga.



Jag och min kusin-in-law är ännu snyggare, right?



Vårat place, favoritrestaurangen i Karlstad.



Älskade Karlstad!



Så himla fint verkligen.
/ Johanna


Tyvärr

Bilder kommer en annan dag. Det är någon på Blogg Esse som knullar sig själv och är jävligt upptagen med det, det här går för segt för att vara värt att spendera tid på. Sorry bitches!

/ Johanna


Göteborgsbloggande

Jubel, visslingar, trumpeter och allt det där. Det är vad som spelas i Göteborg nu, för nu är jag här och hälsar på familjen! Jag skulle nog hellre skippa orkestern och föredra att Mustasch - Mine spelas istället, eftersom att det är FRölundas nya introlåt. Shit, jag får orgasm bara av att höra början på den låten.
Där har ni något ni aldrig trodde att jag skulle säga eller skriva! Jag som bara lyssnar på det som spelas på krogen. Men när det gäller hockey så har jag ingenting emot rock, inte när det gäller sport alls faktiskt. Det är bara bra, det ger rätt stämning.

Det känns superwierd att vara i Göteborg, har inte varit här på tre veckor. Och nu är jag liksom här och hälsar på. Jag kom in i mitt rum nyss och tittade på min säng. Gästsäng. Typ. Nej, gäster skulle aldrig få sova i den, med tanke på omständigheter..
haha nejdå. Ändå. Jag skulle inte vilja att någon annan sov i min säng. Visst, familj är ok, men inga gäster liksom. Vi har faktiskt andra gästsängar.

Åter till ämnet! Jag åkte från kära Karlstad vid två idag och var framme i Göteborg strax efter fyra, åkte tåg. Det gick riktigt fort den här gången. Gick till mammas jobb för hon saknar mig mest av alla nu, haha, så jag höll henne sällskap tills hon slutade. Typ tjugo minuter. Sedan gick vi till InterSport och jag visade henne en jacka som jag ska införskaffa när lönen trillar in. Synd nog är minsta storleken 38, TJOCKISAR. När mamma kom med förslaget att jag får titta på barnavdelningen så ville jag åka.
Pappa blev jätteglad och gick ut på balkongen. Sedan åt vi middag och pratade om allt. Världens bästa föräldrar, gud vad jag älskar dem.

Åh, det här känns jättekonstigt. Helt sjukt.
Jag har lite bilder i telefonen som jag lägger upp alldeles strax!
/ Johanna

Ännu en sen uppdatering

Hej på er!
Galet dålig uppdatering, vi vet. Vi har fått höra det också. Så nu när Alex ändå är iväg passar jag på att skriva ett inlägg!
Helgen blev riktigt rolig, men det har blivit en vana nu det senaste. Det enda som kanske var riktigt illa var att jag ramlade på fyllan. Jag har ju en knäskada som sitter i, bland annat därför jag inte kan träna längre. Så när jag skulle gå nerför en trottoarkant med mina tolvcentimeters stilettklackar så låste sig knät och jag ramlade pladask på det. Ska small i hela benet. Och eftersom att man var som man var för stunden så skrattade man ju bara som en idiot.. det rolioga var att det var de andra som jag var med som blev rädda, hahah!
Dagen efter var iaf inte rolig. Jag kunde inte stå på benet och vet inte riktigt vad som hänt.. idag känns det dock inte så mycket. Bakisdagen spenderades i sängen där jag sov fram tills klockan sex, superskönt.

Imorgon ska jag ner till Göteborg och träffa mamma, pappa och bror som jag inte träffat på tre veckor nu. Det ska bli riktigt mysigt! På söndag åker jag hem igen och då tar jag med mig min bror, som inte varit här ännu. Han har nämligen höstlov då. Så stannar han tills på onsdag då Alex och jag kör ner honom och hälsar på mina föräldrar men åker hem igen samma dag. Ska bli så himla roligt att Johan kommer hit!

Så nu sitter jag i våran mörka lägenhet, Tyra Banks står på i bakgrunden. Vi får se vad vi hittar på idag, kanske blir lite shopping.
Igår när vi var och handlade fick jag till min förvåning se att butikerna börjat sälja julgodis. Hur sjukt är inte det? Det är ju OKTOBER. Okej att de gör de i mitten på november typ.. men det där är ju att överdriva. Jag som längtar som en galning till julen blev ju helt till mig. Tråkigt att det är en bit kvar..
men hey, Halloween kommer ju snart! Och efter det är det inte långt kvar.
Förhoppningsvis så ska jag snart boka våran stuga i Dalarna inför Lucia snart. Vi får se vad lönen säger eftersom att jag beslutat mig för att shoppa stort.

Hoppas att ni har en riktigt bra dag!
/ Johanna

Äntligen?

Men nej, vi har inte gjort slut. Tvärtom! Vi har gått och gift oss!
Nja, inte riktigt. Men nästan. Vi har blivit sambos i alla fall. Ville bara säga det så folk inte tror annat bara för att vi inte bloggar..

Nu sitter jag i vårat nystädade kök och är så jävla snygg bara. Maten är färdig och högtalarna pumpar ut min fjortismusik. Det är bara för maken att droppa in när han känner för det (vilket skulle varit för en kvart sedan). Killen är världens största tidsoptimist ska ni veta. "Jag är hemma om SENAST en halvtimma" = "Jag är hemma TIDIGAST om en halvtimma." Hahah, men det gör ingenting. Jag är ju typ klar. Det är hans problem om han vill äta kall mat.

Ikväll blir det hockey hos hans bror med lite folk och gott att dricka. Därefter blir det krogen med annat härligt folk. Ska bli kul!

Alex har varit iväg och dömt innebandy nu, det är därför han inte är hemma. Så skulle han titta in på systembolaget på hemvägen. Jag var med igår igen, har ju sett några matcher hittills. Igår var det två på raken, alltså fyra, fem timmar på samma plats. Den första matchen var en dam-match. Lite blandad ålder där eller? En var typ fjorton och en annan var 45 eller något. Helt galet. Iaf, det var nog det dummaste jag gjort. Det var typ två tjejer i ett lag som gav allt, så som man ska göra. Jag menar, de sätter på hårdrocksmusik på uppvärmningen men värmer upp som ett gäng hönor?
Skärpning, tjejer. Jag är cheerleader och närmare tjejsport kan du inte komma, VI KÖR FJORTON GÅNGER HÅRDARE.

Nu är gubben hemma så nu ska vi göra som gamlingar och äta middag klockan tre!
Om han kan sluta kyssa mig i nacken, vill säga..
/ Johanna

Goddag!

Hoppas allt är lika bra med er, som det är med mig! Känner mig riktigt pigg faktiskt, kanske eller jag vet vad det beror på, kan ju säga Göteborg. Behöver jag ge fler ledtrådar? Imorgon kommer ju baby. Klart jag är glad! Ska bli skitmysigt, lika underbart varje gång hon kommer, och lika ledsamt varje gång hon åker.. Ja hon har ju lurat med sin kusin på bussresa upp till Karlstad imorgon. Haha det gillar vi! Men det är väl klart.. Det är väl kul att åka en bussresa som man gjort 100 gånger? Det allra roligaste på hela trippen måste ju vara när man åker igenom Mellerud, Grums Säffle Åmål. Ja jag är värmlänning, men ja säger inget mer haha!

Imorrn kväll blir det iaf myspys! Ska inte göra någonting, bara vara med varandra SJÄLVA för en gångs skull! Det har vi inte varit en kväll på jag vet inte hur länge.. Vi är alltid med folk, så det ska bli väldigt trevligt imorgon kväll. Ser verkligen fram emot det. Blir tacos till mat troligtvist i alla fall, det var det Johanna ville ha så klart man ställer upp:)

Just nu sitter jag och skriver om hela tidningstjänst boken. Ganska tråkigt, men tiden går i alla fall. Sitter och jobbar genom excel, och det känns faktiskt väldigt bra att få ta tag i de där "info & layout" sakerna man höll på med i gymnasiet. Så hoppas att det blir bra i alla fall.

Nej nu ska jag försöka få tag på gumman, hoppas inte hon är sur bara:)

/Alexander

Dagen

Ja, hörni. Är ganska nyligen hemkommen från stan, var på Make Up Store för tredje gången den här veckan, hahah. Vi kom överens om att jag är deras nya bästis. Perfekt ju.
Köpte lite produkter och sådär. Vet, jag är skitkräsen när det gäller mitt hår. Det finns ingen i hela världen som får röra det utom min frisör och stylist, Linda. Och jag använder bara Nexxusprodukter. Men nu bröt jag mönstret och köpte Make Up Stores egna hårspray. Varför? För att om jag vill så vill jag kunna ha med mig sprayen på krogen, det är bra ibland när man har en badhairday. Eller bara för att man känner för det.
Och alla vet ju att mycket kan hända på krogen. Då vill jag gärna inte tappa bort en flaska hårspray för 700 kronor. Ja, ni fattar.

Blev så besviken nu när jag fick höra att min värmlandsgumma Sandra inte kan komma på lördag. Så himla synd verkligen! Tur att jag inte ska iväg på ett tag så att vi hinner ses ändå :)

Jag har packningsproblem, känner att jag är helt galet stressad just nu. Har massa inrendingsprylar som ska med, vintergrejer osv. Tänkte ju inte på det förrän igår typ. Ahhhhh. Aja, det får lösa sig. Det tror jag att det gör.

Har hällt i mig min livsdryck Vitamin Care och huvudvärken är som bortblåst. Synd att jag inte får dubbla min dos av kosttillskott, det hade faktiskt hjälpt.

Nu ska jag baka något till min kära pappa och bror så att de har något att trösta sig med (eller fira med) när jag och mamma är borta nu i helgen.
/ Johanna

Take me home

"JAG SKA KNULLA DIG MOT VÄGGEN JOHANNA. I RÖVEN, FATTAR DU?!"
Hahah. Ajo, jag fattar.

Thank god för Karlstad imorgon..
/ Johanna


Snart, snart, snart!

Hejsan!
Nu är jag på jobbet, så himla stressigt. Har haft skitmycket att göra sedan sex imorse, min chef ringde klockan fem och var helt panikslagen. Så guess what? Det enda jag gjorde var att dra på mig kläder och ringa en taxi. Osminkad och ofixad åkte jag till jobbet och här sitter jag fortfarande. Kommer att få jobba till 20:00 idag, suck.

Tror ni på det? Inte jag heller. Jag är hemma och min telefon har varit tyst HELA MORGONEN. Helt otroligt. Så himla skönt verkligen. Dock så är det ju fredag imorgon och då kommer ju alla bönder att busringa sönder till mig och Alex, as always. De har ju inget bättre för sig liksom.
I alla fall.. givetvis har jag huvudvärk nu för tiden, igår var den riktigt tung. Så jag gick upp sex imorse för att det kom några killar som installerade ett litet säkerhetssystem på våran altan. Pappa fick ta hand om dem, jag gick ner och la mig i mammas och pappas säng och somnade. Johan låg bredvid och kollade någon polisserie på tv.

Nu funderar jag på att ringa någon vän för att åka in till stan och köpa hårsspray och hudvårdsprodukter.

Jag ska nog baka idag också, till pappa och Johan. Som en liten överraskning. Pappa jobbar nämligen natt idag så när han åker sen så ses vi inte på jääääättelänge eftersom att jag åker hem imorgon. Mamma ska nämligen också resa bort imorgon. Hon åker på en spa-weekend till Köpenhamn med en väninna.
Så det blir bara grabbarna boys här hemma och då ska de få ha lite mys. Därför är jag snäll och bakar :)

Dags att köpa Uggs snart känner jag. Har ni tänkt på att sommaren led mot sitt slut och det var runt femton, sexton grader varje dag, men en dag var det bara bortblåst. Nu är det som mest tio grader i Göteborg. Fattar ni? Tio grader! Det är skitkallt, det är fan vinter.
Då vill jag inte ens veta hur kallt det är i Karlstad. Och jag har inga vintergrejer alls där nu, så de ska packas med till imorgon. Jobbigt. Kommer ha så jävla mycket att bära.

Tur att jag har den andra syster Leijon som hjälper mig.
/ Johanna

RSS 2.0