Resplaner..

Idag har jag haft en riktig klagodag verkligen. Jag klagar på att jag går i skolan och på att det inte finns några jobb. Jobb finns, men inte till mig. Kul!

Och från en sak till en annan så kan jag inte för mitt liv förstå hur min älskade pojkvän kan se BadBoys så mycket som han gör. Förstår det inte. Men jag är tjej också.

Vi sitter faktiskt och småplanerar inför framtiden. Idag fick jag ett ryck och ville köpa hund. Så blir det inte riktigt ännu.
Sedan satt vi och planerade en resa som ska göras i alla fall detta år, exakt när vet vi inte än. Om jag får som jag vill så åker vi till mitt andra hemland - Kreta. Nej, Kreta är inget land, det tillhör Grekland. Och jag kommer inte därfifrån. Jag är 100% svensk och det är resten av mina släktband också.
Men jag älskar Kreta och har spenderat väldigt mycket tid där i mina år. Jag vill därför ta med älsklingen till vackra Rethymnon. Vi får se hur det blir!

Är så himla ressugen. Funderar på att låta mamma bjuda mig och henne själv på en resa veckan efter min student. Men det är väldigt osäkert.. dels för att min mamma är en arbetsnarkoman och dels för att jag förmodligen inte kan vara så långt bort från min Alexander så länge. Mysigt va? :)

Däremot så ska vi i alla fall åka över till Danmark inom en snar framtid, bara han och jag. Bara ha det mys.

/ Johanna

FINAL!

Kommer ett inlägg direkt på det andra för jag har precis stoppat in pommesen i ugnen så det blir kalasmat idag!

I alla fall, HV71 - Färejstad imorgon kväll 19.30 på kanal9 det får ni inte missa! Jag hoppas att Färjestad krossar JKPG med 4-0 i matcher, men det återstår att se! Hoppas kan man väl alltid göra, eller hur?

Vad tror ni? En sak är iaf självklart som jag garanterar, SMGULD blir det för något av lagen det kan jag i alla fall garantera, även fast det lutar mer åt oss vargar, än åt JKPG.

Jag kommer i alla fall sitta bänkad imorgon kväll och titta på hockeyn, inte så konstigt när Färjestad spelar,. Men när finalen är slut, vad händer då? Då blir det att blicka fram mot nästa säsong. Ett datum jag kommer att vara i LLA är iaf den 30september i år, då möter våra hjältar Detroit Red Wings i Löfbergslila arena. Det om något kommer bli kul!

Hockeyfest på stort allvar. Johanna har lovat att följa med, och blir det fler än 4 matcher i denna serie så lovar jag att ta med mig Johanna och hon har även lovat att följa med på avgörande matcherna i LLA man vill ju ändå se kungarna ta smguld!

Ja nej nu får jag fortsätta med maten, men nu ligger jag bara ca 25 inlägg efter gumman, men det kommer!

/Alexander

Hallåhallå!

Nu är det verkligen våren! Nästan 10 plusgrader och växlande molninghet! Äntligen säger jag bara!
Tycker inte ni också att våren för med sig en heldel ljusa tankar? Man ser ändå framåt och man har inte en lång och mörk vinter framför sig, utan det är bara solsken och sommar som ligger framför! UNDERBART!

Har bestämt mig, denna sommaren ska verkligen bli den bästa hittills kanske inte så konstigt eftersom jag ska vara med Johanna heeeela sommaren (eller iaf nästan) så det kommer inte bli annat än sola, bada mysa och ev RESA! :)

Finns mycket just nu jag tänker på, mycket som rullar runt i mitt huvud.. Hur ska man planera semestern? Det är mitt första år med riktig BETALD semester, tänk att kunna ligga på stranden och bara softa och få in pengar ändå? Det är ju inget annat än bara underbart. Underbart, ja det ordet kommer ni få höra mycket av mig framöver, för mitt liv och allt runtomkring är inget annat än underbart. Det ska ni veta, är så hiiimla glad över allting just nu, dock är jag sjuk (igen) så det är väl kanske ingen höjdare, men ajg blickar framåt mot helgen, då ska jag till Johanna och sen blir det utgång på kvällen. Skriver inte ut vart, pga att vissa personer inte ska kunna komma dit men det kommer iaf bli bra bra bra!

Jag saknar faktiskt Göteborg, det är helt otroligt, denna gången längtar jag inte bara till att träffa gumman, jag längtar verkligen efter staden, allt det ljusa och mysigheten. Har alltid tyckt att staden Göteborg är Sveriges i särklass finaste stad då jag inte har någonting för Stockholm ser den mest som en stor stressig hård stad, medans Göteborg är en stressig mjuk stad! Underbart.

Göteborgare är skitgoa, Johannas bror ville också att jag och Johanna ska åka och titta på honom när han spelar handboll i helgen det ska bli askul, har höga förhoppningar på dig Johan, så hoppas du gör många mål! :)

Nej nu ska jag kila vidare mot köket och fortsätta med maten. Sen blir det BadBoys med brorsan ikväll och kanske lite guitarhero!

Kommer och LOVAR att skriva minst ett inlägg till sen.

Ha det godis alla, det har iaf jag!

/Alexander

Spekulerar och filosofierar

Åh, vad underbart! Jag fick nyss reda på att min Caroline kommer hem idag redan! Det gjorde min dag, nu är jag lycklig.
Har ringt till Malin säkert 200 gånger för att få svar angående lördagen. Men jag tycker att man kommer till tanten som säger "abonnenten du söker kan inte nås för tillfället" oftare än vad man kommer till självaste Malin. Skärpning, flicka!

Har idag inköpt en födelsedagspresent till min Beccis. Det blev inte som jag trodde, men det kommer säkert i framtiden. Ska alldeles strax iväg och få mig både manikyr och pedikyr. Känns oerhört bra, jag känner mig handikappad när jag går utan. Faktiskt. Alex frågade mig idag "om du var tvungen att välja mellan smink eller manikyr, hade du valt manikyr då?"
Jag svarade ja. Utan tvekan. Tror faktiskt att det är så. Och jag tycker att alla tjejer borde kunna känna att de inte alltid måste ha smink. Det är ju ganska sorgligt annars.

Nu kom jag på en sak. Egentligen så måste man se en person (oftast tjej förmodar jag) utan smink för att kunna säga att personen är vacker. Jag menar, smink förstärker ju bara ens yttre. Man måste ju se originalet först.
Huh, det var filosofi på hög nivå. Men visst är det så?

Det känns som att den här veckan går fruktansvärt segt. Mellanveckan liksom. Ledig förra, ledig nästa. Haha, säger jag som sitter här på min lediga tisdag och slutar tolv imorgon.. bortskämd där. Studenten är inte långt borta men det skulle kännas lite bättre om den var lite närmre.

/ Johanna

Men jävla apor..

Vad irriterad jag blir på att alla ska fylla år samtidigt. Min bästa vän fyller år om en vecka. Alex bästa vän fyller år om en vecka och två dagar. Och imellan där fyller en väldigt nära vän till mig år. AHH!
Krogen kostar, outfits kostar, presenter (endast till Becca dock) kostar, att leva kostar. Att åka fram och tillbaka till Karlstad kostar.

Jag vet vad jag ska köpa till Becca men det är oklart om det blir så, pga olika anledningar. Jag blir så arg.. dumma puckon. Och jag skriver det med glimten i ögat.

Så blir jag sur på Alex som väldigt sällan skriver i bloggen nu för tiden, trots att han praktiskt taget bor i sin brors lägenhet som har tillgång till i stort sett allt som har med datorer att göra.

Jag är lite halvgrinig idag. Påsklovet får gärna komma lite fortare.

/ Johanna

MÅNDAG!

Men gissa vem det är som skriver?
Ja, det är ambitiösa Johanna, SOM VANLIGT. Åh, jag sitter här och lyssnar på min nya favoritlåt, Soulja Boy - Kiss me Thru the phone.
Stör mig ganska otroligt mycket på sättet de stavat trough.. men visst. Var lite gangsta, man. Coolt.
Den blir tjatig men den är så braaa. Just nu. Ge mig ett par dagar tills jag spelat sönder den.

Det går en ny säsong av Färjan på tv. Den serien är supermysig enligt mig. Den får mig att längta efter min kommande bartenderutbildning.. yes, det är något jag ska göra. Det är ett mål i livet. Dock inget jag ska leva på särskilt länge, men för skojs skull liksom.

JAG VILL HA LÖRDAG. Jag vill gå ut med min söta pojkvän och alla coola människor.
Jag har absolut inget givande att skriva idag, tråkigt nog.

/ Johanna

Idioti?

För en gångs skull tänkte jag sluta vara så jävla bortskämd och faktiskt göra en alldeles egen inpackning i håret. Jag har aldrig gjort det förut, men någon gång ska bli den första. Jag kollade runt lite efter tips på nätet och fick syn på det här..



"Det kanske verkar konstigt att ha olja i håret". Jo, det känns jättekonstigt med tanke på att jag tvättar håret i äggulor varje dag. Typ not. Tror dock inte personen tänkte två gånger..
/ Johanna

Bortglömd earth hour

HELVETE!
Jag glömde bort Earth Hour igår. Jag som skulle vara duktig och släcka ljuset för miljön! Fanfanfan!
Komer sannerligen få skit för det i skolan om man erkänner att man inte släckte.. min skola är sån. Den kan beskrivas med ett ord - seriös. Seriöst seriös. Men det är ju bra, då lär man sig massor.

Jag har tråkigt. Har gjort massor av projektarbete nu och nyss ätit ett mellanmål. Det bestod av bär och yoghurt, hälsosam som jag är.. och på tal om min hälsa så bad jag min pojkvän ta med lite Jäger till nästa helg då vi ska gå ut med folket.
Väldigt hälsosamt. Det ska i alla fall bli väldigt roligt om alla lyckas komma med!

Ska nog ge mig ut och springa strax, skiter faktiskt i musklerna för tillfället. En kort runda bara, jag behöver det.
/ Johanna

Uppdatering!

Tänkte och såg att Johanna har skrivit 11 inlägg sen jag skrev mitt sista (oooops:$) så jag får skriva lite mer "noggrant" vad som hände igår.

Först på morgonen/natten körde jag ut tidningar i vanlig ordning. Väl hemma somnade jag 08:00 efter att ha legat och kollat på BadBoys 2. 09:30 så fick jag rusa upp, helt F***ing slut, och åka till mitt andra jobb på Tvätten, som öppnar 10:00 så vart lite bråttom... Och sen, solning med Rosell, hämta Putte, åka hem och hämta saker(duscha) ner till Chrille och knäppa första ölen.. Ja det vart mycket igår, för mycket, men har sovit 7-8 timmar på ett par dagar så var ganska slut.....

I alla fall, så ringde Kalle och hörde om han fick komma, och det fick han. Vi satt och spelade NHL (som ni redan vet) i pauserna på fotbollen och hockeyn. Vi hade faktiskt riktigt kul, var kanontrevligt!

Hoppas ni allihop Har det kanon, för nu måste jag kila ifrån, huvudvärken tar död på mig!

Hade bra alla, hörs ikväll

/Alex

ojojoj..

Hallå allihopa!

Ber verkligen om ursäkt för att det inte kommit något från mig i bloggen på några dagar.. Eller ja, snarare nån vecka?
Men har mina anledningar, och nu äntligen kan ni läsa om mina påhitt hehe.

I alla fall, har varit med Johanna tills i Fredags då hon åkte hem, och igår var det fest... Jo det vart fest, ganska drag också... Dock var vi bara 5 st men ändå var det kanonkul ! Lirade NHL09, och såg hockeyn / Fotbollen.

HV tog sig vidare till SM-Final, som ni säkert redan vet eftersom att Joh är Frölundait, men visst det kommer nya år, nya tag:).

Jag sitter här i alla fall bakis och allmänt ja... (Ni som varit bakis vet vad jag talar om)!

Ska nu dra mig vidare till telefonen, och slå en pling till min flickvän.

Lovar att det kommer uppdateringar i eftermiddag/Kväll!!!

/Alexander

Sista dagen på vecka 13

Jävlar. Vilken natt. Bland det värsta jag varit med om.
Men nu är det en ny morgon, allt är glömt och förlåtet. Nu blickar vi framåt!

Jag köpte faktiskt blåbärssoppa med mig hem igår när jag och pappa var och handlade. Och det drack jag till frukost nu, helt perfekt. Man får en riktigt nyttig energikick som sätter en bra start på dagen, Är väl medveten om att klockan snart är halv två, lite dålig tidsuppfattning såhär när sommartiden är igång. Sov från halv sju till nio, då Alex ringde och väckte mig och vi har pratat sedan dess. Ändå är jag pigg! Tack, blåbärssoppan!

Denna vecka öppnar uteserveringarna på Valand, ÄNTLIGEN. Det är bland det bästa som händer på året för då kommer verkligen vårkänslorna fram. Jag fullkomligt älskar uteserveringar.
Jag ska försöka fixa ihop en utgång på lördag, då Alex kommer ner. Eftersom att två av mina närmaste vänner fyller år när jag är i Karlstad så firar vi dem i förtid istället, alltså på lördag. Har vi tur då så blir det en uteservering.. där det finns såndär infravärme förstås. Riktigt varmt är det ju inte ännu.

Nu är det ju bara jag som skriver i bloggen, lite tråkigt. Alex är bakis idag så vi får se om det kommer något från honom. Jag sviker er i alla fall inte, goingar! :)

/ Johanna

Allmänt om bloggare

Jag är så uttråkad. Kan inte fatta att jag inte planerade någonting för lördagskvällen. Det var tänkt att den skulle spenderas med familjen, men så ska de självklart se nya Bondfilmen (Quantum of solace) vilken jag såg med Alex i förrgår. Och den är inte så bra, i alla fall inte tillräckligt bra för att se om inom så kort tid.

När jag och pappa skulle åka och hämta mat förut så var jag påväg att dra på mig pälsen, vilket pappa kommenterade. Jag ifrågasatte vad det är som är fel med den och varför folk reagerar på den. "Jag ska fan köpa en pälsklänning och gå runt i, bara för att provocera folk" utbrast jag. Pappa skrattade.
Där har ni ett tips på hur man får uppmärksamhet - provocera. Om man endast provocerar en folkmassa kan detta få negativa konsekvenser, men om man dessutom provocerar och manipulerar så kan det faktiskt bli positivt också. Detta är förstås inte rätt sätt. Jag relaterar bara utifrån egna erfarenheter (folk jag känner/känner till) hur man lyckas, om man nu vill göra det på fel sätt.

Och nej, jag går inte runt och provocerar folk. Förstår ni fortfarande inte vad jag menar? Tänk på en "känd" bloggare. Tänk på dennes bakgrund. Hur tror ni att bloggaren i fråga får uppmärksamhet? Är det för att personen skriver bra?
Svar nej. För att bli stor ska man skriva saker som fångar läsarna. Och ärligt talat, modebloggare.. finns det inte nog av dem? Alla skriver ju samma sak och det de skriver har de inte ens kommit på själva, utan det har de läst antingen på internet eller i någon modeblaska. Om inte det så kollar de kändisbilder på msn.com och ser något som verkar vara "inne" och sedan skriver de om det.
Men visst. Skriv om det och slösa bort livet på något som ca 150 000 andra svenska småtjejer också gör idag.

/ Johanna

It's the end

Så är det slut.
Ha, nu blev ni rädda va? Jag menar förstås Frölundas slutspel. Det är riktigt synd, men vad ska man göra? De får komma igen nästa säsong. HV är helt enkelt bättre, så är det bara.
Och ja, jag hatar fortfarande Jönköping.

Jävla skit, jag råkade trycka på något nu så hela skärmen blev helt fuckad. Jävla skitskitskit.. blir så himla förbannad på sådant.

Har ringt runt till folk och kollat vilka som ska ut ikväll och inte, var lite sugen först. Dock inte längre. Det är bara utgång för fjortisfolket ikväll och det orkar jag inte med :) Däremot blir det nog utgång nästa helg, Beccis kunde eventuellt inte på torsdag eftersom att hon jobbar på fredag.

Vi får se!

/ Johanna

Dans, bakning och hockey

Åhh, nu luktar det gott i huset kan jag lova. Jag bakar min alldeles egna kaka. Undrar om Alexanders mamma har påverkat mig lite? Jag kommer på nya recept hela tiden och i slutändan blir det riktigt himla bra.

Och nu måste jag skryta lite med att min f.d tränare och instruktör Annika Sjöö vann Let's Dance med Magnus Samuelsson igår! Blev så himla glad. Och det är sant som alla säger, de förtjänar det mer. Laila är ju trots att en f.d dansare, men hon är fantastiskt duktig.
Jag hade ju gett upp hoppet om Let's Dance när jag såg början av den här säsongen.. många, rättare sagt VÄLDIGT många, var ju helt värdelösa. Det såg vi ju igår också. Vissa lär sig aldrig.

Men det fanns ju även många som var väldigt duktiga också. Morgan exempelvis. Och duktiga Elisabeth som kämpade så hårt!

Om ca en halvtimma är det hockey och den ska ses. Men bakningen ska bli klar först!

/ Johanna

JÄVL..AAHHHH!!!

Gyllene Tider på hög volym. Shit, jag som var så glad imorse.. allt övergick i irritation för en stund. Nu är det lugnt igen.
Jag blir arg på folk som fyller år på påsk, jävla skit. Jag blir arg på tidsplaneringen. Jag blir arg på alla mina jeans som nu är alldeles för stora, jag ser ut som fan i allihop. Måste shoppa. Det blir mammadag imorgon.

Fixade en tid på salongen idag också, både manikyr och pedikyr. Riktigt skönt. Min pedikyr är helt fucked up nu, det var typ tre veckor sedan senast eller något.

Försöker hitta något bra ställe med soldusch här i Göteborg, något man kan lita på. Jag vill inte lägga mig i ett solarium, det är ju bara dumt. Det är dumt att sola i den "naturliga" solen också nu för tiden, men vad ska man göra?
Sedan är min hud jävligt envis också. Två veckor vid medelhavet brukar göra susen, men det blir inte så det här året. Får kämpa helt enkelt.
Ska därför testa soldusch, det är till och med hälsosamt. Dock så går det bort på typ en och en halv, två veckor. Men jag tänkte ju givetvis på studenten. Och då vill jag ju gärna testa det först så att det inte blir fel.

Nu ska jag försöka få med pappa och handla, han är jättedryg idag. Känns konstigt att inte handla med Alex.

/ Johanna

Lördag

Godmorgon!
Idag är det lördag hörrni. Är inte det bästa dagen på veckan? Jag tycker faktiskt inte det.. för efter lördag kommer söndag. Och jag hatar söndagar. Jag älskar fredagar jag, trots att det är en vardag.. men det är sista vardagen i veckan!

Nu är det bara en vecka i skolan och sedan är jag ledig en hel vecka till. Det är nämligen påsklov vecka 15! Sedan är det inte alls långt kvar.. bara några få veckor i skolan, studentbal och sedan student. Sedan är det slut. Vi satt och pratade i skolan om hur konstigt det kommer att kännas till hösten sedan, i augusti, när alla går tillbaka till skolan. Wierd. Jag ser fram emot att jobba, här ska tjänas pengar!

Anyway, tillbaka till påsklovet. Det var tänkt att jag och Alex skulle fira påsk med hans familj (vi firade nyår med min.. åtminstone nyårsmiddag) och att vi i veckan skulle åka ner i till Göteborg för att fira två kompisar till mig som fyller 19. Men icke sa nicke, eller rättare sagt Markus, som är en nära vän till Alex. Han fyller 20 på torsdagen och 20 väger ju faktiskt mer än 19, eller hur?
Så vi får helt enkelt lägga om planerna och då visar det sig att vi förmodligen kommer att fira påsk med min familj. Vad säger vi då? Woho! :)

Nu lägger jag ner framtidsskriverierna i det här inlägget och fokuserar på nuet. Den här helgen ska spenderas med min familj som jag varit borta från väldigt mycket. Mamma ska självklart jobba idag, arbetsnarkoman som hon är. Jag sitter här med produkter i håret och gör mig halvt iordning, ska åka och handla med pappa.

Vi får hoppas att Alex uppdaterar lite idag också. Dock så jobbar han till tre och därefter ska han dricka öl och titta på hockey med grabbarna (manligt?) trots att det är Frölunda som spelar! Jag känner mig hedrad.

/ Johanna

Åhh, mina girls..

Alltså, jag skulle kunna döda vissa utav mina vänner, helt utan problem. Ok, inte döda. Men shit vad irriterad jag kan bli på vissa utav dem.
Jag har ju en hel del kompisar som bor i Stockholm och det är några utav just dessa som jag stör mig innerligt på just nu. Jag fattar inte hur ytliga vissa kan vara, det finns liksom inga gränser.

Och dialekten.. alltså, det är så sjukt. Ok att jag också kan låta lite blondie ibland men jag står i alla fall med båda fötterna på jorden. "Ähh neiii, jag sket liksom i skolan idag för jag typ orkade inte oså. Pappa satte in ytterligare pengar på kontot så jag trippade ner på stan med girlsen och åt frukost och shoppade massor liksom, alltså, du måste se jag köpte tre par nya skor och det gick på typ 15 000 kr helt jävla sjuuuukt fina oså kommer du till Stockholm snart va?"

Så glad över att jag lämnat mitt gamla liv bakom mig. Nu råkar jag veta att vissa utav dessa läser bloggen, oturligt om de skulle se det här. Ärligt talat så bryr jag mig inte, de vet att jag driver sönder med dem nu för tiden.
Ändå är vi fortfarande vänner.

"Vänskap" är ett ord som kan tolkas på många olika sätt, det är en ganska bred krets. Ta en stund och fundera över det när ni har tid. Vad är vänskap egentligen?

/ Johanna

Och så lite hockey..

Akon är så bra. Så himla bra. Hallelujakören kom och sjöng för mig nu när jag upptäckte ännu en av hans nyare låtar på datorn.. underbart. Den ska spelas sönder idag.

Ja, så var det det här med hockeyslutspelet. Till en början hade jag tänkt skriva vad.. FAN ÄR DET HÄR FÖR JÄVLA SKIT?! Men, så tänkte jag två gånger. Och jag har beslutat mig för att skriva såhär istället.
Ok att jag hatar både HV och Jönköping, det vet alla i det här läget. Men efter matchen igår så känner jag mer att det spelar egentligen ingen roll om Frölunda vinner eller inte, även om det är mot HV. Jag älskar laget och det finns INGET annat lag i hela världen som har en sån stämning som var just Frölunda har varje säsong. Atmosfären förändras aldrig. Om killarna inte ger allt ute på plan så är det upp till dem, men det vore ju måttligt dumt att göra så i en semifinal. Jag vet att de kan. Om HV slår Frölunda så är det för att de är bättre.

Nu när jag även är såpass långt bort från Karlstad så måste jag passa på att klaga lite på Färjestadsupportrarna. Det känns som att alldeles en för stor del av skaran är way over, alltså alldeles för kaxiga. Ok att ni har ett skitbra lag och en skitbra målvakt, men snälla, kom ner på jorden. Spelarna är faktiskt mänskliga.
Sedan vill jag också hälsa alla som är iblandade i Färjestadsupport att OM ni hamnar i final mot HV så vill jag att ni krossar sönder dem.. nåde er om de åker hem med en enda vinst.

"Alla luktar inte fisk i Göteborg, det vet ju alla. Däremot så luktar alla svett i Jönköping och det är ännu värre för det är ju för fan kroppsvätska som rinner ut". Från en otroligt givande och lojal vän.. jag kan inte annat än att hålla med.
Tillåt mig att tillägga; hahaha.

/ Johanna

FÖRLÅT!

Fy fan vad dåligt, jag ber verkligen om ursäkt. Nu är frågan, HUR har ni överlevt i stort sett en hel vecka utan varken mina eller Alexanders inlägg?
Nja ok, vi behöver inte gå till överdrift.

Hur som helst, hej på er! Nu är jag i Göteborg igen och här är det fortfarande vår. Det ligger kvar en gnutta snö lite här och där, när den kom har jag ingen aning om.
Alexander kom ner i lördags och vi åkte upp till Karlstad på söndagen. Vi har inte gjort något särskilt under dessa dagar tycker jag. Men bara för att highlights finns så måste jag givetvis nämna några - hoppas nu att ni ser ironin i inlägget.

Måndag och tisdag var bara allmänt slappa dagar. På onsdagen åkte vi runt och uträtte ärenden tillsammans med Viktor, som är Alex kusin. Vi lunchade även på Bergvik. När vi sitter i den lilla "restaurangen" så ringer min telefon, MITT BLAND alla färjestadsupportrar (anser att alla från Karlstad är det). Och vilken ringsignal har jag? Den går något i stil med..
"GOA GUBBAR ÄR NI KLARA? JAJJAMENSAN FATTAS BARA!"
Alla som är något insatta i den svenska hockeyvärlden kanske får ett litet leende på läpparna nu. Jag tycker iaf att det var lite småroligt.. kanske för att jag, som tur är, fortfarande lever.

Igår mådde jag dåligt hälften av dagen, då blev det film för mig och lite jobb för Alex. När jag väl kände mig bättre framåt kvällen så åkte vi först till Bergvik, ica Maxi för att vara exakt, och handlade. Där träffade vi på Dick Axelsson och jag tyckte att det var som att se en hund gå på frambenen. Ett riktigt OMG!-moment.
Därefter åkte vi till världens största tvättgata, där Alexander jobbar. Jag hälsade på hans kollega och fick sedan se mannen min i "uniformen"..
det var ett ögonblick. Shitshitshit säger jag bara. Det blev varmt. Sedan åkte vi hem och såg en värdelös match mellan Frölunda - HV71.
 
Och idag åkte jag hem till hemstaden Göteborg. Tittade förbi mammas jobb det första jag gjorde och hon blev överlycklig. Det är så roligt, hon blir alltid lika glad när jag kommer hem. Till och med pappa gav mig en jättekram och var riktigt glad.
Nu ska jag dock ringa min pojkvän. Fler inlägg kommer!

/ Johanna

Efterfest vid Johannas dator..?

Hej alla!
Senaste nytt från den glada göteborgaren. Först och främst, kolla tiden! Jag är hemma TIDIGT! Aha, duktig flicka som jag är. Just ikväll bara.
Det var en bra kväll ändå, riktigt mysig med flickorna på en uteservering (infravärme eller vad det nu heter) men lite drinkar och ett par xider. Liiiite onykter är jag allt, jag snubblar över tangenterna. Men, grammatikpolis som jag är, så rättar jag allt till det! Duktigt duktigt.

Jag ska hålla mig vaken en halvtimma till, då ska jag ringa Alex. För då ska han upp och jobba! Sedan kommer han hit och det gör mig gladare än någonsin, behöver honom verkligen nu.
Och ja, som alltid, ni får tolka det hur ni vill.

Det är väl bara det jag har att skriva egentligen.

GODNATT!
/ Johanna

ALEX?!

Nej nu jävlar blir jag förbannad på Alexander! I inlägget nedan står det "Johanna har hittat sin balklänning iaf" osv, VADFAN?! Jag FICK min balklänning levererad från New York för fleeeeeeeeeeera veckor sedan! Det står STUDENTKLÄNNING i sms:et jag skickade och det är två helt olika saker!
Herregud, killar. Att de aldrig lär sig.

Men det är sant, jag har hittat min studentklänning. Alla var dock redan uppbokade och jag ska höra mig för med betalaren (mamma) innan jag beställer en. Ruskigt fin. Dyr, men det är värt det.. man tar bara studenten en gång.

Här sitter jag på Bästkusten i det fina vädret och trivs otroligt bra för stunden. Ska alldeles strax platta håret och sedan fixa naglarna.. har dock inte bestämt mig om jag ska sticka in till manikyristen snabbt eller om jag ska göra det själv. Måste nämligen hinna hem till Let's Dance och efter Let's Dance är det utgång med mina tjejer! Det blir ett par drinkar bara, inget stök. Det orkar ingen av oss.

Ska bli otroligt roligt iaf. Nu ska jag fortsätta att göra mig iordning!
/ Johanna

Allt och lite Lets dance..

Johanna har kommit hem från turen i stan med Beckis, och jag har kollat på "Den röda baronen" dock så kom min bror hem nu så jag hann aldrig se klart den:( Så får väl ta och ladda hem den på denna datorn istället..

Johanna hade hittat sin balklänning iaf! Det är väl glada nyheter? Dock har hon inte köpt den än, men iaf!

Jag har dock inte köpt någon "smoking" till hennes bal, som jag ska vara hennes kavaljer på.. Det kommer bli en upplevelse då jag inte valde att delta i min egen bal när jag tog studenten för snart två år sedan.
Fast det är nog ganska mycket roligare att gå med sin livs älskade istället för att gå på nåt killkalas?

I alla fall, har dock hållit mig borta från onyttigheter idag, förutom snusen och ett glas cola.. Snusen kommer man aldrig ifrån, det är en hemsk/bra drog som jag faktiskt gillar skarpt! Dock är det väl inte bra i alla lägen men.. Det är i alla fall inte dödligt som cigaretter BECKA !

Ikväll är det näst sista programmet av Lets dance! Vilka kommer att gå till final tro? Det blir Magnus och Laila förhoppningsvis. Morgan har ju gjort det väldigt bra, men han har slarvat och gjort bort sig de sista omgångarna.
Så vinnaren i år skulle jag tro blir Magnus, han är ju vig som attan fast han vägen bortemot 150 kilo!!

Nej nu får jag ge mig att skriva, har nog aldrig skrivit så mycket på en heldag, men det visar vart och hur jag står till frågan när folk skriver att jag inte skriver något, att det bara är Johanna som gör det, då får väl jag se till att hänga med Gumman jag med då! :)

Hat bra nu alla, skulle tippa på att det kommer ett inlägg till innan kvällen vakar över oss...'

/Alexander

Film på tv?

Ja, man är ju van Canal+ paketet... På vanliga kanalutbudet på ComHem boxarna så är det inte värst mycket att se... Massa jävla skit serier och filmer från 50-talet KUL! Men iofs sitter jag på 100mbit bredband så kan ju iofs ladda hem en film, eller bränna ut någon av de 100 som finns.. ska kansek kolla klart på den röda baronen? Jo det ska jag göra=)

Vad man kommer på saker när man skriver, men jag ville iaf skriva ner vad jag tycker om dagens tv tablåer!!! VÄRDELÖST totalt värdelöst..

Nej nu blir det film på DATORN ist..

Hade gött

/Alexander

SCANDINAVIUM!

Ja ni, det är INTE JOHANNA som skriver om ni tror det! Det är Alexander, som ska iväg imorgon tillsammans med gumman och Stalin (Johannas bror) och se på Göteborg vs Jönköping ! Ja det ni och ni som inte fattar, ni behöver inte läsa vidare....
Okej, jaja FRÖLUNDA MOT HV71 nöjd?? Ja dåså..

Ska i alla fall dit imorgon, och titta och det ska faktiskt bli väldigt kul. Måste erkänna att ja diggar en av Frölundas låtar skarpt "Goa gubbar e ni klara? Jajemänsan fattas bara" OMG det ger rysningar, iofs ger allt med hockey att göra rysningar.. haha.

Men det ska faktiskt bli helt jäkla otroligt att få gå på en sluspelsmatch i Scandinavium, det ska bli en ny upplevelse, och ja jag hatar också HV71, dels för att ja hatar laget mer än något annat, men det är EN PERSON JAG VILL TYSTA Ja just det, du ROSELL DU JA ! Skulle vara så gött om dom åkte, så vi slipper allt tugg om att de är världens bästa lag etc...

Men men, må bäste lag vinna, och det är ju slutspel, men Frölunda har ju Elitseriens bästa målvakt, vilket jag ska kolla in imorgon, Jonas får nöja sig med att vara slutspelets bästa, med sina 98,4% fast det är ju i slutspelet allt gäller eller hur?

Och Henrik Lundqvist ditt rekord kommer ryka i år bara så du vet=) Vi kommer få en ny "Lunkan" i Färjestad !

Nej nu ska jag sluta innan någon kommer och dödar mig haha.

Hade gött alla för nu måste jag ha mat!

/Alexander

Godmûrning !

Ja hej o hå allihopa! Ny dag, nya krafter pigg pigg pigg! Glad glad glad!  Jajemänsan klart jag är, FBK vann igår, dock satt det långt in... 0-0 fram tills 19:46 i sista perioden? 0-1 Gjorde Färjestad först då... sen 0-2 19:51 .. Jo, men visst... Inte bra inte bra, älsklingens lag, Frölunda skriver jag inget om... Det har redan hon gjort i sitt "pmsinlägg" där ni säkerligen har sett hur Johanna är (tufft kan jag lova) så det är inte lätt att vara Alexander i vissa lägen;) Tro mig !:D

Nej, hon är världens goaste sötaste finaste snällaste! Så det så! Inget kan ta henne ifrån mig, verkligen ingenting !

Åter till dagen i fråga då, har varit uppe sen Någon ringde och väckte mig halv tolv.. haha, sen har jag bäddat, dammsugat, och duschat! Har nu på "Black Jack" dansbandskungarna i stereon, asgött o lyssna på, man blir bara sååå glad! I love it:).

Ska nog dra hemåt till mor och luncha med henne? Det finns inte så många alternativ här... Om ni undrar varför det blir så mycket pizza så skulle ni förstå när ni ser hur "långt" vi har till pizzerian.. ja det är nog i långa drag 50-60 meter haha. Men men, och inte nog med det... Bilen rullar oftast dit.. hahaha.

Nej, nu ska jag sluta upp att fjanta mig, för det är så det blir när man har noll och inget att komma med...

Hade gütt alla !

/Ciao Bella hrrm Alex mena jag...

A brand new day

Godmorgon!
Haha, ilskan från gårdagen har nu lagt sig. Det är en ny dag och det är det imorgon också, och då får gubbarna ta nya tag! Så är ju livet. Och spelet också för den delen - bästa lag vinner. That's it.
Lite förundrad över Färjestads match.. att inte få mål förrän sista minuten i tredje perioden? Vad hände?

Sjuk eller inte, idag är det äntligen fredag vilket innebär att det är lördag imorgon. Det känns konstigt att vara hemma en fredag. Jag kan faktiskt sitta i soffan med mamma och titta på Let's Dance - NÄR gjorde jag det senast? Mycket längesedan. Det ska bli mysigt och mamma är överlycklig.

Fint väder är det också, fortfarande.
/ Johanna

SÅ JÄVLA DÅLIGT, AHHHH!!!

Nu jävlar i mig ska ni få det ni länge väntat på - ett riktigt pmsinlägg från Johanna.

Det jag känner just nu, mot allt och alla, är "VEM FAN BRYR SIG?!" Ärligt talat, jag är så fruktansvärt jävla förbannad så det finns inte. Mycket på grund av hormoner givetvis. Sedan att jag har en sådan vinnarskalle också, även när jag själv inte tävlar.

Jag hatar Jönköping. Jag har ALLTID hatat Jönköping. Jag har ALLTID hatat HV71. Det är ju det mest värdelösa som finns verkligen.. HV liksom. Lägg till den bokstav och du får en könssjukdom, hur kul är det?
Frölundas spel var inte bra, nej. Första perioden gick riktigt bra, det var väl mest otur att skotten inte gick som de skulle. Och ja, Liv är en duktig målvakt. Ja, HV är ett bra lag. De kan få vara hur bra de vill, jag hatar dem ändå. Dem är äckliga. Blä. Usch. Fy. Och jävla äckliga Janne Karlsson, SVIKAREN, som åker till äckliga Jönköping och tränar dem nästa säsong! Kollar snett gånger hundra där. Töntjävel.

Det värsta med matchen var inte att HV vann, det hade jag nästan räknat med. Det allra värsta var Frölunda, eh, "supportrarna" <-- lägg märke till citattecken, som var där och, EHHHH, "STÖTTADE" laget. De satt och höll käften hela matchen, man varken såg eller hörde någonting. Inte ett ljud. Knappt när det blev mål. Ni är helt värdelösa.

Jag kan också förstå varför inte Goa Gubbar åkte till Jönköping och hejade. För jag menar, vem fan vill åka till Jönköping?

NU kanske ni förstår min pms. Ja, jag är sur. Nu ska jag sova. Godnatt, inte.

/ Johanna eller vad fan som helst.

Kärlek, kärlek..

Ja hörrni, det är så mycket ni inte vet om mig och Alexander egentligen. Jag menar, jag tycker att vi är väldigt disciplinerade och privata när det gäller bloggen ändå.. om man jämför med hur vi är i verkligheten, eller åtminstone har varit.
Men ja, vissa saker kanske ni inte ska veta heller. Huhu..

Har nyss pratat med honom om det nämligen. Saknar honom verkligen sjukt mycket just nu, har inte träffat honom på fyra dagar! Usch, hemskt. Men, som han själv skrev, snart är det lördag.
Ska bli mysigt med en roadtrip på söndag också, det är mysigt att göra sådant med pojkvännen.
Han ska ju köra direkt efter jobbet på lördagmorgon också, stackaren. Det blir ju vid typ sex. Usch, 25 mil liksom. Men det borde faktiskt vara värt det. Jag älskar det, att kvällen innan gå och lägga sig ensam och sedan vakna av en helt kall Alex som kryper ner under täcket och håller om en. Åhhh, så himla mysigt! Vet att det låter helt sjukt, med tanke på att han är kall, men det är faktiskt väldigt mysigt. Då får ju jag värma honom :)

Och nu låter det som att han åker så ofta, men jag syftar även på de gångerna då han jobbar natt. Då går vi och lägger oss tillsammans, sedan åker han och jobbar vid typ två. Han är så gullig då, för VARJE GÅNG innan han åker så böjer han sig alltid ner och pussar mig på kinden och viskar "jag älskar dig". Ah, jag smälter..

Jag har världens bästa pojkvän på alla sätt och vis. Jag lovar...

Nu lämnar vi det! Jag sitter här och släcker hungern med yoghurt, ingen orkar laga mat, mamma jobbar nämligen sent. Funderar på att kanske ringa någon och ta en snabb promenad innan hockeyn. Vi får se vad som händer!

/ Johanna

Hon spinner mitt huvud runt o runt

Just du ja Johanna, du spinner hela mig runt runt, fast på ett väldigt bra sätt, of course;) Jag skrev precis att det snart är lördag, då sticker jag till götet sen följer älsklingen med mig hem på söndan.. Otur, lugnt efter vägen i bilen? Nja... ta det som ni vill!

Jag vill i alla fall säga dig Johanna, att jag älskar dig. Det är allt som betyder något för mig, att ha dig vid min sida... Det är underbart ska du veta, det är väl lite denna blogg handlar om, att ni ska få en inblick i hur jag och Johanna har det tillsammans?

Och ja, klart vi har tuffa stunder precis som alla andra i ett förhållande, men vi har också dom mest sagolika ögonblick tillsammans, och har om ett par veckor varit tsm i 6 månader, vilket har gått väldigt väldigt fort... Det ska ni veta, väldigt fort!

Nu ska jag ta och slå en pling till personen i mitt liv, dig Johanna.

/Alexander

Patrik 1,5

Nu har jag äntligen sett filmen, halvt homofob som jag är så hade jag väldigt många fördomar, redan i början då dom började kyssas. Men filmen, som alla talat så gott om den var verkligen asbra! Jag och min kusin Viktor har precis sett klart den, min bror har kommit hem och sitter nu på den andra datorn så jag sitter och skriver på gilvet i vardagsrummet där den andra datorn är bredvid tvn!. Åter till filmen, det är en film som jag rekommenderar starkt folk att titta på, och hooppas ni gör det för den är verkligen sevärd!

Tänker inte skriva något referat eller något om filmen, ni får avgöra själva, jag som sagt älskade den,

/Alexander

You spin my head right round, right round

Denna torsdag.
Nu känns det konstigt ska ni veta. Londonveckan är snart här och klasskamraterna åker iväg - men jag åker till Karlstad. Ska jag vara ärlig så är det precis dit jag vill åka. London är ett stort nej just nu.

Skoldagen är slut för idag. Nu sitter jag här och väntar på samtal, tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag åker iväg till mina kompisar i Scandinavium. Ska hämta ut biljetter och lite sånt där, alltid lika mysigt.

Vilket underbart väder det är! Strålande solsken, värme och blå himmel är tydligen givet i Göteborg nu för tiden. Riktigt härligt.

Och som Alex redan skrivit så börjar semi ikväll! DÄRFÖR är det en riktigt bra dag idag! Vi får se hur det går. Hur som helst så spelar ju det älskade laget i alla fall i Elitserien.. och så länge man har ett lag som gör det så har man ju något att vara stolt över. Inte många som har det dock.
In your face. Just det, du ja.

"Lika snäll som hon kan vara, lika elak kan hon bli"
/ Johanna


Hem till gården

En faktiskt helt OK serie att glo på ! Den passar mig perfekt, nu när jag vaknar strax före tolv, och kliver upp slänger på tvn och jaa då är det bara att låta vila nummer 2 komma in, fullständigt perfect!

Ja Alla! Idag är det inte vilken dag som helst, det är första semifinalerna idag i Elitserien! Jag hoppas verkligen ni sitter bänkade och kollar matcherna, för det ska jag göra.. Båda två!

Ja, här hoppas det en hel del framåt tillbaka men men, jag är inte så bra på att skriva något långt om vad man har gjort osv, det blir mer att jag skriver hur och när och var jag ska göra saker, och vad som händer . Eller det behöver inte jag sitta och skriva eg, det är ju ni som ser och sen om ni tycker det är bra eller skit, ja då behöver ni inte läsa!

Jaja, jag säger bara en sak. Bilar och jag = OTUR! Den j**la postbilen kokade igen inatt... v art för lite vatten i igen.. Så nu får det bli en annan bil imorgon, och apropå det måste jag ringa chifen och säga det,.

Så nu återgår jag till tvn och till telefon!

/Alexander

Ytterligare en update, bortskämda som ni är

Hej på er!
Ha! Adrenalinkicken kom allt tillbaka. Jag städade hela övervåningen, jag tvättade och jag skrev min alldeles egna redovisning. Skönt att ha det gjort. Borde dock informera tjejerna om att jag gjort det också, lite elakt annars.
Mamma ringde och sa att hon var på väg hem. Snäll som jag är så ställer jag mig och lagar mat. Nu står maten på bordet, ljusen är tända och allt är klappat och klart. Allt som fattas är mamma, som beräknas vara hemma om en minut.

Ikväll ska jag ut och köra bil. Vill bara varna Göteborg så att ingen ger sig iväg ut på vägarna.. man vill ju inte att någon ska bli skadad.
Nej, ärligt talat så är jag riktigt duktig på att köra bil. Jag lovar.

Vad mycket inlägg det blir om dagarna.. men det är väl bra, eller hur? Jag och Alex har upptäckt att vi faktiskt har en hel del läsare. Och det är ju vi som försörjer er. Smart tänkt!
Ha en riktigt trevlig onsdagskväll!

/ Johanna

Update

Kan nu meddela att veckans adrenalinkick är som bortblåst idag. Mår inte alls bra och har ingen motivation någonstans. Jag är bara sådär töntig och känner att jag verkligen inte orkar göra någonting. Skitjobbigt. Mitt i kvinnoveckan, det är förklaringen.. har haft världens humösvängningar idag, fråga Alex.

Nu ska jag verkligen tvinga mig själv att dammsuga hela övervåningen, jag måste. Måste fixa diskmaskinen. Måste tvätta. Måste skriva ett arbete också, måste måste måste.
Nu känns det plötsligt som att motivationen är tillbaka igen. Kanske bäst att börja direkt så den inte hinner försvinna.

Jag saknar Alex så himla mycket! I sådana här lägen vill man bara krypa upp i sängen och ligga och mysa. När han inte retas.. han är mästare på att retas med mig när jag har pms. Och det om något är jobbigt.

/ Johanna

Studentlängtan..

Kanske ska ge er ett litet inlägg också, jag vet att ni vill.
Sitter här i Alexanders mysiga tröja som fortfarande luktar Alexander, trots tvätt. Lyssnar på någon låt av Soulja boy som han skickade ganska nyss, inte helt dålig.
Jag vill ha hockey ikväll ju! Drygt att vänta ett helt dygn till.
Är det inte en dröm för killar att ha en flickvän som älskar hockey? Det måste ju vara ganska omedvetet tillfredsställande.

Det är så himla svårt att få tag i lärarna på min skola. Det tar åååååår att få svar på mejl.
Ville bara skriva det, FYI liksom.

Jag ska städa idag. Och göra ytterligare skolarbete. Ekonomiredovisningen är fortfarande inte gjort eftersom att gruppmedlemmarna ALDRIG är i skolan samtidigt, så jag skiter i det nu och gör en egen. Betyg är viktigt. 10 veckor kvar till studenten. Dags att köpa hem champagnen?

Det är ju vilda diskussioner angående hur full man ska bli. Jag vill egentligen inte bli så berusad, för jag vill må såpass bra att kunna festa dagen efter också. Jag hatar bakfylla. Och jag vill faktiskt minnas min student.
Men ja.. alla vet ju hur sånt brukar sluta ändå..
15 andra gymnasieskolor tar studenten samma dag som våran. KUL. Det är det ju faktiskt, vilket jävla liv det kommer bli.. det är en fredag också.

Åhh, ge mig ge mig ge mig. Och ge mig ett jobb och inkomst, tack.
ÅH, FÖRRESTEN! Jag har nog hittat min studentklänning. Superfin. Vi får se hur mycket jag avslöjar.
/ Johanna

God onsdag!

Hej på er!
Jag har faktiskt en liten överraskning, både till läsarna och till Alexander. Jag har faktiskt slängt ihop en liten romantisk grej som jag uppskattade väldigt mycket själv och jag hoppas att Alex (och andra medverkande) också kommer att göra det.

Jag tycker att den blev väldigt gullig iaf :) Om klippet är väldigt segt och lite hackigt, kolla istället http://www.youtube.com/watch?v=WQ4Id--nV2c.



Jag älskar dig, Alex.
/ Johanna

Tips!

FÖRRESTEN. Måstemåstemåste skriva det här (är som besatt idag, jag vet). Jag har en ny favoritlåt som ALLA borde lyssna på, T.I ft. Justin Timberlake - Dead and Gone. Har du inte hört den, lyssna. Älskar den, så himla bra.
Justin Timberlake har alltid varit en favorit. Jag och Becca var på hans konsert här i Göteborg 2007 och det var en upplevelse kan man väl säga. Ett utav mina bästa minnen i livet, helt sjukt.

Återigen, godnatt!
/ Johanna

Godnatt!

ÅHH, VAD ARG JAG BLIR!
Läste Alexanders inlägg nu. Rättare sagt, jag pratade nyss med honom i telefon och han sa att han skulle återgå till att äta upp. Jag frågade inte vad han åt för jag var säker på att jag visste svaret..
och vad läser jag nu? Alltså, det är ett jävla pizzaätande däruppe i Karlstad. Jag blir så arg, det är så onyttigt!
Ok, jag blir inte arg. Men jag blir hetsig.

Jag är så himla trött nu, helt slut. Timmar av massor utav pluggande. Handlande. Bakande. Och slutligen matlagning. Jag är verkligen helt slut. Jag har återigen skapat ett alldeles eget bakverk - jag LOVAR att ingen annan gjort det tidigare. Jag kallar det för Kladd, vilket kanske får er att tro att det är kladdigt och egentligen inte någon riktig dessert. Men det är det. Titta förbi någon gång så ska jag visa er.
Den var väldigt uppskattad av familjen, vilket var kul.

Imorgon blir en kort dag i skolan. Onsdagar är korta vanligtvis, slutar tolv. Riktigt skönt.
Shit, vad trött jag är. Nu ska jag borsta tänderna och sedan ska jag sova. Mmm, underbart.

Älskling hade skrivit några fina ord till mig såg jag, får ju nästan ge tillbaka någonting. Han är min snuttebubbe. Ärligt talat tjejer, är inte det något som alla kallar sina pojkvänner i smyg? Snuttebubbe. Killarna låtsas inte om det, nej. När man är med polarna liksom och allting blir helt "tjena mannen, läget, coolt, snygga däck" osv.. men när han kommer hem är han snuttebubben.

Haha, nu är jag riktigt trött. Jag kallar faktiskt Alex det, även om han kollar snett på mig då. Älskling, jag älskar dig så himla mycket! Du är the one and only, I promisepromise lovelovelove. Stor puss på min Alex, mitt på magen.

Säng, säng, säng, sova, sova, sova.. godnatt!
/ Johanna

Äntligen

Nu är bilen äntligen såld. Kom fram att killarna och tjejen som var från Säffle, känner min kusin Flus (Fredrik Edén) men som alla säger, en som bor i säffle känner resten som bor i säffle så är det bara.  Har nu varit och tankat 9-5an full och min bror har tankat sin saab full. Saab gäller bara hos oss haha, fast har ju haft nästan alla bilmärken då jag ägt ca 40 bilar under 2 år. Men 9-5an ska gå nu ett par år, och imorgon ska jag byta generatorlager så "skramlet" i maskineriet försvinner.

Har också hunnit varit hemma hos mamma o pappa och pratat lite med dom, och även varit på ICA och handlat kvällsmiddag. Vilket blev en varsin BIG ONE pizza... Och 3 st 1,5 liters cola bara för att få en film=) HITCH fick vi. Så nu blir det att gotta sig och glo film ikväll. Sen blir det sova relativt tidigt, ska ju upp inatt igen... "suck" men o andra sidan är jag ledig hela dagarna så kan göra va *** ja vill. Det är ingen som klagar på, framförallt inte jag !

ÄR på väldigt bra humör idag, vet inte varför men jag tror det har att göra med en liten flicka i Götet som heter Johanna, tror faktiskt det är hon som gör mig så glaaaad!  Hon är bara alldeles alldeles ALLDELLESSSS Wonderbar...

Jag älskar dig snuttan!  <3

Over and out bitches! Äta bliiir,

/Alexander



Till salu!

Jaaaa ääääntligen kommer det en person och ska köpa min blåa volvo 740! Inte för att jag lurar honom, för det gör jag verkligen inte. Gav 3700 för bilen, och han ska ta den för 3500 kr. Och jag har haft den en månad, plus att bilen är i bra skick för att vara en veteran.. (nästan iaf).

Åter till vad jag hittat på under dagen då, jag var ju som ni redan vet på IKEA med mamma, och där handlade vi en bordslampa till min brors lägenhet och lite smått och gott! Ett skrivbord bla till mitt sovrum, som jag ska ha datorn på. Har ingenting sånt i mitt rum nu, bara en säng och en byrå och en kontorsstol, + massa gammal skit!
Men så är det, och jag är glad för det :).

Jag har nu varit iväg och tvättat min brors bil, som han och jag har varit och tagit kort på i vårsolnedgången! Ljuvligt vackert är det ute iaf, underbart väder säger jag bara!!! Och nu ringde baby och berättade att hon vart klar med bakandet, så nu ska hon börja med maten, Hon skulle visst bjuda familjen på kyckling och något gott till. Och som grädde på moset, något riktigt ljuvligt som hon bakat (säger inte vad) :D.

Nej nu ska jag återgå till det normala, dvs tvn!

Hade bra alla, kanske kommer ett litet inlägg om jag sålt bilen eller ej sen..

/Alexander

Predikan om preventivmedel

Ok, det här måste ni läsa.




Detta såg jag när jag klickade in på msn.se alldeles nyss. Inget nytt att Vatikanen är emot preventivmedel, visst. Men ärligt talat. Han kan inte tänka religiöst hela tiden, han är ju faktiskt mänsklig så han måste tänka logiskt också. Jag läste artikeln, som inte var speciellt givande.. men ändå. Jag blir så jävla arg, hur kan man vara så dum? Man uppmanar ju nästan folk till att gå och bli sjuka. Det finns inte någon religion där det är bra att ta någon annans liv. I Bibeln är det förbjudet. I Koranen är det också förbjudet, för det anses vara heligt. Ja, och så vidare. Men det är ju precis det som händer. Skyddar man sig inte kan man bli smittad. Blir man smittad och får HIV så får man AIDS och då dör man.

"Lösningen finns i ett andligt uppvaknande" det är väldigt synd att msn inte förklarat närmre vad han menar med det. Det hade varit ganska intressant att läsa om. Jag är inte religiös på något sätt, jag är inte ens döpt eller konfirmerad, ändå tycker jag att alla slags religioner är väldigt intressanta. Jag var på en föreläsningen om kristendom och islam i torsdags, i skolan, och det var den bästa jag varit på i hela mitt liv. Otroligt duktig kille, jag lärde mig massor.

Dumma påve. Dumma alla som inte tror på preventivmedel. Har man ett fast förhållande, visst. Är man gift, visst. Men sex i allmänhet alltså.. tänk på vad ni gör. Alltid hatten första natten!

Och ta aldrig något för givet. Tänk aldrig någonsin att "det händer inte mig" för det kan hända vem fan som helst. Inte bara gällande könssjukdomar utan gällande sjukdomar i allmänhet, eller gällande allt egentligen. Jag talar av egen erfarenhet. Tänk aldrig så.

Allt och ingenting

Alltså, pluggisJohanna har vaknat till liv igen. Ni vet den där adrenalinkicken jag fick igår? Den sitter kvar. Jag har gjort massa skolarbete hela dagen och nu ligger jag nästan före. Det ni!
Jag är otroligt stolt över mig själv. Nu känns det äntligen roligt igen, att få jobba på. Tappade ju lusten för det mesta där ett tag, av giltliga skäl. Men det går vi inte in på.
Huvudsaken är att saker blir gjorda och jag känner mig motiverad. Och det gör jag!

Älskling är på IKEA och köper hyllor, hoppas jag. Jag fick honom att städa sovrummet i fredags.. på födelsedagen. Jag gjorde iordning på byrån där det stod 30 dvdfilmer eller något, det är det hyllorna blir till. Han ska sätta upp tv:n på väggen också, vilket jag hoppas han gör inom kort. Få ordning på saker och ting! :)
Han är ju snickaren så det är han som får sköta jobbet.

Läste inlägget han skrivit också. Christian, Alexanders bror, berättade för mig vad det är i fiskbullar nu i helgen. Jag kan säga att jag ALDRIG kommer att äta det igen. Visserligen har jag aldrig tyckt om det värst mycket, nu vet jag varför.
Det är likadant med korv. Jag kan äta det om man grillar det, men det är enda undantaget.

Folk kommer på så mycket, herregud. Debattartikeln om WTC blev klar för ett par timmar sedan och jag kan med glädje meddela att det är den bästa jag skrivit under hela min livstid. Vilket är creds eftersom att jag alltid lyckas få mvg på debattartiklar.

Shit, vad mycket skolarbete jag har börjat skriva om helt plötsligt. Ni måste ju verkligen dö där framför skärmen!
Stackare. Gå ut i det fina vädret. Jag skall baka om en stund och sedan börja med maten. Det blir överraskningsmiddag denna tisdag igen - mest för att pappa jobbade senast och därför inte hade möjlighet att vara med.

/ Johanna

Vår!

Äntligen, så har vi våååår även i Karlstad! Det är så skönt att vakna av att solen värmer i pannan. Går upp och kikar på yttertempen och det är 10 grader i skuggan! Underbart!

Har inte gjort så mycket än, då jag vaknade för ca 1,5 timme sen, så ja blev väckt av min underbara raring till flickvän, och sen var det upp, sticka på toaletten och sedan laga lite mat!

Det blev stuvade makaroner och fiskbullar i hummersås! Och ja JAG ÄLSKAR DET! Så hiiiiimla gott! Underbart:) Denna maten avnjöt jag genom att titta på "Hem till gården" på TV4, vilket är en väligt simpel serie, men ack så bra! Minns knappt hur gammal ja var när ja började kolla på den, den har iaf hållt på i bra många år !

Nu kom jag precis ur duschen, efter att ha pausat mitt i inlägget, så nu ska jag klä på mig och dra mig och hämta upp mamma för att sedan åka till Ikea !

Så nu lämnar ja detta och uppdaterar i eftermiddag!

/Alexander

En liten uppdatering

Bokade och klara! På lördag släpar jag med mig min färjestad-supporter till pojkvän och den starkaste frölunda-supporten av dem alla - min bror, till Scandinavium. Även en kompis till Johan skall med.. förmodligen. Och för er som inte vet och som fattar långsamt så heter alltså min bror Johan.

Har nu gjort mig iordning och är så gott som redo för att åka in till stan med Beccis och handla lite.
I söndags när jag kom hem från Karlstad (åkte hem på en söndag för omväxlings skull) så låg det en tröja på min säng. Tröjan som jag velat ha ett ganska bra tag men aldrig köpt - dels för att jag absolut inte har råd att lägga ut så mycket pengar på enbart en tröja just nu. Det låg en lapp på den där det stod "Varsågod gumman!" SKITGULLIGT! Jag älskar min mamma. Så den har jag på mig nu och jag är så ruskigt snygg att jag vill äta upp mig själv..
och ja, som sagt förut, jag är ganska självgod. Men inte så att det går till överdrift.

Jag ändrade mig angående debattartikeln igår. Det var tänkt att jag skulle skriva om melodifestivalen eftersom att det är helt fritt att välja ämne, men jag känner ändå att jag vill agera på något seriöst och något som blev aktuellt för mig ganska nyligen. Nämligen tankar om WTC-attacken 2001. Jag vet att det är skitmycket prat och så vidare..
men ärligt talat så är det faktiskt bättre att fokusera på något seriöst, när man fortfarande är i ett ganska seriöst skede av den sista skolterminen. Om något sådant ens finns.
Tro mig, det finns faktiskt.

Kom också att tänka på att jag kan sitta över på fredag och göra klart det mesta av reportaget i textkommunikationen så att det är klart. Då kan man lägga sista lektionstiden på att hjälpa resten av redaktionen så att allting blir som det ska.
Jag är duktig.

Jag ska ha min päls på mig idag, vinterjackorna hänger vi i garderoben för en stund (man vet aldrig med den nuvarande växthuseffekten). Vårkänslor, underbara vårkänslor.

/ Johanna

Hockey, ekonomi och dagens!

Jag är ju så bra. Jag sa ju att både HV71 och Skellefteå skulle vinna igår.. och vilka vann? Jo, just det.
Efter andra övertidsperioden orkade jag verkligen inte titta längre, då stängde jag av tv:n och två minuter efter det avgjordes det. Det var ju kul iaf!
Inga pengar dock. Premier League - matchen slutade 0-0 och Skellefteå vann ju i övertid. Jävla skit. Men det är strunt samma eftersom att jag ändå inte spelat bort mina pengar.

Idag är det riktigt fint, nästan sommar, här i Göteborg. Vårvädret fortsätter, skönt. Ska inte upp till snöiga Karlstad förrän på söndag, tillsammans med Alexander. Vi åker förmodligen hans nya fina bil.

Väntar på samtal från mamma just nu, ska nämligen ringa och boka biljetter till Frölundas match mot HV nu på lördag. Det är tydligen nya regler för i år. Jag är inte orolig, alla lag ska ju slås så det är ju inget mer med det. Det är tänkt att jag, Alexander, min bror och en kompis till honom ska gå. Men det är mamma som betalar, så.. :)

Handla och plugga står på schemat idag. Känns som att jag inte gör annat när jag är hemma. Skulle egentligen åkt till salongen med Amanda, men det blir inte av. Av flera anledningar. Caroline vill gå ut på torsdag men det håller verkligen inte, jag måste tänka på ekonomin. Jag tänker inte leva på mina föräldrar längre.

Ok, hit men inte längre!
/ Johanna

Kom igen måndag, peppa!

HEJ!
Alltså, jag är så sjukt peppad idag. Fattar inte hur det kommer sig. Mitt i pmsveckan så är jag hur jävla taggad som helst. Har haft en riktigt bra dag i skolan. Pratat med tjejerna om studentbalen främst, om klänningar och liknande. På tal om det så fick jag mina långhandskar idag (vita) vilket är ett glatt och högt WOHO! Riktigt glad, shopping är livet.

Textkommunikationen har aldrig gått så fort som idag. Ingen har gjort någonting på typ tre veckor så allt hände idag. Känns ändå bra att vi tagit tag i saker och har en lektion till.. tror faktiskt att det är det enda som behövs. Det sura är ju att vissa inte tar sitt ansvar och gör som de blir tillsagda. Men det är ingenting att tjafsa om. Släng ut dem och fortsätt jobba - that's it.

Jag tror att adrenalinet som pumpades ut under lektionen och övertiden sedan fortsatte att pumpa ut när ilskan hade lagt sig, det är därför jag är så peppad nu.

Ikväll är det hockey och jag tänker satsa pengar. Nu vill jag faktiskt vinna.
Ikväll kan det också avgöras om vi möter Skellefteå i semi, spännande spännande. Jag och bror ska slänga oss i soffan.

Men innan dess tänker jag skriva min debattartikel i svenska C. Man får skriva om exakt vad man vill.
Klasskamrater skrattar nog nu - men jag tänker faktiskt skriva om att man ska skrota melodifestivalen. Jag gör det. Efter vad jag såg i helgen - Caroline af ugglas (eller vad fan hon nu vill heta) på en ANDRA PLATS - så har jag bestämt mig. Det har gått för långt. Nu skäms man ju så man bara vill dö.

Så peppad, folk tror säkert att jag går på speed. Det gör jag inte, jag hatar droger. Alla som håller på med sånt är puckon och ni är så jääääääävla dumma.
Någon som vill argumentera för att alkohol är precis lika farligt som droger? Snälla ring mig då så jag får skälla ut er.

Kolla, jag kan verkligen inte sluta! I sådana här lägen tror jag verkligen att det märks att jag är cheerleader.
Hoppas ni fått en riktigt bra start på veckan!

/ Johanna

Kalas!

Glömde ju bort att säga, Jag måste ju lägga upp lite bilder efter det lilla kalaset de höll för mig, då jag fyllde 21!

Detta hände även det igår (Lördag) Hade kanonmysigt, och allt var tipptopp!!

Tack för att ni uppvaktade mig så:)





/Alexander

Söndag

Ja, äntligen är jag frisk! Känner mig pigg som bara den.. Kanske för att jag äntligen lyckas sova nästan tolv timmar inatt, tro det eller ej!

Låg och kollade på oceans 11 med älskling igårkväll, och strax innan elva somnade jag.. Då var det kört! Och nu, sitter man i brorsans lägenhet och bara degar, eftersom min kära flickvän flytt Karlstad i buss ner mot Göteborg igen. Men ska dit på lördag, och på söndag åker hon med mig hem igen. Då blir hon här en helvecka, då hon är ledig som ni läst för att hennes klasskamrater åker till London.

Vi kollade såklart hockeyn igår också, Timrå HV då jag var stensäker på att HV skulle åka ut, men icke! De bet sig kvar och lyckades, pga att en Timrå spelare tappade(!) en skena till skridskon, få ett ypperligt läge och kunna avgöra på en nerkörd Backlund i målet i övertid. Men så är det, hoppas de tar svinen imorgon, dock blir det väldigt tufft, men med deras vilja att ta sig till semi och att kunna slå ut HV inför deras hemmapublik det kan nog ta dem hur långt som helst. Hoppas på vinst för dom imorgon iaf, och hopps även på vinst för Skellefteå.




Här ser ni alltså min pärla, hämtade ut den idag. Är riktigt nöjd att den äntligen är klar! Den andra pärlan ser ni bredvid, inte pärla utan min alldeles egna Johanna!! Jag älskar dig!

Nu ska jag iväg med min bror en sväng, ska ut och åka lite saab. Men allihop, hoppas ni haft en underbar helg! Det har jag iaf haft, även fast jag varit sjuk!

/Alexander

Mot vargarna?

Hej och hå.
Så var det dags att åka upp igen! Blir så arg på att jag måste åka tåg upp bara. Hatar att åka tåg. Men jag gör vad som helst för att få komma till min älskling just nu, saknar honom så otroligt himla mycket!
Oj, inspirationen typ dog. Jag och Alex har spelat på matcherna ikväll, haha. Det är ju roligt! Vi får se hur det går.

Åker faktiskt hem redan på söndag, lite tråkigt. Men jag känner att jag behöver sova ut ordentligt innan skolan på måndag, ska ge allt nu sista veckan innan all ledighet. Yes, ni läser rätt. Vecka 13 är jag ledig och vecka 15 också. Vecka 13 är nämligen mina kära klasskamrater i London och gottar sig och jag är en av fyra som inte ska följa med, av olika anledningar.
Gotta sig och gotta sig.. de ska bo på ett så kallat Hostel. Någon korrekt översättning finns inte, man brukar kalla det vandrarhem men det är VÄRRE än så. Man delar liksom toalett och badrum med andra som bor där och man delar rum med typ sju personer till. Dessutom måste man ha skor på sig inomhus. Fattar ni vad hygieniskt det måste vara? Lägg märke till ironin.

Låter det som något för mig? Nej tack. Ska jag utomlands så ska jag bo på hotell, något annat finns inte. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara. Jag kommer aldrig att semestra i en husvagn, tält eller liknande. Stuga möjligen, det är riktigt mysigt. Det ska ju jag och Alex förhoppningsvis göra inom kort, vi ska åka till Säfsen i Dalarna. Riktigt mys! Det var en av julklapparna från honom :)

Hoppas att ni får en riktigt bra helg, ta det lugnt med spriten och ät inte gul snö.
/ Johanna

lalala

Ja ni, kul kul kul!

Vår!! Vårkänslorna sprudar fram i kroppen så fort solen tittar fram och det är några plusgrader. Tråkigt nog har vi mycket snö kvar och jag hoppas innerligt den försvinner snart.. Lyssnar på gamla klassiker på telefonen, riktigt skönt att höra låtar man lyssna på för några år sen, hur låtar kan bli så bra när man inte lyssnat på dem på länge..

Ikväll kommer min darling, 20:00 för att vara exakt anländer tåget till stationen. Ska bli så jääkla underbart:)
Kommer bli mycket myspys både idag och imorgon, eftersom vi inte kan gå ut imorrn då jag är sjuk än... inte roligt kan jag lova....

Men men, har iaf varit duktig idag, har kört en tvättmaskin, kört två diskmaskiner och tagt ett svep med dammsugaren och plockat undan en del. Sen har jag även hunnit med att bädda och plockat undan på rummet=)

Ska väl kila vidare och kolla den andra filmen nu, kollade nyss MI:lll   Den är faktiskt riktigt bra, Tom Cruise är kanon.

Nej, nu får jag lämna datorn för nu rinner ögonen igen, men ni får hade så gott

/Alex

Sista skoldagen för veckan

Hejhoppgummi..
ja, ni vet ju.

Nu sitter jag i skolan och har allmänt tråkigt. Vi har mediekommunikation för tillfället och jag ska tydligen analysera brittiska sportnyheter. Ska ju bli roligt. Lite drygt att börja nu när det är deadline vecka 14 bara. Därför skriver jag ett litet inlägg!

Klockan fem idag så åker jag till Karlstad. Imorgon fyller älskling år, det blir en riktigt bra dag kan jag lova. Och kväll.
Idag är det ju förresten en avgörande match för vårt älskade Frölunda! Helt jävla underbar match igår. Tre mål i samma powerplay, första perioden. När tredje målet kom kändes det som att trumhinnan sprack. Det gjorde den som tur var inte :)
Matchen slutade 5-1, för er som inte vet det. IGEN. Luleå får fan för att de gjorde bort oss i första kvartsfinalen. Blir kul att se matchen ikväll, missar dock första perioden. Men huvudsaken är att man får se hur det slutar!

Igår tippade jag förresten för första gången i mitt liv. Alexander hjälpte mig givetvis, jag fattar ju ingenting. Satsade på Manchester, Barcelona, Linköping, HV71, Frölunda och Färjestad. Men så går skitlagen och förlorar - ingen överraskning kanske. Med dem så menar jag äckliga HV och Linköping. BLÄ.
Det spelar ingen roll att jag inte vann något. Så länge Frölunda vinner och HV förlorar så är jag riktigt nöjd. Dessutom får jag tillbaka pengarna de tre första förlusterna, hehe!

Man kanske ska jobba lite ändå. Tycker synd om älskling som ligger hemma och är sjuk. Snart är jag hos dig, baby!

/ Johanna

Tiden går väldigt sakta..

Den går otroligt sakta ska ni veta när man är sjuk! hum finns ingenting absolut inget att göra heller...
Vill verkligen ut i denna underbara vårdag, 5 plusgrader och solen fullt skinande, om 4 månader så är det 25 grader och fullt solsken! Fan va gött vad jag längtar till sommaren!!!

Vill bara bli frisk nu.. Vill iväg och jobba, vill verkligen det. Saknar det med en gång, jag trivs väldigt bra med mina jobb ska ni veta, det är fantastiskt kul även fast ni kanske inte tror de.
Har i alla fall fått något att äta, tog 4 mackor och en tallrik jordgubbskräm otroligt nyttig mat, men vem säger att jag är nyttig? Eller hur baby ;)

I alla fall, hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, ännu en gång så hoppas jag att ni fortsätter läsa våran exceptionella blogg!

Kommer kanske ett inlägg ikväll, beroende på hur pigg jag är.

Ha det superb!

/Alexander

Dålig tidsuppfattning denna onsdag

Shit. Vilken morgon. Hela tiden visste jag att något var fel, något stämde inte.
Fick reda på igår kväll att jag hade kompledigt från min engelska C lektion idag, därför sovmorgon. Dock blev den längre än vad jag tänkt och halv elva stod jag på korsvägen och undrade var alla andra var. Då kom en försenad Emma och jag insåg att jag var en hel timme försenad till naturkunskapslektionen.. ups.
Dock så var det ingen fara. Halva klassen hade haft laboration och jag skulle inte labba förrän nästa vecka. Tur där!

Sedan var det en sprudlande debatt med mig och mitt lag mot Carolines lag i svenska C. Jag högg hela jävla tiden. Det kan inte vara kul att debattera mot mig.

Nu sitter jag här och dör av hunger, har inte ätit sedan middagen igår. Överraskade mamma och bror med en god middag och massa levande ljus. Älskar att göra så. Synd att pappa jobbar bara.
Ska äta lite och sedan köra igång med pluggandet. Blir till att fixa naglarna innan jag och Johan åker iväg till Scandinavium för att heja på våra gubbar.

Vårvädret fortsätter! Dock spå ryktas det om snö imorgon. Det spelar ju ingen roll eftersom att jag ändå ska till vinterlandet Karlstad.

/ Johanna

Sjuk sjuk sjuk... men blickar framåt!

Ja så ligger man här, 39,5 graders feber o är allmänt död ! bara film tittande och en massa tvtittande. Är ju hockey, sista avgörande för Färjestad det får man inte missa! Men jag ska nog kolla HV - Timrå ikväll. för jag hoppas verkligen Timrå kan rubba HV ordentligt ikväll!! Eller imorgon, då har de hemma plan på lördag:).

Linköping däremot vinner idag och imorgon mot Skellefteå så det blir en 4-1 seger där.

Frölunda vinner sina två mot Luleå, 4-1 i serien där med.

Och 4-0 till Färjestad.

Imorgon kommer baby!! det ska bli sååå mysigt, dock är jag sjuk.. men det blir ingen nattåkning med postbilen förrän på måndag, då jag har insett att jag ska vara hemma och bara ta det lugnt.

På fredag fyller jag år, (Y) Grattis till mig ! Ingen vidare ålder, 21 år blir det vilket inte är någon rolig födelsedag.... längtar tills 23 då blir man iaf myndig överallt eller är det 25? Whatever !

Nu ska jag lägga mig tillbaks på soffan igen och glo på film.

Ha det bra alla därute !!!

På återseende
Ciao Alex

HOPPA HONKEN, TA ÅT DIG ÄRAN!

EH, JA, OK.
Älskling är visst lite sur. Jag höjde på ögonbrynen flera meter när jag läste inlägget nedan, om elitseriens bästa målvakt. Som faktiskt är vår alldeles egna Honken - vilket jag har sagt hela tiden. Kanske därför han är lite småsur.
Det roliga är att han har inte sagt något till mig utav det han har skrivit.. hm. Jaja, Färjestadsupportrar, ni vet ju hur de är.

Jag måste faktiskt få slå tillbaka lite. Färjestad är ett oerhört skickligt lag med tanke på tidigare slutspel och SM-guld, även den fantastiska säsong som de gjort nu. Men det jag tycker är att det spelar ingen roll om laget vinner eller inte. Man ska stötta i både med och motvind, oavsett slutspel eller inte. På det sättet har ju Färjestad aldrig testat sina supportrar riktigt. Tänk på lag som Djurgården till exempel, (BLÄ) de har fortfarande folk som älskar laget oavsett vad. Jag menar, de suger ju verkligen riktigt hårt nu, det är ju pinsamt. Men det har ju sina anledningar..
haha, nu är jag bara elak.
Men visst är det kul att vinna, det är en bonus. Det som betyder något för mig när jag är i Scandinavium är stämningen, det är som ett andra hem. Gemenskapen är starkare än någon annanstans och killarna kämpar på plan. Man kan känna kärleken i luften och DET är det som betyder någonting. Alla frölundagöteborgare vet vad jag menar.

Grattis Frölunda, grattis Scandinavium och grattis Göteborg till den fjärde bästa och största hockeypubliken i hela Europa!

Och nu över till annat. Jag har haft fullt upp hela dagen, men nu kände jag att jag behövde en paus. Så jag tänkte ringa Alex, tar upp mobilen och vad händer? Skiten dör givetvis. Tror dock att jag kan slå på den nu igen, när den har laddats en stund.

/ Johanna

Hockeyslutspelet thats my life !!

ja Hockey, det kan man säga mycket om!

jag är riktigt glad för att vara Färjestad supporter, till ett lag som aldrig sviker! 7 SM Guld, De har inte missat slutspel EN ENDA GÅNG!!! Och spelat över hälften av alla Finaler, hum kan man önska sig mer?? Jovisst fler GULD såklart, och ett kommer ju i år,

Timrå har skrällt rejält och kommer knipa en bortamatch mot HV71 och kommer då få avgöra på hemmaplan på lördag!
Annars blir det en sjunde och avgörande räfflande match i Jkpg och då kommer det vara tryck då får Timrå svårt... Säger inget än vi får vänta och se.

Skellefteå däremot de fick sin chans igår... Oturligt nog så missade de den och Linköping kommer inte förlora på hemmaplan, alltså Skellefteå är ute.

Luleå däremot de gav sitt mot Frölunda första matchen, men jag säger bara en sak, Frölunda Frölunda... SM Final mot Färjestad, Ja tack! Finns ingen bättre hockey! Älskling, må bästa lag vinna=)

Färjestad däremot har haft all tur på sin sida. leder nu med 3-0 i matcher och avgör hemma imorgon onsdag. Brynäs får inte hål på våran Stjärnmålvakt Spöket i kassen så är det bara.

Semifinaler:

Frölunda - Linköping

Timrå (HV) - Färjestad 

Final:

(Preliminärt)

Färjestad - Frölunda

-------------

På återseende!

/Alex

Säsongens bästa målvakt, "Honken" i Frölunda...

Jonas Gustavsson i Färjestad slutade på en tredje plats, när hockeyjournalisterna sagt sitt.. Stefan Liv knep andraplatsen, och man frågar sig, hur *** tänker folk då?

Och en annan sak, Jonas var aldrig ens i NÄRHETEN av att bli utbytt däremot blev "Honken" utbytt 3-4 gånger under säsongen och redan i första matchen i slutspelet (!) ? (Sveriges bästa målvakt mina herrar & damer)

Vår keeper, Jonas vann Elitseriens statistik med en procent på 93,16 % då Honken slutade sexa på 91 % ...

Och hur dömer dom ett sådan pris då??

Jonas har efter tre matcher i slutspelet haft två nollor och i Karlstad fick han lätta på trycket och släppa förbi en otagbar styrning. Han har 1 insläppt mål på 75 skott, viket ger en procent på 98 !!!!! ÖVERLÄGSET alltså..
han har gjort så Färjestad vann Serien och är ett spöke för motståndarna att möta.

Måste tillägga att Honken i Frölunda är sämst utav de åtta lagen på 83 %....

Men måste ändå säga att Honken är värdig priset, men inte i år då han inte varit lika bra som Jonas, som hade 30 NHL scouter på sig igår....

Jag säger bara en sak, om Ulf Dahlén var full när han valde Luleå så var journalisterna utbytta till Frölunda fans....


Aldrig har jag känt såhär..

Världens vackraste par?

Det finns väl inte så mycket att säga?

Johanna Bengtsson, Du & Jag <3

Cause tonight I'm gonna take you higher, tralala

ÅHHH.
Shit, shit, shit. Jag är så trött. Min kropp brinner upp inifrån, så känns det. Inte bra alltså.
Har varit en sjukt rolig helg i alla fall. I fredags var det mys för hela slanten. I lördags åkte vi in till Karlstad city (göteborgare, skrattar ni?) vid två för att möta upp ett par kompisar till Alex. De var sena pga baksmälla så vi satte oss på Harrys, en väldigt mysig krog. Notera att första ölen dracks alltså strax innan två PÅ DAGEN. Det är ju nästan snudd på alkoholistvarning. Något sådant har jag aldrig gjort förut, och det är inte att rekommendera.
Sedan kom folket och efter ett par öl och en hel del snack så tog vi den så kallade "hockeybussen" till LLA. Fin arena. Jävligt liten dock. Och brant! Jag som var smått berusad i tredje perioden trodde att jag skulle trilla ner.
Färjestad vann, dock så blev jag förvånad över deras spel. Trodde att de skulle krossa stackars Brynäs. Men icke. Det kommer, ska ni se.

Becca agerade målservice eftersom att hon satt i älskade Scandinavium och såg våra goa gubbar hämnas på norrlänningsjävlarna. Segern var vår och det gjorde att fyllan blev ännu roligare.

Efter matchen gick vi hem till en annan värmlänning och där var det förfest fram till tolv, typ. Alla var väldigt trevliga, trots att en hel del avslöjades som kanske inte skulle avslöjats. Men skit samma, man är väl vänner!
Alexanders föräldrar kom och hämtade oss och vi åkte hem, glada och nöjda. Jag var speciellt glad dagen efter för att vi inte hade följt med på krogen.. var så äckligt bakis verkligen, kunde inte göra någonting förrän efter halv fyra. Hemskt!

Nu är jag hemma i Göteborg igen och här är det vår. Mysigt.
/ Johanna

Fredag igen!

Och så var det alltså fredag IGEN. Det är helt sjukt vad fort veckorna går.
Idag fick jag min beställning till studenten. Studentkläderna, mössan och massa annat smått och gott. Otroligt fint, jag är jättenöjd.

Allt är packat och klart, förutom jag själv. Jag är halvt iordninggjord och jag ska bege mig till centralen om 25 minuter. Men det löser sig alltid, jag har ju inte direkt långt till stan.
Den här helgen finns planer alltså. Jag ska titta på hockey, på ett lag som faktiskt VINNER.. (ta åt er, Frölunda)
Närå, nu är jag elak. Lite festande och lite Löfbergs lila arena står på schemat. Ska bli kul att få träffa massor utav värmlänningar!
Söndagen ägnar vi åt att vara bakis?

Jag vet inte. Det är väl så det ser ut just nu. Jag borde verkligen göra mig iordning.
Hoppas att ni får en skitroligt helg, allihopa!

/ Johanna

Ännu ett inlägg

Ojoj, vad mycket inlägg det blir idag. Hänger ni med?
Jag är arg på min pojkvän. Han äter pizza IGEN. Inte nog med det så har han, hans kompis och hans bror köpt massa onyttigheter till kvällens hockey. Fy skäms.
Men visst. Jag har också ätit godis idag. Absolut. Men jag äter inte pizza tre gånger i veckan. Och till ett Sex and the city - maraton behövs faktiskt godis, det håller Becca med om.

Så kommer jag hem för att laga mat, och vad finns i huset? Ingen mat i alla fall. Stört. Och snart är klockan alldeles för mycket för att äta mat.. vi får se vad som händer.

OK att jag hade fel om Göteborgs invånare, men älsklingen håller inte ens reda på Färjestads tidigare skitmatcher. Faktiskt! Jag hade bättre koll än honom typ igår. Men vi släpper allt det där nu, innan någon blir skadad..

hoppas att ni förstår att jag skojar :) Men visst kan det gå vilt till.
Nog om det, nu är det snart hockey!

/ Johanna

Hockeykväll Kvartsfinal 1 !

Nu har vi varit i stan, spelat på matcherna i slutspelet ikväll. Vi tippade vinst för HV, Linköping och Färjestad vilket gav 9,5 i odds. Vi satsade 200 så 1900 tillbaka om vi vinner. Vilket tycker jag är väldigt mycket!! Och ganska så lätta matcher, vågade dock inte tippa vinst för Frölunda ikväll (sorry baby) men tror dom tar sina hemmamatcher.

Så här tippar jag att det kommer sluta.

HV71 - Timrå       4-2 i matcher
Linköping - Skellefteå   4-2 i matcher
Frölunda - Luleå   4-3 i matcher
Färjestad - Brynäs  4-1 i matcher

Jag som har stort Färjestad hjärta eftersom jag är från Karlstad och har själv spelat i laget så är det klart att jag tror på vinst för våra vargar.

Nu ska vi glida från brorsans lägenhet och köpa lite gotta till hockeyn ikväll,

Matcherna visas på följande sätt: Kanal9   18:55  Brynäs - Färjestad
                                                             Canal+ Sport1  Timrå - HV71
                                                             PPV                     Luleå - Frölunda

                                                             PPV                     Skellefteå - Linköping

Slutresultat: Timrå - HV 2-5

                       Brynäs - Färjestad 3-6

                       Luleå - Frölunda  4-4

                       Skellefteå - Linköping  3-4


Så nu är tippningen klar och ICA blir.


/Alexander



Nu så

Äntligen kommer ett inlägg från Kungen! Visst jag skriver inte ofta, men håll med om att ni väntar på mina inlägg mer än *hrrm* någon annans? haha.

Nejdå back to reality, jag sitter nu i Jennis, Markus flickväns lägenhet och väntar på att Markus ska bli klar. Han står just nu i duschen! Och jag har haft en riktigt rolig förklaring till ´Baby, en miljon invånare har Göteborg sa hon... Jag som aldrig ger mig tog såklart reda på detta och självklart var det bara 500 000 i tätorten, men med alla små ställen runtomkring vart det 900 000... Men det räknas inte.. haha.

Jag och Markus ska i alla fall göra stan farlig och kolla lite, kanske ta en kaffe och lite biljard eller bowling? Vi får se vad som händer, inget bestämt än.

Imorgon vet jag iallafall vad som händer, då blir det badminton med old school members ska bli sååå kul! Dock kommer jag nog vara helt fu**ing död klockan tolv då jag jobbar natt! Sen självklart ska jag jobba klockan 15-20 så ja vi får väl se hur pigg jag kommer vara när baby kommer 2130 på kvällen. Kanske somnar ifrån henne? Nej, så får vi inte skriva......

Kör min brors bil idag, orkar fan inte åka 740 rucklet, någon som vill köpa? 6200 :- billigt och bra!
Eller ge mig ett vettigt bud så kommer vi överrens!

Nu ska jag lämna datorn och lägga mig vid tvn lite.

Hade kanon alla,

Och Johanna, 500 000 :D

/Alexander

Ändrade planer

Ändrade planer - as always. Fick gjort engelskan direkt nu, eftersom jag redan börjat på den. Nu ska pappa strax köra iväg mig till Becca där vi ska ha Sex and the city - maraton. Underbart, eller hur? Det blir en riktig degdag med andra ord.

Och nu ringer Alex!
/ Johanna

Update

Hemma igen! Det gick bättre än jag trodde, that's all I can say.
Fick goda nyheter från Caroline på vägen hem - jag får min studentmössa imorgon! Det närmar sig, det närmar sig. Ändå känns det inte så.

Resten av dagen känner jag att jag är pigg nog att ägna åt skolarbete. Projektarbete och Engelska C står på listan.
Mer än så har jag egentligen inte att göra.. har ett ekonomiarbete kvar att göra med girlsen i skolan, men det får vi ta då.

Så tippat att de visar Färjestadmatchen på kanal nio ikväll, SUG. Jag ska ju faktiskt till LLA på lördag och se dem, tro det eller ej. Det ska faktiskt bli väldigt roligt.
Och bara för slutspelskänslan kommer jag nog att se matchen ikväll också.

Alexander säger att han har städat rummet - jag tror honom inte. Vi får se imorgon. Vi måste få ordning på det där.
Det är lika fint vår-väder fortfarande. Lovely!

/ Johanna

Ikväll smäller det..

Godmorgon Sverige!
Nu är jag vaken och jag gör mig iordning för fullt. Ska faktiskt bege mig iväg till Sahlgrenska alldeles strax.. ingen skräll där, eller hur?
Man måste kunna skoja om saker. Även allvarliga saker. Allting blir vad man gör det till!

Läste nyss en väns blogg, ett väldigt intressant inlägg om livsprocess, livsstil, ja, ni vet. Min uppfattning är den som jag skrev ovan, att allting blir vad man gör det till. Jag har fått ta en jävla massa skit i mina dagar, ni anar inte. Men jag står fortfarande på benen och skrattar åt det som är roligt. Varför skulle man ge upp? Jag skulle aldrig kunna ge upp, jag är alldeles för envis. Det har jag bevis på nu.
Man är mycket starkare än vad man tror och man kan gå hur långt man vill. Den enda personen, det enda hindret i hela världen är du själv.

Märks det att jag är coach eller? Det är bland det första de får lära sig. Konkurrens existerar bara om man låter den existera. Den enda du behöver vinna över är dig själv. Sedan spelar placeringen ingen roll.
Gilla livet, snälla. Visst, det kan hända massa skitsaker alldeles för många gånger, men tänk efter. Gnäll inte över småsaker, till exempel. Händer det något allvarligt, känn efter hur du känner dig och utgå ifrån det i första fasen. Sedan kör man bara.

Och du, som skrev det. Jag vet att du klarar allt. Jag älskar dig gumman och allting kommer faktiskt att fixa sig.

The rest of you, ha en underbar jävla dag FÖR IDAG BÖRJAR SLUTSPELET!
:)
/ Johanna

Onsdag i Göteborg

Hallå hallå dududu.
Shit, jag blev så förvånad när jag loggades in och tittade på översikten. "Vadå senaste inlägget, 2 timmar sedan? Jag har inte skrivit idag?" Tänkte jag. Det är alltså min alldeles underbara Alexander som har skrivit! Coolt.

Det är vår i Göteborg! Klarblå himmel, solen skiner varmt och det är hela 7, ja, nästan 8 grader. Eller rättare sagt så har det varit det idag, nu är det väl en snarare 6 grader kanske. Men det är väldigt fint. Är otroligt sugen på att ge mig ut på en promenad med Beccis eller någon.. men jag ska köra bil med mamma ikväll. Och innan det är det middag.

Det känns som att jag bara kör bil utan anledning, ge mig bara körkortet så att det är gjort! Jag behöver inga lektioner! Så himla värdelöst. Slöseri med tid och pengar.
Men strunt i det, det är som det är och det finns ingenting att göra åt. Om man nu inte vill bli politiker och ska upp i regeringen och ha sig.. men det orkar jag inte, verkligen inte. Det räcker med juridikstudier. Så det så.

Let it shine!
/ Johanna

Onsdag

Mitt i veckan, lill-lördag ja vad ni vill kalla det! Dagarna går fort, i alla fall för mig ! Jag jobbar och sliter och har tyvärr inget liv. Men helgerna är fria som tur är..

Min bästa vän Markus Nylander har nu intagit Karlstad igen efter att ha varit i Oslo sen i Juni-08! Vilket är riktigt skönt. Dock ska han flytta ihop med sin Jenni den första maj, vilket ska bli väldigt kul! Dom har fått sig en lägenhet miitt i stan som dom inte ens sett än, men dom har sett den på ritning den renoveras och byggs om om ni undrar..

Jag har just varit ute med mina hundar, spelat lite fifa på xboxet och ska nu strax åka till mitt andra jobb.

så längre än såhär kan jag tyvärr inte skriva.

Men jag uppdaterar imorgon, jag är ledig då det lovar jag!

/Alexander

Summery for you

Men oj, förlåt för igår. Jag skulle ju blogga i massor var det tänkt. Men jag mådde så himla dåligt framåt eftermiddagen, det gick bara inte.
Fick sova ut idag eftersom att jag alltid är ledig på tisdagar. Gick upp vid elva och började titta på Patrik 1,5. Den var inte som jag tänkt mig, men ändå bra.. jag har ju inte sett klart den ännu. Jag brukar inte gilla svenska filmer, men den här var bra. Han som spelar Patrik är läskigt lik en av mina kusiner, haha!

Jag blev alldeles för otålig, så jag ställde mig faktiskt och bakade muffins, för att överraska familjen. Vi ses ju aldrig nu för tiden så en kvällsfika var passande.
När jag var klar och min bror kommit hem, överlycklig över bakandet, ringde det på dörren. Det visade sig vara en av bästa vännerna, Becca, som kom på oväntat besök. Vi tog en fika och bestämde oss för att åka in till stan, där jag shoppade och Becca pratade om förväntingar inför Alexanders födelsedag. JA, hon ska med mig upp till Karlstad! Ska bli galet roligt.

Nu sitter jag här och kan inte sova. Mår as as as dåligt. Vill inte ringa Alex, vet att han behöver sova innan jobbet.
Nu dog blogglusten.

/ Johanna

Bom?

Jag måste nämna en sak. Många av våra nära och kära har säkert hört om incidenten förra fredagen, då Alex och jag fastnade med bilen i skogen.
Well. I fredags skulle gubben min köra racer på landsvägen hem till honom, vilket han tycker är väldigt kul. Jag sa åt honom säkert 10 gånger "Alex, lägg av". Jag har ingenting emot att busa med bilen, absolut inte, men jag vet när det går överstyr. Men givetvis så lyssnar han inte. Vad händer? Vi hamnar i diket, of course. Det är inte det som är det roliga.

Det roliga är att vi inte kom upp.
(Vi har Christian och Conny att tacka för hjälpen, dvs Alex bror och pappa).

Jag älskar honom för det. Världens bästa pojkvän. Såhär goa var vi direkt efter.. "kraschen".


Nu ni!

Åhhhhh vad trött jag är. Nu jävlar ska här bloggas.
Ok, det allra första jag tänker skriva om är melodifestivalen (hur många överväger att klicka bort nu?) PRECIS. Detta elände. Jag läste att programmet tappade 250 000 tittare i den näst senaste deltävlingen. Den senaste vet jag ingenting om, däremot hörde jag Petra Mede säga att de bara fick in runt 600 000 röster. Det går alltså nerför. Rätt åt dem, hela grejen suger ju något så otroligt.. det är fruktansvärt pinsamt nu för tiden.
Det är INGET FEL på Petra Mede, hon är en underbar kalaspingla! Nu måste jag bara fråga svenska folket, eftersom att jag för en gångs skull såg den senaste delt'vlingen, hur fan tänkte ni som röstade på "La voix"? Som sagt - pinsamt.

Haha, nytt ämne. När jag skulle åka upp till Karlstad i fredags så säger Alexander "det är jättefint väder här, solen skiner och det är varmt!", "Woho" tänkte jag då och tog för givet att det var lika varmt som i Göteborg.
När jag kommer upp till Åmål får jag oroväckande syner. Snö. Och ajjemen, när jag kommer upp till Karlstad så ser det ut precis som när jag lämnade det.
Det är inte poängen. En fördel med att komma tillbaka till Göteborg idag är att det inte finns någon snö. Kommer hem, allt är lugnt och ser ut genom fönstret. Vad händer? Snö. Utav bara fan. Någon måste ju driva med mig!

Jag är inget bra föredöme precis, märker att jag svär en hel del. Det är nog för att jag är trött. Och göteborgare.

Bloggpaus!
/ Johanna


Söndag

Hallå i stugan!
Att blogga på en söndag hör inte till vanligheten, men nu tänker jag faktiskt skämma bort er, och mig själv, för en gångs skull. Passar på medan Alexander har pipit iväg. Sitter vid hans mammas dator och tittar på nya bilar - IGEN.
Vi har nu legat och myst ett riktigt bra tag och det har blivit dags för att trycka i oss jordgubbar. Det trodde ni inte va? Sant så sant.

Känner att jag kommer att vara riktigt pigg imorgon, då jag åker från Karlstad klockan 6 och börjar skolan 9:40. Går i skolan till 15:15 och ska sedan till salongen och sitta där och njuta till 18:00. 12 timmar intensiv verklighet. Det är bara att hålla ut.

Jag passar på att ladda batterierna. Hoppas att ni haft en riktigt bra helg!

/ Johanna

RSS 2.0