Nattupdate

Ja. nu rullar det in på mitt femte dygn, utan sömnrytm. Har sovit 8 timmar på 4,5 dygn och jobbat 35 de senaste tre, så nej min kropp mår inte bra, men konstigt nog är jag pigg!
det har varit full rulle på både tvätten och tidningstjänst. Massa jävla idioter vid tvätten som tror dom är något, och ska hålla på o tvätta om och pengar tillbaka etc, kanske har glömt att vi är i särklass bland världens bästa biltvättar? Så klagar du här så har du nog inte mycket att hämta.. Eller som en kund sa, "Shells tvätt är mycket bättre" aa säkert att den är. Shells tvättmaskin är 15 år gammal och tar 15 min med polering, vad tar våran, 3 min och om vi spolar riktigt noga och lägger på avfettning max 5 min. Så Ja dom som klagar, dom har verkligen inte mycket att göra, så är det bara. Trött blir man i alla fall!

Nu till det roliga, snart bär det av till Säfsen. Hockeytrunken är fullpackad, dvdn nedlagd och filmerna utvalda! Perfect. Hittade dock inte mina badshorts, kanske är smart att ta med dem när det är 29 grader varmt?

 Ja som ni läst så har Johanna varit riktig alkis :) Jag sitter iofs just nu och dricker bira.. Men inte för den sakens skull, mest för att jag ska somna skönt om en liten liten stund! Filmen "Mina, jag och Irene" går på dvdn just nu. Den är faktistk ritkigt bra den filmen! Go JIM!

Jag lovar er att ta mycket kort i Säfsen, sen blir det garanterat Johanna som lägger upp dom, men det är en annan femma!

Nu ska jag försöka gå till nattlivet igen. Är fruktansvärt svårt att sova, när man är fullständigt intryckt på att jobba varje natt, sanslöst.

/Alexander

Mot semestern, hejdå allihopa!

Är det inte sorgligt? Nu kommer ni helt enkelt att få klara er utan bloggen i några dagar.
Nu har jag faktiskt packat klart. Väskan är proppfull och väger alldeles för mycket. Inte nog med det så har jag en påse från Chelsea typ full också. Åh. Vad kul jag kommer att ha på centralen. Buss blir det inte in iaf. Pappa lovade att fixa taxi om han eller mamma inte orkar köra, vilket de förmodligen gör. Tur det!

Hahah, jag kom nu på att jag har nästan glömt hårborste och mascara.. ärligt, är jag dum eller har alkoholen dödat en hjärncell för mycket? Vilket jävla pucko jag är. Men jag är smart som kom på det.

Johanna: Ta med mitt schampoo också.
Alex: Haha, du, just det.. jag provade det förut.
Johanna: VA?!
Alex: Haha, ja.
Johanna: ÄR DU DUM I HUVUDET?!
Alex: Haha, jag tog bara lite! Du har ju sagt att man ska ta jättelite.
Johanna: HUR lite?!
Alex: Som min lillfingrets nagel typ om inte ännu mindre, hahaha.
Johanna: JÄVLA IDIOT! DU FÅR INTE TA MITT SCHAMPO, DET ÄR ANPASSAT FÖR MITT HÅR!
Alex: Haha, det blev jättefint i alla fall...

Hahah, jag månar om mina produkter alltså! Jag fick inte flipp på riktigt, men schampot är sjukt dyrt och jag är så rädd om det. Det är mamma som står för produktpengarna och jag vill inte kräva alltför mycket..

Ja hörrni, nu ska jag krypa ner i sängen och sova i alla fall. Mitt tåg går klockan tio imorgon, usch. Så jag är i Karlstad vid ett. Det kommer nog ett inlägg på torsdagkväll/natt då vi kommer hem, om vi inte har alltför mycket att göra. Dagen efter det är det ju faktiskt min student! Wie!

Hoppas att alla har haft en riktigt bra helg och att ni får en riktigt bra vecka, hoppas på sjukt fint väder!
I Dalarna iaf.. huhu.
/ Johanna

And nothing is done

Jag skojade alltså inte, jag har inte packat klart ännu. Inte Alex heller om jag känner honom rätt. Gud, det ska bli så himla skönt att få komma iväg. Bort från allt och alla för ett tag! Bara han och jag i våran lilla stuga mitt ute i ingenstans. Superskönt verkligen.

Jag och min bror åt nyss middag tillsammans samtidigt som vi såg lite av Robinson. Vilket skämtprogram alltså, så jävla töntigt. Alla är så fruktansvärt överseriösa så det finns inte. Duktiga tjejer som kan hålla balansen i en och en halvtimme dock! Imponerande.

Jag har inte dammsugit ännu heller, haha. Men jag har faktiskt gjort iordning på rummet. Jag måste ladda min ipod också.. aldrig att jag åker tåg i tre timmar utan musik. Aldrig. Ska försöka få tag i en ELLE innan jag åker imorgon också, måste måste måste ha.

Jag saknar min AlleNalle! Vi har inte setts på sex dagar, åh! Ska pussa sönder honom imorgon, min lilla snuttepluttis. Så är det!
/ Johanna



Hahah, min bror. En bild från förra året då min kusin Joakim tog studenten.

Johannas och Johannas mammas lördag

Åh, vad trött jag är. Nu är jag äntligen hemma, men det blir inte lugnt för det. Jag har fortfarande inte städat eller packat klart. Åh åh åh.
Jag och mamma var i alla fall iväg till Plantagen och köpte massvis med blommor till vår trädgård. Vi fick även fixat lite studentprylar! Supermysigt.
Sedan åkte vi iväg till mormors grav och planterade om där också. Då hände det värsta. Jag tappade min ring! Jag är verkligen förkrossad.. den är givetvis försäkrad så vi får helt enkelt skaffa en ny. Nu känns mitt vänstra finger naket, man blir deprimerad :(
Jag får ju nästan skylla mig själv. Mina fingrar krymper. Jo, det är sant, ringen var alldeles för stor för mitt finger.. också en orsak till hur den kunde åka av så lätt. Mormor fick den helt enkelt.

Jag är inte alls pepp på att städa. Väntar på att Alex ska ringa upp mig också, jag har skrivit en lista på saker som han måste ta med sig.. som är mina givetvis, men dem är hos honom.



Plantagen!



Vackra färger tycker jag :)


Hahah, köpte dessa söta till dekorationen av huset inför min student. Supersöta!
/ Johanna

Snabb update, för er skull

Jag är egentligen hopplös på att packa. Fast jag var värre förut. Hör och häpna, men jag kommer inte att ta med ett enda par med ens en antydan till klack upp till Dalarna. Inte ett enda! Varför skulle jag, liksom?
Men ändå, det är ju jag. Det är ju framsteg. Jag börjar bli vuxen. Not.

Ni skulle sett mitt rum för en halvtimme sedan, jag började nämligen med att packa. Det låg kläder över hela sängen! Jag fick tänka efter två gånger, "behöver jag verkligen ha med den här?", men som sagt så är jag hopplös på att packa. Däremot har jag en ny grej som jag gör när det gäller mjukiströjor och sådant, jag tänker "nej, jag tar inte med någon. Alex tar med sig garanterat en i alla fall". Hehe, smidigt va? Hans tröjor är mycket mysigare. De är stora och luktar Alex.

Kommer definitivt inte bli klar förrän ikväll, då jag duschat och använt alla produkter som jag behöver ha med. Typ tanningen. Ja, den ska med, jag ska bli riktig pepparkaka till studenten. Ska ju varva den med riktig sol! Det blir kalas.

Nu ska jag och mamma åka iväg och köpa massor med blommor till trädgården, ska titta förbi mormors grav och sätta lite blommor där också. Det är ju mors dag imorgon.
/ Johanna

Gårdagen och den kommande dagen

Jag vet. Fy skäms på oss. Eller iaf på mig, som har tillgång till dator.. man kan väl inte direkt klandra Alex. Så ja, ni får hata mig en stund för att jag inte uppdaterat!
Nejdå, jag vet att ni klarat er. Det blev nämligen ändrade planer igår. Min kusin Maria (som jag kallar Mia) var sugen på utgång, vilket jag också var. Jag tyckte att det var bättre att ta den då än idag eftersom att jag åker imorgon.

Men jag tog sådan tid på mig, åkte till hennes lägenhet i stan strax innan tio och mötte upp henne runt tio. Sedan gick tiden, vi drack vin och vi drog oss in till stan efter tolv. Vi tog en taxi till Linnéstaden där vi satt på någons uteplats med resten av folk, varav Mias.. eh.. pojkvän? Haha, inte pojkvän direkt. Han såg ut att vara så kär i henne, det var så gulligt. Han var från Norrland. Skräll? Min bästa kompis pojkvän är också från Norrland. Alla gillar norrlänningar?
Inte jag, jag gillar värmlänningar.. iaf min värmlänning :) Jag älskar min AlleNalle.

I alla fall. Alltså, jag kände mig så ung. Folk där var FÖRÄLDRAR. Och en var mormor! Illa? Ok, nu låter det som att alla var jättegamla och så var det inte, förutom en kvinna som var ganska gammal.. jämfört med mig :)
Vi hade trevligt och jag fick mitt livs starkaste drink. Jag hade druckit tre glas vindrink innan, drack sedan en tredjedel av den drinken. Då var jag i stort sett full efter det. Kände att det var dags att sluta (jag har varit duktig med alkoholen de här dagarna).

Strax innan två tog vi en taxi till avenyn och beslutade oss till att gå till Parken eftersom att inte någon av oss varit där tidigare. Mycket fräsch klubb med supertrevliga vakter och bartenders, MEN GUD vad dött det var. Inne på klubben var det inte mycket folk alls, på uteserveringen var det ganska många dock. Där satte vi oss efter en shot, Mia tog en öl och jag tog sömnpiller. Nej, det gjorde jag inte, men det kändes så. Jag blev verkligen så himla trött.

Vid tre kom jag på att min buss skulle sluta gå men jag visste inte när. Så vi drog oss mot hållplatsen och det var tjugo minuter kvar, trevligt. Vi satt nog och halvsov båda två tills bussen kom vid halv fyra, så jag var hemma vid fyra. Hur glad som helst. Men så trött.

Nu har jag sovit ut, känns så himla skönt. Idag har jag saker på schemat kan jag lova. Ska städa, maila iväg till min förhoppningsvis blivande arbetsgivare, ha lite qualitytime med mamma, packa och SOLA. Jag vill verkligen lägga mig på altanen och sola några timmar. Vilket inte hinns med, men en stund iaf.

Nu blev det ett riktigt långt inlägg, hoppas att det är okej. Nu ska jag sparka igång min dag, utan bakfylla! Wie!
/ Johanna

Padies student!

Riktigt dålig uppdatering här alltså.
Herregud, jag kom nästan inte upp ur sängen imorse. När klockan ringde trodde jag knappt att det var sant. Värre var det när jag gick upp ur sängen, shit. Så bakis. Dock så är det så värt det för vi hade verkligen en kanonkväll igår, så sjukt jävla roligt! Träffade massa gamla vänner, både som tagit studenten och inte. Sjukt roligt.



Vet inte riktigt hur bra bilden syns, den är tagen på Top Floor med min mobil, haha. Det är fröken Caroline och herr Orsa iaf!

Så idag har jag fått reda på mina betyg, städat ur mitt skåp och tackat för mig. Nu går jag inte i skolan längre. Nästa gång jag besöker den är om exakt en vecka då jag tar studenten.

Och på tal om studenter så tar min allra bästa vän studenten idag! När jag och Caroline lämnat skolan åkte vi direkt ut till Partille och satte oss på en krog för att äta dagens första mål. Det var fint. Och vad folk än säger så hjälper ALLTID cola mot bakfylla.
Anyway, sedan begav vi oss iväg och köpte blommor till Patricia. Därefter stod vi på en "skolgård" med typ 3000 andra och dog i hettan (det är så jävla varmt här idag, 24 i skuggan just nu). Jag filmade hennes utspring! Haha, så roligt. Sedan letade vi oss fram till hennes föräldrar eftersom att de hade skylten, så hon fick komma till oss. Hon var riktigt lycklig och jag förstår henne.
Bästa vän, grattis ännu en gång! You're simply the best.



Huge letters - BAKIS.


VÄRLDENS BÄSTA STUDENT! Me love you.
(Lägg märke till att vi har exakt likadana studentklänningar och studentmössor. We know.)



BFF!
(Översättning för er som inte är ute tillräckligt mycket
i den riktiga världen; Best friends forever). Och jag vet att jag är bakis och osminkad.

Nu är jag bara så jävla trött. Baksmällan sitter i lite grann men det är inte så farligt längre. Jag kommer nog att lägga mig på altanen och sola ett bra tag, det lutar åt det.

Nu återstår det bara en sak att skriva. Bara för att det är en tradition.
PATRICIA HAR TAGIT STUDENTEN,
PATRICIA HAR TAGIT STUDENTEN,
PATRICIA HAR TAGIT STUDENTEN,
FY FAN VAD HON ÄR BRA!


/ Johanna

Äntligen!

Innebandy! Äntligen. Ska spela klockan sex med arbetskollegor på tidningstjänst. Ska bli så jäkla kul, har inte spelat på två år nu.. Så det är verkligen på tiden att man sätter igång och gör det man brunnit för i sin ungdom och gör ännu idag..

Som ni läste jobbade jag imorse frå 10, fick sovit tre timmar i alla fall, alltid något! Och imorgon blir det jobb 10-20... Lördag 10-18... Men annars är det bra! är riktigt trött just nu, vill egentligen sova men det är som det är, innebandy är roligare! går jag och lägger mig åtta, så sover jag tills jag åker. Då får jag min sömn ändå:)

Nu ringde gumman, så bäst att prata med henne innan hon sticker in mot stan och är full o allmänt jobbig, nedå hon är en skötsam tös=)

/Alexander


Sticky ikväll!

Hej på er!
Uh, jag somnade som en stock igårkväll efter att Alex och jag lagt på. Barcelona vann iaf.. jag tycker att det är roligt för dem. Manchester vann ju faktiskt förra året. Ingen vinner alla matcher helt enkelt och bästa lag vinner ju!

Ovädret är förbi och det är nu strålande solsken i Göteborg igen, härligt. Jag kom nyss från duschen, har tannat mig också. Ska sakterliga göra mig iordning lite smått inför kvällen.
Jag ringde även och gratulerade min gamla vän Sebastian (Beccis bror) på studentdagen! Han var riktigt glad och lämnade studenthistoriens absolut bästa citat; "det var fan på tiden". Haha, underbart.

Caroline ska ringa mig när som helst för att avslöja hur kvällens schema ser ut. Ska bli riktigt jävla roligt.
Min lilla älskling har inte haft mycket att göra idag. Under tiden vi pratade nu under hans jobbtid så fick han EN bil. Kul va? Stackaren.

/ Johanna



Haha, från förra gången på Sticky (right?). Lite alkohol hit och dit..

hemma

Äntligen, är man hemma! Fixade dock inte bilen.. Åkte och lämnade tillbaka grejerna istället! Fick dock springa in och köpa lite dricka till Jalken, han var ju törstig! Haha. Dricker fan dygnet runt den killen, hmm..

Johanna har tjatat om denna finalen i fotboll! Men jag kan ärligt säga när jag kikar på fotboll.. Jag gillar det inte alls! Ett lillfinger på motståndaren och den faller.. Hmm? Men ska nog kika ändå, det är ju trots allt final! Eller så går jag ut och kopplar ljud i någon bil därute det är roligare... ?

Har i alla fall fått ut båda bilarna på blocket nu. Så det är bara att kika om ni är intresserade! En Golf 3:a, och en saab 9000 TURBO.

Ska lägga in ett par bilder på några bilar jag haft, under ett år..


Opel Calibra



Mercedes Benz 320E -94 GRYMT SKÖÖÖN!



Volvo 740 !!



Saab 900 turbo -96



Saab 900 -95 (den jag bytte växellåda och koppling på)




Volvo 245 -86 (Tobbes gamla;))



Min nuvarande golf!



Min nuvarande Saab 9000 Turbo!


Där har ni några stycken;)

Hade gûtt!

/Alexander

Massor med skratt

Hahah, jag kom ut i köket nyss och fick syn på kakan jag bakade som stod på ugnen. En hel fjärdedel var borta. Jag fick mig ett gott skratt, pappa kom nämligen hem från jobbet nyss och han älskar när jag bakar.
Jag gick efter hjärtat som vanligt (inget recept alltså) och försökte göra den så fettsnål som möjligt. Jag lyckades, men självkritisk som jag är när det gäller köket så tyckte jag att den var liiite för torr. Men hey, man lär sig ju.

JAG BLIR SÅ JÄVLA SUR, VAD FAN ALEX?! Han fick äta pizza i måndags, JAG köpte den till honom. Och vad läser jag? Nu har han ätit pizza igen! Med Markus till och med.. ajjabajja, jag trodde att de var duktiga killar.
Nej, de kan faktiskt få äta pizza idag om de vill. Jag känner mig snäll.. och vad ska jag göra åt saken, 24 mil bort?

Hur som helst. Amanda åkte nyss hem till sin Fredrik också, de har varit och fixat i sin lägenhet här i Göteborg (de har ett par andra kompisars lägenhet i Stockholm just nu eftersom att de är utomlands). Det var kul att prata med henne, vi har inte satt oss så och pratat riktigt på ett bra tag. Hon kan inte komma på min student heller eftersom att varken hon eller Fredrik fått ledigt, tråkigt nog. Men så kan det gå!

Hade tänkt köra på med tanningen nu också, har haft uppehåll ett par dagar. Jag ska testa att köra utan "before-krämen" på fötterna och se vad som händer.. spännande.
/ Johanna

Update

Nu sitter jag hos Markus, mitt i stan! Har precis käkat, och jag ska snart bege mig mot Jalken, så han kan hjälpa mig med bilarna. Måste ju fixa det snart, så det blir gjort så dom kommer ut på annons ikväll!!

Ja, jag och Markus har bara chillat. Han har postat ett par födelsedagskort, som han skriver till folk på "bingon" på expekt.com. Markus jobbar där, och sitter i chatten och har även hand om deras sida, på expekt.com!
Soft jobb???

Det vart faktiskt pizza till mat idag, dagen till ära när vi inte tränar, soffpotatisar ???? Jotack! Men vi får ju pizza grattis 7 dagar i veckan;) Så varför inte?

Är bara så himla glad nu efter att jag ringt älskling, och fick höra nyheten! Verkligen hur skönt som helst, det känns väldigt väldigt mycket bättre, för mig med:)

Nej nu ska jag sticka och hämta Martin Jalken! Hade gott allihopa,

/Alexander

Liten update

Sådär, då har man fått lite gjort. Har ringt runt till folk och så, kollade med Lipp angående en bordsreservation där på fredag.. ska ju äta brunch med tjejerna, sedan ses vi ju inte innan studenten!
Har även fått bakat lite, ska överraska familjen när de kommer hem. Vi måste ju faktiskt fira idag :) Så lycklig.

Amanda kommer snart hit och vi ska titta på Sex and the city. Hon åker hem till Stureplansgräddan redan imorgonkväll, lite synd.. men vi får catch up en stund iaf!

Hahah, kolla bilden. Vilken fot är min och vilken är Alex? ;)



Hahah älskling, jag älskar dig och våran humor.

/ Johanna

Champions League - final ikväll!

Hela världen lyftes av från mina axlar idag klockan tio. Det är som att ha suttit i ett mörkt rum i flera månader och nu öppnades två gigantiska dörrar och ljuset bara strålande i ansiktet på mig.. nu känner jag mig riktigt lycklig. Jag är så jävla glad.
Jag är frisk!

Alla vet inte vad det handlar om och behöver inte veta heller, nu är allt som det ska. Jag är så jävla glad, ni anar inte.

Idag hade vi examination i stadsdelsprojektet, det gick jättebra. Nu är vi helt klara med skolan! Så underbart!
Ikväll hoppas jag att ni bänkar er framför tvn, det är ju faktiskt Champions League final! Jag kan bara säga att min dag är fulländad om Manchester vinner det här året också, då är det absolut min lyckodag.
Hur som helst, det får ni inte missa!

Åh, jag är sjukt peppad inför morgondagens kväll. Då är det studentfest på g! Ska bli sjukt roligt. Nej hörrni, nu ska jag gå och göra vettigare saker. Hoppas att ni har en underbar dag!

Grattis förresten till alla på Polhem och Burgården som tar studenten idag! (Det är de enda två skolorna jag vet, men grattis till resten också)
/ Johanna

Sweetheart<3



Det finns så mycket saker jag vill säga dig, Johanna. Men ord räcker inte till, för känslan av att få vara nära dig är obeskrivlig! Känslan att få vara din, finns inga ord säger jag bara.. Varje dag men mår dåligt, så tänker man på dig. Då blir hela dagen skinande vacker och hela jag blir varm. Du finns med mig både dag och natt! I telefon, i MINA DRÖMMAR SOM BARA HANDLAR OM DIG!! Och även när jag är med dig.. Men framförallt, så finns du med mig i mitt hjärta! Du har stulit mitt hjärta, och det vill jag aldrig mer ha tillbaka baby, det finns många saker som man ångrar, men en saker man aldrig kommer ångra, är saker man gör tillsammans med dig! Allting vi gör blir som en ny upplevelse för mig. Jag lär mig ständigt nya saker utav dig, du visar mig hur en prins ska leva! Och hur en prins LEVER framförallt.

Jag kan bara sitta och titta på dig och se ständig kärlek. Jag får tårar i ögonen när jag tittar på dig förlänge, och det finns verkligen ingenting bättre här i världen än att känna, att jag tillhör dig, eller att du tillhör mig.. Jag är väldigt lycklig över att få vara den som säger, oh här kommer hon, världens finaste flicka! Och vet du vad? Jag behöver inte ljuga eller hitta på.. För när jag ser dig, det finns ingen annan Johanna! Jag kan inte ens säga att flickor är fina längre, det finns bara en som är fin för mig och det är du, du är den mest enastående flicka jag någonsin träffat och kommer att träffa! 

Med dessa små rader vill jag bara säga dig Johanna Bengtsson, tack för att du förgyller mitt liv med din charm/humör och ditt otroligt vackra utseende! TACK!

Alexander belongs to Johanna, forever<3
 


En ny dag!

Godmorgon på er! Soligt ute, 15 grader nu på morgonkvisten, men det blåser!! Blåst hela natten, och jag har i och för sig inte gjort mycket mer än suttit bredvid medans nybörjaren som varit med mig kört min tur, och jag suttit och sagt till om det varit fel eller inte.. Men när man väl kliver ur bilen, då jävlar! De ska blåsas och ha sig, inte kul alls! Glad för att det är ljumma vindar, och inte kalla vinter vindar.. Ett kliv mot den härliga sommaren?

Johanna är så duktig och får upp bilder och hela faderittan:) Medans jag, skriver något inlägg då och då.. Men jag har en anledning till varför jag inte skriver, det vet ni!

Förkylning börjar krypa fram på mig också, inte roligt alls! Kände det redan igår, när jag och Markus var och spelade squash, usch kändes inte roligt:( Och nu tror jag mitt huvud ska sprängas, och även min hals... Den värker! Hoppas det är borta när jag vaknar, men man vet aldrig.. Så är det!

Ja, hinner väl inte berätta så mycket mer vad som hänt idag, mer än jag jobbat och tänker nu gå och knyta mig till sängs. Ska fixa med bilarna, som inte hanns med igår för att sedan få ut dem på annons. Martin kommer och ska hjälpa mig. Så vi får väl se hur det går.. Förhoppningsvis bra! =)

Nu ska jag bege mig mot sängen.. Men hoppas alla därute får en riktigt bra dag, och håll i er det blåser!

/Alexander


Fler bilder från studentbalen

Riktigt dryg dag verkligen. Nu har jag i alla fall hämtat upp bror från träningen och haft lite qualitytime med mammsen min. En glad nyhet väntade mig när jag kom hem - fler bilder från balen!



Fr. vänster: Caroline, London-Emma, Josefine (ÄLSKAR din min!) jag & min Alexander.



Och här är vi.. :)

Ja.. och efter ett par drinkar så går vi ju faktiskt loss helt.
Johanna och Caroline. Vi skäms inte. Vi ska ta fucking studenten.







Hahah, love you babe.

/ Johanna

En snabb tripp till Stockholm?

Jag vill åka till Stockholm på lördag. Kan givetvis inte eftersom att vi åker på söndag. Klockan 12 har i alla fall Marie Serneholt en liten utförsäljning av bland annat skor och kläder på Lidingö. Jag tackar gärna ja till ett par skor från Dolce&Gabbana som tillhört henne, synd bara att mina fötter ska vara så jävla små. Nu har jag tipsat er iaf, om det är någon som är sugen!

Det var det jag ville skriva. Jag hinner inte åka till stallet. Riktigt synd, men så kan det vara!
/ Johanna

Home alone..

Ja, nu sitter man här igen.. Helt ensam! DRYYYGT! Men inte många dagar kvar nu.. Innan vi åker=).
Måste faktiskt berömma Johanna för att hon pryder våran blogg så fint! Det är hon som gör ALLT som har med bakgrunder och layout att göra.. Hon är ju en föredetta proffsbloggerska så det är väl inte så konstigt? En annan som inte kan någonting om det här!

Natten har i alla fall flugit förbi! För bara åtta timmar sen åkte jag från Göteborg.. Sen dess har jag hunnit köra hit till Karlstad, hämtat upp killen som skulle vara med mig inatt och ett par nätter framöver för att sedan jobba och komma hem, sortera papper, betala räkningar käka frukost snacka med pappa.. Ja tiden går fort, det kan man säga! Här hinns det med mycket vill jag lova:).

Idag är jag ledig, ska fixa o dona med bilarna och få ut dem på annons tänkte jag. Saaben i första hand, sen kommer golfen i andra hand.

/ Alexander (skrivet imorse, publicerat nu)


Regn..

Det har regnat! Och då menar jag ösregnat. Jag frös som en idiot så jag var tvungen att ställa mig i duschen.. sjukt skönt. Funderar även på att åka till stallet idag och titta på Patricias sista tisdag i stallet! Vi får se.
Åh, jag blev så lycklig nyss.. jag frågade mamma om hon ville åka med till stallet men då sa hon att hon hade ärenden att uträtta resten av dagen. Det gäller studenten. Man blir ju så lycklig!

Jag pratade med Alex nyss också och hans dator hade hängt sig imorse, så jag ska publicera hans inlägg alldeles strax.
Min bror sitter och spelar guitarr hero i vardagsrummet. Alltså, den som uppfann spelet borde skjutas. Nej, kanske inte så.. visst låter det hemskt? Men ärligt talat, fy fan vad jobbigt! Jävligt onödiga ljud.

På fredag får jag reda på betyget för projektarbetet. Spännande.

/ Johanna

NU JÄVLAR!

Hejsan hejsan!
Anton räknade ut att det är 10 dagar kvar till studenten idag. Sjukt ju!

Jag kom hem alldeles nu, har varit i Lundby med gänget och fixat de sista förberedelserna inför imorgon. Det var trevligt. 75% av tiden pratade vi om studenten, men är det så konstigt?
Fick också höra att man bara får ta med sig en person till studentfesten.. tycker att det är sjukt tråkigt och det gör mig nästan motiverad till att inte gå. Jag tänkte ju göra det först, men nu vet jag inte.

Har precis pratat med Säfsen också inför våran ankomst på söndag. Allting är kalas, jag kan åka upp till Karlstad på söndag som beräknat. Vi får se hur det blir.

Imorgon är det examination av stadsdelsprojektet dag ett, den börjar i Angered centrum halv nio. Lite läskigt tycker jag, jag har aldrig riktigt varit i Angered. Dock så tror jag att vi ska till något som heter Gunnared.. ja, det löser sig!

Nu ska jag börja skriva min och Alex inköpslista. Han har inte vaknat ännu. Såg att han skrivit ett inlägg imorse vid sju med inte publicerat det.. vågar inte göra det utan hans tillåtelse, men det kanske kommer inlägg från honom senare!

/ Johanna


Bilder från igår! Alexander är världens sexigaste man. Jag älskar honom (ja, det är mina riktiga naglar. Får alltid frågan, nu slipper ni undra).

Halvny design

Tada! Absolut inte färdigt, det är bara jag som suttit här och fördrivit tid. Designen, alltså. Vi får se vart det tar vägen.
Ha en underbar natt tillsammans!

/ Johanna

Ny vecka och bloggandet är igång!

Ja, som ni märkte så bitchade Alex tillbaka till mig i föregående inlägg. Visst. Vi löste det på vårt eget sätt.. tro mig.

Jag har varit trött hela dagen men nu mot kvällen, nu när Alex åkt, DÅ är jag helt plötsligt pigg? Tråkigt tycker jag. Ska definitivt inte sova ännu, vill inte rubba min sömnrytm.. behöver få koll på den igen. Imorgon ska jag träffa stadsdelsprojektsgruppen i stan vid elva, för att sedan åka ut till vår stadsdel Lundby för att göra de sista repetitionerna inför guidningen på onsdag. Det blir trevligt.

Oj, vet ni vad? Jag och Alex fick en jättefin present av min mamma igår. Det är egentligen en bröllopsram, en ram i silver med typ strassdiamanter vid sidan om, formad som ett jättefint hjärta. Superfint, verkligen! Så vi får skriva ut någon fin bild från balen på fotopapper tycker jag.

Nu kanske designen ändras snart också.. skulle tro det. Jag är faktiskt sugen, haha. Det blir så nu när jag har knappt en och en halv vecka kvar i skolan.. har absolut INGENTING att göra. Då ägnar man sig åt dösaker. Det är faktiskt skönt.

Åh, snart åker vi till Säfsen! Ska bli så himla mysigt. Vi skulle ha skrivit listan av inköp nu i helgen men vi hade helt enkelt inte tid, så jag ska ta mig tid att göra det imorgon. Frågan är om jag åker upp till Karlstad på lördagkväll eller söndagmorgon. Time will tell.

/ Johanna


Hemåt snart

Ursäkta om jag skrev att vi inte dansade.. Vi dansade i 5-10 min (bredvid vårat bord, ej på dansgolvet) och satt ner i 6-7 timmar, så jag tänkte att det var ovesäntligt, men rätt ska vara rätt och så är det i alla fall!

Ja, snart lämnar jag Göteborg, och återvänder inte förrän efter Säfsen, på Johannas student! Det är nästa fredag redan. Vet en som längtar ihjäl sig i alla fall? Jag funderar starkt på vad man ska göra nu. Jag vill se på en ny sketch med stefan och allas "Dag-Otto" från sommarrevyerna ute på fälten. Den slutar 22, så då blir det att åka hem på direkten!

Tråkigt att åka, men det är så det är.. Sorgligt med andra ord! Får ju träffa gumman snart igen, hon kommer till Karlstad på söndag morgon.. och då åker vi direkt till affären för att handla allt vi ska ha med oss, så det blir kanoners!

Jag säger bara det, kolla på revyn ikväll 19.30 på TV4 "Solsting & Snesprång" Heter den!

Så nu tackar jag än en gång för mig,

/Alexander


Studentbal 2009!

Ok, först måste jag påpeka en sak. "Jag och Johanna dansade ingenting" är felfelfel, vi dansade visst, men inte mycket. Jag såg hellre att min klänning var hel när vi kom hem, faktiskt.. jag hade ju världens längsta släp så det var inte direkt enkelt att dansa. Men ltie gick det allt, mer än så behövdes inte!

Inte alkohol heller för den delen. Jag drack en cider, ett halvt glas vin och typ en xider under hela kvällen, mer än så behövdes inte. Jag har alltid varit fast besluten att inte vara full på balen, tycker att det är lite pinsamt.. men visst, folk vill ju ha kul så jag dömer absolut ingen. Jag ville inte det bara och jag är glad vid att jag höll fast vid det :)

Middagen var otroligt god. Till förrät fick vi en helt fantastisk skagenröra (utan tvekan den bästa jag ätit) i sallad tillsammans med bröd och citron. Huvudrätten bestod av en blodig stek, selleri (?), svamp och någon konstig potatis.. jag tyckte nog att steken var lite blodig för min egen smak, sedan äter jag inte svamp heller. Men det var gott ändå, det man åt. Efterrätten bestod av en brownie skulle jag vilja kalla det, den var för kletig för kladdkaka och för fast för chokladkaka, tillsammans med drottningbär och grädde. Min kaka blir mycket godare, så jag känner mig stolt. Det är faktiskt sant.
Vinet var inte helt ok. Det kändes lite halvbilligt och allmänt äckligt. Men jag är jävligt kräsen när det gäller vin, så egentligen ska jag nog vara tyst i frågan.

Hursomhelst var det en riktigt lyckad kväll tycker jag! Mina skolkamrater var jättefina allihopa. Och givetvis bestod kvällen av snapsvisor, fyllerister och massor med skratt. Helt underbart, isgy. Nästa vecka tar vi studenten!

Här kommer bilder från gårdagen!



Här sitter vi i bilen, on our way!



Och en liten puss där ja :)



Och så här fina var vi! Utanför operan, norra hamnen, Göteborg.



Ja, vi gillar att pussas.



Och här sitter jag och firar studenten.. jajjemen!



Söta Caroline och hennes blivande roommate från London, Emma!



Anja och Staffan hade kul mittemot oss över bordet :)



Och Josefine klagade på sin klänning, haha! Mycket mat blev det ju ;) Emma, klasskamrat, sitter bredvid!



Cider och vitt vin. Funkar faktiskt.



AlleNalle och jag :)



Ja, the secret is out. Jag är skitkort.



Men jag är glad ändå. Speciellt på färjan hem. Bara Alex vet varför.. :)

Gå nu ut i det fina vädret! Skulle tro att fler bilder kommer.
/ Johanna




Eftermiddag/Kväll/Natt lyckad!

Hallå!

Gårdagen/morgonen var absolut tvärlyckad! Hade kul hela vägen tills vi åkte hem. Vart dock lite snurrigt när vi skulle sätta oss på bussen hem, men det ska vi inta tala om:).
Trevligt vart det, satt tillsammans med Johanna(självfallet), Josefine, Emma, Caroline, Staffan, Anja, Emma.
Kvällen startade som sagt med att vi tog en buss ut från Göteborgsoperan. Den skulle ha avgått vid halv sex, men 1805 gick den. 50 min tog bussresan ut till Marstrand, där vi fick åka färga över och sen gå en LÅNG bit på kullersten och grus.. kul Johanna, kommentar?

Fördrink, förrätt, varmrätt, efterätt!! Allting smakade delikat. Kanon faktiskt, fick även massa sprit så nöjd vart man=)

Jag och Johanna dansade ingenting, vi satt och drack och bara myste o gosade tillsammans=) MYSIGT!:)

Nej nu när vi vaknat och allt, ringde min chef på tidningstjänst. Ska lära upp en kille, att köra postbil. Han ska köra mitt gamla distrikt på måndag, sen mitt nya på tisdag;) Kanonkul för honom! Men roligare för mig som ska lära upp honom...

Kommer massor med bilder snart som Johanna kommer lägga upp. Från gårdagen!

Hade gott allihop
/Alexander


Äntligen

Nu kommer det ett inlägg, nu när jag ramlat in hemma hos Johanna!
har som ni vet ingen dator igen, då jag haft sönder den andra bärbara datorn på 6 månader.. Ajajaj.. Men men, otur får man väl ha. Men nu sittert jag här i alla fall, otroligt nöjd över kvällen som var igår!

Är ingen idé att jag sitter och skriver vart vi var, eller så.. För Johanna var snabbare än mig, som aldrig annars.. *hrrm*

Vart i alla fall en kanonlyckad kväll! Mycket god mat, som jag INTE trodde om Grekiskt, trodde det var sallad med någon sorts feta ost eller något. Men, ska aldrig mer ha fördomar mot något land vad gäller mat! För det finns rätter för alla smaker, I know!

Bion igår, "Natt på museét 2" var riktigt rolig. Johanna gav kommentaren att den var roligare än ettan. Roligare yes, bättre no.. Eller a, ungefär samma våglängd, men du skrattade mycket mer i den nya:). Ben Stiller är kung, så är det bara!

Bal ikväll? Mycket på en gång kan tyckas.. Men har precis strukit klart Skjortan och mina Kostymbyxor. Så allt är upphängt och klart. Nu ska jag ta mig frukost. Hoppas verkigen alla får en kanonkväll!

/Alexander

Studentbal idag!

Hej på er!
Dåligt med uppdatering, vi vet. Ska se om jag lyckas tvinga Alex att skriva ett inlägg sedan också.
Åh, vilken mysig kväll vi hade igår! Riktigt romantiskt. Vi åkte in till stan strax innan sex, finklädda båda två. Vi hade bord på en grekisk restaurang som ligger lite avlägset från alla uteserveringar och sådär, men en lugn, skön och romantisk stämning. Vi åt och drack jättegott och spenderade strax över två timmar där, supermysigt. Sedan tog vi en promenad när solen började gå ner, bort över allén och heden, förbi ullevi. På Bergakungen bestämde vi oss för att se Natt på museét 2 (faktiskt!) och innan filmen skulle börja satte vi oss på Danilo för en drink. Men så blev det inte. Vi pussades istället.

Det var inte så mycket folk på filmen och de flesta var faktiskt i vår ålder eller över. Vi fick lite halvt vipplatser också, större fotöljer och bredare fotutrymme. Värdeöst eftersom att Alex hamnade så långt bort från mig :(
Efter filmen promenerade vi upp till Avenyn och tog bussen hem. Vad som hände sedan vet bara vi.. :)

Riktigt romantisk kväll i alla fall, så himla mysigt verkligen. Och idag är det studentbal! Jag tannade mig medan Alex strök sin skjorta, duktigt. Nu ska vi strax äta "frukost" och sedan köra in till min frisör. Som har öppnat salongen bara för mig idag, huhu! Vad speciell man känner sig. Nejmen, really, jag älskar henne.

Hoppas att ni får en riktigt bra dag, allesammans. Och hoppas på att det inte blir regn!
/ Johanna
 

Update

Ojoj, stressig dag. Strax efter att jag skrivit inlägget ringde Alex och sedan hände massor med saker som drog ut på tiden.. så jag och Caroline sköt fram vår fika till 16.30. Då säger mamma att vi ska iväg och äta middag vid 17.00, haha! Så vi fick skjuta på det också.Tur att det är fredag då man iaf har en hel del tid.
Nu har min bror åkt iväg på cup, han kommer hem på måndagmorgon. Dock innan jag och Alex kommer hem från studentbalen, haha. Late night. That's the way.

Fick skriva ett inlägg medan jag väntade på att tanningen skulle gå in i huden, nu ska jag alldeles strax sticka.
Jag saknar min AlleNalle så mycket just nu.. vi ska ha en riktigt mysig helg den här helgen. Inte många timmar kvar nu. Jag älskar dig, älskling!

/ Johanna


Baby sover helt ensam i min stooora säng!  Åh, jag älskar den här bilden. Helgen innan hade vi varit ute och jag hade fått för mycket, vilket innebar att mina lakan inte var så mysiga. Eftersom att jag nu för tiden byter lakan SJÄLV så fick de bli dessa.. lite halvtöntiga, men så söta. Speciellt när världens sexigaste sover i dem :)

Thank god it's friday

Godmorgon på er, eller god förmiddag rättare sagt!
Ja, jag har faktiskt gjort små ändringar i bloggen. Vissa lägger ni märke till, andra inte. Jag är otålig inför den nya designen, som tyvärr inte kommer än på ett tag.
Så tråkigt att Alexander inte har någon dator nu heller. Han får helt enkelt blogga från min nu i helgen! Då vi har tid, vill säga.

Jag har precis duschat och fönat mitt hår, ska alldeles strax göra min dagliga tanning. Jag ska köra dubbel idag hade jag tänkt, vilket innebär att man kör en gång för att sedan vänta tolv timmar och sedan gör den igen. Nu när jag fått grunden så är det helt ok att göra så, enda nackdelen är att den tar slut fortfarande.
Men jag köpte faktiskt en tub till igår.. det var klubberbjudande så då gick den för 280 :-! Inte alls farligt!

Dagens planer är att träffa min kära Caroline, som var ute igår. Hoppas att hon är bakis, då kan jag njuta av skadeglädje. Vi ska iaf träffas i stan för en fika och skita fullständigt i allt som har med EU att göra.
Nu när man inte går i skolan längre och det är exakt två veckor kvar till studenten är politik inte direkt det man vill spendera dagarna med. Det är ingenting jag brinner för längre kan man väl säga, milt uttryckt.

Solen tittar fram efter en regnig natt! Ha en underbar fredag allesammans!
/ Johanna


Lite tips till tjejerna, fr. v;
Kerastase Resistance - Stylingprodukt som skyddar håret inför värmebaserande föremål (som locktång, hårfön, plattång etc), BASGREJ om ni använder sådana medel. Finns att köpa hos professionella frisörer.
Clinique SunSelf för kropp (light/medium) - Min tanning! Fungerar utmärkt. Man blir brun, inte orange.
Clinique SunSelf för ansikte (light/medium) - Läs ovan.
Resterande produkter är peeling för kropp och ansikte, inklusive shimmercreme.

Cliniques produkter finns att köpa hos Kicks och Åhléns.

Här kommer hormonerna..

Skitjobbig kväll. KUL ATT FOLK SVIKER HELA JÄVLA TIDEN, NI KAN DRA ÅT HELVETE!
Ja, jag är arg. Eller mer besviken kanske. Vilket är oerhört onödigt med tanke på att inte alla sviker, men många. I alla fall. Har gjort säkert 50 pannkakor idag, skitskitskitjobbigt. Men min bror är lycklig. Och nej, alla är inte till honom. Jag känner mig som en tjockis då jag åt tre! Usch. Men jag har inte ätit något på hela dagen så det är väl ok ändå?

Det var planerat för utgång på Sticky ikväll men jag skiter faktiskt i det. Jag är nog väldigt trött efter natten.
Nu fryser jag också, vad är det här?
Förresten stod jag och stekte pannkakor i bikini förut, efter tanningen.. det är ingenting att rekommendera. Dock så kom jag på det innan jag fick eventuella brännskador, haha.

Min bästa vän fyller 19 år idag! Stort grattis till gumsan som fick presenten hon önskade sig, ytterligare en mobil. Hon har nog en förmögenhet gällande mobiler.

Jag saknar min pojkvän.. jag vill ligga i sängen och krypa upp i hans famn. Myspys. Men snart, imorgon natt redan ju.
Men fan vad sjukt trött jag är.

/ Johanna

Torsdag och tre dagar kvar

Hej på er!
Åh.. fantastisk natt. Oh my lord. Mer än så vet jag faktiskt inte vad jag kan skriva om det.. jag somnade väldigt nöjd i alla fall.

Idag ska jag ha lite qualitytime med min älskade mamma. Vi ska åka in till stan och shoppa, wie! På listan står bland annat de sista sakerna inför balen, som extensions och en såndär.. bal-kappa? Överdragssjal? Vad heter det? Ja, ni vet vad jag menar.

Idag ska jag även ställa mig och göra massor utav pannkakor till min bror, som jag lovat. Han åker nämligen på cup imorgon och är hemma söndag eller måndag. Då ville han ha med sig massor med pannkakor, och självklart ställer man upp! (Jag har nämligen inte tid att göra dem imorgon)

Jag och mamma ska även åka till mormor (graven) och fixa till lite. Det var mitt förslag eftersom att jag inte vart där på så himla länge.

Vi får se vad som mer dyker upp, skulle ha träffat mina två bästa klasskamrater för att fika men vi sköt upp det till imorgon istället. Det var nog bäst, nu när jag tänker efter har jag nog inte tiden. Jag ska tanna mig idag också, hade uppehåll igår.. det måste man, annars blir det fult!

Nu är det dags att åka. Ha en underbar dag!
/ Johanna

Update 00:26..

Ja, hörrni. Jag sitter här i natten och väntar på min pojkvän, som faktiskt är onykter. Han kommer neka detta efteråt. Men "dragen" är faktiskt precis samma sak som onykter.
Jag anade allt att det var något i görningen! (Bara för att låta som typ farmor)

Tänkte bara skriva att våran fotografering har blivit uppskjuten, vet inte om jag skrivit det. Den skulle varit på lördag med pga. komplikationer så fungerade det inte. Det blir faktiskt i början på juni någon gång, så den nya designen kommer inte förrän efter det. Blä säger jag. Alex bryr sig nog inte.
Jag har ändrat lite iaf :) Lite skills har jag! Det är faktiskt jag som gjort vår nuvarande design och den innan också. Ja, det är på amatörnivå, men JAG KÄNNER MIG som professionell.

/ Johanna

Bringbackmemories part II

Så, här kommer fortsättningen!



Gissa vad jag och min AlleNalle har gjort här...? Hihih..



Ibland kan jag hata min bästa vän. Jag kommer att ärva dessa när hon dör.
(Vilket jag givetvis inte hoppas att hon gör väldigt snart, men..) Närå :)



JOHANNA OCH MALIN! (Jag vet att jag gör världens fulaste min)



JOHANNA OCH CAROLINE! Babe, snart student!



Sohlberg och AG med mig på Hard Rock innan Betnér. Där äter vi aldrig igen.



Älskling var duktig och lagade mat på min födelsedag!



Och sedan var han otrogen mot mig med Patrik i mitt eget sovrum :(
Behöver inte tolkas seriöst.



Alexander var den första jag såg när jag vaknade upp i Karlstad första gången.
Det här var det andra jag såg. Supermysigt.



Och såhär glad var jag när jag insåg att jag var smart nog att överföra bilder från mobilen till datorn.
Not. Men nästan :) Tudelouu!

/ Johanna

OMG!?

Oh my god, folk! Mitt hjärta stannade nyss. Gissa vilka som är påväg till Göteborg för att hälsa på mig?
Just det, min alldeles underbara pojkvän och Patrik! Haha, fattar ni det eller? Blev helt chockad när han sa det.
Anyways, sviker er inte. Ska allt lägga upp fler bilder som lovat!

/ Johanna

Bringbackmemories part I

Jag övervägde faktiskt att gå ut ikväll bara för att ha någonting att göra, men lät bli. Vettet kom tillfånga tillsist, jag är ju trots allt fortfarande sjuk.
Och halleluja för det, folk! För nu, EFTER 10 MÅNADER, har jag kommit på hur man kan överföra objekt från min telefon till datorn. Motorola ska verkligen göra allting jävligt komplicerat, det är ju andra program som man använder osv. Hur som helst så ska jag dela denna glädje med er (ja, det gjorde mig lycklig) genom att lägga upp minnen från både det ena och det andra tillfället!


Först och främst kommer denna bild.. för ärligt talat, jag har världens sexigaste pojkvän.
Baby I love youuuu!


Här kommer en bild på våra vänner, Orsa (Danne) och Beccis! Vi skålar med vin
på en uteservering i centrala Göteborg. Bra kväll.



Åh, jag älskar den här bilden. Den är faktiskt tagen på VÅRAN klippa ute i Björlanda, i vintras.
Nu lade jag märke till mitt finger. Visst ser det knasigt ut? Haha!


En liten fjortisbild från krogen, jag och Beccisen!



Haha, jag måste faktiskt få lägga upp lite bilder på mig själv.
Alla har rätt att vara lite egocentriska. Jag putar iaf inte med läpparna!



Zara, min bebis! Älskling.



Så mysig bild. Uteritt med Patricia och Angelica, förra våren.



Ärligt talat, vem gillar INTE den här bilden? Jag älskar den!
Förmodligen bland de bästa jag tagit, haha. Utefest i Kullavik/Särö, Malins födelsedag :)



Åh.. underbart. Min och Patricias lilla tradition - jordgubbar vid Kåtsjön.



Pappa kör bil! Världens bästa pappa!



Mitt andra hem - salongen. Massor utav kärlek.

Är rädd att det blir för mycket i ett inlägg, fortsätter i ett nytt ovan :)
/ Johanna



Klagerier

Shit, vad trött jag blev.. ni anar inte. Det är så jobbigt, när man varit jättesjuk ett par dagar och sedan går ut i friska luften ett par minuter. Man blir skittrött!
Jag läste att Linda Rosing är gravid igen, grattis. Linda Bengtzing är också gravid btw. Svenska "kändisar" (finns inga förutom typ Peter Stormare) är lite efter på babytrenden som slutade för typ.. två år sedan?
Nej, skämt åsido. Det är väl roligt! Bådas sambo heter Peter hörde jag. Lite läskigt faktiskt.

Haha, ni kanske läste i Alex inlägg nedan om hur han snackar om att jag ska bli gravid och så? Svaret är ja, det skrämmer mig ibland. Fast jag vet var han står också, vi skulle aldrig göra något förhastat.

Fråga Olle suger förresten, jag måste passa på att klaga lite. Det är ju så tråkiga gäster med. 70% av alla har jag aldrig ens hört namnet på förut. Dessutom så ger Olle felaktiga svar ibland. Så Fråga Olle suger.

Nu ska jag slänga mig och titta på Sex and the city, sedan somnar jag nog..
/ Johanna

Uppdatering onsdag

Åh, nu är jag glad! Idag får jag min studentväska (kuvertväska)! Ska även ha den på balen för att utnyttja till max, den är så himla söt. Mamma ska hämta ut den vid sex ungefär :) Gud, så roligt.
Jag har fixat lite saker till Patricia idag, min bästa vän fyller faktiskt 19 år imorgon! Dock så kommer jag ej att fira hennes födelsedag, kanske i några minuter då jag ringer. Men hennes make kommer hela vägen från Norrland och då ska jag ge dem all tid som finns i världen, jag vet själv hur det är :) Hon får en goodiebag på studenten istället. Jag känner mig skitgullig verkligen.. kan inte avslöja vad som finns i den, tror att ni förstår det.

Älskling är hemma och sover, han är jättepumsig. Ska slänga iväg ett gulligt sms till honom istället för att ringa och väcka.

Just det förresten, Alexanders nya dator har faktiskt gått sönder den också. Inget bra alls. Just därför kan han inte blogga för tillfället!

/ Johanna

Onsdags

Hejsan hejsan!
Min pojkvän är äcklig, om ni inte redan visste det. Men jag älskar honom ändå :) Mycketmycketmycket. Mest faktiskt, för att vara exakt.
Jag är fortfarande sjuk! Sådan jävla skit verkligen. Men jag har ingen feber idag iaf, känns skönt. Väldigt rosslig i halsen och en hosta som är väldigt illa, men enligt läkaren är det inga problem, det går över. DET GÅR ÖVER?! Jag har studentbal på söndag, jag behöver bli frisk NU!

Alex har tydligen köpt ny bil igen, jag är fortfarande inte förvånad. Så nu tjänar han lite pengar. "Jag ska köpa nya strumpor" sa han, då frågade jag honom varför han inte kommer och hälsar på mig istället. Jag behöver honom faktiskt..
men hallå, vi har inte setts på en och en halv vecka. Klart att jag saknar honom. På alla sätt.

Anyways..
jaha, allt pluggfolk som går i skolan, detta är ju er sista dag innan ni är lediga resten av veckan. Superskönt ju. Ni som jobbar är bara lediga imorgon, om ens det, hahaha. På fredag också kanske. Jag vet inte, jag jobbar inte.

Inte ännu i alla fall. Jag skulle vilja börja ganska snart.
/ Johanna

baby ! <3

Är inte min sötnos världens gulligaste? Så hon skriver om mig.. Jag blir totalt rörd! Det är en otrolig känsla av att ha en flickvän som du Johanna. Den är obeskrivlig! Fick ett kärleksbrev idag PÅ POSTEN!!!! Utav henne.. Ohh, blev tårögd när jag läste hur hon skriver till mig.. Hon är heeeelt otrolig säger jag bara, I´m  down on my knees for you, honey! (L)

Snart bär det av till Säfsen också, det kommer bli mer än underbart! Men först ska jag få visa upp henne inför hennes skolkamrater på hennes bal, det kommer bli sååå himla mysigt, att få sitta där bredvid dig Johanna och bara bli upplyst av din skönhet, Jag älskar dig!<3

Nu däremot måste jag bege mig härifrån.. De ropar o skråmar där nedifrån.

Hade kanoners alla än en gång,'


Johanna, you are my dream, my reality and my world<3

/Alexander

hello people!

Here  I am, nytränad och trött... Sitter hemma hos Mattsson i Forshaga och filoseferar över lite. De ska till att äta kvällsmat, men jag är knappast hungrig! Nyss dragit i mig en banan och en Gainomax, så väntar lite. Käkade dock innan träningen så ni inte tror att jagär helt utsvulten:).

Har en väldigt glad nyget också, blir INTE uppsagd! Fått ett nytt bildistrikt, så är väldigt väldigt glad just nu! Så jag slipper ut och leta jobb.. Nu är framtiden säkrad, hus när kommer det? Nejdå, Nu ropar mattssons mamma än en gång om smörgås.. Goa föräldrar säger jag bara!

Nej hus blir det inte än på några år. Ska bo tillsammans med älsklingen och leva livet tillsammans innan vi binder oss med barn och hus:). Allt ska vara färdigt då, så man inte missar något! Tänk på graviditet älkling, du vet vad jag menar, en liten ungen som springer runt i huset.. Nej nu får vi skriva om något annat!

Ja, snart är det jobba igen. Börjar två inatt som alla andra nätter. Har inte jobbat på ett par dagar, så hoppas nattrytmen sitter i! Från det ena till det andra kommer det fina bilder från Olso imorgon, kommer lägga ut dem här i Bloggen så ni får se hur underbart det är där.

Nu ska jag kila ner och hålla de andra sällskap!

Ha det så gott alla,

PS: Spela squash, tro mig ni bli HELT SLUT!  :DS

/Alexander

Jag är roligare för jag skriver inlägg hela tiden.

Vet ni vad jag borde gjort? Jag borde tagit före- och efter-bilder. Jag är ju brun över hela kroppen nu så nu går det inte att se hur jag var innan.. det är ju tråkigt! När man solar så är det roligare eftersom att man får vita ränder efter bikinin. Nu får jag inga ränder. Jag vill inte ha ränder förresten.

The cutest thing hände förut. Det ringde på hemtelefonen vid lunch och jag var stensäker på att det var min stylist som hörde av sig inför söndagen. Men det var Alex. Så när jag svarade och han sa "hej" med sin nyvakna röst så pirrade det till i hela magen, så himla underbart. Nykärs-känsla. Den finns kvar.

Nu regnar det ute, vad fan?
/ Johanna

Uhh baby, I love your way.

Nu, hörrni. Nu är jag klar. Fy vad skönt att få det gjort.
Filosofiarbetet blev roligare än vad jag trodde, faktiskt. Inte illa alls. Jag skrev faktiskt om John Stuart Mill (NEJ, inte på grund av någon politisk åskådning eller dylikt) och om frihetsprincipen etc. Det hela blev riktigt intressant i slutändan. Dock så är det väl lite onödigt att argumentera med en gubbe som varit död ganska länge (1873..)

Engelskaartikeln blev också riktigt bra. Det var mitt sista arbete i Engelska C, buhu! Eller ja, det var mina sista arbeten överhuvudtaget faktiskt. Skriftliga i alla fall. Nu har jag bara kvar stadsdelsprojektet, guidning nästa vecka! Ska bli roligt.

Satt och pratade med älskling en stund också, han fixade massor utav bra musik till mig som gjorde mig glad.
Jag längtar verkligen efter att få shoppa imorgon.. jag kom på att jag måste fixa en sjal eller något kapp-liknande att ha över klänningen. Vi åker ju halv sex från hamnen och när vi kommer fram är det ju typ solnedgång.. sedan åker vi inte hem förrän tre, då är det ju kallt!
Jag föreslog att jag skulle ta pälsen men mamma tyckte inte det. "Den passar inte till klänningen" hallå, vad passar päls INTE till? Äsch va.

Anyways. Vit ska den vara, det har jag bestämt mig för. Kuvertväskan får gärna vara i silver, jag vill variera lite. Klänningen är havsblå, handskarna är cremevita, skorna är cremevita, smyckena på klänningen är i silver, örhängen i vitguld och mitt hår är brunt. Silver blir väl ganska passande då, eller hur? Blått eller vitt blir ju för tjatigt.
Eller rosa.. åh, vad sött.

Nej, nu måste jag fixa vidare. Nu vill jag att ni har en riktigt bra fortsättning på dagen! Jag slänger in lite fula gullebilder på mig och Alex för att visa att vi inte är ett snyggingpar hela tiden (jo, det är vi). De är tagna på en filt på en gräsmatta på Påskafton. Har jag skrivit "på" nu?
/ Johanna


Tisdag

Så är det tisdagen den 19 maj. Shit, vad tiden går fort.
Jag är fortfarande sjuk men mår mycket bättre nu än tidigare, är bara sjukt rosslig i halsen och väldigt trött på dagarna. Men jag går ju faktiskt bara från nio till tolv imorgon och det ska jag nog försöka kämpa mig igenom.
Imorgon måste jag också hitta en kuvertväska. Bestämde mig för att köpa en ny eftersom att jag inte har hittat någon utav de andra jag har.. dessutom är en ny på plats, jag vill börja använda dem. Dem är enkla och funkar vid varje tillfälle. Dessutom så är dem supersöta.

Jag måste nog beställa extensions också, jag går och tvekar lite på om jag ska göra det eller inte. Jag vill inte ha "ParisHilton-extensions" eftersom att det är sådana som sitter fast ett bra tag. Det är nog enklare att ta av och sätta på som man vill - dock så kommer min frisör att få göra det. Jag kan inte sånt där. Vi får se vad vi hittar på till söndag (studentbalen).

Jag och Alex låg och pratade jättelänge igår, vilket behövdes eftersom att vi knappt pratat på hela helgen. Vi pratade om allting mellan himmel och jord, det var mysigt. Klockan ett lades det på för att det var dags att sova. Jag börjar sakna honom riktigt mycket nu.. igår fick jag den där känslan igen, när jag skulle sova. Man blir lite halvdeppig över att han inte ligger tätt intill och håller om en. Åh, jag får vänta ända till äckliga fucking lördag! Blääääää.

Nu ska jag faktiskt sätta mig och skriva mina arbeten, det blev inte av igår. Febern var för hög. Nu vill jag bara få det gjort.
Jag vill bara att dagarna ska gå nu. Visst, studentbalen ser jag fram emot. Jag ser fram emot Patricias student nästa fredag. Men allra mest ser jag fram emot nästa söndag, då Alex och jag beger oss iväg till våran lilla stuga i det mysiga Dalarna. Ska bli så himla mysigt!

Och ja, haha.. jag ser ju nog fram till min egen student också. Snart gäller det, 3c!
/ Johanna

Hallå alla glada där ute!

Helt otroligt. Oslo, det är en riktigt fin stad absolut! Speciellt när man åker in i mörkret, och man ser höghusen (vart fan ser man såna i Sverige) det är jääkligt fint! Ja jag åkte iväg och lämnade av Andreas i Oslo. Patrik körde.. Jag drack öl! Jesper, Patriks bror var också med. Vi hade riktigt kul, mitt dansbandsspelande i bilen uppskattades dock inte utav någon, jag är ärlig I LIKE IT! Det står jag för, dock har jag en ruggigt bred musiksmak, som sitter och diggar volbeat ena låten, när arvingarna spelar nästa.. Ja säg vad ni vill=).

Jobbet var det ja, min chef på TAB(Tidningstjänst) ringde mig på förmiddagen. Hon berättade att jag har jobb om jag vill fortsätta, hon sa dock att det är cykeldistrikt som gäller i så fall... ORKA FAN? Njaa, vet inte jag om jag vill ha det.. Men vad ska man göra? Bara att tacka och ta emot, dock är det ett par bildistrikt som inte är klara än, jag är förste reserv på dom så det ser rätt bra ut!

har iaf en inkomst på 5tusen på tidningstjänst, om jag cyklar, ist för nästan 9 med bilen.. aa, SURT SOM FAN men aa.. Finns inga jobb att få idag, så man ska väl vara glad för det man har.. Har iofs även OK som jag har 8 fasta tider i månaden på, men ja, det märks:).

Nu ska vi äta jag och min bror, men vi hörs allihop

ciao
/alexander

MEN GÖR MIG FRISK DÅ FÖR HELV.. !!!

Fortfarande sjuk. Jo, äckligt nog. Men jag bättrar mig!
Jag måste ju säga att jag känner min pojkvän riktigt bra. Jag visste att han skulle komma hem sent från Norge, jag visste att han skulle dricka öl i Norge och jag visste att de skulle gå på krogen. Dagens resultat;
Alex kom hem vid fem. Han hade druckit öl - inte på krogen, men i bilen - och de hade gått på krogen för att de andra skulle dricka. Mhm. Och vad hade de ätit? Pizza. Ni ser.

Han fick glada nyheter alldeles nyss, angående sitt jobb. De får han dock skriva själv :)
Jag ska försöka skriva klart mina två sista arbeten idag, faktiskt. Trots feber och all skit, men jag måste faktiskt.. de sätter ju betygen snart. På söndag är det studentbal! Pratade med en klasskamrat idag som sa att bussarna går halv sex från Göteborgs operan nere vid hamnen. Supermysigt.

Nu ska jag göra dagens tanning (är jag beroende?)
/ Johanna

Host, fräs, bluäh..

Godkväll på er!
Först och främst måste jag bara få skriva - I told you so. (Nedanstående inlägg relaterat till lördagkväll..)

Jag sitter här och har precis faktiskt gjort min andra tanning för idag. Måste ju dra på lite, herregud, det går alldeles för långsamt. Dock så är jag fortfarande sjuk med feber och allt, men som tur är är jag på bättringsvägen. Måste ringa runt till folk imorgon med tanke på skolan, jag blir sjukskriven. Tänker fan inte riskera att bli sjuk till balen bara för att kunna gå i skolan på en måndag.. hell no. Tror nog att mina klasskamrater förstår. På onsdag beräknas jag vara frisk i alla fall!

Maken min är i Norge för att "lämna av" en kompis. Tillsammans med en annan kompis. Haha, ni lägger märke till situationstecknen, eller hur? Mjaa.. jag är väl lite på sne nu såhär i dagarna.

Jag vill verkligen inte vara sjuk, det är skitjobbigt. Jag vill räkna ner dagarna till studenten tillsammans med alla andra puckade göteborgare som går tredje året. Hörde från Alex att det var någon kommungubbe som hade gått ut i media och vädjat till studenterna att inte kasta flaskor från flaken på Avenyn.. alltså, snälla. Vad fan förväntar han sig? Om han nu ens ska vädja om någonting så kan det väl lika gärna vara om att inte kasta flaskor från flaken över huvudtaget?

Dagens politiker alltså.. det finns ju ingenting att säga.
Nu tänker jag sova. Så fort tanningen har lagt sig. Man får en riktig sexyglow i huden, precis som när man legat vid medelhavet i ett par dagar. Skitsnyggt!

/ Johanna

Eurovision -fucking-embarrasing- "SONG" contest

Nu måste jag faktiskt få klaga;
JA. En gammal kärring, det funkade ju förra året, vi kör på det igen. Men det här året gör vi det ÄNNU bättre. Den gamla tanten ska vara operasångerska, alla gillar ju opera. Men dessutom ska hon sjunga det svenska bidragets refräng på.. hm.. inte svenska va? Nej för fan, VI KÖR PÅ FRANSKA. Det är ju skitbra.
Okej, Malena gick vidare. Shit vad bra. Men då gör vi det bättre. Vi förvärrar helt enkelt hela numret, för det tror ju folk är omöjligt, det kan ju liksom inte bli värre. Johodå. Malena, som är likblek och har lika sönderblekt hår, ska vara LJUST sminkad och ha en VIT klänning på sig istället. Skitbra. Vi ska dessutom ha vit bakrgund på scenen, jajjemen. Dessutom ska vi ta bort de manliga dansarna och ersätta dem med kurviga kvinnor, vem fan vill ha manliga dansare liksom? Värdelöst. Nu vinner vi Eurovision.

Ett sådant långt inlägg fyllt av sarkasm har jag aldrig tidigare skrivit förut. Jag måste meddela att jag inte längre ens kan se Eurovisionsfestivalen, det gör nämligen ont, så pinsamt är det. Inget personligt mot Malena, jag tycker att hon är en jättevacker kvinna med en helt fantastisk röst.
Jag tycker att hela ståhejet kring det här med melodifestivalen bara blir pinsammare för varje år. Nu kan jag inte ens se det längre. Heja Sverige.

Ska man skratta eller gråta?
/ Johanna

You love me for being a bitch

ÅHHHHH. Jag är så jäkla förkyld, ni anar inte. Inatt var den värsta natten jag varit med om (lögn till 100%) men iaf, den var inte rolig. Jag frös som en jävla idiot, låg med tre tröjor, ett par tjocka byxor och ett par av Alex tjocka strumpor på mig. Min bror värmde vetekudden som han sedan la under täcket vid mina fötter men jag fortsatte att frysa! Riktig frossa. Sedan vaknade jag stup i kvarten och hade cpdrömmar också. Usch.
Har haft skyhög feber hela dagen, min kropp tål dock det mesta. Nu har jag tröttnat på att ligga ner och var därför tvungen att sätta mig här och kolla in både det ena och det andra. Har ingen feber längre, skönt det!

Min tanning fortsätter och det går jättebra. Min mamma ryckte till förut "VISA MAGEN!" ropade hon och det gjorde jag. Det visade sig att min mage har blivit jättebrun redan, hahah. Det är jättesött.

I nästa inlägg ska jag klaga sönder på Eurovision song contest.

Måste ju också skriva att rubriken säger det mesta. Tänk nu efter på hur samhället fungerar idag. Ni som inte ska ut ikväll kan sitta och filosofiera över det.

/ Johanna

Sömn

Ja, har jobbat nu 20 timmar av de senaste 40 och bara sovit 3 TIMMAR! det är helt otroligt hur min kropp fortfarande är pigg, eller den tror det i alla fall! Börjar jobba om 4 timmar igen, så hur mycket hinner jag sova innan det? Ingenting alls skulle jag tippa.. Och sen i eftermiddag ska jag och Putte lira fotboll och dricka någon öl, sen blir det att sitta på uteservering någon timme ikväll, dock inte hela kvällen och ABSOLUT ingen krog! Både jag och Patrik har samma uppfattning om klubbar o shiet, att man helt enkelt inte vill vara där längre. Av många anledningar!

Ja jobb var det. Har ni varit och handlat blommor av mig? Nej tror knappast det! Fattar inte hur folk har råd? Vi har ca 20 bilar i snitt hela tiden här, och varje kund som handlar brukar köpa blommor/jord för ca 500-600 /person det är helt sjukt! Självaste Jörgen Jönsson var här också och handlade, han var riktigt riktigt nöjd och belåten! Men frugan var nog mest nöjd, skulle jag tippa på!!

Johanna bumman är sjuk.. Hon ligger med feber och väldit ont i halsen som ni redan vet.. Därför hon inte lyckades skriva något mer inlägg igår! Hon gick hem direkt när hon kom till skolan för att hon mådde så dåligt, och går hon hem från skolan då är det inte bra kan jag lova..

Det bästa för mig med att Handelsträdgården öppnar, är att jag får träffa min kusiner, Kristoffer och Fredrik! Inte ofta man träffar på dom två, umgicks med Fredrik (22 år) väldigt mycket när vi var små, eftersom hans mor o far byggde hus precis bredvid vårat men flyttade sedan till säffle vilket var väldigt tråkigt.. Men det är så det är!

Nu ska jag i alla fall lira lite NHL och försöka bli trött, så man får någon timme i alla fall!

Hoppas alla ni där ute får en underbar dag, och ni som är bakfulla, ge er på det igen! BÄSTA MEDICINEN! :)

Och ja Johanna, du är "alltid" snäll;)

/Alexander

Godmorgon från Johanna

Ja, godmorgon på er!
Herregud folk, helvetet har frusit till is två gånger. Jag lyssnar på Darin, fattar ni det? Det hade ingen kunnat förutse kan jag lova. Men ärligt talat, ALLA borde lyssna på Darin - what if. Shit, vilken låt. Den har satt sig i hjärtat på mig, fruktansvärt bra. Den är sorglig.

Ok, roligare nyheter. Jag skulle ju få min tanningcreme igår, den från Dove. Ni har väl läst tidigare inlägg, right?
Well, min mamma överraskade. Hon hade faktiskt ett möte med en hudterapeut och de diskuterade olika produkter för min hy. Det blev ett helt set från Clinique istället, inte billigt, men förmodligen så värt det. Min mamma är världens bästa mamma!
Så jag testade det igår. Setet innehåller en peeling för kroppen, peeling för ansiktet, peelinghandskar, suntanning för kroppen, suntanning för ansiktet, shimmercreme, och återfuktande lotion. Helt underbart. Jag började vid nio-tiden på kvällen igår, så det är tolv timmar kvar tills jag ska göra det igen. Tanningen då, inte peelingen.. men det förstår ni säkert, ni är smarta :)

Min bror har förresten lyckats smitta mig. Jag har skitont i halsen, verkligen. Så jag tänkte avvakta med engelskan för att se om jag kan ta mig igenom resten av dagen, vilket jag nu bestämt mig för att göra. Stadsdelsprojektet är viktigt.

Jag har även fått höra att jag uppfattas som kaxig? Ajajaj. Jag kan förstå att jag gör det, faktiskt. Jag skriver på ett speciellt sätt, ibland driver jag och ibland inte - det är sådan jag är. Visst att jag kan vara självgod, men det är verkligen ingenting jämfört med hur jag var förut (sorgligt va?)
Men bland det värsta jag vet är folk med dåligt självförtroende. Det är fruktansvärt. Visst, man ska inte ha alldeles för högt heller, men jag kan nog säga att hellre för högt än för lågt. Faktiskt. Annars kommer man inte långt i livet.

Ni som känner mig vet att jag är jättesnäll iaf!
För det mesta.. eller hur, Alex? ;)

/ Johanna

Godmorgon!

Ännu en ny vacker solig dag här i Karlstad! Hoppas att ni har det lika fint ni med! Jag är ännu vaken, som ni ser.. Kommer dock inte gå och lägga mig innan jag börjar ändå, ingen idé börjar tio.. Så varför ska man sova? Somnade dock halv elva igår.. men vaknade ganska snabbt, efter en timme redan! Var helt totalt pigg.
Men varför jag ville sova, har en anledning. Igår på tvätten innan stängning kände jag bara hur hela jag sjönk ihop nästan.. Jag kände mig svimfärdig! Och kom på efter en stund att jag inte käkat sen 0600 på morgonen.. 14 timmar utan mat, inte bra alls! Hur kan man glömma det? Men ja, det höll i sig tills jag sovit. Då var det som bortblåst! Så nu mår jag prima, men frågan är om det är bättre att sova ett par timmar innan jobbet, eller om man bara blir tröttare då?

Jag sitter just nu och spelar NHL09. Har läst ett par tidningar, GöteborgsPosten, Svenska Dagbladet & Nya Wermlands Tidningen. Var väldigt mycket intressant med idag. Men det jag tar mig hårdast åt är flickan, 10 år gammal som dog utanför Karlstad Sjukhus.. Var påväg till skolan med sin mamma, 31 år gammal. Satt bakpå hennes cykel, och blev påkörd av en cyklist. Hon blev så svårt skadad att hon avled igårkväll, det är inte roligt alls..

Jag är i alla fall på väldigt bra humör idag! Ska bli kanonfint väder i helgen, och har haft en trevlig natt med mycket skratt. Andreas var med nämligen, och vi talade en hel del! Andreas är min barndomskompis. Gick i samma klass från 2:an t.o.m 9:an. Han flyttade till Norge för tre år sen, och är nu lagerchef på något stort företag där. Så det har gått bra för honom i alla fall! Det är i alla fall kul att vi har kontakten än, ses dock inte så ofta. Men kul när man väl gör det!

Nej nu är det slut på skriveriet.¨

Jag önskar er en mycket fin dag, och hoppas att även ni har vaknat på rätt sida idag!

/Alexander

Update

Dagen har börjat väldigt bra! Dock vaknade jag för 3 timmar sen, så är lite halvsleten än. Men just nu sitter jag på biltvätten, och inväntar kunder och pratar med Johanna i telefonen.. Min bil går än, helt otroligt! Det var inget fel, bara batteriet. Dock pinsamt av mig som håller på med bilar att tro något annat, men den startade inte med startkablar, så vad ska man tro?

Ikväll blir det att kika på sista semifinalen i eurovison. Får se vad som händer på lördag, blir nog att kolla med några kompisar på eurovision. Men det finns bara en vinnare, Alexander Rybak som framför Norges bidrag. Grymt bra låt måste jag säga! Finns faktiskt ganska många hyffsade bidrag med i år, och inte bara "åååh eeeah aaa" aa ni fattar vad jag menar, turkisk musik som jag kallar det... Hoppas verkligen på något skandinaviskt vinnande i år, har aldrig varit riktigt "förtjust" i eurovision, men i år tror jag det blir bra..

Ryssarna har lagt ner 86 miljoner i scen och runtomkring arrangemang. Vanligtvis ligger det på 30 miljoner, och det står eurovision awards för. Men här knäpper Ryssarna till det rejält, och pungar ut med 56 miljoner själva! BRA anser jag!

Nu ska jag forstätta att prata med Johanna, men kommer fler inlägg framöver, det lovar jag!

/Alexander

Det närmar sig..

Pojkvännen är fortfarande kass på att blogga ser jag. Ajajaj. Tur att ni har mig!

Jag börjar få såndär irritation i halsen som man brukar få innan förkylning, ni vet. Jätteirriterande. Min bror är ju superförkyld så jag hoppas verkligen inte att jag också åker på något.
Nu är projektarbetet officiellt SLUT. ÖVER. FINITO. Och det känns ju riktigt underbart. Redovisningen idag gick jättebra - som alla andra redovisningar.
Imorgon är det vår alldeles sista fredag i skolan någonsin, kom jag på. Nästa fredag är vi lediga, fredagen efter det är jag ledig för Patricias student och fredagen efter det tar vi studenten. Sjukt. Så sjukt.

Nu ska jag sätta mig och adressera alla inbjudningskorten, vilket kommer ta tid. Men det är roligt!

/ Johanna

Pussilouu, det är torsdag!

Godmorgon alla gullegrisar!
Vad säger ni, har torsdagen startat eller har torsdagen startat? Självklart har den startat! Imorgon är det fredag och då är veckan slut.. då börjar det roliga, hahah. Aja, sväva ni i ovisshet en stund :)

Idag är jag taggad för idag är det det absolut sista filosofisamtalet (sedan avslutat kurs) och efter det är det projektarbetsredovisning! 12.15 - 15.45 skulle ni kunna höra mig i studiehallen berättandes om min fantastiska resa genom det här läsåret då jag skrev min första bok. Jag kanske till och med avslöjar hemligheter..
så positiv kommer jag dock inte vara. "Min fantastiska resa.." jävla skitsnack, jag kan säga att mestadels av tiden var det ETT HELVETE, men det var verkligen jätteskönt att få det gjort när det väl var klart. Som en liten orgasm.

Hur som helst så ska jag inte bege mig till skolan förrän vid halv elva. Skall nog ringa Caroline och se om hon vill möta upp mig någonstans, alltid roligare att åka spårvagn med en klasskamrat. Eller vad säger ni? :)

Fattar ni att jag inte kommer få mig någonting förrän nästa helg?! Det gör inte jag!
Usch, vad hemsk jag är.. allvarligt talat så känns det lite jobbigt faktiskt. Inte just det, men bara att inte få träffa bubben förrän nästa helg. Och då kommer vi ha fullt upp, vi ska fotograferas på lördagen och studentbalen är på söndagen.. då jag kommer spendera typ hela dagen med att vara på salongen.
Men sedan har vi ju faktiskt Säfsen. Åh, vad jag längtar. Kommer att bli helt underbart.

Nu borde jag fortsätta göra mig iordning. Hoppas ni får en riktigt bra dag!
/ Johanna

Klockan närmar sig..

Klockan närmar sig jobbdags! Nu när alla är söta o goa och kryper ner (om dom/ni inte redan gjort det) under sina täcken och bara myser i värmen och av att få sova, då jävlar då ska en annan ut och jobba! KUL! Men snart är det slut med det, har ju blivit uppsagd så från och med första juni så står jag utan nattjobb. Då är det bara tvätten och ok-rondellen som väntar. Tråkigt för plånboken, gött för min hälsa. Har kommit underfund med att jag kan dricka öl vilken kväll i veckan jag vill? Och nej det är inte mitt största positiva som händer, utan att jag kan vara hos gumman under veckorna! OTROLIGT JÄVLA UNDERBART! Inte bara åka dit på lördag morgon, för att sedan åka hem söndag kväll.. Man kan vara där i nästan en hel vecka i streck, om inte mer!

Gumman ja.. Jag kan säga er här och nu, att jag det finns verkligen ingen människa som är så jäkla underbar och go som Johanna. Totalt världens bästa flickvän! Och jag kan inte sluta tänka på henne.. Det är helt sjukt. Såg en gripande film förut, och vem om inte Johanna tänkte jag på då? Nej ingen annan... Tänkte på jobbet, vem såg jag? Jo Johanna.. Ja jag vet inte vart jag tar vägen snart, för jag får inte träffa henne förrän nästa helg, kommer jobba hela denna helgen så vi fick ta ett break nu... Dock närmar sig Säfsen och framförallt hennes bal och student! Efter det blir det sommar och jädra massa kramar och pussar ALLA DAGAR I VECKAN! Otroligt.

Laddade batteriet på bilen också, och efter att den stått ett tag så startade den igen! Men blir nog att ta mammas bil ändå inatt. Så jag vet att jag kommer hem, så den inte blir ståendes på Kronoparken. Men förhoppningsvis var det inget allvarligt, kanske något tillfälligt men kommer nog ändå kolla upp det imorgon. Nej nu får jag kila vidare och tänkte på versen.. Blir som sagt ingen refräng än för mig på några timmar =/

Aja, ni kommer läsa detta när ni är HELT UTSÖVDA OCH MÅR JÄTTEBRA FÖR ATT NI SOVIT, men när ni läser det här, då jäklar sover jag! HA PAYBACKTIME!

Hade gött alla i natten, sov sött vakna blött.. Eller aa? Ta de som ni vill! : )
/Alexander


Min baby, ingen annans!  <3


Jag älskar min pojkvän, han är sötast i världen.

Sådär, då är snart även denna dag över. Har nu pratat med älskling en stund, han ska faktiskt tvätta.. för en gångs skull :) Jag fick världens skrattanfall ett tag.

Jag: Du har ditt gul-gråa linne här förresten.
Alex: VA?!
Jag: Ja?
Alex: Men vad fan?! Det var DU som packade min väska! Jag ville hjälpa till, men neeeej..
Jag: Vad snackar du om? Du ville inte hjälpa till?
Alex: Nej, men ändå. Men fan också!
Jag: Hahah, ge dig nu. Det låg ju under dynan i min fåtölj.
Alex: Men vad fan, varför la du det där för? Fan vad jobbig du är..
Jag: HAHAHAH!
Alex: Vad är det med dig..?

Ja, och där började det. Jag skrattar fortfarande och börjar misstänka att det kan ha med mina tabletter att göra.. mycket möjligt. Jag dansade loss till Basic Elements "touch you right now" medan jag stekte pannkakor och pratade med Ida förut. Min bror ville ha det och eftersom att han är sjuk så ville jag vara snäll. Pannkakor alltså.
Hahah, ser ni? Sjuk humor.

Kommer att skippa spraytanningen för ett tag framöver, kommer att köra på krämer istället. Hade faktiskt tänkt testa Doves, har hört gott rykte om den. Mamma ville dock att jag skulle ha riktiga kvalitétsgrejer, hon nämde älsklingsnamnet Chanel.. dock är jag vettig nog att säga nej. Funkar Dove bra så är det klart att jag kör på den.

I'm done being spoiled.
/ Johannalicious

krasch.. ?

Finns nog inte så många som har otur som jag har med bilar just för tillfället.. Min 9-5a kostade mig skjortan, nu har min 9000 gett sig.. Den startar inte, förhoppningsvis startmotorn, men ja, vi får se imorrn när den åker in på verkstad. Har varit ute och jobbat hos mormor & morfar, och stått i kassan där.^Sen vart de kaffe, och efter det åkte jag iväg och satt upp skyltarna för handelsträdgården. Det var då min bil kraschade, vi får se vad som händer. Hoppas den startar sen, men vi får se.

Just nu sitter jag o pratar med Johanna, om att jag vill snagga mig! Men det får jag absolut inte göra, här får man inte bestämma själv? Usch usch.. Men jag driver bara med henne, det fattar väl ni?

Nu ikväll ska jag ta och ringa Andreas, och försöka hitta på något med honom. Sen blire lugnt. Kanske blir inatt att jag tar med honom på utdelningsrunda i postbilen, vi får se. Nej nu får jag börja vara lite social med Johanna,

Glöm inte, kom och handla blommor här i Önnerud!
/Alexander


Stadsdelsprojekt!

Hej på er!
Nu har jag fått vila ut en stund och känner mig fit for fight igen. Sitter och skriver om hela texten om Lundby (för Stadsdelsprojektet), blev motiverad nog att göra det. Jag tycker att Stadsdelsprojektet är riktigt roligt ändå, även om det är FÖRFÄRLIGT att det kommer såhär nu i slutet. Det är ju bland det största man gör i skolan och de lägger det de sista veckorna liksom..

Och för er som inte vet vad Stadsdelsprojektet är ska jag berätta. Klassvis blir man indelade i olika grupper om typ fem till sex personer. Varje grupp får en stadsdel. Det finns två stycken examinationer, den första är att göra en broschyr till den målgrupp man valt om just sjäva stadsdelen. Den andra examinationen är att ta med klassen på en guidad tur genom stadsdelen, på ungefär en timme.
Jag tycker att det är roligt. Nu när man vant sig vid det. Så jag ska sätta igång!

Alex är ute och jobbar i trädgården med sina kära morföräldrar. Åk och köp blommor, folk!
/ Johanna


Älvrummet, norra hamnen, i vårt älskade Göteborg.

Onsdag

Godmorgon, godmiddag? Vad säger ni?
Jag är ruskigt trött och jag mår ruskigt dåligt. Var i skolan och gjorde en sista muntlig uppgift i Engelska C, skönt att ha det gjort. Imorgon är det projektarbetsredovisning som gäller.. jag är inte ett dugg nervös dock. Blir aldrig nervös inför sånt.

Har sovit typ tre timmar inatt. Äckligt. Jag låg och stirrade in i väggen mestadels av tiden och försökte trycka undan alla tankar. Fick verkligen tvinga mig själv upp ur sängen imorse. Men nu är jag hemma igen och skriver lite arbeten, tänker inte dra ner persiennerna och lägga mig och sova. Fan heller. Jag tänker inte deppa. Jag tar fan studenten snart, inte en chans att jag tänker oroa mig och vara ledsen. Skiten kan dra åt helvete.
Jag måste få avreagera mig lite, förlåt :)

Mamma ringde nyss och hade pratat med Linda, min frisör och stylist. Jag litar på henne i allt hon säger och nu kommer och säger att jag INTE ska spraytanna mig. Vilken jävla skit! Jag är inte helt övertalad ännu.. dock så kommer hon lyckas, tro mig. Det gör hon alltid.

Back to work.
/ Johanna

Naturligt vackra.. nästan

Förresten så tycker jag att det är sjukt irriterande med folk som inte kan hantera sina ögonbryn - ni är många, TRO MIG. Jag syftar främst på tjejer eftersom att vi faktiskt vet bättre, killar bryr sig inte. Och ärligt talat, vem har bett dem?
I alla fall. Det slog mig nu när jag såg en bild på en viss person, nämner ej namn, och jag frågar mig själv "men snälla flicka, VARFÖR färgar du ögonbrynen?" Tjejen ser ju faktiskt hyfsat bra ut annars men hennes fruktansvärt markerade ögonbryn förstör allting. Hon är nämligen blond och hennes ögonbryn är skitbruna.
Färga inte ögonbrynen om ni inte behöver det på riktigt, typ om ni färgat håret i en viss färg som kräver annan nyans på brynen också. Fråga eran frisör, de vet alltid.

En annan sak är det här med storleken. Vad som ska bort och inte, hur smala eller tjocka de ska vara. Det är så fult med tjejer utan ögonbryn, eller tjejer med minimala ögonbryn, snälla.. det ser så jävla dumt ut. Helt ärligt så ser ni inte ut att vara friska. Hur fula ögonbryn kan en människa ha normalt om man känner sig tvungen att noppra bort dem? Det är ju sorgligt.
Till alla er som har problem med just ögonbrynen råder jag att vända er till en salong. Det blir alltid bäst så. Jag har min stylist att tacka för att jag har så fina ögonbryn, för det har jag verkligen. De är perfekta!

Och ja, alla ska få se ut så som de vill, men det här är bara rådgivning, jag tvingar ingen. Däremot så säger jag också vad jag tycker, för om ni inte redan märkt det så är det just det som man ska göra i en blogg.
Tudeloo!

/ Johanna

Tisdag

Idag vaknade jag så tidigt som klockan 16:30!! Tror ni jag var utvilad? Jodå tack.. Vaknade tolv av att älsklingen ringde och väckte mig som hon lovat, men somnade dock om lika snabbt igen.. Andreas ringer vid två, jag hör inte telefonen! Och Nylander ringer sedan 16:30 och säger att jag ska gå och öppna. Han stod utanför! Så det var snabbt upp, slänga på sig morgonrocken och gå ner och öppna. Sen var det käk för mig, och kaffe för honom.

Han ringde på en båt i Göteborg som var väldigt väldigt billig.. 66500:- för att vara exakt. Så han sa till killen som svarade att han ringer upp om en kort stund. Ringde tillbaka efter 10 min och ja? Var den inte såld via telefon så säg... Så han gick runt här hemma och var allmänt sur, men det är sånt som händer! Jag skulle ha jobbat ute hos mormor o morfar idag. Men som sagt, kom inte upp ur sängen. Så nu blir det handelsträdgård imorgon för hela slanten! Får försöka komma upp vid 12, så man får några timmar därute.

Nu har jag precis kommit hem. Har varit och träffat Andreas, som jag inte sett sen nyår! Var riktigt trevligt. Vi åkte ut till Bergvik och han köpte filmer poch jag handlade till hemmet. Åt även en varsin mcflurry på Mc´donalds. Mums!

Träffade även Jakob, både min och Andreas gamla klasskamrat från Högstadiet, var faktiskt riktigt kul!

Nu är det eurovision song contest, så dags att glida ner och kika! Malena är ju med idag första semifinalen. Nej nu får jag bege mig, mor o far ropar!

Hade superb alla,

/Alexander

Dagen!

Vad irriterande att Alex inte skriver lika mycket som vad jag gör när jag väl kommer igång. Fy skäms!
Jag har varit lite småirriterad på killen idag, men det är nog mest för att jag saknar honom. Sedan att han är som en liten gnällig tant ibland är en annan sak..
nejdå, skämt åsido. Eller inte. Vi båda är gnälliga tanter ibland.

Det var en underbar stund i stallet. Jag och Patricia ägnade första halvtimmen åt att skratta, vi har så jävla sjuk humor. Alltid haft, kommer alltid att ha. Jag gosade även massor med älskade lilla Zara, puttenuttan. Patricia red ute i paddocken så jag satt och schtekte i det fina vädret med andra girls, haha :) Riktigt trevligt.

Fotograferingen blir så tidigt som på söndag, faktiskt! Det ska bli riktigt roligt.

Jag och Ida sket i att träffas ikväll, jag vet att hon ville vara med killen ikväll och jag själv har faktiskt en hel del förberedelser inför morgondagen att göra. Jag har min allra sista uppgift i Engelska C imorgon och den är muntlig, buhu. Så jävla underbart.
Sedan är det väl bara stadsdelsprojekt som står på listan och en av våra gruppmedlemmar åker faktiskt till Miami imorgon. HATA. Nej, kanske inte så illa, men visst blir man avundsjuk. Nu ringer Alex.

/ Johanna

Vad har Johanna hittat på och vad kommer härnäst?

Jag är trött. Nu har jag städat hela övervåningen, puh. Men jag känner mig duktig!
Var uppe på Johans skola förut och hämtade böcker till honom. Det blev alldeles tyst när jag kom in i klassrummet, det hördes lite viskningar om "Johans syster" ibland. Det var lite lustigt. Hans lärare har jag inte träffat på flera år nu men han var fortfarande lika trevlig. Och Johan går sista året i mellanstadiet, för er som inte vet det.

Jag gick en snabb promenad med Ida förut också, hon kom förbi och hälsade på och ville bara kolla läget. Det var mysigt gjort utav henne tycker jag. Så vi gick och pratade i en 40 minuter om allting, typ. Sedan skulle hon hem och laga mat till sin blivande fästman, så sött!

Om en stund ska jag åka bort till Gerrebacka för att möta upp Patricia som ska rida idag. Kände att jag behövde mysig stämning samt att träffa min bästa vän och kolla upp saker inför den kommande fotograferingen (som är snart!).

På bilden ovan är Zara, som är Annies föl (mer unghäst..). Så fruktansvärt himla sockersöt, jag älskar henne.
Idag är det sådär riktigt varmt igen. Kjolochlinne-varmt. Superskönt verkligen.

/ Johanna

And it's a new day

Och ett steg närmre. Jag lovar att alla som ska ta studenten tänker så.

Åh, jag blir galen på mitt dumma pigment! Till och med min hud är bortskämd. Får den minst två veckor vid medelhavet, då blir jag helt sjukt fint brun. Med Sverigesolen däremot tar det betydligt mer tid. Och jag skulle aldrig någonsin kunna tänka mig att lägga mig i ett solarium, fy fan vad äckligt! Jag tror att många inte vet biverkningarna av att sola solarium (tänker främst på er, tjejer..) vi snackar inte bara rynkor och hudcancer. Hört talas om celluliter någon gång? Jo, det är också inräknat. Och det är bara början. Usch.

Däremot så funderar jag på att testa spraytanning. De har så många bra solarier i Stockholm där de har riktigt duktiga experter på spraytanning (soldusch). Jag har letat upp ett solarium här i Göteborg som jag nog kan förlita mig på. Skulle dock vilja kolla upp det med några hudexpterer först så slår nog runt ett par plingelings till dem imorgon. Man vill ju inte göra något förhastat.

Idag ska jag ha en duktigdag. Jag ska jobba på de få skolarbeten som finns kvar och jag ska städa! Måste. Ska även upp till min brors skola och hämta läxböcker till honom eftersom att både mamma och pappa jobbar. Stackaren är jätteförkyld.

Nu kom jag även på att jag ska ringa och väcka Alex klockan tolv. Vilken tur!
Vädret är fortfarande lika underbart. Hoppas att alla är lika glada som jag!

/ Johanna

Tvkväll med bror Johan

Godkväll gott folk!
Helt underbar kväll. Solen lyser fortfarande, himlen är blå och barnen leker. Underbart. Hade jag inte haft sån fruktansvärd jävla mensvärk så hade livet varit en aning bättre.. men ändå, man tar det man får - och det man inte får tar man. Nej usch, ta inte efter det.

Ikväll blir det en tvkväll med min bror eftersom att ingen av oss känner oss friska nog. Han ligger med världens förkylning och jag har ju magisen som gör ont. Jag vill i alla fall titta på avsnittet av Färjan 2, tycker att det är en supermysig serie. Jag skulle absolut kunna tänka mig att jobba på en sådan båt, tänk vad mycket nya människor man träffar! Det är ju superroligt. Jag älskar att utnyttja mina väl utvecklade språkkunskaper och att hjälpa folk och sådär. Jag är en väldigt serviceinriktad person, kan man väl säga. Alltså, läser ni eller? Det börjar mer och mer låta som att jag säljer mig själv.

Timmen efter det är det dubbelavsnitt av 2½ Men och ärligt talat, vem gillar inte den serien? Den är helt klockren.

Jag gjorde världens godaste fruktsallad förut! Den innehöll mango, ananas, banan, druvor, hallon och någon annan exotisk frukt som jag inte kan stava till. Hur god som helst. Glass kan dra åt helvete. Det är sant, jag äter inte glass. Det är way för mycket konserveringsmedel. Speciellt den där "Ben&Jerry", fattar inte hur folk kan trycka i sig sådant. Fruktansvärt. Men visst, ät på ni. Alla får ha sina egna vanor, absolut. Du blir vad du äter. (Jag älskar dig, Anna Skipper).

Alex fick besök av herr smörgås därborta på tvättgatan (ja, jag tycker fortfarande att det är roligt). Nu tänker jag droga ner mig med Ibumetin och andra specialtabletter, så det så.

Dags för Färjan!
/ Johanna

Måndag..

Ja nu är den "beryktade" måndagen, eller beryktade är nog fel ord... FRUKTADE rättare sagt! Jag åkte från en helt sjukt underbar helg hos Johanna, 23.30 igår. Var hemma runt två tiden, och ringde då en väldigt nära kompis till mig, Ari som åkte med mig och delade ut tidningar på morgonen. Hade väldigt mycket att prata om, så det var en väldigt kul/trevlig natt!! När jag kom hem somnade jag 05.20 och sov oavbrutet till 14.15 så nästan 9 timmar i streck, känns som att jag kommer in i allt mer o mer nu!

Sitter nu på tvätten, där jag startade mitt pass 15.00 så nu sitter jag här, och bara längtar mig bort till Göteborg... Jag ber om ursäkt om jag inte skriver så mycket som min kära flickvän, men vissa har skrivsvårigheter på olika sätt, och jag kanske har något sådant? Eller så får man helt enkelt komma på något kul att skriva om.

Som, Sverige fick brons igår! Det var kul! Utav 20 startande lag i Världsmästerskapen så kom vi trea, och INTE fyra.. Jag är nöjd, är ni? Ryssland vann över Johannas stora häpnad med 2-1 mot Kanada, Johanna var inte alls glad.. Inte jag heller egentligen, men vad ska man göra? Ryssland var det bättre laget, dom var hungrigare än Kanada och har en grym målvakt.. Det är bara så.

Nej nu får jag en bil, så nu ska jag jobba!

Hade bra alla,

/Alexander

Student, student, student..

Jag måste verkligen skaffa en ny kamera.. på något sätt. Pappa lovade faktiskt att han skulle köpa en åt mig för typ ett år sedan. Snällt. Min fungerar liksom inte alls längre, den har tappats i golvet för många gånger. Just därför ska jag inte ha kamera med mig på fester/krogen.

Pratar med en kompis till mig som tydligen har sin studentbal IKVÄLL. Det är väl lite tidigt, eller har jag fel? Man vill ju ha den när man känner att det verkligen närmar sig slutet. Eller, jag vill i alla fall.
Jag har lovat mig själv att inte bli full på balen. Det är både osmakligt och onödigt. Och dessutom går jag i världens finaste skor med tolv centimeter hög stilettklack. Går dem sönder så är hela studenten förstörd.
Hur höga skor jag än har så lyckas jag aldrig bli längre än Alex, det är helt omöjligt. Jag är liten. Igår stod vi på parkeringsplatsen och pussades och då hade jag ett par lågskor på mig. Plötsligt så ser han bara ner på mig medan han håller om mig, "vad liten du är". Och det fick mig att känna mig ännu mindre.

Det är tydligen ganska många som ska gå med sina pojkvänner på balen, trots allt. Vi är sex stycken tjejer från klassen som tar med pojkvännerna, i alla fall dem jag vet, det kanske är någon mer. Tycker att det ska bli superkul verkligen.

Jag har förresten gjort klart inbjudningskorten alldeles själv!



Sött, eller hur? :)
/ Johanna

Nedräkning! Vecka 20!

Jag är helt slut. Och jag har feber. Mår inte bra alls. Har haft en riktigt trevlig dag dock, trots att det bara är runt lunch-tid. Jag och min grupp för Stadsdelsprojektet möttes i stan imorse och åkte upp till Lundby för att promenera och planera inför för kommande guidning och föreläsning. Det var varmt och trevligt. Inga positiva människor där dock..

Hämtade ut min balklänning på vägen hem också, helt klar. Nu är jag bara trött. Ska börja leta fram massa kort på mig som liten, ska börja göra inbjudningskorten idag. Vi får se när dem blir klara, senast onsdag i alla fall.

Helgen med älskling var mysig. Igår sov vi riktigt länge, åkte och handlade lite snabbt, tittade hockey, tittade film och tittade sedan hockey igen. Sedan tog vi tiden till ett långt och rejält avsked, det är så det ska vara.

Åh, jag mår verkligen bajs. Usch. Borde slänga mig och vila en stund.

Förresten så började jag titta på "World tour of Skåne" med Johan Glans, hahah! Helt klart värd att se. Vissa komiker är verkligen helt fantastiska, speciellt de som bjuder på sig själva. Som till exempel herr Glans som driver med skånskan, helt underbart.

/ Johanna

Vaaaarmt..

Segt. Tuffa timmar kan man väl säga, men på ett bra sätt.
Jag tittade hockeyn igår, väldigt synd med förlust.. men det var ju vad jag sa hela tiden. Tyvärr. Tittade sedan på Panic room (Jodie Foster) med min bror en stund. Strax därefter ringde Alex och vi pratade fram tills att han började jobba. Av omständigheter fick jag inte sova förrän efter ett bra tag.. sedan ringde han och väckte mig när han var typ i Brålanda. Eftersom att jag planerat en liten överraskning så skulle jag ringa upp så fort jag fixat allt, dock så tog det längre tid än vad jag trodde. Så det slutade med att han ringde och sa att han stod utanför dörren :)

Det blev dock väldigt lyckat. Jag vet att ni är nyfikna och jag kan säga att det involverade levande ljus, en vacker outfit och en hel del.. pussar och kramar, kan man väl säga för att låta snäll. Ni vet ju, ni är ju inga småbarn direkt. Även om småbarn säkert också vet.

Vi låg och myste jättelänge och tillsist började vi prata om spökens existens (huruvida de inte existerar). Tillslut gick ögonen igen och vi somnade vid nio. Jag vaknade tolv och ville inte sova längre, vill inte screw up min sömnrytm.
Alex sover fortfarande, han påstod att han skulle sova till fyra. Säkert. Halv fyra - om jag är snäll.

Så jag har tråkigt. Försökte ta mig igenom boken Pride & Prejudice, usch. Gör aldrig det om ni inte blir hotade. Den är verkligen fruktansvärt dålig, även om filmen är hyfsat bra.

Min kroppstemperatur har stigit så sjukt mycket, är så jävla varm. Kvinnoveckan kallas det, även om den inte ska dra igång förrän på måndag. Verkligen skitjobbigt. Kul att jag har föreläsning om mitt projektarbete på torsdag också, SKITKUL! BRA PLANERING!

Nej hörrni, nu skall jag hitta annat att göra. Har en känsla av att jag snart kryper ner hos min pojkvän i sängen igen för att pussa på honom.

Ha en riktigt bra dag!
/ Johanna

Okej då..

Okej folk. Jag vet att ni varit sjukskrivna dessa dagar, jag vet att ni inte kommit upp ur sängen för att ni varit så deprimerade. Men ni kan sluta gråta nu, jag ska faktiskt blogga igen.
Har haft det tufft det senaste vilket gjort att jag tappade lusten, helt enkelt. Men hey, jag är ju faktiskt jag.. ingenting kan knäcka mig och får mig att sjunka till botten, så är det bara.

Det var en bra dag idag. På engelskalektionen skulle vi tävla i tre grupper om vem som kunde skriva ner flest engelska svordomar, vi vann. De andra två grupperna hade 28 eller 32 stycken.. vi hade 62.
Under idrotten gymmade vi och jag lärde ut kickboxning! Så jävla kul. Kunde ju dock inte göra så mycket pga överansträgningen, men ändå.
Efteråt var det en hyfsat lång rast innan svenska c, där vi jobbar med stadsdelsprojektet. Men jag och en i gruppen bestämde oss för att göra det vi skulle ha gjort på rasten istället, ingen orkade. Sedan gjorde vi sällskap till stan där jag träffade på Becca och vi gjorde sällskap hem, nu sitter jag här. Har fått tre samtal om utgång innan klockan tre, sjukt störande. Jag lägger inte ut varken tid eller pengar på varken krogen eller de människorna nu.

Min Alex kommer om sisådär en 14 timmar. Längtar efter att han kryper ner bredvid mig i sängen! Baby baby baby.

Jag älskar Britney Spears. Jag vet att folk inte vill erkänna att de gör det, "det är pinsamt", "det är ute". Bra självförtroende där. Jag älskar Brittan, hon är så sjukt bra. Hon blir aldrig ute.

Jag är så trött. Funderar dock på att ringa Ida, Alex påminde mig igår om att det var längsedan. Ikväll ska jag SOVA. Sköööönt.

/ Johanna

7 månader.. Johanna <3 Alexander

7 oktober 2008, den absolut bästa dagen i mitt liv, när jag fick kyssa dig för första gången.. Jag älskar dig så det gör ont i hela min kropp och själ, du har mitt hjärta och det vill jag aldrig mer ha tillbaka älskling!

Jag är din, föralltid! <3

sju månader idag.. jag älskar dig baby!

Tråkigt väder

Regnet piskar mot mitt fönster, vart tog solen vägen? Är nog inte bara jag som sitter och funderar över det. Men gråt inte gott folk! Titta istället hur grönt allt kan bli av lite vatten, helt sjuuuukt!

Snart öppnar min mormor o morfar sin handelsträdgård. Det är 8 fullstora växthus, 650 000 växter och allt det här är slut på ca 2-3 veckor (!). Men det är kul ska ni veta, nu tänker ni att jag är bög för att jag är intresserad av växter. Men jag är uppvuxen med det enda sen jag var 11 år gammal har jag jobbat hos dom på somrarna och på våren. Dock har det inte varit mycket alls i år eller ingenting alls rättare sagt, men snart kommer de behöva hjälp. Så du får jag rycka in och ta kassan!

Och Johanna sitter på lektion och tittar på sällskapsresan.. Nu kan jag säga att de inte har mycket i skolan kvar på vissa ämnen, när den filmen kommer på, KLASSIKERN !!

Nej nu ska jag duscha och sedan åka till jobbet. Så kommer nog en update ifrån tvätten sedan!

Hade superb alla människor!

/Alexander

Do not know what to believe.

Jag är tom på ord. Varför? Well, fråga dig själv. Du kanske till och med är en del av anledningen.
Jag ger upp bloggandet för ett tag, det blir på obestämd tid. Jag ska vara helt ärlig mot er och skriva att jag kan faktiskt inte skriva längre, mitt skrivande ska baseras på ärlighet och jag kan inte vara 100% säker på att det jag skriver är ärligt.

Till skillnad från många andra i dagens samhälle så vägrar jag ljuga och undanhålla sanningen. Jag är pålitlig.
Hoppas att ni inte startar upp världens rykten.

Ha det kalasbra i det fina vädret!
/ Johanna

Ledig tisdag, as always.

Godmorgon!
Hallonsmoothies är jobbigt. Dock så hade jag inget annat än blåbär och hallon hemma så jag var tvungen att göra en, får sticka och handla sedan. Men det är ju sådana där små korn i hallon, ni vet.. sjukt jobbigt.

Jag lät mig faktiskt sova till halv elva idag. Jag förtjänade det och dessutom känns det verkligen att jag behöver sova ut. Jag tackar min engelskalärare för sovmorgon imorgon.. vi har kompledigt eftersom att vi var på teater igår. Som faktiskt var riktigt bra! I ett slumområde dock och jag blev äcklad.
Blev också äcklad av en gubbe på bussen som verkade ha någon slags fotfetisch. Han satt och glodde på mina skor med kåtaste blicken ever, typ. Fattar ni hur sjuka människor det finns därute? Usch!

Idag ska jag sätta mig och göra lite arbeten. Framåt fyra, fem sedan ska jag åka till stallet för att träffa Patricia som ska rida lilla Annie. Visserligen är hon inte så liten.

Idag är det exakt en månad till studenten! Varför känns det så långt bort? Jag menar, det är ju typ bara två veckor kvar till det roliga börjar. Balen, alla andras studenter, ni vet.

Nu dog min motivation.
/ Johanna

Här kommer jag!

Hej på er!
Så, nu läser jag inte kursen "Projektarbete" längre. Projektarbetet är nu inlämnat och helt finito! Föreläsningarna är nästa vecka, ska bli roligt. Min bästa vän Patricia hade sin föreläsning idag och hon var väl inte jättepeppad inför det direkt, hoppas att det gick bra! Ska träffa henne i stallet imorgon och då får hon berätta mer.

Nu är det också klart, Alexander bokar vår stuga i Säfsen (Dalarna) ikväll! Så himla roligt. Vi ska försvinna långt bort från allt, bara han och jag, under min studentvecka (då jag har betygslov). Vi åker iväg på söndagen och kommer tillbaka till Göteborg på torsdag kväll. Jag tar studenten på fredagen. Åh, ska bli så himla mysigt.

Nu ska jag göra mig iordning för att faktiskt gå på teater tillsammans med kamraterna i Engelska C - kursen. Uppsättningen heter "Expectations" och handlar om två unga, gravida par - ett svenskt och ett brittiskt. Ska bli spännande att se vad det är för något.

Det känns som att allting har stannat upp och man kan andas ut nu när projektarbetet är över. Så himla skönt verkligen.

Ett stycke ur en tidigare telefonkonversation mellan mig och min make..

Alex: Men in i helvete, fan!
Johanna: Vadå?
Alex: Din jävla handduk!!!!!!!!!
Johanna: Min handduk?
Alex. Ja! Fan också!
Johanna: Varför skriker du på handduken?
Alex: Den kaxar sig!
Johanna vrider sig av skratt och Alex muttrar;
- Jävla handdukshelvete..

Trots allt så har vi världens bästa kärlek. Jag älskar dig, hubben.
Oj, tiden går.
/ Johanna

Snabb helg

Ja, helgen var riktigt snabb... Den gick väldigt fort. Men vi har hunnit med mycket älskling, eller hur?

Torsdagen varsåklart alkohol! Jag och Johanna satt länge ensamma på min brors balkong och chillade och drack. Fredagen vart det bakfylla, vilket menas att vi inte gjorde ett jota! Bara softade:). Lördagen däremot, var väldigt bra. Den tillbringades hemma hos Nylander och Jenni, som nu flyttat ihop! Grattis till er=). De har fått en kanonfin lägenhet, mitt i stan. Dock en hyra på nästan 7 lax, men va fan, båda har jobb så vem bryr sig? Fint var det i alla fall riktigt fint också!

Johanna fick åka hem mitt i Hockeymatchen förut. Vi har varit bakfulla idag också, så vi åkte iväg och hämta oss en varsin pizza och cola.. Vilket är ett måste när man är bakfull! Det smakade bra, men det tog oss CA  3 timmar att käka upp dom haha. Kollade på ett par romantiska komedier, och bara myste innan klockan slog halvsex och det var ett måste att åka iväg med henne till stan.. :( Men men, nu sitter jag här har varit iväg och jobbat och ska på möte 15.00 med TAB. Så vi får se vad som händer innan dess, men det blir nog sömn sen ja, bara kliva upp och gå på ett drygt möte. Ingen aning om hur lång tid det tar, men aa det märks..

Nu ska jag kila, än en gång, ha det gött!

/Alexander

Kvartsfinal och Jonas Gustavsson..

3 min ifrån att hålla nollan, så nära var det att Jonas fick hålla nollan i måste matchen mot hemmalaget, Schweiz. Han vart lite "sur" just för tillfället, men Sverige vann ändå väldigt enkelt med 4 mål emot 1. Och ja, jag var så förbannad när Jonas inte blev utsedd till "Elitseriens bästa målvakt" säsongen 08/09, då ´Honken blev det. Men nu, Jonas har fått första spaden i VM, i sin debut i Tre Kronor, det är inte illa. Och framförallt, JONAS FICK GULDPUCKEN IGÅR! Det är det finaste pris en svensk hockeyspelare kan få, det är svenska hockeyförbundet, expressen och övriga journalister och även svenska folket som utsett Jonas till Sverige bästa ishockeyspelare. Så jag är BLODIGT nöjd nu, eftersom ni kanske har märkt att JOnas är min IDOL haha.

Det är match mot Frankrike ikväll, och den kommer vi ta lekande lätt. Sen är det kvartsfinal som väntar, Tjeckien eller Finland? Vad blir det. Ingen som vet än men imorgon lär vi få veta!

Nu ska jag återgå till spelande av "NHL09" har köpt ny tv idag, så nu är de full fart här istället vför hos brorsan!

Hade fint alla:)
¨
/Alexander

RSS 2.0