Vila i frid Farfar.

Nu är det äntligen över, begravningen var igår, den var helt sagolikt vacker. Har aldrig någonsin förr varit på en begravning men igår, när min farfar begravdes det var det finaste jag någonsin sett!

Allt var så bra, den fredagen då min kusin Kristofer tog studenten. Var där, träffade halva släkten satt o käka o snackade. Jag och min bror blir kvar en bra stund, mor o far hade redan åkt.. När vi kommer hem möter vi min mamma, som berättar att nu har farfar somnat, för gott.. Då vred det sig, jag visste inte vart jag skulle ta vägen, tog telefonen försökte samla mig, ringde till Johanna och då brast det.. Då forsade det ner, tårarna rann allt kändes hopplöst! Men Johanna snackade bra så jag samlade mig hyffsat snabbt och sedan lade vi på eftersom att vi skulle åka ner till Farmor och berätta (!) Hur lätt är det på en skala? Farmor och Farfar har varit tillsammans i 57 år och varit gifta i 54 så lätt var det inte... Alla kom så klart, efteråt.. Vi åkte sedan upp gemensamt för att säga ett sista Hejdå till Farfar. Vad fin han var, där i sjukhussängen, helt still. Så still har han inte varit sen han var barn sa vi, och det är sant för att rörde på sig så han åkte ur sängen många många gånger.. Men så plötsligt? Det är mycket att skriva. Det var väntat men ändå inte. inte nu, inte för en sån sak. Men du har kämpat ¨på bra Farfar, jag är riktigt riktigt stolt över dig, det ska du veta!




Tack för att vi fick låna din ängel ett tag till,
Du gav oss stort hopp om att Gud verkligen finns
Du har gett världen en gnista hopp ty all kärlek du gav,
Till mor till far och till oss, dina barnbarn.
Kärlek till dig som kämpat så tappert,
Du var alltid så stark med massa inre krafter.
Vill bara ge en sista hälsning till den bästaste Farfar,
Vi älskar dig otroligt, vi ses där livet startar!





/Alexander


Mot Karlstad

Godkväll, godkväll.
Idag fick jag hem tackkorten och dessutom korten på mig och Alex! De blev superfina. Synd att jag glömt inhandla ramar, haha. Får fixa det senare nästa vecka.

Nu har jag packat klart, packade på tok för mycket först.. jag har ju faktiskt kläder hos honom också.
Damn, har brännt mig hårt.. kommer göra ont imorgon. Har inget kylbalsam heller. Illa, illa. Men som tur är blir det riktigt snyggt efteråt, det är det positiva med mitt pigment. Får jag världens bränna så håller den bara ett par dagar och lägger sig sedan till en riktigt fin gyllenbrun färg. Det är bara att tacka och ta emot.

Jag och Alexander ska eventuellt iväg och titta på lägenheten under veckan.. får jag bestämma så helst på fredag! Det ska bli superroligt. Åh, vad jag saknar min älskling. Om tolv timmar står jag och pussar på honom!

Ett meddelande till Swebus Express;
Jag vädjar till er som kund om att ni imorgon kanske skulle kunna undvika förseningar och eventuella trafikolyckor. Tack.

/ Johanna

Update

Åhh, jag blir galen. Jag vill till Kreta! Troligtvis kommer jag och Alexander inte iväg förrän i typ vinter. Vilken skit!

Idag har jag skaffat mig ett sätt att säga "fuck you" till mitt pigment. Jag har helt enkelt solat utan någon som helst solskyddsfaktor. Jag vet, det är jättedumt, men jag tänker inte vänta flera veckor på att bli brun.
Det fungerar ju faktiskt. Mitt pigment är inte dåligt, bara jävligt långsamt.
Nu känner jag dock att jag måste hoppa in i duschen. Det blir en peeling och lite tanning idag också, så får vi ser om det bättrar på sig lite.

/ Johanna

Sol, sol, sol

Hej på er!
Åh, man blir så himla glad av det fina vädret. När jag vaknade för en stund sedan gick jag nästan direkt och tittade på termometern, 25 grader i skuggan! Så himla härligt. Jag ville bara springa ut och vara ute hela dagen, vill ut ut ut härifrån! Men nej, var tvungen att göra klart tackkorten först. De var ännu inte klara, nu är dem det.. så troligen har alla fått dem på fredag.



Även Alexander fick ett. Fint va? Det är individuella tackkort, gjorda speciellt efter var och en individuell person. Det tycker jag är mer personligt och det uppskattas mycket mer.

Jag åker till Karlstad klockan åtta på morgonen imorgon. Vi klarar oss inte en dag längre, haha. Det har gått tre dagar utan varandra nu och det börjar bli olidligt.
Nu ska jag slänga på bikinin och ge mig ut i solen!
/ Johanna

En dag på stan

Åhh, min snuttegubbe har blivit förkyld, stackaren! Usch och fy. Han får inte smitta mig.
Egocentrisk? Nej, jag driver bara.

Nu är jag i alla fall hemma men ska förmodligen dra in till Linnéstaden alldeles strax för att hälsa på Amanda och hennes sambo Fredrik som för en gångs skull är hemma i Göteborg. De bor just nu i Stockholm, i Malins och Martins lägenhet på självaste Stureplan. Men de kommer ner hit emellanåt, jag får se vad jag orkar. Jag var ju nyss i Linnéstaden faktiskt.

Det blev inte jättemycket shoppande, jag ansträngde mig inte tillräckligt. Men ett par jeansleggings till blev det, ett par mörka som jag egentligen tänkt köpa från början. Det blev båda helt enkelt!
Fika blev det i alla fall, mitt i Vasastan. Så himla mysigt. Dock tomt utan Caroline, som jag pratade med igår! Miss you love!

Ikväll är det fotboll, det missar ni väl inte?
Slänger upp lite bilder, inläggen blir ju så mycket roligare då.



My new lovers! Älskar tills döden skiljer oss åt. (Dig också, Alex)



Malin var på G på Vasa!



Bara för att visa att nej, jag är inget hälsofreak 24/7. Ibland måste man!
(Lägg märke till sugrören jag valde för att tagga inför fotbollen, haha)



En jättebra bild på Vasa.. är i i Göteborg någon vecka i sommar så glöm inte att besöka Vasastan.
Supermysigt verkligen, det kryllar av bra caféer också (inklusive Espresso House för er som inte
vågar testa nytt).



Påväg till Haga/Linné. Det där var billigt!
(Vasastaden är krogen och de tar alltså 25 kr för öl, vin och cider. Hyfsat bra ställe för 20+. Enjoy!)

/ Johanna



Tisdag

Godmorgon - och vilken vacker morgon det är!
Blå himmel, stark sol och 25 grader varmt. Ja, det är precis så det ska vara.

Ni anar inte hur trött jag var imorse när klockan ringde klockan nio. Jag kunde helt enkelt inte. Så jag tänkte "what's the point?" och stängde av den, sov tills nu. Superskönt verkligen. Har nyss tryckt i mig en liten grov macka, trots att jag inte alls var hungrig. Men frukost är viktigt!
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, idag ska jag luncha med Malin och shoppa lite. Ska köpa mig ytterligare ett par jeansleggings i en annan färg och mindre storlek (asen lurar en) och en ny svart midjekjol. Proffsigt och snyggt!

Alexander har tydligen börjar jobba dag på tidingstjänst också, han skulle vara klar nu vid tolv. Så länge han orkar är det väl inga problem, det tycker i alla fall inte jag. Det känner han själv.

Nu blir det dusch. Ha en strålande dag allihops!
/ Johanna

The secret's out

Buuh. Nu har jag tråkigt. Jag sitter i mina jeansleggings och dricker champagne, firandet är så gott som över. Jag är så ledsen, jag saknar min Caroline! Jag får lite smått ångest när jag läser hennes engelska blogg och kollar hennes bilddagbok (enda kontakten som finns och jag är inte ens registrerad på bilddagboken..)
Usch, jag saknar människan.

Jag måste ringa min man som är och klipper sig. Han måste vara klar nu. Jag åker nog till Karlstad ganska snart ändå, saknar honom för mycket. Och vi måste kolla lägenheten.

Ups, försa jag mig nu?
/ Johanna

Studentkortet har anlänt

Och så ett sista inlägg. Jag kom hem alldeles nyss, åkte ju in till stan och träffade Malin vid halv två. Därefter träffade jag mamma och jag köpte jeansleggings till slut. Ett par ljusa och ett par mörka från Gina Tricot blev det! Tycker att det är ruggigt snyggt.
När jag kom hem blev lyckan fulländad. Jag har fått klassens studentkort OCH DET BLEV SKITBRA. Då är det ju roligt, skolkort brukar verkligen suga. Men just därför var det kul att det blev riktigt bra på det allra sista!



Här är vi! Jag sitter på nedersta raden, tredje från vänster. Det är i färg egentligen och inte svartvitt, det är
jag som gjort det så för att det blev jävligt dålig kvalité.. scannern funkar inte och därför får jag ta kort med mobilen.
Nu ska vi äta middag och sedan fira pappa med tårtan och presenter!
/ Johanna

GRATTIS PAPPA!

Och eftersom att jag är snäll lägger jag faktiskt upp bilder från min bakning också! Var ju sönderstressad hela morgonen. Det tog ungefär två timmar att göra tårtan, men förmodligen bara för att jag är så petig..



Grunden är klar! Första lagret består av vaniljkräm, andra av blåbärsmousse.. typ. Jo, faktiskt.



Dekorationer. Sött va?
(Persikor)



Ta-da! Söt va?

Grattis pappa, världens bästa pappa!
/ Johanna


Bilder från helgen

Ja, som vanligt så är det jag som uppdaterar såhär efter bloggens lilla semester. Men det beror fortfarande på att Alex inte har någon dator tillgänglig ännu. Ni får helt enkelt stå ut! Här kommer lite bilder från helgen.



Alex och Markus sitter i höjdskräcken. Den fick dem inte upp mig i!



Alex hinkar öl, trots att han var i såpass berusat tillstånd att han inte behövde det..
men för skojs skull :) "Du ska vända flaskan upp och ner, det blir godare då" hahah, gömmer aldrig.



Och det tyckte Markus var riktigt roligt!
Inte lika mycket som tanten bakom (btw, VAD FAN?) men ändå!

/ Johanna

Helgen

Nu har jag tid att uppdatera! Jag väntar på att smöret ska svalna av där ute i köket. That's right, det mesta jag gör när jag bakar en tårta gör jag från grunden. Ibland hela tårtan. Men just idag hade jag inte tid.

Midsommar var iaf supermysig. Jag var ju uppe i Karlstad, så jag och Alexander firade med hans familj. Vi hann i stort sett bara göra oss iordning innan kalaset drog igång, hans mormor och morfar, jag, Alex och hans bror satt ute i trädgården innan midsommarmaten serverades. Det var riktig midsommar-känsla. Solen värmde och gräset luktade gräs. Ja, ni vet.
Supergod mat, och Anette (Alex mamma) hade gjort så himla gott med meloner och ananasskivor. Så himla gott. Sedan blev det givetvis glass och jordgubbar.
På kvällen skulle vi åkt båt med Markus och Jennie, men så blev det inte och tur var väl egentligen det eftersom att det började regna. Istället körde vi ut Micke och Sandra till Grums och pratade med dem ett tag.

Karlstad var btw dött på midsommarafton. Jag har aldrig sett en död stad, det var nästan lite läskigt.
Dagen därefter åkte vi ner till mitt Göteborg! Resan ner var hyfsat rolig eftersom att Markus och Alex drog ett och ett annat solo i bilen, hahaha. Vi gick iaf på Liseberg och hade trevligt, sedan åt jag och Alexander midsommarmiddag med mina föräldrar. Sedan åkte vi in till Lilla London (restaurang på Valand) där vi tog en drink och lite vin medan Markus och Jennie åt middag. Därefter blev det en sjukt rolig kväll på en annan uteservering, shit vad vi skrattade. Allt var roligt!

Och igår shoppade vi hela dagen och åt lunch i stan. Så himla rolig helg verkligen.
Nu får jag nog återgå till bakandet igen..
/ Johanna

Midsommar är över

NU är sommaren här! Jag drog upp mina persienner för 50 minuter sedan och då möttes jag av en klarblå himmel och en stark sol som sken. Fåglarna kvittrar och barnen skrattar och tempraturen står på vadå? Tjugo grader - I SKUGGAN. Klockan tio på morgonen! Så jävla underbart!

Så jag drog givetvis på mig kjolen direkt och blev genast motiverad till att sparka igång dagen. Idag fyller nämligen min pappa år! Världens bästa pappa! Mamma jobbar dock (arbetsnarkoman..) så vi ska fira honom ordentligt ikväll. Men jag, som alltid, ska göra någon utav mina specialtårtor. Jag ska faktiskt göra en ny, vilket ska bli riktigt spännande. Ska alldeles strax ner till det lilla köpcentrat och införskaffa den sista ingrediensen. Nu är ni allt nyfikna.

Jag ska träffa Malin idag också, min gamla klasskamrat! Vi har inte setts sedan studenten så det ska bli riktigt roligt.

Helgen har verkligen varit jätterolig! Jag får nog skriva om det mer sedan för just nu hinner jag inte. Hoppas att det fina vädret gör er glada idag också!
/ Johanna

Min Alexander och allmänt om midsommar

"Oh, vad jag saknar dig baby.. du är det absolut finaste på denna jorden! Jag älskar dig mer än någon annan älskar en person.. Min kärlek räcker till hela världen! Om inte mer! Imorgon kommer du, då ska jag krama och pussa på dig.. Vill inget annat än att dela allting med dig! Dag som natt, år ut och år in! Jag ska åldras med dig, bli gammal med dig, vill se nya saker och uppleva allt som finns, och det vill jag bara göra med dig <3 du är min drottning älskling, för all framtid är jag din, bara din! Jag älskar dig."

Det smset fick jag för ett par timmar sedan. Visst är det läskigt att man börjar ta sådant för givet? Ändå får det hjärtat att hoppa till och magen pirrar till. Jag har världens bästa pojkvän! Så otroligt jävla fantastisk, jag älskar dig bubben!

Städningen är fortfarande inte klar. Jag gav typ upp för ett tag men ska ta tag i det sista nu. Naglarna blir fixade ikväll också, skönt. Sedan måste jag packa, jag åker 07:55 från centralen imorgon. Fatta vad segt, jag som gått upp typ elva, tolv varje dag. Usch! Kommer köpa frukost på Espresso House för att spara tid. Så blir det bara vakna, klä på sig och ett par brillor.. sminka kan man göra på bussen.
Buss är verkligen så mycket skönare än tåg, även om tåget går fortare. Men det är alltid jättelite folk på bussen, lugnt och skönt. På tåget är det jätteljust och hög ljudnivå, usch. Dock så hatar jag verkligen vissa vägar som bussen tar. Så fruktansvärt onödigt. Dem sparar så mycket tid om de kör E6an istället. Men nejnej. Så gör de inte, nej.

Herregud, jag ska fira midsommar. Fattar ni? En storstadstjej? Jag är van vid några öl, god mat och trevlig stämning vid kusten. Och visst är det så i Värmland också, men där har de ju midsommarstång och grejer. Och de spelar kubb och krocket.. eller vad heter det? Jag vet inte. Tidigare idag frågade jag Alex hur man gör en midsommarstång. Jag har ingen aning.

Malin ringde från Malta idag, den jäveln. Hon och maken är där för att förlänga och återuppleva smekmånaderna, gulligt. Dyrt och gulligt. Och tack, det är inte bara jag som förknippar midsommar med att ha sex på en äng. Varför vet folk inte om det? Man gör ju det?! Har man inte alltid gjort det!?
Nu måste det givetvis inte vara en äng. Det kan vara i skogen eller vad fan som helst, bara det är en naturupplevelse. Har ni lite att leva upp till nu kanske?

Hahah, jag skriver ingenting mer.. det börjar gå överstyr. Men visst är det roligt?
/ Johanna

Choos, shoes och en shoejäkla röra..

Åhhh, herregud! Ni skulle se mitt rum just nu alltså. Såhär stökigt har det ALDRIG varit! Men det är ju förstås för att jag rivit ut en av mina garderober, en byrå och ett skåp.. det ligger grejer överallt. Nu kände jag att jag var tvungen att ta en paus.


Dagen började med att jag åkte in till stan för att uträtta lite ärenden, bland annat hitta en klänning till midsommar. Hittade en så himla söt på Gina Tricot, 249 kr! Supersöt verkligen, i en riktigt somrig färg.

När jag väl kom hem tog jag beslutet att städa ur alla skåp i mitt rum där det finns skolarbeten - allt ska bort! Nu är jag klar med det mesta, måste slänga skiten också.


Sedan uppstod dilemmat som alla klagar på - mamma, pappa, bror, pojkvän - var FAN ska jag ha alla mina skor och väskor? Jag har bett om en skogarderob men neeejdå. Men nu lider ju även jag av detta, var ska jag ha allt? Jag hittade fem stycken väskor till nu när jag städade och jag har ingen aning om var jag ska göra av det. Borde surfa in på ikea och leta efter någon söt liten garderob eller något, för det här måste få ett slut.


Och på tal om skor så har jag hört att Jimmy Choo ska bli HMs nästa gästdesigner.. då kan jag säga att jag kommer att släppa lite på mina principer om HM och shoppa där i alla fall. Jimmy Choo är en stor favorit, för vem är han inte det menar jag?


Nej hörrni, jag får försöka avsluta det här.

/ Johanna


About saturday night..

Nu börjar jag må bättre, skönt. Och solen skiner fortfarande, vilket gör dagen ännu bättre!

Alkohol är verkligen skit. Lika roligt som det är lika jävligt kan det vara. Nej, jag ska inte sluta gå på krogen. Nej, jag ska inte sluta dricka. Man kan dricka med måtta, man behöver inte bli skitfull och ha världens äckligaste baksmälla nästa dag, det är bara onödigt. Jag har verkligen lärt av mina misstag nu. Det senaste året har jag haft två snefyllor som verkligen gått helt åt helvete och så full blir jag aldrig igen.

Visst, ibland finns det saker som spelar roll också, som gör att man dricker mycket utan att tänka sig för. Absolut. Bara man lär sig till nästa gång helt enkelt, man måste lära av sina misstag. Begår man inga misstag så lär man ju sig ingenting!

Jag och Alexander var ju ute med Henrik och Malin i lördags (och massa annat folk som vi träffade där). Kvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss.. verkligen inte, men huvudsaken nu är ju att alla är överens och att vi glömmer det som varit. Det får bli en nästa gång då allting går mycket bättre, för bortsett från det som hände så var det en sjukt trevlig kväll!



Min söta Alex kör på någon gay-gest med händerna? :)



Herr Knapp har fått i sig några glas.
Vilken jävla skit att jag inte fick något kort på de "snygga" glasögonen!



Såhär glada var jag och Malin när vi blev bjudna på vin av.. någon? Nick?

Jättebra kväll för övrigt som jag verkligen hoppas att vi gör om någon gång snart! (Med bättre förutsättningar)
/ Johanna

Seg tisdag

Hej på er!
Eftervärkar, känner tjejerna till det? Gosh.. fy fan vad jobbigt det kvinnliga livet kan vara. Ändå älskar jag det och skulle aldrig byta bort det mot något annat.
Jag blev så jävla sur igårkväll när det var dags för mig och Alex att sova. Inte på honom, nej, och på vad ska vi nog inte ta upp heller. Jag somnade dock tillslut men vaknade knappt när Alex väckte mig halv sju. Jag hörde inte ens när Arvingarna började spela för honom i hans telefon tjugo över sex?! JAG?! Det är otroligt!

Alex: Johanna?
- Inget svar -
Alex: Johanna?
- Inget svar -
Alex: JOHANNA?!
Jag: Mm.
Alex: Älskling, kom nu. Gå upp nu gumman.
Jag: Mm.
Alex: Kommer du?
- Ingen reaktion -
Alex: *suck*
Jag: Men ge mig min tröja bara..

Omvända roller, right? Det är jag som får tvinga upp honom ur sängen.
Sommarvädret är här i alla fall, det är ju skönt. Jag har mått knasigt hela morgonen så därför tänker jag inte göra någonting idag, min bror är sjuk så jag håller honom sällskap. För en gångs skull är vi båda hemma samtidigt! Det är inte ofta det händer.

Jag behöver åka på spa, åh, det var längesedan nu. En sådan där heldag, fy fan vad skönt! Dock så får jag nog mina pengar mycket snart. Tur det, för imorgon måste jag inhandla en klänning till midsommar. Och tre par skor. Förlåt, men jag måste faktiskt ha dem.

/ Johanna

Måndagen

Och så var den här dagen över, herregud vad dagarna går fort. Alex är gullig och sover med mig en natt till, underbart! Jag hatar att sova ensam, utan honom. Det är hemskt.
Anställningsintervjun idag gick jättebra, det tyckte nog både jag och arbetsgivarna. Sedan vet man ju inte vilka det är man konkurrerar mot, men det tar sig. Som mest tar det två veckor innan jag får svar, så vi får se..

Affären som jag fått ett fett presentkort på var ingen höjdare. Absolut inte min stil. Lågskor överallt och minsta storleken var 38.. jag har 36 och går ur 38or om jag bär dem. Så jag blev givetvis besviken. "Stort utbud av märkesvaror" när enda märket som fanns var Friis&Company, HALLÅ ELLER?!
Hur som helst så löser det sig eftersom att mamma gillar lågskor och hon har större fötter än mig, så hon får presentkortet och jag får pengar. Visst att det kanske är elakt, vet ni något annat som är elakt? Att ge ett dyrt presentkort till någon i en affär där personen inte alls passar in. Jag tror att ni förstår mig.

Just nu sitter Alex och Johan (min bror) i soffan och spelar NHL. Där har dem suttit ett bra tag och lär sitta ett bra tag till. Vi var och hämtade Johans och en lagkamrat till honom för en stund sedan då de kom hem från sin cup. Deras lag vann förresten cupen, så de är glada :)

Nu ryktas det lite om att Markus och Jennie kommer ner hit redan helgen som kommer, alltså midsommar! Det skulle vara riktigt roligt. Vi får se vad som händer helt enkelt, midsommar är alltid mysigt.

Hoppas ni haft en riktigt bra dag i det fina vädret som i alla fall håller sig kvar på Bästkusten!
/ Johanna

Mot vuxenlivet!

Dålig uppdatering, vi vet. Men det finns anledningar.

Nu sitter jag iaf taggad och redo inför min första anställningsintervju NÅGONSIN. Den är på Intrum Justitia och jag är inte ett dugg nervös. Bara uppvärmd, eller vad man ska säga. Men jag vet att jag kan prata.. just därför är jag inte nervös. Alex ligger fortfarande och sover men han ska skjutsa in mig alldeles strax.. sedan ska vi gå och shoppa, vi måste. Jag måste ha skor! Måstemåstemåste!

I lördags var vi ute med Henrik och Malin. Allting började lite halvt oskyldigt på en uteservering men gick sedan åt ett helt annat håll.. saker och ting löste sig iaf. Igår hade vi bakisdag då Alex var mer bakis än mig! Ha!

Nu måste jag gå in och pussa på honom.
/ Johanna

Fuck London baby!


Åhhh, jag vill ju gråta! London har tagit min Caroline ifrån mig. Jag får inte träffa henne förrän typ i höst, då jag åker dit. Vilken jävla skit. I love you honey, and I miss you.
(And I want the rest of the pictures from graduation, yes?)

/ Johanna

Snaaaart, älskling!

Godmorgon!
Idag är det underbara fredag, underunderbara fredag! Jag är så himla glad, det är bara timmar kvar tills jag får pussa på min älskling. Tänk att vi varit ifrån varandra två hela dagar snart.. det får en att vilja lägga sig ner på golvet och gråta. Men snart så!
Jag pratade med arbetsförmedlingen nyss, huhu. Första gången i mitt liv, jag börjar bli vuxen! Jag har en anställningsintervju på måndag och ska eventuellt till afm efter det. Eller på tisdag, om jag inte hinner på måndag. Nu är det bestämt att jag firar midsommar i Karlstad iaf! Åker eventuellt på torsdag.

Idag slutade min bror mellanstadiet. Jag kan verkligen inte fatta att han börjar sjuan i höst.. helt sjukt. Jag kommer ihåg när jag började sjuan, haha. Good times.
Han åker på cup idag också, buhu! Kommer inte hem förrän tisdag typ. Men jag, Alex, mamma och pappa ska göra en utflykt imorgon och åka upp och titta på.. det är typ i Uddevalla eller något. Det blir mysigt!

Jag borde fortsätta att göra mig iordning. Jag ville shoppa idag, har ett presentkort på 700 på Fanny Michel i Haga.. det blir spännande. Men jag skiter nog i det. Amanda kunde följa med men vi båda är så sjukt sega och ingen av oss vill åka kollektivt så då är hon inte här förrän ikväll typ.. och dem stänger ju sex eller något. Vi får planera bättre.

Ha en superbra dag!
/ Johanna



Mina favoritkillar. My brother and my husband <3.
Och båda ser skitsura ut, jag vet.. tråkigt med tanke på att bilden är tagen på Liseberg.

Update

Jag har huvudvärk och jag vet varför. Tabletterna som jag tar mot mensvärk under den så kallade "kvinnoveckan" ska tas minst två under hela tiden, men jag tycker att det blir för mycket och därför äter jag bara vid absolut behov. Det är inte bra med för mycket smärtstillande. Därför har jag huvudvärk.
Kroppen vill alltid ha mer.

Jag gjorde nyss iordning alla tusen blommor från studenten, shit vad mycket det blev. Jag har problem med plats. Fick slänga en del, lite synd.. men de börjar ju vissna nu. Jag har kommit på att min favoritbukett är rosor och liljor, så himla sött!

Tittar på mitt gamla lagfoto från cheerleadingen som hänger på väggen. Det gör lite ont i hjärtat. Det är ju faktiskt en del av mig som dött.. usch, vill inte tänka på det. Skall nog ta ner fotot och sätta upp bal-bilden på mig och Alexander istället. Vi fotograferades ju faktiskt :)

Åh, jag fick ett heartbreaking-sms från Caroline igår. "Hur ska jag klara mig utan dig? Jag älskar dig", åh, jag ville bara gråta. Hon flyttade nämligen till London igår och jag har ju varit i Karlstad så vi har inte fått säga hejdå :( Usch gumman.
Och nu får jag sms från festsugna Malin, hahaha. Ja, Malin, vi ska gå ut. Men nästa helg är det faktiskt midsommar.

Och jag har inte bestämt var jag ska vara ännu.. vi får se vad som händer!
/ Johanna

Torsdag

Hejsan hejsan!
Vet ni vad? Jag sov till halv tre idag. Halv tre! Snacka om att vara trött! Jag har ju jobbat natt med Alex från i söndags till igår och jag är ju inte van vid de tiderna. Så när klockan ringde halv nio imorse och jag visste att jag var ledig idag så stängde jag av den direkt.

Jag drömde att lärarna hade lurat oss om studenten, vi hade ett projekt kvar. Det liknande stadsdelsprojektet men hade en mer global omfattning.. nu skulle vi nämligen ta oss någonstans i världen, inte med flyg, och göra massor med saker på en vecka! Man var fyra personer och skulle ha ett "syskonrum" (de sa att det hette så) så att alla sover i samma rum. Helt sjuk dröm.

Nu ska jag sätta mig och försöka göra klart alla tack-korten, de ska vara klara idag. Ska försöka städa och lite sånt också. Min mamma och pappa ska på någon specialgrej ikväll, de ska se båda Johan Falk-filmerna på bio. Jag är så otroligt avundsjuk! Älskar ju dem filmerna! (Tidigare; Noll tolerans, Livvakterna, Den tredje vågen)

Nej hörrni, nu ska jag ta tag i saker.
/ Johanna

Och denna veckan..

Tillbaka till nutid då alltså. Eller nästan i alla fall.
När jag och Alex ätit middag i söndags satt vi kvar en stund vid bordet. Med den här "jag-vill-inte-att-du-ska-åka"-känslan. Då kom världens bästa idé, jag skulle ju följa med! Så sagt och gjort. Jag packade väskan och vi lastade in oss i bilen och åkte iväg till Karlstad.



Alex är så söt. Och det är mina fötter också.. i Alex strumpor. Alex mamma tyckte att det var skitroligt
att jag sitter så i bilen, "semester" sa hon bara. Visst stämmer det? Testa inte, det är så dumt.



Jag följde med älskling till jobbet. Han hinner faktiskt pussas emellanåt, det uppskattas :)

Så det var alltså jobb måndagen. På tisdagen träffade vi Markus och Jennie för att åka ut med deras nya båt. Jag är duktig på att dokumentera så det kommer bilder därifrån också!



Älskling ska hoppa i vattnet och åka wakeboard :)



Ready to rumble!



Markus och Jennie :)



Teamwork på högsta nivå!



Grabbarna bus



Jennie tog modet till sig och var med på en bild :)



Och såhär trött är jag efter en dag på SJÖN. Vi västkustfolk åker nämligen båt i havet.
Hur som helst så frös jag som ett as. Där stod jag i tre tröjor och frös fortfarande. Ser jag inte väldigt avslappnad ut?

Så hörrni, hoppas att ni är nöjda!
/ Johanna

Bilder från studenten

Jag tog ju faktiskt studenten i fredags, grattis till mig. Här kommer lite bilder från en av mitt livs bästa dagar!



Här är Malin och jag, superglada! Och nyktra.. för stunden.



Caroline söp till ordentligt. Tatti också, i bakgrunden!



Malin, jag och EmmaPemma. Happy days!



Nadja, Emelie och Erika. Behöver jag skriva att de är glada? :)



Jag tyckte att champagnen var god. Det var den faktiskt!



Riktiga snyggingar!



Haha, Caroline och Martin var taggade!



Alltså, kolla killen. Han är nästan dubbelt så lång som vad jag är.
Ärligt talat. Där hukar han sig ju liksom!



Efter utspringet! Jag är påväg till nära och kära. Bästa vän har tagit bilden :)



Och jag sprang direkt fram till min älskade pojkvän :)



Kontaktläraren Bobo var jättekänslomässig denna dag. Jag vill tacka henne
för att hon varit en så himla underbar människa under min tid på Isgy. Tack Bobo!



Flaket! På ena sidan, "Alla g-punkter är behandlade, 3A och 3C",
på andra sidan, "Kommer detta på provet?"



Tatiana och Josefine festade hårt på flaket! ISG, aldrig mer!



Vid halv elva var det dags för krogen. De andra var försenade så vi tog en drink och några öl
vid kungsportsplatsen. Jag var glad.



Jag är fortfarande glad. Och vit?



Orsa var gladast av alla, hahaha! Fyllesvin!



Och älskling fanns vid min sida hela kvällen. Vi åkte hem tidigt, vid ett typ, för att jag var
så jävla trött och inte alls motiverad egentligen. Vi åkte hem och myspysade istället och jag skulle inte
gjort en sekund av studenten annorlunda. Helt underbart!

/ Johanna




Bilder från semesterveckan i Säfsen

Bilder från Säfsen;



Stugan! Supermysig.



Det första jag gjorde var att placera ut alla mina tusen produkter i badrumsskåpet..
ingen är förvånad.



Ja, jag dokumenterade ALLT under resan! :)



Vårat jättefina badrum med bastu, där det gick riktigt hett till.
Skriver inget mer.. :)



Resten av stugorna i våran lilla "by". Detta var våran utsikt på framsidan.



Baby sitter och myser i vardagsrummet!



Och här är även en bild på mig i vardagsrummet. Fast jag gömmer mig
bakom mitt gigantiska ben, som jag ser ut att ha på den bilden.



Ja, det här var efter första kvällen. Jag tror att jag drack typ en. Eller en halv.



Okej, jag drack en.



Påväg till Ludvika, schtekar-schwenne.



Euuuw. Äckligt gult klet i vattnet.Det som buktar ut under tröjan är faktiskt shortsen som jag viker upp..
vilak bra bilder Alex får på mig! Jag ser ut som en tjockis. Ajajaj.



Alex är faktiskt ganska mycket längre än mig. Jag brukar ju oftast ha ganska höga klackar, därför syns
det inte alltid. På denna bild står vi normalt. Sjukt va? Det är det inte många som vet! Förrän nu.



Kolla när kungen schteker på engångsgrillen. Han var faktiskt jätteduktig, engångsgrillar suger.
Damn, han är het min lilla hetgris.



Alex lycka efter besöket i Ludvika.



Och här var jag full. Typ.



Och här var Alex full.. typ!



Dagen efter i Mora. What's the big deal with the clocktower by the way?
Förlåt till killen som går där.. jag såg dig inte.



Fortfarande i Mora, påväg till Rättvik. Haha, Henrik är lååååång!



Herr Henrik bor i en saga. Rättvik är så sött.



Kolla bara! Sjukt fint. Han bor inte där, för er som inte vet det.. men det är en fin bild!



Vi har badat! Vaaarmt.



Jag säger bara kärlek. Jag älskar dig, min Alexander.



Ni får en avslutande bild på min fötter. Jag vet inte vad som är så roligt med att ta sådana bilder,
men roligt är det!

/ Johanna

Om Säfsen

Nu folk, NU JÄVLAR! Nu blir det skriverier kan jag lova. Jag är riktigt på g ska ni veta, jag har nyss suttit fyra jävla timmar på en äcklig buss utan någon som helst föda i magen med en sömn på ca fyra timmar innan avfärd."Oj", tänker ni, men jag ska säga er att nu är jag pigg! Nu ska ni äntligen få höra ALLT om våra underbara semesterdagar. Nja, kanske inte allt..

Jag tänker inte vara elak och skriva ner alltför mycket, men tillräckligt eftersom att Alex inte har tillgång till någon dator just nu. Han ska ju givetvis också berätta om våra stunder :)

Både jag och Alex har varit i Säfsen innan, jag har dock bara varit där en gång och det var för typ fyra år sedan. Så nu var ju allting betydligt mycket större! När vi hade checkat in och bilen rullade in i vårat område så vred jag huvudet åt höger - och hör och häpna, storstadstjejen tappade nästan andan. SHIT VAD MYCKET TRÄD. Nej, men.. det är väl fel att skriva kanske. Men det var världens utsikt i alla fall, sjukt fint.

Vi började med att packa upp alla våra saker och.. ja, jag behöver inte skriva så mycket mer. Ni får lista ut det själva. Till middag åt jag en skaldjurssallad med pasta (det är mycket godare än vad det låter) och Alex åt någon pasta med någon sås helt enkelt. Vi bastade också. Superskönt.
Men det var så varmt, hörrni. Jag vill inte ha fönster öppet och så för jag hatar insekter, så det blev sjukt varmt. Men vi somnade tillslut ändå!

Dagen därefter var vi och handlade på "Coop". Jag vill inte kalla det Coop. Coop för mig är superstort, med Bauhaus och Media Markt och allt såntdär i samma centrum. Men icke. Coop där var en STUGA. Ja, en stuga. Det var jättelitet! Jag frågade Alex varför de ens har kundvagnar.. han kunde inte svara på det. Men personalen var jättetrevliga! Alex var ute efter ett systembolag och en tant svarade "jadå, det finns. I Vansbro och i Ludvika. Båda ligger sex mil härifrån". Tror ni att jag ville skratta ihjäl mig? Moment of my life, vad roligt det var.

Men vi drog faktiskt iväg! Vi blåste iväg till Ludvika. Där var det varmt.
När vi kom hem åkte vi och badade, Alex fick faktiskt i mig i vattnet tillslut. Mysigt. Sedan åt vi en supergod middag, min pojkvän är helt enkelt kung på att grilla. Vi drack dock alldeles för många glas.. ja, det slutade med att ingen av oss var  nykter. Inte ens i närheten.

Bland annat det bidrog till att vi dagen efter träffade Henrik som bor i Rättvik. Vi åkte upp till Mora och tog en fika där med honom och en kompis till honom, sedan åkte vi vidare till Rättvik och kikade. Dalarna är ju ett otroligt landskap.. det är så himla gulligt verkligen!
På vägen hem blåste vi bland annat igenom Leksand.

Dagen efter spenderas med att titta på film och mysa, det var dåligt väder.
Hoppas jag inte skrivit för mycket nu så att Alex blir sur, hihi. Det kommer bilder från resan i nästa inlägg!

/ Johanna

Back in business!

Äntligen, nu sitter man här igen.. Eller ja, jag vill nog inte säga "äntligen" men för er som väntat på att det ska börja skrivas igen så är det ju JIPPIE!

Johanna stack ifrån mig 12:35 med bussen idag. Efter många många dagar tillsammans, och det kan jag säga, bästa dagarna i mitt liv! Och fler blir det.. Ska ner till Götet igen på lördag då ska vi iväg till Uddevalla med hennes mor o far och kolla på hennes lillebrorsa som har cup! Ska bli riktgt kul!

Ja, ni kanske vill veta hur vi haft det? Ett ord, UNDERBART! Har bara myst och varit tillsammans och mått gôtt inga fel de inte! När vi var i Säfsen var vi även iväg till Rättvik och träffade en kompis till mig, Henrik. vi gasa igenom Mora, Rättvik, Leksand, Vansbro, ja och dagen innan även Ludvika.. För att kunna komma tll systemet krävdes en sex mil lång resa dig.. Ja håhåjaja...

Nej nu ska jag försöka vakna till ska jobba snart. Men nu kommer vi åter att ta upp vårt skrivande!

På återseende snarast!

/Alexander

Ja, det dröjer nog liiiiite längre.

Ladies and gentlemen,
det är riktigt illa. Men jag och min älskade pojkvän kan helt enkelt inte slita oss från varandra.. för typ en halvtimme sedan kom vi på att jag ska åka med honom till Karlstad. Så ja, det kommer nog att bli några dagar till utan bloggande, haha! Jag åker i alla fall hem på onsdag förmiddag någon gång. Håll ut!




Det enda jag kan säga är att nu är jag riktigt lycklig!
/ Johanna

After travelling and graduation

Hej allihopa!
NU är vi hemma igen och NU är studenten tagen! Det går verkligen inte att beskriva lyckan jag känner just nu. Helt otroligt. Jag kan inte se mig själv som arbetslös - jag ser mig själv som arbetssökande. Bra va?

Och jag är inte bakis, inte någonstans. Inte Alex heller. Det känns så himla bra! Vi båda kommer att skriva och lägga upp bilder från veckan och sådär men just nu är det faktiskt fortfarande helg. Idag ska vi gå på Liseberg med min bror som ska hämta ut sitt guldpass.

Jag vill tacka alla som kom på min student och så, ni är underbara! Alla kommer att få tack-kort inom en snar framtid, jag lovar. Och ja, det kommer upp bilder i bloggen.

Ville bara skriva det. Ha det bra, allihopa!
/ Johanna

RSS 2.0