Fröken Sverige.. kanske ska söka dårå?

Gick alldeles nyss ut för att slänga skräp. Då inträffade följande. Började prata med en tant som bor i området ovanför vårat.

Granne: Du är så himla vacker!
Jag: Tack så mycket!
Granne: Ja, men det är du verkligen. Du skulle kunna bli fröken Sverige.
Jag: Haha, jaså? Tack!
Granne: Ja. Så vacker.
Jag: Hehe.. ja.. eh... ha det bra nu! Hälsa familjen!

Jag menar.. efter tredje gången blir det ju bara läskigt, eller hur? Tror till och med hon sa det fyra gånger. Men nu ska jag inte klaga för mycket. Vissa händer det ju inte liksom.
Jag har fortfarande mens så jag måste få provocera lite.

/ Johanna


Kärleken



Jag älskar dig mest i hela världen.
/ Din Johanna


Last day of September

Hej allihopa!
Då är det redan onsdag och har jag fått jobba? NEJ. Kul, jättekul.
Jag ska alldeles strax iväg till IKEA. Jag och Alex hinner ju inte i helgen med tanke på hans innebandy och allt såntdär. Så jag ska lägga på sista sminket, slänga på mig andra kläder och sedan bär det iväg.
Därefter ska jag in till stan och shoppa lite med mamma, samt äta lunch. Helt värdelöst. Jag hatar lunch.

Min stackars bror har nackspärr så han är hemma idag. Tänk, jag har ändå dansat nästan hela mitt liv, hållt på med hästar i typ 13 år samt cheerleading. Ändå har jag aldrig fått nackspärr! Sträckningar, visst, men det är ju inte samma sak.

Idag är det Färjestad - Detroit i Karlstad! Det var tänkt att jag och Alex skulle gå men det blev massa strul med biljetterna. Lite synd faktiskt. Men som jag sa till Alex - någon gång i livet ska jag åka till Usa och kolla på hockey istället. Drömmatchen vore ju Rangers - Detroit.. ojojoj.
Ja, det är några år kvar tills dess i alla fall!

Nu borde jag sätta fart. Ha en riktigt bra dag hörni!
/ Johanna

Tequila och hockey?

Senast Spencer Pratt drack tequila så gifte han sig. Vad gjorde du senaste gången du drack tequila?
Det vill jag inte ens gå in på. Jag kan nog inte ens formulera det på ett fint sätt utan att folk misstolkar, haha. Jag gjorde något galet med min pojkvän kan man väl säga, eller? Ja, tolka hur ni vill.

Sitter och håller koll på målservice, Frölunda spelar just nu mot Brynäs och leder med 0-1. Funderade på att titta på idol men kom sedan på mig själv, idoltittandet har gått för långt. Det är bara alla auditions man kan se. Följer man det så är det ju inte bra. För mycket slöseri med tid.
Ska därför gå in och duscha så snart duschen blir ledig.

Har precis bokat biljetter till mig och Mia också, det blev buss istället. Klockan åtta på fredag morgon åker vi, då korkar vi upp champagnen, hahah! Åh, vad kul det ska bli.
Alex ska ju förresten börja döma igen till helgen. Och jag ska följa med och titta, ska bli spännande. Det var riktigt längesedan jag var på en innebandymatch. Tycker att sporten är helt värdelös. Wannabehockeyspelare? ;)
Hahah, nejdå, nu driver jag med er. Kan erkänna att jag tyckt så en gång i tiden men när jag sedan lärt känna folk som spelat så ser man sporten på ett annat sätt.

Ja, vad finns det mer att skriva. Ni kanske undrar varför jag skrev om tequila i början? Jag och en vän satt och pratade om det idag, att alla gör sådana galna saker när de dricker tequila.

Nämen titta, Frölunda gjorde nyss 0-2.
/ Johanna

Hösten tränger på

Ja som ni alla redan märkt så är hösten här. Skönt! I alla fall att solen skiner, och det är sånt där mys väder ute. Fiska vore ju inte helt fel, men det finns det ingen tid över till att göra. Inatt var det riktigt kallt, ja i alla fall så jag fick skrapa rutorna på min bil och frosten i gräset ja, underbart? Delade meningar? Ja säg det..

Ska i alla fall börja köra för fullt på tidningstjänst inatt! Blir kallt, men va fan man är väl Värmlänning? :)
Så kylan är det minsta bekymret har dock fått ett nytt bekymmer med mitt knä.. Just nu är det lugnt, men igår kändes det som att man bara ville få bort det från kroppen.. Dock inget man gör, men man kan väl tänka?

Känns som jag hoppar en hel del när jag skriver inlägg, men va fan ja kan inte hålla mig till ett ämne, totalt kass på sånt! Så hoppas det går bra ändå med en "mix". För snart är det ett år jag och Johanna blev tillsammans:)

Nästa onsdag, den 7e Oktober då ska vi ut och äta och dricka gott vill jag lova! Mys pys är vad det ska bli. Men först kommer helgen, blir rock då som det känns nu. Kan ju inte gå ut i sommarjacka när det är 0 gradigt ute. No way! Hoppas dock att uteserveringarna inte stängt än, så man kan sitta där och mysa någon timme innan allvaret drar igång.

Nej nu ska jag ägna tid åt min älskling, via msn... Så kul har vi! Men som sagt, inte många dagar kvar:)

/Alexander

Britneys senaste

Min andra älskling släppte sin nya singel idag! Självklart är den hur bra som helst. Låten heter One Two Three.
För att lyssna på den, klicka här.


/ Johanna


Tisdag

Ja, ser ni? Alex fick tummen ur röven och skrev ett inlägg. Bra va? Ska tvinga honom idag igen. Har bra argument att hota med ;)

Anyway. Godmorgon förresten!
Idag gick jag inte upp klockan sex. Gick och la mig vid tio igår, sedan ringde Alex så vi pratade till typ elva. Hade sån fruktansvärd mensvärk och huvudvärk så jag var helt slut.. vaknade vid fem då pappa gick upp och då kände jag "hell no" och stängde av klockan. Skulle chefen ringa så skulle jag få gå upp och fixa mig snabbt.
Men det gjorde hon givetvis inte. Vad gör jag i Göteborg egentligen?
Känns lite meningslöst. Men det finns ju en anledning till att jag stannar - MIA! Våran roadtrip äger ju rum på torsdag eller fredag, beroende på när hon kommer hem från Malmö. Jävlar så kul vi ska ha!

Kanske tar mig en sväng till IKEA idag beroende på hur jag känner mig. Eller Chilli, Chilli är bäst. Jag och Alex pratar så himla mycket inredning just nu.. samtidigt som vi är jättelika på den fronten så är vi helt olika.
Vi får se. Mensvärk som sagt. Pedikyr står på dagens schema iaf, dock i eftermiddag. Ska se om jag kan få med mig mamma till stallet ikväll också, saknar mina små gubbar och gummor.

Blå himmel, solsken och lite höstkyla. Jag rekommenderar en fika någonstans på Linné för alla göteborgare!
/ Johanna

Frisk!

Äntligen känner jag absolut ingenting.. Jag har varit halvt sjuk hela förra veckan, då det gått framåt tillbaka från dag till dag, ganska jobbigt! Men nu jäklar.. Nu är jag frisk! NU ska jag jobba hela denna veckan på tvätten och tidningstjänst. Sen får man invänta torsdag, eller fredag.. Då Johanna kommer, och ja, hon kommer ha med sig linnet ni såg på inlägget nedan... Undra hur det kommer sluta? Ja det skriver jag inte här i alla fall!!!

Har gumman i luren just nu, ( telefonen för er som är efterblivna ) och helt seriöst, ni förstår inte hur mycket jag saknar henne.. Helt otroligt! Jag älskar henne verkligen rakt igenom, överallt när var och hur spelar ingen roll. Hon finns alltid med inom mig, vart jag än är och vad jag än gör!

Helgen kommer bli rolig. Johannas kusin kommer upp som ni redan vet, men ändå. Det kommer bli fest! Hockey på lördag eftermiddag/kväll och fest hela natten lång! KUL KUL KUL! Det är det rätta ordet:) Fylla kan man tillägga också..
Vi hade en diskussion jag och gumman igår, vilken match vi skulle kolla på. Färjestad mot Luleå eller Frölunda mot SKellefteå. Men som tur var, börjar Färjestads match 16.00 och Frölunda 18.30! Så det ska bli riktigt kul. Hockey hockey hockey! Totalt underbart.

Nej nu blir det ointressant. Så ska återgå till att prata med älskling, som hänger med tyst och vackert i LUREN!

/Alexander

De är hungriga.


Klicka här för att se Frölundas nya intro för säsongen 2009/2010.


Dagens inköp, for now

I'm on fire today!
Åkte in till stan direkt för att hämta min beställning hos Make Up Store.. passade samtidigt på att göra en ny också, haha. De är så trevliga därinne så vi stod och pratade en stund.
Fick köpt ett linne till helgen också, som jag vet kommer vara uppskattat av min pojkvän. It will drive him crazy. Det var ingen bra shoppingdag idag, känner mig sjukt kräsen.

Ska alldeles strax ringa till Karlstads kommun, eller ja, kontoret, angående ett jobb faktiskt. Skriver därför ett inlägg så länge, de är på lunch nu. Självklart.
Min bror var så deppig när han gick iväg till skolan imorse, stackaren. Funderar på att göra pannkakor till honom tills han kommer hem. Vad glad han skulle bli. Kanske ska köpa hockeybiljetter också.



Titta vad fint de hade gjort! En del av min beställning, deras senast lanserade parfym, Fruidelicious.



To sexy? 2 Sexy.

Dagens orgasm.
/ Johanna


Woho, måndag!

Godmorgon!
Säger jag, som varit vaken sedan klockan sex. Är ju alltid det på vardagar nu för tiden. Förutom hemma i Karlstad. Då sover jag gott med min gubbe fram tills.. ja, länge.
Gårkvällen var i alla fall hur mysig som helst. Och väldigt komisk. De som känner Becca vet att hon är expert på att missa bussar.. well, hon har tydligen lärt sig nu. Hon skickade ett sms, "jag sitter på bussen nu, så du vet att jag inte missat den". Vad händer då när JAG går mot busshållplatsen? Jojjomen. Jag missade den för en gångs skull. Jävlar vad vi skrattade. Och det gjorde vi resten av kvällen, blev inget känslosnack där inte.. vi har saknat varandra för mycket för att lägga tid på det. Det var skönare att dra upp våran sjuka humor istället.

Ja, så idag blev det inget jobb för mig. Irriterande. Ska kämpa röven av mig nu för att få något fastare i Karlstad.. blir bättre. Orka åka tåg fyra gånger i veckan typ. Jag skulle nästan sätta mig och räkna ut hur många timmar jag spenderat på tåg det här året.. OCH PENGAR. Shit. Snacka om att jag har dragit in pengar till SJ. Jag borde få rabatt eller något. Eller åka gratis. Jag är ju stamkund.

Så idag ska jag in till stan, shopping står på schemat. Är så himla sugen på att köpa mina efterlängtade rödvinsglas också, men de gigantiska kuporna. Så himla fräscha! Dock har jag och Alex beslutat oss för att köpa dem tillsammans så det blir på fredag.

Idag ska jag äntligen hämta min beställning på Make Up Store också.. hahah, har skrivit om det i evigheter nu ju.
Ska ringa till dem nu och se om de är redo att ta emot mig. Låter jag som en superkändis nu eller? I'm a fucking superstar baby!

/ Johanna

Slutsatsen



BFBT.
Best friends back togheter. I love you B, släpper dig aldrig.
/ Johanna


Söndagkväll

Hej på er!
Naglarna är nu fixade, som alltid på söndagar. I väntan på bussen som ska ta mig in till stan så kikade jag in på Stina-Lees blogg för att se om hon fått sin lilla tjej. Det har hon!
Läste ett långt inlägg om förlossningen som gör mig skräckslagen. Livrädd. Att man ska utsätta sig för sådant! Inte än på ett väldigt bra tag, men någon gång i livet.. jag behöver minst åtta år av mental förberedelse.

Läs om Stina-Lees lyckliga dag
här om ni är intresserade.

Alex längtar nog efter en liten bebis mer än vad jag gör. Jag blir livrädd när vi går i affärer, förbi barnavedlningen och får syn på sådana söta små kläder, då han ger mig den där minen. Nu för tiden brukar jag bara dra hårdare i hans hand och gå fortfarande när man kommer dit, hahah! Nej, men även jag kan ju få syn på en bebbe och säga ett speciellt "åh.." som får honom att rycka i mig också.
Nope, några barn är inte påväg.

Jag kan faktiskt utse årets finaste låt redan nu. Den spelas konstant både ur mina högtalare och i mina lurar.
Och givetvis är det min älskling som sjunger. Min andra älskling. Älskling nummer 2, Alex kommer alltid först.
Britney Spears - Out from under.

Nu hoppas jag att ni skiter i söndagsångesten och har en riktigt bra kväll!
/ Johanna

Last day for the week

Söndagar blir aldrig som man tänkt sig, eller hur?
Idag skulle jag träffat Malin på morgonen. Sedan skulle jag åkt till Uddevalla för att se Johans match. På kvällen skulle jag träffa B. Malin hade kvinnobesvär och sådant har jag alltid överseende med, så vi sköt upp det. Därför gick jag inte upp imorse och hann därför inte göra mig iordning inför Uddevalla, så det sket sig det med. Så nu sitter jag här och har timmar på mig innan jag ska in till stan. Så skönt. Förr i tiden hade jag inte ens två sekunder lediga, det var bara träning, träning, träning hela tiden. Tänker inte gå in på det för då blir jag ledsen.

När jag nu drog på mig ett par shorts såg jag att jag har fetaste rivmärket på benet! Skitläskigt. Det roliga är ju att man borde tänka "det måste ju vara jag själv med tanke på mina naglar, det kan inte vara pojkvännen". Grejen här är att det kan det visst. Ni som känner Alex vet att han har ovanan att bita på naglarna, därför blir de ganska vassa.
Ja, det går hett till. I somras kunde ni ju se märkena på hans rygg till exempel.

Hahah, I ALLA FALL.
Satt och räknade på min timrapport nyss också, usch. Jag måste verkligen få jobba de här tre dagarna. Hela Karlstad vet nog nu hur glad jag blev i fredags. Jag fick 1000 kr för en dags arbete i augusti, hahah! Det var första dagen jag jobbade i hela mitt liv. Stolt! Johannas pengar, inte pappas. Även om de bidrar med resten.. men jag är på god väg i alla fall.

Det är så tyst. Jag vill hem till min sambo och mysa ju.
/ Johanna

Omfg.

Helt otrolig kväll igår. Det var garanterat den bästa hemmapremiären genom tiderna, utan tvekan. Sån otrolig stämning! Nu är elitserien igång!
Fick också höra att jag filmades sex gånger, haha. Inte lätt att vara snygg hörrni.

Nu är det tyvärr så att jag måste skriva ännu ett inlägg riktiade till folk utan liv. Jag skulle gissa på att det är folk från både mitt och Alex förflutna. Folk busringer HELA TIDEN och det börjar bli jävligt tröttsamt. Jag menar, snälla.. har ni inga egna liv?
Först det här med "fyllesamtal". Jag har aldrig fattat det. Jag har aldrig fylleringt någon i hela mitt liv, eftersom att jag faktiskt lägger ner tiden på att festa när jag väl festar. Vilket röj det måste vara på festerna när folk sitter och ringer till Alex eller mig, right? Riktigt kalas. Not. Ni skämmer verkligen ut er själva. Man tycker nästan synd om er för ni måste verkligen ha så ruskigt dåligt självförtroende.. allvarligt talat. Ringer ni till era ex/gamla ragg/gamla kompisar och skojar i två minuter för att sedan lägga på - är kvällen gjord då?

Det finns ju dock värre. Jag kan ta det senaste exemplet, när någon ringde till mig när jag satt på tåget i lördags. Klockan två på förmiddagen en lördag. Åh herregud. Folk måste ju älska mig, eller hur? Förgyller jag folks liv?

Gulligt att vi fortfarande betyder såpass mycket för er.

Jag vet att det kanske inte finns så mycket att göra i småstäderna där ute i landet (Läs: alla städer bortsett från Göteborg och Stockholm). Och jag vet nu att ni verkligen är superkåta på oss två.. FORTFARANDE. Men vi är upptagna med att leva livet. Vi skiter ju i er, ni borde göra detsamma. Skulle dock förstå om ni inte gör det nu.. ni har redan skämt ut er tillräckligt. Så sorgligt verkligen. Min bror busringde också förut, fast han är vuxen nu. Han är 13.

/ Nummer ett

ÄNTLIGEN!

Hej på er!
Nu är jag i Göteborg igen - lycklig för en gångs skull. Idag kommer jag äntligen att få känna den där hemma-känslan som jag knappt känner i Göteborg längre. Men det finns ett ställe som aldrig tar den ifrån mig - Scandinavium.

Dagarna i Karlstad har varit riktigt mysiga, ska eventuellt jobba några dagar här i Göteborg till veckan samt träffa lite vänner och sådär, sedan åker jag tillbaka med Mia på torsdag. Ska bli så himla roligt verkligen, jävlar vilka otroligt roliga två veckor jag har framför mig nu!

Jag har inte tid att sitta här, ska alldeles strax åka in.

Äntligen. Nu smäller det.




/ Johanna


Allmänt babbel

Jag har så himla tråkigt. Gjorde mig iordning och allting för att åka in till stan, ringde Make Up Store för att jag hade en konstig magkänsla. "Nej, vi ber så mycket om ursäkt. Beställningen har krånglat och den kommer inte till våran butik förrän på lördag." MEN ÅH. Jag ville ha den idag!
Så nu sitter jag här och försöker bara fördröja tiden. Ska ändå bege mig ner på stan snart för att hämta ut mina ppiller på apoteket. Känner sådan sjukt shoppingsug, lönen kommer imorgon. Måste hålla mig. Drygt att tågfittan går klockan tre och inte två.

Vad ska jag hitta på att skriva nu? Kanske ska skita i att provocera och skriva något snällt istället, fast jag har faktiskt varit riktigt snäll idag.
Jag vill ta upp ett unikt ämne för att visa att jag också kan vara störd ibland. Något positivt då, som sagt.

Compeed. Det vet ju i alla fall alla tjejer vad det är. Och för resten som inte vet så är det ett slags fotplåster som sätts på skavsår när de uppstår (främst gällande högklackade skor). Jag har alltid med mig det när jag går ut, men det är ganska värdelöst. Efter några drinkar känner man ändå ingenting och dessutom går det ju alltid vilt till så de åker av.
När jag var ute med Mia senast så sa hon till mig att lägga ner skiten. "Tror du att långdistansvandrare och sånt har COMPEED med sig i ryggsäcken?!" Alltså nej. Det är alltså gammal hederlig tejp som gäller, inte tejp som man använder när man slår in julklappar, men ni vet.. såndär hudfärgad mjuk tejp som är skitlätt att riva av.
Och det funkade. Så nu har jag en sådan i väskan istället. All the time.

Kul va?
Och på tal om skor så frågade jag mig igår om det var ok att börja använda stövlar nu. Sedan fick jag plötsligt stanna upp och känna mig på pannan ifall jag var sjuk.
När började jag bry mig om vad andra tycker?

/ Johanna

Nådig timing



Tror ni att det blir brottning hemma i soffan imorgonkväll?
Det tror jag...
/ Johanna


Guess I'll pack my bags

Jag ville bara fördriva tiden lite, det är sanningen. Nu har klockan passerat halv tio och jag kan meddela att jag nu ska sätta mig och boka en tågbiljett till Karlstad. Yes. Jobbet i Göteborg behöver mig inte resten av veckan och därför måste jag fortsätta i min andra hemstad :)
Kommer hem på lördagförmiddag eller eftermiddag igen för att sedan placera min rumpa i Scandinavium - som säkert alla redan vet.

Angående att träffa vännerna så ska jag kolla med dem om även det kan tas i helgen. Jobb går ju först, trots allt.

Ja, hörni.. jag får nog packa väskan och smsa sambon. Trodde att tåget gick vid två men det gick vid tre, vilket är ganska bra eftersom att jag har lite ärenden att uträtta innan. Ska bland annat in på Make Up Store och hämta min beställning hade jag tänkt.

Hoppas att ni får en bra onsdag!
/ Johanna

Åsikter kring svensk media

Godmorgon, för er som är arbetslösa och nyss vaknat. Eller något. Det är ju fortfarande morgon egentligen. Jag har varit vaken sedan sex typ, usch! Men så är det när man har ansvar.

Jag har kommit på en sak. Jag måste vara den enda i världen som inte tycker att Agnes Carlsson är snygg. Hon ser knappt bra ut. Jag tycker att hon ser så himla alldaglig ut på något sätt och jag HATAR hennes hår. Platta det istället, för då blir hon riktigt söt. Annars not. Och det är ju hennes val.
Ja, det är något jag kommit på nu det senaste, haha. Tycker det är så tråkigt med bloggar där man bara skriver vad man gör, ska göra, har gjort. Visst. Det blir mycket sånt. Men man får ju bjuda på sig själv också.

Därför ska jag ta upp något mer jag tänkt på, något som nog alla tänkt på eftersom att alla pratar om det just nu. Svenska Hollywoodfruar. Anna Anka. Jag läste världens roligaste insändare i Metro här om dagen, där det stod "Vem är Anna Anka och vad gör hon i min tv? Släpp inte in henne i Sverige igen." Sjukt rolig, men fel. Vad har hon gjort? Kan lova att det finns betydligt värre personer som gjort ännu mer pinsamma saker som fortfarande är kvar i Sverige.
Grejen med Anna Anka är att hon går emot feminismens alla regler vilket uppenbarligen gör folk irriterade. Hon lever för sin man, anledningen till varför hon går upp på morgonen är för att kunna göra sig fin och för att tillfredsställa honom.
Men så vadå? Det är ju hennes levnadssätt. Hon tycker det, hon säger inte att alla ska leva så. Så länge hon mår bra och känner att hon är lycklig så spelar det väl ingen roll, herregud! Livet handlar ju om att vara lycklig. Så man börjar ju undra. Folk som kritiserar henne gör det väl förmodligen av ren svartsjuka egentligen.

Sen, visst, att alla tre är typ 50 och försöker se ut som fjorton och det ser verkligen inte bra ut, men det är ju deras liv! Om det nu är så jobbigt att titta på så behöver folk ju inte titta. Det finns fler kanaler. Speciellt om man har canal+.. har hört att det kommer att lanseras en ny kanal som bara visar svenska filmer. Fy fan vad värdelöst. Det är ju pinsamt att de ens lägger ut pengar för sådant.
Men sure, folk vill väl titta på det. Jag är ju inte enda svensken. Men jag kan ju inte bara vara positiv i inlägget, eller hur? ;)

/ Johanna


En liten uppdatering

Ah, jävlar vad tråkigt det är att gå hemma. Har precis pratat med min chef och hon vet inte hur det ser ut resten av veckan.. vi får se senare under dagen vad som händer helt enkelt.
Har nu på morgonen suttit och snackat ihop mig med Mia om nästa vecka. Hade jag inte jobbat hade jag lätt följt med henne de här två veckorna. Först Stockolm, sedan Malmö och sedan ********. Fatta hur kul vi hade haft! Men ändå. Våran roadtrip nästa vecka kommer äga sönder :) Kan ju lika gärna avslöja det. Eventuellt på torsdag följer hon med mig - TILL KARLSTAD! KOmmer bli så jävla roligt. En av hennes närmsta vänner bor även där uppe så hon ska bo hos henne. Då blir det utgång så det bara visslar om det kan jag lova.

Ringde Make Up Store också och jag är tydligen välkommen när som helst att hämta beställningen. Synd att jag inte orkar just idag. Fast kanske. Jag vet inte.



Världens bästa storasyster. Kusin menar jag :)

Där var den uppdateringen!
/ Johanna


Helgbilder

Hej på er!
Verkar inte bli något jobb för mig idag.. synd, med tanke på att jag gick upp klockan sex. Vill bara spy nu. Men det gör jag inte!
Har ju inte blivit så mycket bloggande heller. Min lilla älskling är faktiskt sjuk nu, så ni får ha överseende. Och jag har haft det lite småtufft de senaste dagarna.. men nu känns det som att alla bitar faller tillbaka på plats igen. Jag hoppas i alla fall det.

Igår var det elitseriepremiär! Färjestad mötte Skellefteå och HV71 mötte Linköping. De andranämna lagen är inte värda att prata om, men Färjestad vann iaf med otroliga 3-2. Inte väntat. Men precis som alla andra säger så är ju Färjestad inget lag ännu, det är inget lag som är ett lag än. Det kommer ta några veckor. Men ändå! Underbart att hockeyn är tillbaka i alla fall. På lördag tar jag och Johan plats på våra gamla vanliga platser i Scandinavium.

Helgen var bra, men knepig. Lördagskvällen blev inte riktigt som vi väntat oss.. men det är sådana saker man får räkna med när alkohol är iblandat. Nu kan man bara hoppas på att folk har lärt sig någonting och att det inte händer igen. Utöver det så var det en skitkul kväll!

Nu ska ni ÄNTLIGEN får lite bilder!



Grabbarna boys! Christian, Alex och Tobbe lite i bakgrunden.



Hahah, jag ÄLSKAR den här bilden! Jag och världens bästa Sandra - och Christian i bakgrunden, hahah!



En alltid lika full Viktor och en Anton.



Liv i soffan på Gustav, Viktor och herr Rosell (även kallad Markus).
Alex fot kommer med också.



Viktor kommer hata mig för resten av livet nu, men det är värt det.
Bilden är ju så himla klockren! Speciellt med ett "jag ska inte dricka ikväll!"

Sandra och jag väljer att visa upp manikyren istället? Tror dock inte det syns eftersom att bilden är så liten..



Hahah, Christian och Micke, så underbar bild! NI FÅR SKYLLA ER SJÄLVA!
Hahahah!

Ja, nu har jag bjudit på lite folk.
Nu ska jag bege mig ut till förrådet och hämta en kartong med höstskor. Ganska onödigt eftersom att jag ändå kommer att köpa nya. Ska också ringa Make Up Store och kolla om jag kan hämta min beställning idag.

/ Johanna


Personligt.

Egentligen är det inte ens värt att skriva något. Men eftersom att folk uppenbarligen är så fullständigt tröga så känner jag att jag måste. Folk tolkar också saker på sitt egna sätt - som vanligt. Det är ju aldrig någon som är mogen nog att ringa upp och fråga vad fan det är frågan om egentligen.

Så nu tänker jag skriva mitt sista meddelande. Det är bara riktat till en person, som säkerligen vet om den ska ta åt sig eller inte.
Allt jag kan tänka på är den där kvällen på krogen då du sa "jag är inte henne. Du får aldrig tro det. Jag skulle aldrig göra vad hon gjorde." Det gjorde du ju nästan inte heller. Men jag menar, hon slutade i alla fall att bry sig. Hon visade att uppmärksamhet och statusen betydde mer. Hon visade att hon var villig att ge upp sin bästa kompis. Och fine, då är det så. Ingen förlust för min del.

Jag slutade aldrig att bry mig om dig! Trots att jag fick ett helt nytt liv 25 mil från hemstaden så hörde jag ALLTID av mig när jag skulle ner till Göteborg. Jag ville aldrig sluta träffa dig. Det var ditt val att inte måna om vår vänskap. Jag slutade aldrig försöka. Tills nu. För nu är jag trött på det.. jag vägrar att lägga ut tid och energi och dessutom känslor på någon som inte bryr sig längre.

Jag trodde på dig. Sedan var det ditt val att välja, vilket jag aldrig skulle tvinga dig att göra. Du gjorde det ändå.

Jag har fattat att vår vänskap är slut. Vilket är jävligt synd.. för att du inte kunde vara glad för min skull. Så, visst. Jag ville bara skriva ut detta för att ha det klart. JAG GJORDE INTE DET HÄR. Det är upp till dig att prioritera vänner.

Jag älskade dig. Du betydde så himla mycket så jävla länge. Jag glömmer aldrig tiden med dig, B.
Och jag saknar dig.
/ Johanna

Utgång

Nu sitter jag här igen och lyssnar på Tiësto. Gud, så underbart. Och dricker vin. Snart redo att bli lite galen.. när jag är sminkad, vill säga. Jag kom precis upp ur mitt efterlängtade bad. När Alex stuckit till sin personalfestgrej så gick jag raka vägen in i badrummet och tappade upp ett hett bad med massor av bubblor. För lite extra egomys så tände jag några ljus och hällde upp ett glas vin också. Sedan la jag mig där med min tidning och tog otroligt god tid på mig. Så himla underbart. Alla behöver göra så, MINST en gång i veckan såhär i stresstider. Även killar. Ni behöver ju inte erkänna det.

Och på tal om solstrålar så hatar jag verkligen folk som backar ur, fast vem gör inte det? Nu vill jag också påpeka att jag skriver inte detta gentemot någon gällande inflyttningsfesten ikväll. Detta är just folk i allmänhet.
Ni vet, när någonting är planerat och helt plötsligt så "nej.. jag känner inte för det.." eller "nej, jag mår lite dåligt.." jag tror att det handlar om brist på självförtroende. Lite tråkigt faktiskt. Jag brukar dock inte sura över sånt alldeles för länge, utan istället köra på så som det var tänkt. Oftast!

Folk kommer att börja droppa in om cirka en och en halvtimme. Lägenheten är städad. Nu fattas bara sambon..

Hoppas att alla får en riktigt bra lördagkväll!
"Girls, när vi går ut, då dricker vi varannan vatten. Det finns inget värre än fulla tjejer." - Ebba von Sydow.
Fast hon är ju tant liksom. Det var nog klimakteriet som talade, så klandra henne inte så hårt..

/ Johanna

Update

Jag har haft flyt idag känner jag och nu tar jag ett break. Jag blev så himla irriterad på ungdomsmottagningen förut att jag helt enkelt ringde min egna gynekolog och se vad det fanns att göra. Jag lyckades få en tid hos dem istället. IDAG. Hahah, så jag avbokade ungdomsmottagningen och åkte snabbt in till stan. Sprang in på Åhléns och fixade smink och lite annat, mötte sedan upp mamma. Vi begav oss iväg till MakeUp Store där jag handlade lite, bland annat världens sexigaste väska som jag kommer att använda som "krogväska". Blev helt kär i deras nya parfym, så den ska inhandlas så snart som möjligt. Typ på måndag.
Därimellan åt vi lunch på Dahls i Arkaden också. Lugnt och skönt.

Sedan fick jag då bege mig till Läkarhuset där jag hämtade mitt recept. Sedan åkte jag hem för att åka med pappa till banken (cashflow) och därefter handlade vi. Nu sitter jag här och ska städa rummet innan det blir manikyrdags. Måste packa och allt sånt också eftersom att jag bokat om resan för imorgon. Jag åker 07:55 istället.. buh. Åker hemifrån sju. Vad pigg jag kommer att vara!

Klagade på Alex förut för att han sa "då åker jag in och hämtar mig så åker vi hem sen. Jag kommer sova." Men nu förstår jag honom.. jag kommer säkerligen också vilja sova en stund. Kan inte sova på bussar och liknande, litar inte på folk.

Jag måste sätta igång.
/ Johanna

Snart Karlstad!

"Godmorgon" allihopa!
Fast jag vaknade inte nu. Gick faktiskt upp klockan nio imorse, skönt ändå. Jag har massor att göra idag.. fast jag tror inte att det blir så stressigt som jag trodde.
Pappa kom med världens bästa idé förut, "alla receptbelagda mediciner kan ju ringas in av läkaren till apoteket så är det bara för dig att hämta ut dem." Dock så kanske inte ungdomsmottagningen gör så, SYND. Därför ska jag nu ringa min gynekolog klockan tolv och se om hon kan fixa det.. då behöver jag inte stressa imorgon och dessutom kanske jag kan åka tidigare. Planerar då att ta en buss som går redan klockan åtta.. hahah. Vill inte ta tåget klockan sju, då hinner Alex knappt sova någonting.
Vi får se först om detta är en möjlighet eller inte!

Halv ett ska jag iaf vara i stan för att möta upp mamma. Vi ska shoppa loss lite saker till mig, hihi. MakeUp Store står på listan bland annat. Sedan ska vi äta lunch. Jag som hatar att äta lunch. Men mamma blir pissed annars.

Annat som ska göras idag? Städas. Och tvättas. Jag tvättar alltid hos mina föräldrar och aldrig borta i tvättstugan vid lägenheten.. vet inte hur det kommer sig, jag utnyttjar tillfällen. Eller för att jag inte kan tvätta själv, hahah :)

Måste packa ikväll också eftersom att jag åker såpass tidigt imorgon. Och ja, även om det blir klockan tolv så är det tidigt.

/ Johanna

And a nice one

Så, kanske ska skriva ett snällt och trevligt inlägg också.
Sitter här med huvudvärken igen.. helt värdelöst. Trasig manikyr har jag också. Den fixas dock imorgon. När jag ändå är i stan ska jag passa på att shoppa lite, ska fylla på sminkförrådet och köpa nytt badskum och badsalt. Jag fick såntdär "hemma-spa-paket" av min bästa vän förra julen och de håller ju verkligen superlänge. Så badsaltet gjorde jag och Alex slut på förra veckan.. supermysigt. Och ja, badsaltet var min idé. Hans killkompisar behöver inte skratta :)

Ska till banken imorgon också, har en hel del på gång. Pappa ska följa med mig, jag måste verkligen ha en förälder med mig när jag besöker banken. Annars fattar jag typ inte vad dem säger. Eller ja.. jag är rädd om ekonomin helt enkelt.
Måste även packa och så imorgon eftersom att jag idag fick reda på att bussen går klockan tolv och inte halv ett. Och jag ska vara på ungdomsmottagningen klockan elva, HA! Kul va? Tur att det är så kort in till stan. Dock så har de en förmåga att vara fruktansvärt sega på ungdomsmottagningen.. usch, hatar den.

Jag kommer att sova så gott inatt känner jag. Sov jättegott natten till idag också, jag drömde att jag körde våran gamla jeep och att jag och Alex skulle storhandla på Maxi. Parkeringen var skittrång och jag hittade inte Alex. Sedan slutade växlarna att fungera, hahah. Jag drömmer så sjukt nu för tiden, sådana drömmar man verkligen kan skratta åt.

Fotbollen går ju nu för er som är intresserade, Inter - Barcelona. Ganska rolig match ändå. Dock så kom min arbetsnarkoman till mamma nyss hem och vi ska strax slänga oss i soffan och titta på Lyxfällan.

Vad mer kan jag skriva? Alex ska ju på "personalfest" på lördag, eller ja, fest är det väl inte. Lite qualitytime med sina kollegor. När han kommer hem drar festen igång hemma hos oss och då kommer det droppa in massa folk. Under tiden han är borta ska jag lägga mig i ett varmt bad med ett glas vin och lyssna på tjejmusik. Gud vad skönt.
Det är inte det jag ser fram emot såklart, jag ser fram emot våran myskväll på fredag. Eller att ens bara träffa honom, min underbara man. Jag älskar honom så himla mycket. Världens finaste inlägg skrev han ju till mig idag! Gullesnutten.

Nu börjar det bli dags att runda av.
/ Johanna

What everybody wants to know

Hej allihopa!
Ojoj, nu väller inläggen in lika fort som.. nej, nu tänkte jag skriva någonting elakt. Tror att jag skippar det faktiskt.

Idag köpte jag hem müsli och Vitamin Well, livsdrycken, jävlar vad gott. Det är det jag levt på idag. Vet ni hur provocerande jag kan vara? Ibland skrämmer jag mig själv. För några veckor sedan sa jag till en vän "men gud, de som äter någon form av piller när de bantar eller svälter sig är ju bara svaga. De måste äta något varje dag liksom." Är detta fakta? Nej, detta är endast för att reta skiten ur dem. Jag är ju själv anorktiker, eller hur Stockholm? Med silikon. Som alla mina "vänner" däruppe. Kul att ni läser bloggen förresten, puss på er!

Ytterligare ett litet provocerande stycke. Observera att detta är riktade till en grupp personer och inte till alla som läser bloggen.
"Jag har köpt mycket i mina dagar. Men inte mina bröst." - Dagens citat av mig själv. Det sista jag har att säga är att jag hoppas ni sätter ostronen i halsen, tjockisar. Att äta är så jävla 2008..

Kul att alla i Värmland och Norrland och vad fan allt heter kommer att ta mig seriöst nu. MEN GUD. VAD KAXIGT.
Ska packa päronvodkan till lördagen. Bara så att ni vet, Karlstad.
/ Johanna


Måste bara...

Skriva hur jääkla jobbigt det är. Saknar ju henne så. Hur ska man förklara? Det går inte.
Finns inga ord, ingen mening inga rader jag kan skriva. Så jäävla sjukt mycket saknar jag henne. Vet inte vart jag ska ta vägen snart, vill bara det ska bli Fredag så allt blir normalt igen.. I min lägenhet, bara jag och hon. Hur mysigt som helst! Har aldrig haft vackrare dagar än när hon är med. Dagarna bara skiner hela tiden, jag skiner av hennes vackra hållning och utstrålning. Solen skiner dag som natt, regn snö det kan göra va fan det vill, med henne tätt intill spelar vädret ingen roll. Ingenting spelar roll, bara hon är nära!

Vet inte vad jag ska göra.. Hjärtat bara bankar, mina händer skakar. Vart ska man ta vägen? Finns bara en väg, att invänta hennes avstigning av bussen. Att bara få se henne, en vit tunnel där står hon, min ängel! Skiner upp allt det mörka igen, oh vad jag längtar vill bara att det ska bli fredag igen...

Johanna Bengtsson, utan dig, ingen Alexander!

Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta, honey!

/Din bara din

Godmiddag!

Trögt är vad det är, att sitta och invänta bilar på tvätten. Kommer någon då och då, men va fan seeeegt.

I alla fall eftersom att jag inte uppdaterat er så ska jag skriva ner lite vad som hänt!
Förra veckan så var Putte hos mig ett par dagar. Vi tänkte spela "en match" på NHL09 mot varandra... Men tror ni det slutade där? NEJ!
Vi spelade ca 7 timmar i sträck, tre dagar i rad! Satte igång en turnering som ALDRIG tog slut!
Det slutade i alla fall med att jag sket i att sova, på fredagen när Johanna skulle komma vid två, så jag skjutsade Putte till hans buss och sen hämtade Johanna. Sen var jag trött, när vi gick på IKEA, PAM jäklar vad jag var slut alltså.

I helgen var vi ute, så det behöver jag inte berätta om.. Men nu i veckan har jag varit me Arii o Micke. Ari slaggade hos mig inatt vilket betyder "sov över". Han sov medans jag var och jobbade, sen väckte han mig 13.15 idag då vi drog in till stan och kollade tårtor till hans brorsas bröllop. Sen var det tvätten som gällde, och här sitter jag fortfarande i 2 & 45 till.

Nej nu ska jag säga byebye till Ari som sticker till flickan i Norge i 3 veckor innan ja ser han nästa gång.

På återseende!

/Alex

Johannas vanliga uppdatering (vem annars?)

Hej på er!
Ja, nu är Alex inne i bloggtorkans värld igen. Fast det kanske han alltid varit? ;)
Oj, vad jag saknar min man. Ni anar inte. Jag var riktigt deprimerad när jag vaknade upp ensam i min lilla 120 säng imorse. Men det gick över under dagen.. klart att man saknar sönder efter honom, men vi ses ju faktiskt väldigt snart ändå! Jag jobbar som vanligt inte på fredag. Däremot har jag ärenden att uträtta, bland annat ett möte med banken. Pengarna rullar ju in! Men jag kommer att åka halv ett från Göteborg i alla fall, så kommer att vara hemma runt fyra. Strax innan.

Nu går Manchester Uniteds match på tv, ska lägga mig och titta strax. Min bror är ett stort fan, för er som inte vet det.
Har inte riktigt kommit ner i varv ännu så hoppas på att göra det snart så att jag kan sova, ska upp skittidigt imorgon. Men det är så himla skönt eftersom att jag bara jobbar till halv tre.. lyx! Jag ska nämligen ha ett "telefonmöte" med en hemlig person från ett hemligt företag. Det ni. Jag vill inte säga någonting eftersom att ingenting är klart ännu. Om det blir det så kommer jag att skryta så att ni kommer önska att jag aldrig sagt något. Eller skrivit. Whatever.

Idag fick jag även biljetterna till Frölundas hemmapremiär! Underbart. On our usual places baby.
Och idag vill jag även få bilderna från typ alla fester i somras som Alex bror har och som jag tjatat om i typ tre dagar nu. Han filmade festen förra helgen, hahah. Jag satt med Alex inne på toaletten eftersom att han inte mådde bra (OCH JA, DET ÄR FAKTISKT SANT) och alla trodde givetvis att vi gjorde något annat. Så de filmade samtidigt som de låste upp och ryckte upp dörren. Där sitter jag och skriker med min ljusa fjortisstämma och killarna backar tillbaka.
Det roliga är att man hör Alex bror säga "jävla oflyt!" Hm? Hahaha. Jag har så kul i Karlstad. Time of my life.

Jag älskar dig så, Alexander Svensson. Du är min man och jag är din fru.
/ Johanna

Ytterligare ett inlägg

Det var riktigt svårt att vara tillbaka i Göteborg den här gången. Men samtidigt är jag ju så jävla trött och därför säkert grinig.. jag ska vara glad över att jag fick vara ledig idag i alla fall. Hade aldrig klarat av att jobba. Då hade jag jobbat nu, fatta det! Skitjobbigt.
Har iaf sovit en stund. Gick och la mig vid elva och tvingade upp häcken vid två. Så himla svårt verkligen, fick ta i med alla krafter som fanns.

Kan inte fatta att jag ska vänta tills på fredag. Känns jättelångt, trots att det inte är det. Dessutom ska jag till ungdomsmottagningen då också, så kan eventuellt åka hyfsat tidigt. Om inte min chef blir sur. Ska iaf bara hämta ut nytt recept för mina ppiller på mottagningen. Ska även skälla på dem och sedan går jag aldrig mer dit, vilken skit det är. Sådan jävla orutin. Föredrar min gynekolog i så fall. Hon är snäll.

Imorgon får jag mina biljetter till premiärmatchen i Scandinavium. Alltid något!
Får även besked denna vecka angående nytt jobb som varit igång i snart ett halvår eller något. Jag vill ha det sååå bad!

Nu är Pitbull igång i mina högtalare igen, hahah. Det är fest varje helg nu igen, känns som fjortistiden det dära. November blir värst. Stackars mitt kontokort då. Och min lever.
/ Johanna

Resumé?

Hej folk.
Nu är jag nere i Göteborg igen, vilka jävla dygn det varit. I lördags var det fest hos mig och Alex och alla möjliga dök upp. Det var kul. Sedan åkte jag, Alex, Viktor och Rosell (som heter Markus, men skriver inte det eftersom att det finns fler än en och folk ska inte bli förvirrade) in till stan för att möta upp annat folk på krogen. Vi satte oss först på en uteservering och diskuterade vart vi skulle ta vägen och sånt där. Vi hamnade i alla fall på en liten klubb, hahah. "ÄR DET HÄR ALLT?!" Frågade jag. Kommer man från Sveriges partystad så gör man!

Jag och Alex åkte hem vid tre och ja. No details. Jag somnade i alla fall inte förrän fem och vi vaknade vid typ halv ett. Med äcklig bakfylla. Vi tog oss en promenad till Ica och handlade lite. Sedan visade sig att det skulle vara släktkalas i Säffle.. jag HATAR att göra saker på bakisdagen. Det är fruktansvärt.
Jag och Alex åkte i hans bil tillsammans med hans bror. På mototvägen ligger Alex och kör i 150 och då börjar bilen hacka något så utav helvete.. ja, för att göra en lång historia kort; det small och bilen är nu död. Vi blev bogserade tillbaka till Karlstad och släktkalaset skippades. Alex letade ny bil och hittade en i HAGFORS, av alla ställen. Så självklart skulle vi dit men först skulle folk äta. Så det fick dem göra. Sedan åkte vi och det är vinter där uppe. Jag uppmanar alla göteborgare till att stanna hemma på västkusten där det fortfarande är sommar, om man nu ska jämföra temperaturer.

Vi kom hem runt tio, eller ja, JAG kom hem runt tio, Alex kom hem runt halv elva. Då bäddade vi ner oss i våran mysiga säng och såg Walk the line. Jag älskar att säga vad jag tycker och jag tyckte den var skittråkig. Dock värd att se, absolut.
Sedan följde jag med Alex till jobbet för att jag inte kunde sova. På tåget, som gick klockan sex från Karlstad, satt jag och bad om att jag inte skulle jobba idag. Det ska jag inte heller.
Men jag ska inte sova heller.. borde fixa rytmen. Om jag nu kan motstå att sova, vill säga. Är sjukt jävla trött.. har ni läst ovan så förstår ni.

Sjukt rolig helg i alla fall! Nästa helg blir ännu roligare. Då blir det fest kan jag lova! Och då ska folk dricka ORDENTLIGT!

Så jävla trött nu.
/ Johanna

Party party party

Hej allihopa!
Ja, då var det dags för parets lördagsbeteende nu igen. Vakna vid ett, därefter drar Alex iväg till systemet med några kompisar och jag tar flera timmar på mig att göra mig iordning. Skönt. Jag får städat lägenheten också.
Ja, nyss duschad och sitter och lyssnar på Pitbull på skamlig nivå. Har börjat lyssna på honom nu det senaste, hans musik är ju så sjukt mycket på krogen nu för tiden. Man blir ju fast.
Nu spelas Crossfire - On fire. Aldrig hört tidigare.. tipsar för att den är bra nu dårå, om ni trodde något annat. Lite musiktips såhär på lördagen!

Borde väl sätta igång med dammsugande och diskande egentligen. Men skit samma.. jag vill faktiskt sega idag. Folk kommer ju ändå inte förrän ikväll.. typ. Värmlänningarna börjar festa SKIT TIDIGT! Samma sak med dalmasar, kanske även norrmän? Don't know. Back home är ju ingen klar före tio i alla fall.. dock så stänger ju allting klockan två här i Karlstad. En nackdel med den fina staden. De får skärpa sig och lära sig festa på riktigt.

Ikväll blir det i alla fall krogen. Alex har lovat att inte däcka, hahah.

Gör ingenting nu som ni kommer ångra imorgon. Eller gör det. Fast det får inte skada/såra någon annan eller dig själv. Annars äre lugbnt, kör bara! ;)


/ Johanna

Skrubba, packa, klaga

Hellu fucksers.
Jag kommer ut ur duschen och ska packa. Då kommer det bara. ÅH, SEN. Inte nu.
Är det studenten som gjort mig sånhär? Möjligen. Ikväll låg jag i alla fall på soffan med mamma och såg "du är vad du äter", varför? Jag har alltid och kommer alltid älska Anna Skipper. Coolaste svensken!
Ja och duschen tog givetvis tid. Det närmar sig ju helg - och pojkvän. Hårinpackning, silvershampoo, raka benen, peela kroppen.. ja. Allt såntdär som man måste göra helt enkelt. Och jag valde att göra det idag.

Mitt tåg går klockan elva imorgon, uh. Bestämde mig för att gå upp vid halv tio så att jag bara kan klä på mig, sminka mig och sticka sedan. Ska kika in på pressbyårn och köpa mig min livsdryck Vitamin Well också. Får ej glömmas.

Idag läste jag i aftonbladet att cigaretter ska sluta säljas i livsmedelsbutiker, TACK! Jag HATAR HATAR HATAR cigaretter. Det är garanterat den sämsta uppfinningen - efter droger givetvis. Rökare är äckliga. Ja och jag skriver ut det här trots att alla mina vänner (utom två) och min pojkvän röker, men vadå? Visst, jag älskar dem ändå. Tycker dem att det är så jävla nödvändigt att röka och dem känner sig sååå coola så får dem väl göra det. Då får dem också leva med att jag gör narr av dem.

Hahah, åh shit, förstår ni hur många som kommer att ta illa upp utav det jag skrev nu? Kommer få skitsura kommentarer i luren. Skyll er själva. Hälsa celluliterna och rynkorna från mig! För JO, ni får dem. Garanterat.

Ja, jag är på bitch-humör..
/ Johanna

Update from the KING !

Ohh vad drygt det är, solen skiner för en gångs skull, två dagar i rad! Och aa, här ska jag sitta och jobba.. Tur att Johanna kommer imorgon så jag har något att se fram emot:). I helgen blir det förhoppningsvis party! Men ingen vet. Jag hoppas i alla fall på det, får se vilka som är sugna och vilka som inte är det.. Putte är just nu iväg och spelar åt mig, vann igår på både oddset och båda trisslotterna jag köpte.. Satte kryss i Danmarks matchen och ettor på Portugal och Sverige, och ja hade väl lite tur. Trisslotterna ja köpte var det ingen höjdar vinst på, men i alla fall 150 kr.

Ja nog pratat om spel, vad händer i Karlstad? Jag har haft Putte på besök ett par dagar nu. Alla klagar på mig att jag inte kan vara själv i min egna lägenhet, men wtf har sovit själv en natt. Det är väl bra? Haha. Jag och Putte har spelat NHL turnering på xbox, jääävligt kul faktiskt. Man fastnar i det kommer inte ifrån. Bra eller dåligt? Tja, vad vet jag.

Johanna håller på med manikyr och pedikyr så hon är knappast social om jag ringer henne. Så vad ska jag hitta på då, medans det inte är några bilar? Jag vet faktiskt inte. Ja, nu kom det en så åter till arbetet.. Uppdaterar er senare!

/Alexander

Gissar att det är i mitten på veckan.

Nu är Britney igång i mina högtalare igen, min älskling. Hon hjälper mig att bli frisk. Jag mår betydligt bättre idag, är väldigt rosslig bara.. men nu när allt börjar försvinna så blir man ju så jävla pigg också! Så jag slog en pling till jobbet för en stund sedan, de vill inte ha mig där i veckan. Kul, då har jag varit hemma hos mammsen och pappsen för att krya på mig i alla fall, haha! Vågar inte åka tillbaka riktigt ännu med tanke på vad som finns i luften nu för tiden.. så jag väntar tills fredag förmiddag.

Sommaren är tillbaka? Vi har blå himmel, solsken och varmt. I Karlstad är det samma tydligen. Jag vill nog dock att hösten ska komma snart så att jag ska söndershoppa en helt ny höstgarderob. Har sett världens finaste lårstövlar på Bianco som jag ska införskaffa så snart som möjligt, bland annat.

Ikväll är det fotboll! Jag och min fortfarande sjuke bror ska bänka oss. Efter förra matchen har jag bestämt mig för att inte hata Zlatan längre, han är ju faktiskt en bra kille.. när han vill.

Det är allt jag har att säga for now.
/ Johanna

Uppdatering

Jag kan inte sova. Jag är sjuk och kan inte sova. Konstigt, eller hur?
Jag sov ärligt talat 14 timmar förra natten. Så himla skönt. Klockan ringde vid nio och jag kom ihåg att jag sa "fan heller" högt och tryckte av den. Skönt. Ingen Alex som låg bredvid och tafsade heller vilket kändes tomt och tråkigt.

Så idag har jag ägnat hela dagen på soffan. Otroligt vad mycket skit det går på tv egentligen. Men det går bra program också. Som The Hills.
Alexander har varit med Patrik hela dagen och är det fortfarande. Han crashar tydligen hos oss. Så länge han inte sover i sängen så är det okej, det är mitt och Alex privata område där ingen annan kommer in. Och på tal om nattgäster så kommer förmodligen herr Knapp och hans fru och bor hos oss i helgen. Först blev jag sur ja, för vi har inte kommit iordning sedan (sen vill man ju ha lite tid för sig själva också..) men nu är det helt lugnt. Det ska bli roligt, om det nu blir så. Det är kul att träffa nya fruar som kommer in i kretsen, hahah!

Vilket nattligt humör jag är på. Hjärnan är död men annars är kroppen uppe i varv. Det tar tydligen elva timmar för mig att vakna.
Idag fick jag förresten bokat min och min brors biljetter till premiärmatchen i Scandinavium. Snart är det slutsålt! Vi har våra vanliga platser i klacken of course. Ska bli hur underbart som helst.

/ Johanna

Långt inlägg med läsvärd information. Inte.

Hej alla barn, nu blir det barnprogram!
Ja, eller något. Nu luras jag ordentligt med er, jag är verkligen inte så pigg. Fortfarande sjuk. Äckligt. Ett tips, åk inte tåg i två och en halvtimme när ni är förkylda, DET BLIR VÄRRE DÅ. Usch, började få ont i bröstet när jag satt där.. riktigt äckligt. Min bror är också sjuk så vi får hålla varandra sällskap imorgon då jag fortfarande inte kan gå till jobbet. Jag vet, varför stannade jag inte kvar i Karlstad då osv. Grejen är ju om jag blir frisk och kan gå och jobba, då är det bara för mig att sticka när jag är i Göteborg. Är jag i Karlstad kan jag bli värre när jag sätter mig på ett äckligt tåg. Told you.

I alla fall. Alex tänker ju tydligen inte skriva någon uppdatering angående dagarna, haha. I onsdags flyttade vi i alla fall in.. fick väl inte jättemycket gjort då egentligen. På torsdagen jobbade han och då städade jag hela lägeneten, packade upp och så vidare. Han åkte och handlade efter jobbet. När han kom innanför dörren så hörde jag ett klyschigt "älskling? Jag är hemma" från hallen. Min man dyker upp med vadå? Mina favoritblommor! Så himla gulligt.

På fredagen fortsatte vi att göra iordning och sådär, handlade en del och ägnade kvällen åt att mysa. Lördagen blev det som sagt lite fest. Och det skulle blivit krogen ja, dock så mådde Alex jättedåligt vid tolv så valet var enkelt. Jag slänge ut grabbarna och stannade hemma och tog hand om älsklingen istället. Eller ja.. han däckade och jag städade.

Och igår.. ja, vi tog det väl mest lugnt på dagen. Framåt kvällen kom Markus och Jennie, även Christian dök in en stund. Och Christian nummer två, haha. Vi pratade, monterade lampor och jag och Jennie FÖRSÖKTE titta på Ensam mamma söker.. det är massor med dalmasar med, haha! Så roligt. Dem pratar så himla härligt. Ja, och vi försökte då eftersom att killarna satt och snackade hela tiden.
Framåt nio åkte vi in till stan för att gå på bio. Det slutade faktiskt med att vi gick på Beck - i stormens öga. Jag hatar Beck, visst. Den här filmen var okej. Inte mer än så. Men gillar ni Beck så ska ni se den! Den var lite annorlunda.

Och idag har vi väl bara sovit egentligen, jag tog tåget vid två. Nu är jag supertrött. Men det ska bli fruktansvärt att sova ensam inatt, USCH. Och Alex får ligga i den goa 140-sängen hemma. Ok, 20 centimeter större än min.. men ändå. Blä!

Om ni är sjuka eller uttråkade eller något ikväll så ska jag tipsa om att Roast på Berns har säsongspremiär på kanal fem 21:55. Ikväll roastas ingen mindre än Björn Gustafsson! Det får ni inte missa, om ni inte har något bättre för er.
Jag ska vara lite extra töntig och tipsa om att Färjan också börjar klockan åtta, haha. Den serien är supermysig tycker jag. Oftast.

Riktigt långt inlägg. Men nu är ju alla semestrar slut så det gör väl inget.
Jag orkar inte ladda upp några bilder på lägenheten, det kanske Alex vill göra.
/ Johanna

Fest hos mig! Eh, oss..

Äntligen lördag va? Favoritdagen på veckan säkerligen. Min favoritdag är nog fredag ändå. Då vet man ju att lördagen kommer direkt efter.. och efter lördag kommer ju söndag. Jag hatar söndagar. Vem gör inte?

Dagen hitills har gått åt till att städa lägenheten, det blir lite småfest ikväll. Lite folk kommer över hit för att kolla fotboll och dricka gott. Kanske krogen efter det, vi får se. Alex är och handlar på systemet med Micke och Christian just nu.
Och nu står han och bankar på balkongdörren, haha. Då ska jag alltså lassa in all sprit i kylen. Sedan måste jag ta tag i disken. Visst är jag en bra hemmafru?
Ja, jag betalar ju ingen hyra. Förutom den i natura dårå, men den är ju given.

Haha, jag VET att folk tycker att det är roligt att jag skriver och faktiskt säger sådana saker. Öppen och ärlig. Alla har sex, förr eller senare. Och tack gud för det!
Haha nej, nu svävar jag iväg in på andra ämnen här känner jag.. ska fortsätta med mitt knarkande av halstabletter och lyssnande av Tiësto, som gått hela morgonen. Förutom den dagliga dosen av Britney då förstås.

SLUTA NU JOHANNA. DISK VAR DET.
Ta det lugnt med alkoholen ikväll hörni.. varannan vatten!
Not.
/ Johanna

Nu är vi sambos!

Hej allihopa!
Jag har varit riktigt ambitiös idag, trots att jag faktiskt är SJUK. Jobbigt, eller hur? Förkylning, men vad väntar man sig. Skönt var det iaf att sätta sig på tåget igår och bara känna hur man lämnar allting bakom sig.. det är en jättebra terapiform. Men visst, det finns ju saker som man inte vill lämna bakom sig heller. Men det gör jag inte ju! Nej, nu får jag fokusera på att skriva.. har en tendens att sväva ifrån ämnet. Jag är filosof.

Det började med att jag och Alex åkte iväg till apoteket... som ligger typ 80 meter ifrån oss eller något, haha. Jag fick köpt halstabletter och såndär nässpray. Sedan åkte vi även till Ica och köpte lite smått och gott, honung och godis bland annat.
Slutligen åkte vi till Shell för att hämta ut digitalboxen! Woho!

Alex åkte till jobbet vid tre och då kröp jag ner i sängen och tittade på The Break up. Efter en kopp honung (smaksatt med vanilj, riktigt god! Blir inte lika sött), lite godis och massor av tabletter, så blev jag pigg. Då tog jag äntligen tag i städandet av den ganska stökiga lägenheten, tänk er själva. Vet ni när jag blev klar? NU. Fick packat upp och organiserat alla våra kläder, produkter, disk, bädd, ja, allt. Känns så skönt nu när allt är klart. Det blir en överraskning för min älskade smabo när han kommer hem! Vilket han gör hyfsat snart, han är och handlar nu efter jobbet bara.

Så nu ska jag hoppa in och ta mig en dusch innan han kommer hem. Då har han en fräsch lägenhet och en fräsch flickvän! My body is calling for you, bad boy.. hehe, förlåt! Måste ju, det är ju Britney! Och dessutom är han påväg hem..

ja, jag ska ursäkta mig. Nu har ni ett inlägg i alla fall!
/ Johanna


ÄNTLIGEN!

Hej på er.
Jag vaknade med irriterande i halsen imorse och jag visste direkt vad som höll på att hända. Jag hade rätt. En förkylning. Sjukt jobbigt.. dock så kunde inte ens det förstöra denna underbara dag som vi alla väntat på! Eller i alla fall jag och Alexander.

Jag åkte till jobbet som vanligt och pratade med mina kollegor strax innan lunchen angående tider. Jag hade tänkt mig att jag kanske kunde gått tidigast fyra, istället fick jag gå halv tre! Sjukt skönt. Så jag handlade lite på vägen hem så att jag slipper göra det på centralen sedan och nej, det blev ingen ELLE. Däremot blev det en VeckoRevyn..

Så nu sitter jag här hemma och ska hoppa in i duschen snart. Därefter måste jag verkligen packa klart. Fattar inte hur jag ska få med mig allting ner till centralen.. tror inte att pappa är så sugen på att köra i rusningstrafiken. Vi får se hur jag gör.
/ Johanna

En paus från allt packande

Jag inleder min lilla uppdatering med en riktigt glad nyhet - inspelningen av Sex and the city 2 är nu igång! Åhh, vad kul.

Ja. Så kommer man till den där stunden. Den där studen då man inser hur mycket grejer man egentligen har. Hitills har jag packat tre väskor. Klar? Nej. Kläder, skor och produkter är överallt. Skönt att 95% av allting ska stanna i lägenheten och att resan tillbaka till Göteborg inte blir lika jobbig.
Jag ska packa klart, platta håret och borsta tänderna. Sedan ska jag ringa min älskling och höra hur det går. Sedan måste jag faktiskt sova. Snacka om omställning nu efter tre månaders semester.

Jag har inte riktigt kommit ner i varv ännu känner jag, det är därför jag inte är sådär jättetrött. Bland det viktigaste med det här jobbet är att kunna stänga av allting när man kommer innanför hemmets dörrar. Därför brukar jag duscha och allt sådant direkt för att sedan slänga mig på soffan en stund, ikväll har jag dock inte haft tid. Det blev ju Ikea, dusch och packning som fortfarande pågår.

Försöker lägga upp något slags schema för imorgon.. tänkte att "jag MÅSTE ha med mig en Elle-tidning på tåget", men sedan kom jag på att hur fan ska jag orka läsa den? Det är ju ett mirakel om jag ens håller mig vaken hela vägen. Det får nog räcka med Ipoden.
Fast jag kommer köpa tidningen ändå. Jag känner mig själv. Tro det eller ej.

Nu börjar jag bli trött. Sådär riktigt trött, ni vet. Det betyder att jag måste fortsätta packa så att jag blir klar ikväll.
/ Johanna

Work work.. PACKA!

Hej på er!
Shit, vad trött jag är (skräll, eller vad tycker ni?) Det blev övertid idag igen. Jag kunde inte låta bli. Idag var det faktiskt riktigt roligt att vara på jobbet, jag fick jobba med en jag trivs ihop med och ja.. allt bara stämde. Vädret har ju varit galet härligt.
På vägen hem hoppade jag av vid Ikea och tog mig en sväng där inne. Första gången någonsin som jag går själv på Ikea! Helt sjukt! Jag tyckte inte att det var så farligt.. bara skönt att vara för sig själv en stund och slappna av. Fick med mig lite saker till lägenheten, vad kan jag inte skriva. Jag blir helt salig i inredningsbutiker nu för tiden.. ärligt talat, stackars Alex. Jag är hopplös på den fronten.

Jag är hopplös på en annan front också och jag skäms för att erkänna detta - jag har inte börjat packa ännu. Fattar ni hur dåligt jag mår? Jag kommer hem skittrött med världens huvudvärk och ska börja packa inför en flytt. Kul va? Nejnej, det tar inte slut där. Jag ska JOBBA imorgon. Till fem, typ.. halv fem kanske. Tåget går klockan sju. Hahah, jag känner att jag är stress-Johanna igen. Men nu är det bara positiv stress.

Så kvällen kommer gå åt till att packa.. vet inte var jag ska börja. Alex och hans pappa är och tapetserar i lägenheten nu, kommer bli galet fint.
Kul att jag kommer vara död när jag kommer till Karlstad imorgon. Kommer in vid tio typ, tiden då jag egentligen brukar och borde sova. Kommer inte ha några problem med att inte vakna på natten när Alex sticker till jobbet i alla fall, den saken är klar.

Nej hörni, jag måste faktiskt börja packa. Känner mig helt dum.
Hoppas att ni trivs på jobb och/eller skola och att semesterångesten börjar gå över! (För jo, ALLA har den!)
/ Johanna

RSS 2.0