GRATTIS CHRISTIAN!

Åhhhh, jag hatar Alex dator! Jag hatar laptops överhuvudtaget.

Idag är det iaf fredag och Christian, Alex bror, fyller 23 år! Vi har nyss varit iväg och köpt ännu en födelsedagspresent till honom. Snart ska vi åka iväg och luncha med Alex föräldrar, väldigt sen lunch dock. Men det gör inget. Ikväll blir det släktkalas hos Christian himself och imorgon blir det fest med bra värmlandsfolk!

På tal om bra värmlandsfolk så var vi på bio med Markus och Jennie igår. Vi såg Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser. Jag har alltid älskat de tidigare filmerna och hade därför väldigt höga förväntningar inför den här filmen. Levde den upp till dem? Eh, JA. Det är absolut en av de bästa filmerna jag sett i hela mitt liv. Uppföljaren kommer i höst och visas inte på bio, den heter Vapenbröder och sägs vara ännu bättre. Mina föräldrar har redan sett den, de fick en såndär exklusiv biovisning av båda filmerna innan ettan ens släppts.. tror ni att man blir avundsjuk eller?

Innan bion var vi iaf i Arvika och köpte en åkbar gräsklippare, HAHAH. Den var till Alex pappa och jävlar vilken värmlänning det var som sålde den! Jag fattade typ tre ord av vad han sa. Arvika är coolt. Inte.

Ta det lugnt med spriten ikväll!
/ Johanna

Onsdag

Hej på er!
Nu är vi nyss hemkomna från Alexanders mormor och morfar. Det blev lite småkalas eftersom att hans morfar hade namnsdag, så det var lite släkt där. Alltid trevligt! Så nu kopplar vi av en stund innan det blir dags att dra sig in till stan för att äta middag. Det blir ingen utgång trots lill-lördag, det blir myspys istället.
Tidigare idag har vi inte gjort så mycket, jag hade stora problem med att komma upp ur sängen imorse och när Alex väl väckte mig så somnade båda om efter en stund. Well, well, det är ju faktiskt semestertider. Vi åkte iaf och kollade upp felet med hans bil (som troligen löste sig) och därefter till Bergvik för att jag ville shoppa. Dock så har Gina Tricot lite mindre utbud här i Karlstad (SUG) men nu är jag glad ändå. Jag sparar ju pengar!

Ja, gott folk.. vi får se hur morgondagen blir. På fredag fyller iaf Alexanders bror år och då blir det "röj" två dagar i rad. Med röj menar jag släktkalas på fredagen och själva festen på lördagen. Det ska verkligen bli superkul, jag ser fram emot det så himla mycket.

Nu sitter Alex här bredvid och suckar, dags att lägga ner då kanske?
/ Johanna

Ny vecka

Hej på er!
Dålig uppdatering, men det räknar ni väl med?
Just nu sitter vi i Alex föräldrars vardagsrum, Alex dricker en öl och jag dricker en xider (för sådana schtekare är vi på semestern..). Vi spenderade typ en och en halv timme i en bilverkstad idag, MYCKET roligt. Inte. Sedan åkte vi till banken och ja, uträttade en del ärenden. Nu ikväll tittade vi på Lotta på Liseberg hos hans farmor och handlade efter det, nu ligger vi här.
Imorgon ska han jobba så det blir att underhålla honom där.. jag vill dock svänga in på Bergvik snabbt eftersom att Gina Tricot fått in en klänning som jag tittade på i våras. Tur va? Jag får se helt enkelt, fick ju mina cash idag. Känns tryggt!

Orkar inte direkt skriva något detaljerat om helgen. I fredags gick vi på restaurang som Alex skrev.. och drack några drinkar för mycket på en uteservering efter det. I lördags kom min släkt så vi fikade med dem, sedan åkte vi till Karlstad. Kvällen spenderades en stund hemma hos en av Alex kompisar tillsammans med trevliga människor, men vi dissade krogen och hängde på en gata i typ fyrtiofem minuter med några andra utav hans kompisar.
Och igår var vi faktiskt i Sunne! Stencoolt. Jag skulle åkt dit i typ åttan men det blev inte av.. så det var ju roligt att få se det nu. Det är ju faktiskt en helt ny värld för mig att få komma ut och se Sveriges landskap sådär. Jag kommer ju från storstadsbubblan!

Alexander ligger och kollar på något från National Geographic och jag vill inte se det. Jag vill se 2½ Men. Men egentligen ville jag se What happens in Vegas igen. Vi kom överens om att vi sätter på den i sovrummet sedan och somnar till den, det är mysigt.

Nej hörni, nu ska jag vara social mot min gulliga pojkvän. Hoppas att ni njuter av den svenska regniga sommaren!
/ Johanna

Update

Igår kväll vet ni säkerligen redan, att vi var ute på stan och åt grekiskt. I en något stressig miljö, med mycket mycket folk, så avnjöt vi en riktigt god middag. Vi beställde in en flaska rosé vin till maten, och det smakade ljuvligt!

När vi lämnade restaurangen, så drog vi oss vidare till en ute servering, där vi blev kvar ett par timmar. Johanna drack ett par drinkar, och jag tog några öl. Kvällen var riktigt romantisk, men som sagt.. Ja, Säfsen no1 säger inget annat...

Ikväll drar vi vidare mot Karlstad, där vi ska spendera en vecka. Ska se till att det blir en riktigt skön avkoppling för min älskling, tro mina ord! Ikväll kommer vi i alla fall få gå ut IGEN och vara med bästisen, Markus och min bror. Kanske skjutsar upp Tobbe o hans flickvän till Kolsnäs, men vi får se!

Hade bra allihop, så hörs vi i Karlstad!'
/Alexander


Klagomål as usual

Jag hatar min plattång. 90 sekunder tar det för den att blir varm, DET RÄCKER INTE! Den blir aldrig tillräckligt varm i tid. Så som ni förstår sitter jag här och gör mig iordning, jag avnjuter också Akons Dangerous.. älskar den låten, så himla bra.

Ikväll ska vi ut och äta och perhaps några drinkar också. Gott gott, ska bli mysigt. Imorgon åker vi dok från mitt älskade Göteborg för att spendera en vecka i Karlstad.

Nu måste plattången ha blivit varm annars slänger jag ut skiten genom fönstret.
/ Johanna

Regn, regn

Vilken jävla skit! Det fina vädret kommer till Göteborg på SÖNDAG! Och i Karlstad ska det fortsätta att regna.. vilken skit. Åh, vad sur man blir.
En glad nyhet är iaf att jag nyss är hemkommen från bland annat MQ, där det ser lovande ut för ett jobb inom en snar framtid. Vi får se, allt beror ju på mitt andra jobb.. ska ringa till bossen den första augusti och hoppas på det bästa.

Ja, killarna sitter och spelar, as usual. Visst tycker ni synd om mig? Det gör jag också.

Igårkväll var jag och Alex i Kungälv, det var supermysigt. Jag har inte varit där sedan balen i nian så snacka om att jag fick mig en ordentlig nostalgitripp.
Och på tal om nostalgi så tog vi en sväng förbi stallet och det gamla sommarbetet.. åh, det nästan bet i hjärtat på mig. Past times dock.

Nej hörrni, nu ska jag fortsätta att göra mig iordning.
/ Johanna

Blä blä blä blä blä blä

Shit, vilka slappdagar vi har haft. Jag börjar tröttna. Inte så att jag vill jobba dagarna ut och in, men hitta på massa saker..
vi åker till Karlstad på lördagkväll, efter det får vi hoppas att det blir liv i luckan.
Alexander och min bror sitter och spelar cs. Hur pinsamt är inte det? CS?! Jag har sett det själv och jag fattar verkligen inte spelet. Men visst. Jag är snäll och låter dem göra det.

Jag blir så jävla trött och irriterad, jag måste ge mig iväg ut. Ut ut ut. Det är hemskt att det är sånt äckligt jävla väder. Jag har inte ens fått inviga min nya bikiniunderdel, det gör mig skitsur.. den är ju så himla snygg! Åh.

Jag är så sugen på att gå ut! Och jag och Alex ska inte gå ut förrän på fredag. Blä. Ja, det blev ett klagoinlägg. Jag är för sur för att fortsätta skriva.
/ Johanna

Tisdag

Hej på er!
Tänkte faktiskt skriva ett litet snabbt inlägg från Alex nya dator som JAG betalat. Nä, men jag betalade det som skulle betalas.. vad vet jag faktiskt inte.
Idag har vi verkligen varit supersega. Vi gick upp, åt frukost, tog en mysig dusch. Därefter satte Alex sig och spelade xbox och jag bakade. Nu väntar jag på att den andra kakan ska bli klar.. jag var snäll nog och bakade den för pappas skull eftersom att han älskar just den kakan. Dagens goda gärning! Den luktar verkligen intressant.

Jag har namnsdag idag, hur coolt är inte det? Min familj har ALDRIG firat namnsdagar medan Alex familj ALLTID firar namnsdagar. Så Alex sa grattis och sedan ringde hans snälla mamma och gratulerade mig också. Så jag känner mig högaktad idag, eller något.

Nu borde jag ta ut kakjäveln ur ugnen. I have a bad feeling.

/ Johanna

Godkväll!

Hej på er!

Sitter här i Johannas soffa med Johanna och hennes bror, Johan. De kollar på Prison Break, som jag inte vill känna mig vid, eftersom jag inte sett längre än till andra säsongen och det är ändå slutet nu, så bäst att kika bort!

Idag har vi varit iväg och äntligen köpt en dator till mig. Så nu äntligen kan man börja på att skriva igen, det är väl skönt att höra? Vi har varit iväg idag, innan vi hämtade datorn till Scandinavium och skulle hämtat biljetterna till Rekordmatchen, mellan Frölunda och Färjestad i slutet av året. Matchen kommer spelas på Ullevi, och ca 30 000 personen kommer vara där. Så det kommer bli riktigt riktigt kul. Dock så hade deras system "kraschat" så det var ett himla liv där, när "GOT EVENTS" system kollapsat.

Jaja, nu försöker jag i alla fall få hem lite film från min brors dator, som man kan se på ikväll..
Men ska in störa de två "prison break" nördarna här nu, så bäst att sluta skriva haha.

Hade superb, nu hörs vi inom kort, I prommes!

/Alexander

Söndag

Yes, uppdateringen har väl inte varit någon höjdare. Alex kom i alla fall till mig igår och det var helt underbart att ses, vi var som två kärlekskranka jagvetintevad. Vi blev så himla lyckliga när vi såg varandra och satt och pussades i bilen hur länge som helst.
Anyway, sedan åkte vi till Coop för att handla och åkte sedan hem. Åt middag, myste framför tv:n och.. ja, resten har faktiskt inte ni med att göra. Ni kan ju tänka er själva. Eller, gör inte det.

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, jag låter min AlleNalle sova ut och han sover ännu. Jag har duschat och gjort mig helt klar så nu börjar jag klättra på väggarna.

Vi får se lite hur uppdateringen blir framöver. Vi gör det när vi har lust helt enkelt!

/ Johanna

Fredagkväll

Åh, jag vet att alla kommer hata mig nu när jag skriver det här - men gud vad trött jag är. De tror att näringsbristen fortfarande sitter kvar i kroppen på mig, därför orkar jag typ inte dagarna. Shit vad jobbigt verkligen. Dock så är jag inte tillräckligt trött, jag hade velat lägga mig och sova fram tills Alex kommer imorgon. Vad mysigt det hade varit!
Usch, jag känner mig verkligen så lame när folk ringer och vill gå ut.. "nej, jag är så trött.. nej, Alex är inte här, han kommer imorgon.. nej, det är inte pga det." Jag förstår att folk tror det. Ja, jag går verkligen ut mycket mindre nu när jag har pojkvän, varför skulle man liksom? Sjukt onödigt. Alkohol skadar faktiskt kroppen, FYI.

Åh åh åh åh åh, jag kan inte vänta. Jag behöver min pojkvän nu nu nu! Visst tjatar jag? Ärligt talat, vi har snart inte setts på TVÅ VECKOR! FATTAR NI?! Det är skitlång tid! Speciellt om man ser till ett visst behov...
ja, ni alla vet nog vad jag menar. Inte alla kanske. Synd om er, ni har missat något. Och sitter ni här och läser utan att ha gjort det så föreslår jag att ni ger er iväg ut och upptäcker det istället, mycket nyttigare än att sitta framför datorn.

Kolla, jag kan nästan öppna dejtingservice. Fast det vill jag inte, gud så tragiskt.
/ Johanna

Hurra!

Och fart blev det allt på mig. Städandet är i stort sett klart, nu har jag massor av saker som jag ska bära ut till förrådet.. åhh, vad trött jag blir. Jag hatar städning. Just nu.

Men så tog jag en paus och fick reda på att "Crocs" håller på att gå i konkurs, ni vet, världens fulaste skor? Från första gången jag såg dem har jag verkligen hatat dem, dem är ju så otroligt fula! Peter Forsberg borde veta bättre (han introducerade dem till Sverige). Hoppas verkligen att dem går i konkurs och att alla bränner skorna, usch. Läste även att de värvat Geroge Clooney som ansikte utåt, hahah! Den killen kan ju inte ha mycket att göra nu för tiden i så fall. Jag trodde att han var en man med stil. Obviously not.

Jag vill också tacka mig själv för att jag inte åkte till Båstad det här året. Förra året var verkligen så himla kul, men det känns som att den tiden är förbi lite grann. Vet att mina Stockholmsbabes ska ner dit väldigt snart.

Själv ska jag spendera de fyra/fem kommande veckorna på bästa möjliga sätt - med Alex!
/ Johanna


ÄNTLIGEN FREDAG!

Hej på er!
ÅH, jag har så himla mycket att göra idag. Med stora bokstäver på schemat står ordet STÄDNING. Kul va? Ja, jag bor ju faktiskt helt gratis här hos mina föräldrar och därför vill jag också hjälpa till så mycket som möjligt. Jag har inte riktigt kommit igång med peppen ännu, men senast klockan två måste jag verkligen börja.
Min bror kom in och hade köpt en liten pepsi till mig förut. Det var gulligt och det behövdes!

Det fina vädret är tillbaka idag. Klarblå himmel och strålande solsken.. dock så ska det bli regn imorgon. Tråkigt nog. Men det gör ingenting, för då är min älskling här och då är allting solsken för mig ändå!

Jag läste någonting om "ditt livs bästa måltid?" på startsidan. Jag tog mig faktiskt tid och funderade. Jag har två moment som kan kombineras ihop.
1. Middag på Kreta 2006. Vi känner en grekisk restaurangägare där nere som heter Manolis, och han hade öppnat ytterligare en restaurang på stranden. Vi fick ett bord med havsutsikt och jag åt den absolut bästa maträtten man kan äta - souvlaki. Det var underbart.
2. Andra middagen i Säfsen med Alex. Han lagade mat och vi dukade upp med massa levande ljus och hade världens mest romantiska stämning. Jag vill tillbaka!

Dessa två kan kombineras ihop till när jag och Alex gick på en grekisk restaurang här i Göteborg. Supermysig och romantisk stämning och underbar mat. Det måste ju vara det bästa.

Klockan närmar sig två och pepsin har nu gått ut i blodet, tackar! Dags att sätta fart.
Thank god I'm not hungover today.
/ Johanna

The Hills, vax och hårinpackning

Sådär, då har jag kommit ner i varv lite efter dagen. Jag kände mig som världens största nörd efter middagen, då jag besökte mtv:s hemsida för att se avsnitt av The Hills. Supernördigt och så långt ifrån vettigt man kan komma. Men jag gjorde det. Dock stolt över att jag bara såg tjugo minuter av ett avsnitt innan jag tröttnade..
jag tror att alla, i alla fall alla storstadstjejer, i min ålder tittar på The Hills. Är det något de tittar på så är det The Hills. Jag menar, vem kan motstå? Ser man det en gång så är man fast sedan. Och det är sorgligt när det blir så. Men visst, lite nördigt får man ha det helt enkelt.

Jag ångrade att jag inte köpte med mig vax med mig hem idag. Men så kom jag på att det bara varit en dum idé eftersom att benen är rakade. Dumt, dumt. Det innebär att jag måste vaxa benen när Alex finns i samma hus. Dumt, dumt. Han njuter av skadeglädje och frågade mig bara för någon timma sedan om inte han kunde få vaxa mina ben. ALDRIG.

Vad jag skulle köpt är hårinpackning. Dagen efter blir ju håret alltid risigt, i alla fall om det vart en bra inpackning, och eftersom att jag inte ska göra något speciellt imorgon så är ju det perfekt. Men icke. Vilken skit!

Nu ska jag se vad det är för jävel som plingar till min telefon hela tiden, det blir spännande.
/ Johanna

BFF day

Åh, vad trött jag är. Men roligt har vi haft. Jag har spenderat dagen med min bästa vän Patricia, nu ses vi inte på jätteläääänge. Det gör oss ledsna. Usch! Hon flyttar nämligen till Luleå snart, men innan dess ska hon utomlands med sin pojkvän och familj. Blä, så det har varit en sorglig dag som vi gjort rolig.. som alltid.
Vi shoppade först lite i Allum, jag hittade bland annat nya bikinitrosor, vilket BEHÖVS. Min cheerleadingrumpa har nu försvunnit, buhu. Men de var sjukt snygga verkligen, med snöre på sidorna.. riktigt snyggt. En sexig bikini! Och kul med variation eftersom att alla jag äger heter Calvin Klein.

Sedan begav vi oss in till stan där det var riktigt varmt. Vi gick runt i lite butiker och satte oss sedan på Condecco där det drack smoothies. Och tillslut fick hon följa med mig till Hemköp eftersom att jag skulle handla hem lite varor, därefter sa vi hejdå och jag mötte upp mamma så att vi kunde åka hem tillsammans.

Så en riktigt rolig dag helt enkelt. Ikväll skulle jag gått ut men skrällen klingade så glatt att jag höjde på ögonbrynen och funderar på att vaxa benen istället.. jag har aldrig gjort det själv, endast hos professionella. Det brukar inte vara jättetrevligt. Dock så tvivlar jag på att det är mycket trevligare att göra det själv, men det är värt att testa. Vi får se vad som händer.

Och Alex jobbar inte på lördag, ÅH! Jag sa åt honom att han inte borde komma senare än tre, för jag står inte ut. Han ska ju nämligen hem och sova efter nattjobbet, det är förståeligt. Men ändå. Jag saknar saknar saknar honom, min baby! Åh, vad vi ska mysa. Mys mys mys.

/ Johanna

Och ännu en ny morgon har klivit fram..

Godmorgon allihop!

Jag ska väl egentligen sova nu, med tanke på att jag ska jobba på macken mellan 10-18. Men vem kan sova nu, när man somnade åtta igårkväll och vaknade halv två inatt? Tror nog jag klarar mig ändå! Men visst någon timme blir det garanterat..

Igår som ni fattade jobbade jag rätt bra.. Började två igår natt och slutade jobba 16 på eftermiddagen, sen var det bara åka hem, hämta pappa och åka till OK och hämta en kärra, för att sedan dra till farmor och hjälpa henne med att flytta lite saker. Min bror fick en bardisk, men två barstolar till sin lägenhet ruggigt nice vart de!

Ja, inflyttning snart i min nya lya, ska bli underbart! Ni har säkert hört Johanna, hon är lika glad som jag för att flytta, om inte gladare, haha! Kommer bli så mycket lättare på många många bitar...... Ni fattar säkert vad jag menar? ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Farfar gick ju bort den 12/6 i år, som ni säkerligen redan vet om ni följer bloggen. Saknar honom väldigt väldigt mycket.. Farmor är riktigt stark, då menar jag det! Hon bor kvar i deras hus på 160 kvm och ja, hon har Flisan (deras Golden Retriever) som är en riktig mamma fis! Följer varje steg hon tar, så jäkla gulligt! Hon gosade med mig igår, för första gången på evigheter, hon är en sån där ja vad ska man kalla de? Livsnjutare som knappt rör sig men skäller och viftar på svansen och visar tänderna (!) när man kommer. Så ja, jag vart överlycklig igår när hon var så himla söt!

Ja, nej nu ska jag lägga mig och slänga på en film så det blir ordning på torpet!

Hade gott allihop, hörs snart!

/Alexander

Timberlake vs Britney - stort skämt

Jag ska vara helt ärlig. Jag hade lite ångest över att jag inte gick på Britneys konsert först, jag trodde jag begått ett av mitt livs största misstag. TÄNK OM hennes konsert skulle vara bättre än Timberlakes? Tänk om?
Jag har inte hört ett ljud från folk som var där, det hade tydligen varit lite halvdant. Men det är ju inte upp till dem, jag hade ju inte sett någonting själv ännu. Så för en liten stund sedan tog jag modet till mig och tittade på öppningen som en kompis till en kompis filmat.

Ja, jag blev otroligt lättad i alla fall. Hennes öppning var INGENTING jämfört med Timberlakes, och tänk ändå att hon hade hela Globen. Det var liksom bara musik, lite tal, pang - hon kommer ner från taket, typ tjugo pers skriker och sedan fortsätter musiken. Vilken skit. På Timberlake fick man vänta i evigheter, man fick skrika sig hes innan han ens kom ut. Och när han väl kommer ut så blir folk som galna och musiken tystnar. Det är så en bra konsert ska vara! Dessutom ska artisten hälsa på publiken efter första låten (tack Justin, Göteborg älskar dig också) men nejdå, Birtney låser in sig i en bur och kör vidare på nästa låt.

Så nu spelar det ingen roll längre. Jag lägger nog hellre dem pengarna på ytterligare ett par skor, en krogrunda eller en liten weekendresa med min älskling.

Och jo, jag älskar fortfarande Britney Spears. Tro inget annat.
/ Johanna



Justin knullar Britney. Vilket var sant, han tog hennes oskuld. Newsflash för er som inte visste det, spräck bubblan!

Vet inte vilken dag det är, men det är fint väder!

Och nu rasar inläggen in! Er lycka är gjord.

Usch, jag har åkt på en förkylning nu också.. jobbigt. Hoppas att den är borta imorgon, det skulle vara kalasbra. Jag ska förmodligen ut på torsdag kväll, om Beccis kan slita sig från pojken.. får hoppas det, jag saknar mina tjejer. Pratade med Caroline igår som satt på en flygplats någonstans i Sverige, hon har varit här för Kultsfred och hann inte till Göteborg. Så tråkigt, jag saknar henne verkligen så himla mycket!
Patricia är på g att flytta till killen i Luleå nu också.. åh, vad alla ska splittras.

Jag gjorde en helt underbar peeling igår, det är verkligen det bästa man kan göra efter att man varit sjuk. Man känner sig helt ny efteråt! Dock så ska man undvika att göra dem på ett spa eller salong eller liknande, om man vill se någorlunda normal ut. Jag menar, efter varje bra peeling så brukar ju huden flamma i inte mer än 24 timmar, och det blir ju ännu värre när man gör det hos någon professionell (då rodnaden kan hålla i sig i 48 timmar). Men resultatet blir ju alltid bra! Jag älskar att peela mig.

Och på tal om skönhet och hälsa så är min nya pedikyr så jävla söt. Jag tog ljusrosa band den här gången, så sött!
Såhär kan vi inte ha det, nu vill jag sola.
/ Johanna


Godmorgon!

Ny dag kommen, jobbet avslutat och sömnen kryper på smått..

Men vaken är jag, och fullt frisk! Så ett inlägg känns som ett måste just nu...
På lördag drar min semester igång, första året med fullt betald semester, känns riktigt riktigt skönt faktiskt! Bara ligga o glassa och det kommer in stålar ändå, det måste vara fullständigt underbart! Kommer dock jobba några dagar på OK, men va fan, ja slipper Tidningstjänst! Får kanske " normala " dygnsrytmer under 4 veckor.. Blir nog kanske jobbigt att komma tillbaka sen, men wtf. Det bästa med allt är ju att jag kan vara med min älskling 24/7 och dricka öl precis när man vill! NICE!

Igår var jag iväg och hämtade ytterligare en bil, så blir väl att fixa med den idag. Och sen träffa Markus, sen blire bara softadag!

Vad har hänt de senaste veckorna då? Jo jag har spenderat några dagar i Götet, och Johanna har varit här. Har även varit ute med Markus en del i båten hans och fiskat / badat. Och massa jäkla jobb.. Men vid det här laget fattar ni nog att jag jobbar mycket eftersom jag skriver så lite.. Känns ibland som man jobbar häcken av sig, men det är roligt, riktigt roligt!

Nu ska jag sätta på en film, för att sedan sussa gott..

Men ni som läser detta, Godmorgon och hoppas ni har lika fint väder som vi har det!

/Alexander

Soon to be

Vi ber om ursäkt. Alex har fortfarande inte tillgång till någon dator och jag har varit riktigt sjuk, fortfarande inte helt frisk. Jag rasade i en näringsbrist hela veckan.. jo, det är sant. Jag säger bara såhär folk - ni vill inte vara med om det.
Idag var jag hos läkaren och påväg dit kollapsade jag.. men pappa var med. Vilken skit va? Alltid jag! Alltid något!
Nu mår jag i alla fall bättre. Men det är varmt. Och jag kan inte sova.

Justin Timberlake spelades i de små hörlurarna, därefter Britney. Nu spelar Martin Roth och vilken känsla.. herregud. Jag kan verkligen älska den musiken.

Åh, jag saknar min pojkvän. Men vi ses på lördag och sedan har vi fyra veckors semester tillsammans! Om inte fem, beroende på mitt jobb. Jag börjar undra om det inte är dags att packa flyttlådorna ungefär då.. 1a September är det ju inflyttning! Så himla kul!
OCH STOR SÄNG, UNDERBART ÄLSKLING! Allvarligt, i förra veckan hade jag både rygg och nackproblem. Killen ligger ju på mig när han sover! Det är inte lika positivt som det låter..
eller ja. Mer ska jag nog inte skriva om det.

Där kom tecknet på att det är dags att sluta skriva. Ni får hålla ut helt enkelt, man vet aldrig när nästa inlägg kommer.
/ Johanna

En liten update

Nu är jag klar med att leka hemmafru. Tårtan blev exakt som jag tänkt mig, riktigt roligt! Så nu sitter jag här med lite bubbel (låg alkoholhalft eftersom att jag går på smärtstillande, smart va?) och funderar på vad jag ska dra på mig för kläder. Mamma och pappa är påväg hem. Pappa hade köpt världens finaste bukett till mamma, åh! Så himla fin.

Nu är jag bra trött också. Känns som att jag slitit som ett djur idag. Och värre blir det imorgon.

Har ni hört Heidi Montag sjunga förresten (frågar bara er som känner till The Hills)? Det lilla jag har hört så tycker jag inte alls att hon låter illa. Synd att de redigerat sönder rösten bara, men hey, det gör dem ju med alla amerikaner så varför inte. Utom Britney, hon är äkta. Åhhh vad jag vill till Stockholm och se henne. Kanske lyckas få tag i biljetter ändå!

Nej hörni, det här är att ligga på latsidan.
/ Johanna





Fin va? :)

GRATTIS MAMMA!

Det var väl ett jävla tjat om Michael Jackson. LÄGG AV NU FÖR HELVETE! Ok, visst, han var en skitduktig artist och blablabla, men ge er nu. Man ska visa respekt, absolut, men ärligt talat så finns det betydligt viktigare saker som händer i världen, som egentligen borde stå på löpsedlarna. Jag bryr mig verkligen inte, alla dör ju. Folk dör hela tiden, visar allmänheten respekt för dem? Nej, just det. Skit på er.

Ni ser vad hormonerna spökar. Men visst, jag kan vara riktigt elak annars också.. jag säger bara vad jag tycker!
Idag fyller min mamma år och det gör mig på bra humör, hon är världens bästa mamma! Jag har nyss varit iväg och handlat massor med grejer, för som vanligt är det jag som bakar tårtan. Den här blir alldeles speciell eftersom att min bror fyller år imorgon också, haha. Och jag kommer inte hinna göra en till tårta då. Så det blir en stor en! Han promenerar in i tonåren nu eftersom att han fyller tretton. Men i mina ögon är han fortfarande den där lilla pluttisen som låg bredvid mig på Kreta och solade i blöja och coola solglasögon.

Nu har jag skickat iväg alla tack-korten också, så himla skönt. Ska ta tag i lite hushållssysslor innan jag sätter igång med bakandet. Det är riktigt jävla varmt ute så jag föreslår att folk som inte har något bättre för sig åker och badar.

Prison Break var underbart igår, älska!
/ Johanna

Dagens sista inlägg

"Jag skulle ha gjort det idag istället". Så tänker alla MINST en gång i månaden. Alla gör det. Idag gör jag det. Jag sitter och har lite småångest över att jag inte handlade idag istället.. irriterande. Nu är jag trött men inte tillräckligt trött för att sova och jag måste gå upp typ nio imorgon. Och då kommer jag att ha mensvärk (guds straff til kvinnorna).

Dessutom har jag alla jävla tackkort som inte skickats iväg ännu pga massor med problem. Och dessutom måste jag ta kontakt med mitt förlag imorgon igen som jag hatar just nu och har gjort de senaste två månaderna. Men jag måste faktiskt ta tag i problemet med tryckeriet annars blir folk sura och det blir aldrig gjort (jag är surast, lovar).

Jaja, det är bara att bita ihop och ta sig igenom det. Min mamma fyller ju faktiskt år imorgon!

Ville bara skriva ett litet klago-inlägg. Man måste få det ur sig. Jag skulle behöva en pedikyr eller ansiktsbehandling eller något just nu, då blir humöret så mycket bättre.
/ Johanna

Lägenhet !

Äntligen, så får jag lägenhet. Den 1a September flyttar jag. Jag och Johanna var tillsammans med mina föräldrar och kikade, jag var väldigt skeptisk innan men när jag väl såg den, så ville jag bara ha den. Perfect. Är igång igen efter helgen, har jobbat dubbla pass idag också, är dock ledig tis-ons nu dag i alla fall, så kör vi dubbelt på torsdag igen.

Till helgen bär det av till Götet igen, sista helgen innan en VÄLFÖRTJÄNT 4 veckors semester! Tråkigt mycket jag längtar.. Spendera varenda sekund med Johanna, men har dock lovat Johannas lillebror att dra iväg och campa och fiska med honom det ser jag väldigt mycket fram emot!

Jag sitter just nu och lyssnar, hör och häpna(!) På LarsKristerz, och tittar på Bourne Ultimatum. Mina föräldrar och min bror återkommer snart ifrån Mellerud där de kikat på en bil, hundarna är med dem så har huset för mig själv just för tillfället.

Nu ska jag återgå till den alldagliga, tvn, soffan och ja... Det sista får ni lista ut! :)

Hade gott allihop, skönt att vara tillbaka!
/Alexander

En bild säger mer än tusen ord

Så jag avslöjar ingenting. Ni kan ju gissa.


Bomstad

I vintras så var jag och Alexander på Bomstad i Karlstad. Det är en badplats och en camping typ, vid Vänern. En jättelång sandstrand som är jättefin och det är verkligen ett utav våra bästa minnen tillsammans, det var så sjukt romantiskt verkligen. Trots att det var kallt.


Så under förra veckan blev det så himla varmt och det var dags att bada. Nu för tiden säger jag bara nej till badstränder, varför? Jo, för att det har ALLTID varit så att på stränderna är 99% av folket singlar. Allting är precis som på krogen - fast värre. Mycket värre. Alla raggar på allt som rör sig, så är det bara.

Ändå blev det så att vi åkte till Bomstad och vet ni vad? Jag älskade det. Där badade vi resten av veckan. Det var så himla mysigt en dag efter att Alex slutat jobbet, då var det ganska mulet men ändå så sjukt varmt, så vi åkte dit och badade. Så mysigt, massor av blöta pussar och kramar. Massa bus. Så mysigt, jag vill tillbaka!


Denna veckan går vi fem dagar utan att ses. Fem dagar är jättemycket, så länge har vi inte gått på flera månader. Men det blir ju faktiskt helg och sedan är det bara en vecka kvar, då jag kanske till och med är hos honom.. sedan har han fyra veckors semester och då blir det massa kul! Så man får passa på att sakna varandra nu de här fem dagarna, det kommer inte att gå sedan.


Nu saknar jag honom faktiskt.. ska nog ta och ringa.

/ Johanna



Underbara Bomstad.



Hihi, älskling. Med dig bredvid mig på stranden är sommaren fulländad.


Ett inlägg om allt och ingenting

Hej på er!
Alltså, när jag får min "kvinnovecka" så blir jag verkligen sjuk. Jag får feber, jag blir jätteyr och jag får så fruktansvärt ont. Ett tag gick jag på receptlagda specialtabletter men sedan lade det sig ganska mycket. Det är fortfarande kämpigt men Ibumetin räcker. Tror att det har att göra med att jag bytte p-piller.
Ändå försöker jag verkligen att inte äta så mycket smärtstillande. Jag tar bara när jag verkligen är i behov av det. Idag var jag verkligen i behov av det, jag somnade inte förrän närmare fyra imorse. Sedan vaknade jag säkert fem gånger av att jag hade så jävla ont, så jag sov fram tills två, halv tre. När jag kommer till medicinskåpet som vi har i tvättrummet så finns det EN ibumetin kvar. Och min dosering är två, en biter knappt. Men jag tog en ändå och ringde sedan till pappa som köpte med sig hem efter jobbet.
Dock så köpte han Ipren, som jag inte tål, haha. Men mamma fixar det senare. Nu mår jag ganska ok, trots att jag är varm som någon jävla.. ja, jag vet inte, upphettad stekpanna typ.

Ser ni? Jag kan verkligen skriva ett inlägg om ALLTING. Det är riktigt roligt.
Mamma hade hittat en Fred Perry tröja tillhörande Alex, den låg i köket. Automatiskt så började jag sniffa på den. Är inte det mysigt? Det är klart att man gör, jag älskar ju honom. Och den luktade faktiskt jättegott, den luktade Alex.

JÄVLAR vad ont jag har nu.
Och på tal om ingenting så såg jag för första gången en älg ute i naturen förra lördagen. Ja, det var första gången, JA, jag är storstadsbo. Jag, Alex, Christian, Markus och Jennie var påväg till Hagfors och då sprang den ut mitt framför oss. Christian fick nästan tvärnita men allt gick bra.. och eftersom att alla var alkoholpåverkade utom chauffören så var det bara roligt. Speciellt när det första som hördes var min pipiga röst med, "ÅH! EN ÄLG, JAAA! JAG HAR ALDRIG SETT EN ÄLG FÖRUT!" Detta stämmer givetvis inte, jag har sett en älg förut. I slottskogen...

Hagfors var hyfsat trevligt ändå tyckte jag. Vi var ju trots allt på samma fest som Jimmy Jansson, haha! Han trudiluttade lite och han var fortfarande lika duktig. Mer mogen nu dock.
Innan vi åkte till Hagfors åt vi middag på en restaurang nere vid någon hamn i Karlstad. Det var supermysigt.

Inlägget blir väldigt långt så jag avrundar här.
/ Johanna



Vi höll oss för oss själva en stund och tog fjortisbilder, haha. Nummer ett!


Nummer två! (Min näsa?!)



Nummer tre. Vi vet att vi är söta.



Och Jimman sjöng för oss, de cirka fyrtio personerna som var där.

Och vi är tillbaka! Iaf jag..

Nämen HEJ! Är ni förvånade?! Är detta sant - är det verkligen ett inlägg?
Ja, gott folk. Det är det. Folk som känner oss vet att saker och ting inte alltid blir som man tänkt sig. Jag åkte ju till Karlstad i torsdags och skulle åka hem på måndagen igen.. men så blev det inte. Jag åkte hem på igår på morgonen tillsammans med Alex och nu har han precis åkt tillbaka för att jobba kl 02:30 typ.

Vi har haft skitmysiga dagar verkligen.. vet inte hur mycket jag orkar skriva, är ruskigt trött. Har jobbar med honom VARJE NATT, ambitiöst, eller hur? Vi har haft jävligt kul i racergolfen, shit vad vi har skrattat.

Ja, det blir säkert mer uppdateringar imorgon.. som sagt så är jag väldigt trött.
En glad nyhet träffade iaf mig idag och jag tror knappast att folk kan ha undkommit den. Prison Break drar igång imorgon igen! Är inte det lycka så vet jag inte vad.

Åh, sån jävla mensvärk idag också. Rätt bra timing att få den idag dock. Ni vet vad jag menar.
Nej, jag orkar faktiskt inte skriva mer. Hoppas att ni haft riktigt bra dagar i solen!

/ Johanna

RSS 2.0